eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Zamówienie na dostawy różnych art. spożywczych (przyprawy, warzywa konserwowe) do AŚ w Krakowie

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2019-02-11

Ogłoszenie nr 510026211-N-2019 z dnia 11-02-2019 r.

Areszt Śledczy: Zamówienie na dostawy różnych art. spożywczych (przyprawy, warzywa konserwowe) do AŚ w Krakowie

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 505477-N-2019

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Areszt Śledczy, Krajowy numer identyfikacyjny 35114186900000, ul. ul. Montelupich 7, 31-155 Kraków, woj. małopolskie, państwo Polska, tel. 126 345 077, e-mail as_krakow@sw.gov.pl, faks 126 335 354.
Adres strony internetowej (url): www.zp.sw.gov.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Zamówienie na dostawy różnych art. spożywczych (przyprawy, warzywa konserwowe) do AŚ w Krakowie

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

2/D/Kw-Ż/19

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiot zamówienia obejmuje artykuły: Część I - różne produkty spożywcze 15800000-6 oraz 15300000-1: 1. Bazylia suszona w opakowaniach do 1 kg - 30 kg 2. Bulion drobiowy w opakowaniach od 5 do 10 kg - 800 kg 3. Bulion jarzynowy w opakowaniach od 5 do 10 kg - 400 kg 4. Chrzan tarty w opakowaniach do 1 kg - 700 kg 5. Cukier kryształ w opakowaniach do 1 kg - 7 500 kg 6. Cukier wanilinowy w opakowaniach do 1 kg - 50 kg 7. Cynamon mielony w opakowaniach do 1 kg - 150 kg 8. Czosnek granulowany w opakowaniach do 1 kg - 100 kg 9. Herbata czarna granulowana (luz) w opakowaniach od 1 do 10 kg - 550 kg 10. Kawa zbożowa w opakowaniach od 1 do 10 kg - 1 000 kg 11. Kminek w opakowaniach do 1 kg - 60 kg 12. Koper suszony w opakowaniach do 1 kg - 150 kg 13. Kwasek cytrynowy w opakowaniach do 1 kg - 60 kg 14. Liść laurowy w opakowaniach do 1 kg - 50 kg 15. Majeranek w opakowaniach do 1 kg - 50 kg 16. Majonez w opakowaniach plastikowych lub szklanych do 1 kg - 1 000 kg 17. Mieszanka warzyw suszonych w opakowaniach do 5 kg - 2 000 kg 18. Musztarda w opakowaniach plastikowych do 1 kg - 700 kg 19. Natka pietruszki suszona w opakowaniach do 1 kg - 150 kg 20. Ocet w opakowaniach od 500 ml do 1 l - 900 l 21. Papryka mielona w opakowaniach do 1 kg - 100 kg 22. Pieprz mielony w opakowaniach do 1 kg - 180 kg 23. Proszek do pieczenia w opakowaniach do 1 kg - 30 kg 24. Przyprawa do zupy w płynie w opakowaniach do 1 l - 1 800 l 25. Przyprawa typu Vegeta w opakowaniach do 1 kg - 1 400 kg 26. Sól czosnkowa w opakowaniach do 5 kg - 170 kg 27. Sól jodowana warzona w opakowaniach do 1 kg - 2 400 kg 28. Syrop owocowy w opakowaniach od 3 do 5 l - 900 l 29. Ziele angielskie całe w opakowaniach do 1 kg - 80 kg 30. Zupa pieczarkowa w proszku w opakowaniach do 5 kg - 1 300 kg 31. Żurek w płynie w butelkach 500 ml - 1 200 l Część II - owoce, warzywa i podobne produkty 15300000-1: 1. Fasolka szparagowa zielona konserwowa w opakowaniach do 1 kg - 500 kg 2. Groszek konserwowy w opakowaniach od 300 do 500 g - 900 kg 3. Kapusta czerwona konserwowa w opakowaniach 800 g - 5 kg - 600 kg 4. Koncentrat pomidorowy 30 % w opakowaniach do 1 kg - 3 700 kg 5. Kukurydza konserwowa w opakowaniach od 300 do 500 g - 1 000 kg 6. Leczo pieczarkowe w opakowaniach od 1 do 5 kg - 900 kg 7. Papryka konserwowa w opakowaniach do 1 kg - 800 kg 8. Sałatka wielowarzywna w opakowaniach od 800 g do 5 kg - 1 000 kg 9. Szczaw konserwowy w opakowaniach do 1 kg - 800 kg 1. Ww. artykuły muszą odpowiadać Polskiej Normie lub normom zawartym w klasyfikacjach ujętych w ustawie z dnia 29.06.1995 r. o statystyce publicznej (tj.: Dz. U. z 2018 r. poz. 997 ze zmianami). 2. Ilości szacunkowe mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy w zależności od stanu zaludnienia w jednostce. 3. Ze względu na cechy produktu, art. 30 ust. 9 pkt1 ustawy prawo zamówień publicznych nie dotyczy przedmiotu zamówienia.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15800000-6


Dodatkowe kody CPV: 15300000-1

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: przyprawy

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07/02/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 108512.00
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Wytwórnia Koncentratów Spożywczych DORO
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Młyńska 30
Kod pocztowy: 88-100
Miejscowość: Inowrocław
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 80434.24
Oferta z najniższą ceną/kosztem 80434.24
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 100023.70
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: warzywa konserwowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07/02/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 40870.00
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: FH GRACJA Jolanta Zdunek
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Mickiewicza 13
Kod pocztowy: 98-354
Miejscowość: Siemkowice
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 34163.10
Oferta z najniższą ceną/kosztem 34163.10
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 38120.22
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.