To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2020-07-02
Ogłoszenie nr 510117501-N-2020 z dnia 02-07-2020 r.
Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy: Dostawy warzyw, owoców i warzyw kiszonych
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 541282-N-2020
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy, Krajowy numer identyfikacyjny 384899520,
ul. Olszanica
222,
38-722
Olszanica, woj.
podkarpackie, państwo
Polska, tel.
134617450, e-mail
sebastian.ukleja@sw.gov.pl, odk_olszanica@sw.gov.pl, faks
.
Adres strony internetowej (url): www.zp.sw.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy warzyw, owoców i warzyw kiszonych
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):DKw.2232.9.2020.SU
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zadanie nr 1: 1. Buraki czerwone kl. I Świeże - w ilości 350 kg. 2. Cebula kl. I Świeża - w ilości 500 kg. 3. Czosnek kl. I Czosnek świeży, w główkach - w ilości 150 szt. 4. Kapusta biała głowiasta kl. I - w ilości 500 kg. 5. Kapusta czerwona głowiasta kl. I - w ilości 150 kg. 6. Kapusta pekińska kl. I. Świeża, foliowana - w ilości 150 kg. 7. Koperek natka kl. I. - w ilości 300 pęczków. 8. Marchew korzeń kl. I Świeża, min. średnica 2 cm, min. długość 15cm - w ilości 550 kg. 9. Ogórek zielony kl. I. - w ilości 350 kg. 10. Papryka świeża kl. I. Odmiany papryki czerwonej, żółtej lub zielonej - w ilości 350 kg. 11. Pieczarki kl. I Świeże - w ilości 200 kg. 12. Pietruszka korzeń kl. I Świeża, min. średnica 2 cm, minimalna długość 15 cm - w ilości 150 kg. 13. Pietruszka natka kl. I, w pęczkach o wadze nie mniej niż 25 g. - w ilości 300 pęczków. 14. Pomidory kl. I. Świeże - w ilości 350 kg. 15. Por zielony kl. I Świeży - w ilości 150 kg. 16. Rzodkiewka kl. I całe, świeże- w ilości 150 pęczków. 17. Sałata zielona kl. I Świeża, minimalna waga główki sałaty nie mniej niż 200g.- w ilości 200 szt. 18. Seler korzeń kl. I Minimalna średnica 8 cm - w ilości 300 kg. 19. Szczypiorek natka kl. I., w pęczkach o wadze nie mniej niż 25 g. - w ilości 150 pęczków. 20. Ziemniaki jadalne kl. I. Ziemniaki jadalne jednej odmiany, średnica ziemniaka minimum 5 cm - w ilości 3500 kg. 21. Kalafior, w główkach, świeży - w ilości 100 kg. 22. Fasolka szparagowa, świeża - w ilości 100 kg. 23. Brokuł, świeży - w ilości 100 kg. 24. Cytryna kl. I. - w ilości 150 kg. 25. Jabłka deserowe kl. I. świeże, - w ilości 300 kg. 26. Banan kl. I. Całe, zdrowe - w ilości 150 kg. 27. Mandarynki kl. I. - w ilości 150 kg. 28. Pomarańcze kl. I. - w ilości 150 kg. 29. Truskawki - w ilości 100 kg. 30. Wiśnie - w ilości 100 kg. Zadanie nr 2: 1. kapusta kiszona - w ilości 450 kg. 2. ogórki kwaszone - w ilości 350 kg.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 03200000-3
Dodatkowe kody CPV: 15331000-7
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Dostawy warzyw i owoców |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
15/06/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
39181.50
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Handel-Hurt-Detal art. rolno-spożywcze Mariusz Maślak, 38-500 Sanok, ul. Młynarska 18.
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
32647.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Dostawy warzyw kiszonych |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
15/06/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
3545.00
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: P.O.W. "JAKUB" Franciszek Płonka, 35-330 Rzeszów, ul. Słocińska 101.
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
2925.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI OLSZANICA
więcej: przetargi OLSZANICA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Dostawa produktów suchych, konserwowych kawy i herbaty do Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego "Bażyna" w Pogorzelicy w 2024 roku" - II postępowanie
- ZAKUP WRAZ Z DOSTAWĄ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH (PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH) DLA MIEJSKIEGO PRZEDSZKOLA NR 39 IM. BAJKOLANDII W RUDZIE ŚLĄSKIEJ PRZY ULICY SOKOLSKIEJ 6.
- Dostawę jarzyn i owoców
- Dostawa warzyw i owoców
- "Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 2 w Rydułtowach w roku szkolnym 2024/2025"
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 1 w Rydułtowach w roku szkolnym 2024/2025
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.