eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Koronowo › Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2020-10-14

Ogłoszenie nr 510200757-N-2020 z dnia 14-10-2020 r.

Zakład Karny w Koronowie: Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 583148-N-2020

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Zakład Karny w Koronowie, Krajowy numer identyfikacyjny 31962900000000, ul. ul. Bydgoska 27, 86-010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie, państwo Polska, tel. 0 52 382 22 11, e-mail dkw_koronowo@sw.gov.pl, faks 0 52 382 09 00.
Adres strony internetowej (url): www.sw.gov.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: ZAKŁAD KARNY

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

D/Kw.2232.7.2020

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Grupa 1: 1. mięso mielone wieprzowe, chude, nie mrożone - 8 500 kg Nomenklatura CPV: 15131400-9, Polska Norma: PN-A-82002:1986, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HCCP 2. schab bez kości, nie mrożony - 180 kg Nomenklatura CPV: 15100000-9, Polska Norma: PN-86/A-82002, mięso wieprzowe w pierwszym gatunku, świeże o barwie jasnoczerwonej z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HCCP 3. skórki wieprzowe, nie mrożone - 1 300 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3 Polska Norma: PN-86/A-82002 4. podgardle wędzone - 900 kg Nomenklatura CPV:15131400-9, Polska Norma:PN-86/A-82002 5. wątroba wieprzowa - 1 300 kg świeża; bez śladów zanieczyszczeń; zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-A-82004:1986 Grupa 2 1. rosołowe z kurczaka, nie mrożone - 2 500 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:2002 2. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone - 8 000 kg, świeże, bez obcych zanieczyszczeń, przekrwień i zasiniaczeń, bez obcych zapachów; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 3. mięso drobiowe mielone garmażeryjne, nie mrożone - 1 100 kg świeże; mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, bez ścięgien, skór, kości, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 4. żołądki drobiowe, nie mrożone - 600 kg, świeże, bez obcych zanieczyszczeń, przekrwień i zasiniaczeń, bez obcych zapachów; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Grupa 3 1. salceson biały - 620 kg, wyrób podrobowy wieprzowy, parzony; skład: zawartość tłuszczu nie więcej niż 35,5%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 2. salceson czarny - 520 kg, wyrób podrobowy wieprzowy, parzony; skład: zawartość tłuszczu nie więcej niż 35,5%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 3. metka zwykła - 520 kg, kiełbasa drobno rozdrobniona;skład: mięso wieprzowe min. 50%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 4. kaszanka - 1 000 kg , wyrób podrobowy wieprzowy parzony; zawartość tłuszczu nie więcej niż 40%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 5. pasztetowa - 1 400 kg, wyrób podrobowy wieprzowy parzony; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; - bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 6. krupniok śląski - 620 kg, smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 7. metka łososiowa - 350 kg, kiełbasa drobno rozdrobniona, skład: mięso wieprzowe min. 50%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35 %; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Grupa 4: 1. słonina - 1 000 kg, świeża; płaty lub kawałki; barwa biała do jasnokremowej; zapach swoisty dla tłuszczów wieprzowych; niedopuszczalne odłamki kości, oznaki jełczenia (żółta barwa) i inne zanieczyszczenia; Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-85800:1985 2. pieczeń domowa - 400 kg, skład: mięso wieprzowe min. 50%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:2001 3. smalec ze skwarkami - 250 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-85802 4. kiełbasa zwyczajna - 1 300 kg, skład: mięso wieprzowe min. 50%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 5. mortadela - 500 kg, kiełbasa wieprzowo-drobiowa homogenizowana; skład: mięso wieprzowe min. 50%, zawartość białka nie mniej niż 10%, tłuszczu nie więcej niż 35%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 6. parówkowa - 1 100 kg, kiełbasa drobno rozdrobniona wędzona, parzona; skład: zawartość białka nie mniej niż 9%, tłuszczu nie więcej niż 40%, smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1:1998 7. poznańska - 650 kg, skład: mięso wieprzowe min. 50%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 8. parówki cienkie - 1 800 kg , skład: mięso wieprzowe min. 50%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 9. kiełbasa typu jarmarczna - 2 400 kg kiełbasa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, skład: mięso wieprzowe min. 55%, zawartość białka nie mniej niż 13%, tłuszczu nie więcej niż 35%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 10. kiełbasa biała parzona - 160 kg, kiełbasa średnio rozdrobniona, parzona; skład: mięso wieprzowe min. 50%; zawartość białka nie mniej niż 13%, nie więcej niż 35% tłuszczu; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 1998 11. piwna - 2 100 kg, skład: mięso wieprzowe min. 50%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 12. czosnkowa - 700 kg, skład: mięso wieprzowe min. 50%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 13. kanapkowa wędzona -2 500 kg, skład: mięso wieprzowe min. 50%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 14. dębicka - 2 200 kg, skład: mięso wieprzowe min. 50%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 15. podwawelska - 1 200 kg, skład: mięso wieprzowe min. 50%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 16. kiełbasa mielonka firmowa wieprzowa - 2 400 kg, skład: mięso wieprzowe min. 50%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 17. luncheon meat - 2 300 kg, skład: mięso wieprzowe min. 50%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Grupa 5 1. mortadela drobiowa - 3 400 kg , w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 2. kiełbasa biała drobiowa - 100 kg, średnio rozdrobniona; w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; zawartość białka nie mniej niż 11%, tłuszczu nie więcej niż 20%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. kiełbasa zwyczajna drobiowa - 560 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. luncheon drobiowy - 560 kg w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 5. szynka drobiowa - 2 600 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 6. szynkowa z indyka - 480 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 7. serdelki drobiowe - 400 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 8. polędwica drobiowa - 300 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 9. szynka z indyka - 100 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 10. kiełbasa krakowska drobiowa - 450 kg, kiełbasa średnio rozdrobniona parzona;w składzie bez dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 11. kiełbasa śląska drobiowa - 130 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 12. blok drobiowy - 3 000 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; nie wędzone, smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 13. parówka cienka drobiowa - 800 kg, drobno rozdrobnione; w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; nie wędzone, zawartość białka nie mniej niż 9%, tłuszczu nie więcej niż 25%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 14. mielonka drobiowa - 200 kg, średnio rozdrobniona; w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; zawartość białka nie mniej niż 11%, tłuszczu nie więcej niż 20%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Grupa 6: 1. konserwy mięsne wieprzowe w puszkach samootwieralnych ( 300 g ) - 950 kg Nomenklatura CPV:15131000-5 Polska Norma:PN-A-86525:1996 2. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 300 g ) - 430 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 130 g ) - 750 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. pasztet drobiowy w puszkach samootwieralnych ( 130 g ) - 600 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15131135-0


