To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2019-04-18
Ogłoszenie nr 510077663-N-2019 z dnia 18-04-2019 r.
Gmina Miasto Włocławek - Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego": Dostawy różnych artykułów spożywczych i pieczywa dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 526096-N-2019
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Informacje dodatkowe:
nie dotyczy
I. 1) NAZWA I ADRES:
Gmina Miasto Włocławek - Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego", Krajowy numer identyfikacyjny 34083363300000,
ul. ul. Św. Antoniego
11,
87-800
Włocławek, woj.
kujawsko-pomorskie, państwo
Polska, tel.
544 110 380, e-mail
jadlodajnia@op.pl, faks
544 110 380.
Adres strony internetowej (url): http://bip.jadlodajniawloclawek.pl/
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Administracja samorządowa
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy różnych artykułów spożywczych i pieczywa dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):MJ.AZ.2420-02/2019
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Przedmiotem zamówienia są dostawy różnych artykułów spożywczych i pieczywa dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego", wg klasyfikacji CPV: Część I zamówienia (różne produkty): a) Syrop owocowy o smaku malinowym, wiśniowym, truskawkowym lub pomarańczowym, słodzony cukrem (bez substancji słodzących) o stopniu rozcieńczenia 1 : 9 w opakowaniu szklanym lub plastikowym od 0,4 l do 1,2 l z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilość: 350 litrów, b) Ryż biały w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 1000 kilogramów, c) Kasza manna w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 200 kilogramów, d) Mąka pszenna typ 450, w opakowaniu papierowym do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 2500 kilogramów, e) Mąka ziemniaczana - w opakowaniu od 0,5 kg do 1 kg z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 20 kilogramów, f) Kasza gryczana - w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 10 kg z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 400 kilogramów, g) Olej roślinny - rafinowany, rzepakowy w opakowaniu plastikowym od 0,5 l do 1 l, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilość: 1500 litrów, h) Majonez - wysokotłuszczowy o minimalnej zawartości tłuszczu 63 %, bez aromatów i barwników, bez przeciwutleniaczy E385, o zawartości żółtka jaj kurzych minimum 3,9%, w opakowaniu od 0,25 kg do 0,90 kg z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 350 kilogramów, i) Makaron świderki - niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 2500 kilogramów, j) Makaron muszelki - niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 200 kilogramów, k) Makaron kolanka - niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 200 kilogramów, l) Makaron nitki niegotowany, czterojajeczny, w opakowaniu do 0,25 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 100 kilogramów, m) Makaron spaghetti długi, zawierający pszenicę durum lub mąkę pszenną - semolinę, w opakowaniu od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 300 kilogramów, n) Kawa zbożowa typu Inka, sypana, rozpuszczalna, bezkofeinowa w opakowaniu od 100 g do 150 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 40 kilogramów, o) Zupa pieczarkowa w proszku o zawartości pieczarki suszonej minimum 1,4%, w opakowaniu od 1 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 40 kilogramów, p) Przyprawa w płynie z dodatkiem lubczyku, w opakowaniu do 6 l, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilość: 500 litrów, q) Kwasek cytrynowy - biały, kryształ, w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 20 kilogramów, r) Cukier waniliowy - biały w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 20 kilogramów, s) Kasza jęczmienna - w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 700 kilogramów, t) Przyprawa do drobiu, w skład której wchodzą minimum: sól, papryka słodka, czosnek, majeranek, gorczyca, kolendra, kminek, chilli, imbir, curry, ziele angielskie, liść laurowy, cząber, koper, kurkuma, w opakowaniu do 1,5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 50 kilogramów, u) Majeranek - suszony, rozkruszony, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 25 kilogramów, v) Przyprawa jarzynowa sypka, bez dodatku substancji konserwujących, w opakowaniu do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 100 kilogramów, w) Żurek w płynie, w butelkach plastikowych lub szklanych od 0,4 l do 10 l, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilość: 400 litrów, x) Herbata liściasta czarna w opakowaniu od 80 g do 100 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 20 kilogramów, y) Herbata mięta w torebkach, pakowanych po 20 szt., opakowanie minimum 20 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 50 kilogramów, z) Cukier biały sypki z buraków cukrowych, kryształ w opakowaniach papierowych od 1 kg do 25 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 1800 