eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Grójec › Dostawy mięsa i przetworów mięsnych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2020-07-09

Ogłoszenie nr 510123250-N-2020 z dnia 09-07-2020 r.

Areszt Śledczy w Grójcu: Dostawy mięsa i przetworów mięsnych

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 547430-N-2020

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Areszt Śledczy w Grójcu, Krajowy numer identyfikacyjny 32075600000000, ul. ul. Armii Krajowej 21, 05-600 Grójec, woj. mazowieckie, państwo Polska, tel. 486 642 052, e-mail dkw_grojec@sw.gov.pl, faks 486 642 725.
Adres strony internetowej (url): zp.sw.gov.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Areszt Śledczy

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawy mięsa i przetworów mięsnych

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

1 Kawałki Wołowiny b/k* II- mięso świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg - 150 kg, 2 Wątroba wieprzowa - świeża, nie mrożona pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 250 kg, 3 Łopatka wieprzowa b/k - mięso świeże, nie mrożone pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg - 1800 kg 4 Kości wieprzowe schabowe - wędzone, pakowane próżniowo, opakowanie do 3 kg - 2800 kg, 5 Serca wieprzowe - świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg - 100 kg, 6 Żołądki z kurczaka - świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg - 300 kg, 7 Kurczak cały - bez podrobów świeży, nie mrożony, pakowany próżniowo, 1 szt. w opakowaniu - 1500 kg, 8 Ćwiartka kurczaka - świeża, nie mrożona, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 1500 kg, 9 Filet z piersi kurczaka - świeży, nie mrożony, pakowany próżniowo, opakowanie do 2 kg - 600 kg 10 Wątróbki drobiowe - świeża, nie mrożona pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 250 kg, 11 Serca drobiowe - świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg - 200 kg, 12 Wędlina typu: Kiełbasa biała parzona - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM** do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 150 kg, 13 Wędlina typu: Kiełbasa kanapkowa - produkt blokowy lub kiełbasa, średnio rozdrobniony wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 2800 kg, 14 Wędlina typu: Kiełbasa Podwawelska - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 850 kg, 15 Smalec wieprzowy - w kostkach 200 do 400 gram) - 150 kg, 16 Szynka prasowana - uformowana w blok, produkt mięsny szynka wieprzowa, parzona o zawartości mięsa minimum 80% w osłonce sztucznej lub bez osłonki, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 500 kg, 17 Wędlina typu: Kiełbasa śląska - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 700 kg, 18 Wędlina typu: Kiełbasa drobiowa (cienka) Kiełbasa homogenizowana drobiowa lub wieprzowo- drobiowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 2500 kg, 19 Wędlina typu: Kiełbasa szynkowa - Kiełbasa grubo rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej lub sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 500 kg, 20 Wędlina typu: Kiełbasa boczkowa - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej lub sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 150 kg, 21 Wędlina typu: Parówki wieprzowe - Kiełbasa drobno rozdrobniona wieprzowa parzona w osłonce naturalnej wieprzowej lub sztucznej. Skład: mięso wieprzowe min. 50%, inne drobno rozdrobnione surowce mięsno tłuszczowe, inne dodatki i przyprawy. W odcinkach prostych o długości 14-20cm, pakowane próżniowo, opakowania do 3 kg - 1600 kg, 22 Wędlina typu: Kiełbasa Parówkowa - kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 3 kg - 400 kg, 23 Wędlina typu: Kiełbasa zwyczajna - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 3 kg - 1700 kg, 24 Wędlina typu: Kurczak faszerowany - produkt blokowy drobiowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 3 kg - 500 kg, 25 Wędlina typu: Mielonka z indyka - produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony drobiowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 600 kg, 26 Wędlina typu: Kiełbasa krakowska - kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 55%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 600 kg, 27 Wędlina typu: Mortadela drobiowa Kiełbasa homogenizowana drobiowa lub wieprzowo- drobiowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 1500 kg, 28 Wędlina typu: Pieczeń rzymska - produkt mięsny garmażeryjny wieprzowy lub wieprzowo- wołowy, parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 1500 kg, 29 Wędlina typu: Przysmak drobiowy - produkt mięsny garmażeryjny parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 60%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 700 kg, 30 Wędlina typu: