eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Brzeg › Dostawa pieczywa świeżego i bułki tartej do Zakładu Karnego w Brzegu

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2019-05-16

Ogłoszenie nr 510095397-N-2019 z dnia 16-05-2019 r.

Zakład Karny: Dostawa pieczywa świeżego i bułki tartej do Zakładu Karnego w Brzegu

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 539439-N-2019

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Zakład Karny, Krajowy numer identyfikacyjny 32019900000000, ul. ul. Chrobrego 29, 49-300 Brzeg, woj. opolskie, państwo Polska, tel. 774 162 011, e-mail zk_brzeg@sw.gov.pl, faks 774 162 287.
Adres strony internetowej (url): www.zp.sw.gov.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: jednostka sektora finasów publicznych

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawa pieczywa świeżego i bułki tartej do Zakładu Karnego w Brzegu

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

D/kw.2232.2.2019

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

1.Chleb mieszany pszenno żytni PN-A-74103:1993, PN A-74103/Az2:1996, CPV 15811100-7 - w ilości 50.000,00 kg. Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: Chleb świeży, bochenki o wadze 0,350g krojone(grubość kromki 11-13 mm) pakowane w folię, składający się z ok 70% mąki pszennej i ok 30% mąki żytniej. Zapach: powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony i inny obcy, Konsystencja:miękisz powinien być elastyczny, równomiernie porowaty, pory drobne o cienkich ściankach, ściśle związany ze skórką, bez zakalca i grudek mąki. Barwa: Skórka powinna być równomiernie zabarwiona, o odcieniu typowym dla danego rodzaju pieczywa Oznakowanie: metki na każdym bochenku powinny zawierać: Nazwę środka spożywczego, składniki występujące w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości, dane identyfikujące wartość netto, warunki przechowywania. 2. Chleb pszenny PN-A-74105:1992, CPV 15811400-0 w ilości 17.000,00 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości Chleb świeży, bochenki o wadze 0,350g krojone(grubość kromki 11-13 mm) pakowane w folię, składający się z ok 100% mąki pszennej. Zapach: powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony i inny obcy, konsystencja:miękisz powinien być elastyczny, równomiernie porowaty, pory drobne o cienkich ściankach, ściśle związany ze skórką, bez zakalca i grudek mąki. Barwa: Skórka powinna być równomiernie zabarwiona, o odcieniu żółto-złotym Oznakowanie: Metki na każdym bochenku powinny zawierać: Nazwę środka spożywczego, składniki występujące w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości, dane identyfikujące wartość netto, warunki przechowywania. 2. Chleb graham PN-A-74105:1992, CPV 15811400-0 w ilości 185,00 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości Chleb świeży, bochenki o wadze 0,350g krojone(grubość kromki 11-13 mm) pakowane w folię, składający się z ok 70% mąki pszennej i ok 30% mąki graham. Zapach: powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony i inny obcy, konsystencja:miękisz powinien być elastyczny, równomiernie porowaty, pory drobne o cienkich ściankach, ściśle związany ze skórką, bez zakalca i grudek mąki. Barwa: Skórka powinna być równomiernie zabarwiona, o odcieniu żółto-złotym Oznakowanie: Metki na każdym bochenku powinny zawierać: Nazwę środka spożywczego, składniki występujące w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości, dane identyfikujące wartość netto, warunki przechowywania. 4. Bułka tarta PN-A-74113:1997, PN-74113:1997/Az1:1999, CPV 15811400-0 w ilości 460,00 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości Bułka tarta w opakowaniach 0,5-1 kg Zapach: powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony i inny obcy, konsystencja:sypka bez grudek i zbryleń,barwa: równomiernie zabarwiona, o odcieniu żółto-złotym Oznakowanie: Metki na każdym opakowaniu powinny zawierać: Nazwę środka spożywczego, składniki występujące w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości, dane identyfikujące wartość netto, warunki przechowywania.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

nie

II.5) Główny Kod CPV: 15810000-9


Dodatkowe kody CPV: 15820000-2, 15811100-7

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

NAZWA: dostawa pieczywa świeżego i bułki tartej

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16/05/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 111474.90
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 5
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 5
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: S.C. PIEKARNIA Zbigniew, Rafał, Anetta Powąska"
Email wykonawcy: piekarnia_powaska@wp.pl
Adres pocztowy: 56-420
Kod pocztowy: 56-420
Miejscowość: Bierutów, ul. Wrocławska 14
Kraj/woj.: dolnośląskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 117048.65
Oferta z najniższą ceną/kosztem 117048.65
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 192972.00
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.