kilogramów, aa) Pieprz czarny mielony w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 50 kilogramów, bb) Sól spożywcza jodowana - warzona, drobna, w opakowaniu do 25 kg z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 1200 kilogramów, cc) Musztarda stołowa - w opakowaniu szklanym lub plastikowym do 1 kg z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 100 kilogramów, dd) Ocet spożywczy - spirytusowy, 10%, opakowanie plastikowe lub szklane od 0,5 l do 1 l z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilość: 150 litrów, ee) Sos pieczeniowy ciemny - w proszku w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 10 kilogramów, ff) Sos grzybowy o zawartości suszonych grzybów minimum 6%, w proszku, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 15 kilogramów, gg) Papryka słodka - mielona sproszkowana w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 10 kilogramów, hh) Papryka ostra - mielona sproszkowana w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 10 kilogramów, ii) Czosnek granulowany - w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 50 kilogramów, jj) Oregano - w opakowaniu do 0,5 kg z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 2 kilogramy, kk) Liść laurowy - cały w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 10 kilogramów, ll) Bazylia w opakowaniu do 0,50 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 2 kilogramy, mm) Ziele angielskie - czarne, całe ziarenka w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 15 kilogramów, nn) Żelatyna spożywcza - w opakowaniu od 25 g do 100 g z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 8 kilogramów, oo) Mieszanka warzywna do zup i sosów - suszona, składająca się z minimum czterech następujących składników: marchew, pietruszka, por, seler; w opakowaniu foliowym lub papierowym od 0,5 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 650 kilogramów, pp) Chrzan tarty - na kwasku cytrynowym, w opakowaniu szklanym lub plastikowym do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 50 kilogramów, qq) Przyprawa sypka do potraw chińskich - mięsnych, typu FIX zawierająca w swoim składzie grzyby MUN w ilości minimum 2%, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 15 kilogramów, rr)Grzyby suszone, suszone owocniki podgrzybków brunatnych, dopuszczalne są krojone podgrzybki wraz z trzonami, w opakowaniu do 1 kg; jednostka miary: kilogram, ilość: 5 kilogramów. Część II zamówienia (jaja): a) Jaja kurze - całe, klasa A, minimalna waga jajka 63 g; jednostka miary: sztuka, ilość: 22000 sztuk. Część III zamówienia (warzywa przetworzone): a) Mus jabłkowy (jabłka kostka z cynamonem), zawartość jabłka minimum 91%, w opakowaniu szklanym lub plastikowym, od 0,5 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 300 kilogramów, b) Szczaw konserwowy (liście bez łodyg) w opakowaniu szklanym, foliowym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,8 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 300 kilogramów, c) Ogórki konserwowe w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 3 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 550 kilogramów, d) Groszek konserwowy w opakowaniu metalowym lub szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,4 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 60 kilogramów, e) Groszek konserwowy w opakowaniu metalowym lub szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,5 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 400 kilogramów, f) Papryka konserwowa w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,3 kg do 2 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 150 kilogramów, g) Kukurydza konserwowa w opakowaniu metalowym (puszka), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 30 kilogramów, h) Koncentrat pomidorowy 30 % w opakowaniu szklanym lub metalowym, od 0,5 kg do 1,0 kg, o wartości energetycznej minimum 90 kcal/100 g; o minimalnej wartości odżywczej: białko 5 g/100 g, węglowodany 1,5g/100 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 800 kilogramów, i) Sałatka z pomidora zielonego w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku) , ilość: 200 kilogramów, j) Sałatka wielowarzywna w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 250 kilogramów, k) Ananas, plastry w syropie, w opakowaniu metalowym (puszka), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 30 kilogramów, l) Brzoskwinie, połówki w syropie, w opakowaniu metalowym (puszka), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 30 kilogramów, m) Oliwki czarne drylowane w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 15 kilogramów, n) Oliwki zielone drylowane w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 5 kilogramów, o) Pieczarki marynowane w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 20 kilogramów. Część IV zamówienia (pieczywo): a) Chleb pszenno - żytni - świeży, tj. wypiekany nie wcześniej niż dwanaście godzin przed dostawą, krojony, w opakowaniu foliowym od 500 g do 600 g, minimalna ilość kromek w bochenku 22 szt.; jednostka miary: kilogram, ilość: 4500 kilogramów, b) Bułka pszenna - świeża, okrągła, 50 g; jednostka miary: sztuka, ilość: 14000 sztuk, c) Bułka pszenno - żytnia z ziarnami - świeża, okrągła, 50 g; jednostka miary: sztuka, ilość: 10000 sztuk, d) Bułka pszenna - świeża, okrągła, 90 g; jednostka miary: sztuka, ilość: 600 sztuk, e) Bułka tarta pszenna - w opakowaniu od 0,5 kg do 5 kg; jednostka miary: kilogram, ilość: 950 kilogramów. 2. Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport różnych artykułów spożywczych i pieczywa do magazynu w siedzibie zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu i rozładunku. 4. Transport przedmiotowych artykułów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku. 6. Ilość przedmiotowych artykułów, o których mowa w pkt. III/1 może ulec zmianie wartościowo maksymalnie o minus 15 % ogółem od wartości umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00. 8. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego: - dla części I i III zamówienia - nie częściej niż jeden raz w tygodniu każdorazowo od godziny 7:00 do godziny 10:00, - dla części II zamówienia - nie częściej niż dwa razy w tygodniu każdorazowo od godziny 7:00 do godziny 9:00, - dla części IV zamówienia - nie częściej niż sześć razy w tygodniu każdorazowo od godziny 7:00 do godziny 7:30. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilościowych i jakościowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jakościowych i uzupełnienia braki ilościowe w terminie do dwóch godzin od momentu zgłoia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 15800000-6
Dodatkowe kody CPV: 15830000-5, 15851100-9, 15860000-4, 15870000-7, 15871110-8, 15871250-1, 15871270-7, 15871273-8, 15872000-1, 15872400-5, 15600000-4, 15612100-2, 15400000-2, 15411200-4, 03142500-3, 15300000-1, 15330000-0, 15331000-7, 15331136-9, 15331400-1, 15331425-2, 15331450-6, 15331460-9, 15331462-3, 15331470-2, 15331500-2, 15332400-8, 15811000-6, 15811100-7, 15811400-0
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
nie dotyczy
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Różne produkty |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
18/04/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
104339.96
Liczba otrzymanych ofert:
5
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: "ABER" Sp. z o.o. Oddział w Bydgoszczy
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
51040.44
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: nie dotyczy |
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Jaja |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
18/04/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
19800.00
Liczba otrzymanych ofert:
4
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Zielona Puszcza Radosław Wiśniewski
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
7392.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: nie dotyczy |
CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Warzywa przetworzone |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
18/04/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
38078.16
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: "ABER" Sp. z o.o. Oddział w Bydgoszczy
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
16072.45
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: nie dotyczy |
CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Pieczywo |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
18/04/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
44074.29
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Piekarnia "AT" Aleksander Ziomkowski
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
13401.15
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: nie dotyczy |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z WŁOCŁAWKA
- "Dostawa pojazdu elektrycznego z zabudową do przewożenia osób konwojowanych" - III postępowanie.
- Budowa ogrodzenia zewnętrznego, bram i furtek przy budynku żłobka ul. Wieniecka 34A we Włocławku.
- Dostawy środków czystości oraz naczyń i opakowań gastronomicznych
- Rewitalizacja Skweru przy Placu Staszica - etap II
- System benchmarkingu i optymalizacji pracy Szpitala na okres 36 miesięcy
- DOSTAWA MATERIAŁÓW DO STERYLIZACJI
więcej: przetargi w Włocławku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Dostawa produktów żywnościowych, napojów, lodów i alkoholi dla Centrum Kultury i Czytelnictwa Miasta i Gminy Uzdrowiskowej Muszyna."
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 66 WE WROCŁAWIU
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Rzykach
- Dostawa sosów, zup, przypraw przetworzonych w roku 2024 (magazyny w Grudziądzu, Grupie, Chełmnie i Brodnicy) -sprawa numer 31/2024
- Dostawa artykułów spożywczych dla CAPOW w Kłodzku przy ul. dr J. Korczaka 1.
- Dostawa jaj spożywczych w roku 2024 (magazyny w Grudziądzu, Grupie, Chełmnie i Brodnicy) - sprawa numer 24/2024
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.