Pasztet wieprzowy - produkt mięsny, garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 800 kg, 31 Podgardle wieprzowe wędzone - pakowane próżniowo, opakowanie do 3 kg - 600 kg, 32 Wyrób typu: Salceson czarny - produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 450 kg, 33 Wyrób typu: Salceson biały Włoski - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 350 kg, 34 Wyrób typu: Pasztetowa wieprzowa - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka z pasztetową parzona w osłonce sztucznej z dodatkiem wątroby pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 500 kg, 35 Wyrób typu: Kaszanka gryczana - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka z kaszą gryczaną parzona w osłonce sztucznej, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 700 kg, 36 Wędlina typu: Parówki drobiowe - Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa, parzona w osłonce sztucznej. Skład: mięso drobiowe min. 60%, inne drobno rozdrobnione surowce mięsno tłuszczowe, inne dodatki i przyprawy. W odcinkach prostych o długości 14-20cm, pakowane próżniowo, opakowania do 3 kg - 1000 kg, 37 Wędlina typu: Mielonka drobiowa - produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony drobiowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 1800 kg, 38 Wędlina typu: Szynka drobiowa - produkt mięsny drobiowy, o zawartości mięsa minimum 70%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 600 kg, 39 Wyrób typu: Pasztet drobiowy - produkt mięsny drobiowy, podrobowy, kiszka z pasztetową parzona, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 200 kg, 40 Wędlina typu: Pieczeń drobiowa - produkt mięsny garmażeryjny, drobiowy, parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 700 kg, 41 Wyrób typu: Pasztet mazowiecki - produkt mięsny, garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 200 kg, 42 Konserwa mięsna - familijna - puszka z samootwieraczem lub alupak o gramaturze netto: 200 do 300 gr. Zawartość mięsa min. 50 % - 200 kg, 43 Konserwa pasztet drobiowy, puszka z samootwieraczem lub alupak o gramaturze netto: 200 do 300 gr. Zawartość mięsa min. 50 % - 150 kg, 44 Wędlina typu: Kiełbasa toruńska- kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 900 kg, 45 Wędlina typu: Kiełbasa swojska - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 200 kg, 46 Wędlina typu: Kiełbasa grillowa - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 2000 kg, 47 Wędlina typu: Szynka tyrolska - Produkt blokowy lub kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 700 kg, 48 Wędlina typu: Kiełbasa golonkowa - kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 150 kg, 49 Wędlina typu: Polędwica drobiowa, produkt mięsny polędwica drobiowa, wędzona i parzona o zawartości mięsa drobiowego minimum 60%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 600 kg, 50 Żeberka wieprzowe - surowe, świeże, porcjowane w paski, pakowane próżniowo, opakowania do 3 kg - 200 kg, 51 Wyrób typu: Pasztetowa drobiowa - Produkt mięsny drobiowy, podrobowy, kiszka z pasztetową, parzona w osłonce sztucznej, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 1200 kg, 52 Wędlina typu: Kiełbasa wiejska wieprzowa, bez zawartości laktozy- produkt średnio rozdrobniony, wędzony, pieczony, o zawartości mięsa min. 60%, Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie - 50 kg, 53 Wędlina typu: Filet pieczony z indyka, nie zawierający laktozy , produkt wykonany z mięsa z indyka, pieczony, o zawartości mięsa ok. 80% pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie - 50 kg, 54 Wędlina typu: polędwica wędzona z kurczaka bez laktozy- produkt wykonany z mięsa z drobiowego, wędzony, o zawartości mięsa min. 80%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie - 50 kg, 55 Wędlina typu: "Szynka od chłopa"- produkt wieprzowy wędzony, pieczony, bez zawartości laktozy, o zawartości mięsa min. 80% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie - 50 kg, 56 Mięso mielone wieprzowe II- świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg - 1000 kg.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

nie

II.5) Główny Kod CPV: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne


SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/07/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 346815.24
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego ,,Witmas" Sp. z o. o.
Email wykonawcy: biuro@witmas.com.pl
Adres pocztowy: ul. Dąbrowska 36, 95-100 Dąbrówka Wielka
Kod pocztowy: 95-100
Miejscowość: Dąbrówka Wielka
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 364156.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 364156.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 473532.00
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.