Dodatkowe kody CPV: 15131400-9, 15111000-9, 15113000-3, 15131400-9, 15114000-0, 15112000-6, 15112000-6, 15112000-6, 15112000-6, 15113144-3, 15131134-3, 15131130-5, 15131134-3, 15131310-1, 15131134-3, 15131130-5, 15112000-6, 15131130-5, 15131134-3, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131000-5, 15131135-0, 15131135-0

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: GRUPA 1

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05/10/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 65523.00
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: P.P.U.H Justyna Stankiewicz
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Karabinierów 2G
Kod pocztowy: 86-300
Miejscowość: Grudziądz
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 74319.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 74319.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 126380.10
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: GRUPA 2

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05/10/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 58570.00
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: GRANDPI spz.o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Bytomska 61
Kod pocztowy: 41-103
Miejscowość: Siemianowice Śląskie
Kraj/woj.: śląskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 57675.45
Oferta z najniższą ceną/kosztem 57675.45
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 57675.45
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 3

NAZWA: GRUPA 3

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05/10/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 24736.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: P.P.U.H. Justyna Stankiewicz
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Karabinierów 2G
Kod pocztowy: 86-300
Miejscowość: Grudziądz
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 23366.70
Oferta z najniższą ceną/kosztem 23366.70
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 49897.05
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 4

NAZWA: grupa 4

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05/10/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 123782.00
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: P.P.H.U. JOHN
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Źródlana 5 Grotniki
Kod pocztowy: 64-140
Miejscowość: Włoszakowice
Kraj/woj.: wielkopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 140495.25
Oferta z najniższą ceną/kosztem 140495.25
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 271997.25
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 5

NAZWA: GRUPA 5

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05/10/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 77484.50
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: P.P.H.U.JOHN
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Źródlana 5
Kod pocztowy: 64-140
Miejscowość: Włoszakowice
Kraj/woj.: wielkopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 90840.75
Oferta z najniższą ceną/kosztem 90840.75
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 90840.75
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 6

NAZWA: grupa 6

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05/10/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 12992.60
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: PPHU JOHN
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Źródlana 5
Kod pocztowy: 64-140
Miejscowość: Włoszakowice
Kraj/woj.: wielkopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 14328.52
Oferta z najniższą ceną/kosztem 14328.52
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 14666.09
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.