eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk › Sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Ośrodka Szkolenia i Wychowania Ochotniczych Hufców Pracy w Tczewie przy ulicy Sobieskiego 10 w roku 2020



Ogłoszenie z dnia 2020-01-17

Ogłoszenie nr 510009813-N-2020 z dnia 17-01-2020 r.

Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda: Sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Ośrodka Szkolenia i Wychowania Ochotniczych Hufców Pracy w Tczewie przy ulicy Sobieskiego 10 w roku 2020

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 636061-N-2019

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda, Krajowy numer identyfikacyjny 00103674400000, ul. Aleja Grunwaldzka 56, 80-241 Gdańsk, woj. pomorskie, państwo Polska, tel. 583 017 916, e-mail pomorska@ohp.pl, faks 583 017 916.
Adres strony internetowej (url): www.pomorska.ohp.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Jednostka budżetowa podległa MRPIPS

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Ośrodka Szkolenia i Wychowania Ochotniczych Hufców Pracy w Tczewie przy ulicy Sobieskiego 10 w roku 2020

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

PWK.ZOAiZP.271.10a.2019

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Opis przedmiotu zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania Ochotniczych Hufców Pracy w Tczewie przy ulicy Sobieskiego 10 w okresie od 1 stycznia 2020 roku do 31 grudnia 2020 roku. 2. Przedmiot zamówienia podzielono na części - na 19 zadań. Numer zadania Rodzaj produktów/zadanie 1 owoce świeże 2 owoce przetworzone 3 warzywa świeże 4 warzywa przetworzone 5 mrożonki 8 ryby i przetwory konserwowe 10 produkty skrobi 11 różne artykuły spożywcze 13 produkty mleczarskie 14 napoje 15 produkty cukiernicze 16 owoce świeże 17 owoce przetworzone 18 warzywa świeże 19 warzywa przetworzone 21 ryby 23 produkty skrobi 24 różne artykuły spożywcze 26 produkty mleczarskie 3. Wykonawca może złożyć ofertę na jedno, kilka lub wszystkie zadania. 4. Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Tczewie przy ulicy Sobieskiego 10. Dokładne miejsce na terenie OSiW wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy. Środek transportowy wykorzystywany przez Wykonawcę do dostawy musi być przystosowany i spełniający niezbędne wymagania określone przepisami prawa obowiązującymi w tym zakresie. 5. Każdy z artykułów żywnościowych powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Każdorazowa dostawa będzie odbywać się na podstawie wcześniejszego zapotrzebowania określającego dokładną godzinę dostarczenia, datę, ilość, rodzaj asortymentu złożonego pisemnie, faksem lub telefonicznie. 6. Cykliczne dostawy będą realizowane jak następuje: a) Zamawiający powiadomi telefonicznie, mailem lub pisemnie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane artykuły z podaniem ilości, b) dostawy będą realizowane od poniedziałku do piątku w godzinach 5ºº do 14ºº, na podstawie zamówienia cząstkowego. 7. Artykuły żywnościowe muszą spełniać normy jakościowe oraz być dostarczone w ich początkowym okresie przydatności do spożycia. 8. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczonych artykułów. Każda dostawa artykułów żywnościowych wymaga załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego. 9. Wykonawca użyczy nieodpłatnie potrzebnych ewentualnie pojemników przy każdorazowej dostawie artykułów żywnościowych na okres do następnej dostawy. 10. Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określone ilości w zadaniach. 11. Wykonawcy nie przysługuje wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Wykonawcy będzie przysługiwało jedynie wynagrodzenie za zrealizowane dostawy bez naliczania kar umownych w razie zmniejszenia ilości dostaw. 12. W trakcie realizacji zamówienia Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany proporcji ilościowych poszczególnego asortymentu w stosunku do podanego w formularzu ofertowym. 13. Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakościowej i ilościowej dostarczonych artykułów i dostarczenia nowej partii artykułów do OSiW w dniu złożenia reklamacji. 14. Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranego pracownika. 15. W przypadku niedostarczenia artykułów żywnościowych w wyznaczonym terminie i czasie lub dostarczenia artykułów niezgodnie ze złożonym zapotrzebowaniem, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu niedostarczonego towaru u innego dostawcy, a kosztami zakupu (faktura VAT/rachunek) obciąży Wykonawcę. Zamawiający powiadomi o tym fakcie Wykonawcę telefonicznie i na piśmie. 16. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia znajduje się jakikolwiek znak towarowy, patent czy pochodzenie - należy, przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie rozwiązań równorzędnych o parametrach techniczno/eksploatacyjno/użytkowych nie gorszych niż te podane pod pojęciem typu. 17. Wykonawca ma obowiązek wystawienia faktury oddzielnie na każde cząstkowe zamówienie. 18. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zastosowania prawa opcji, to jest możliwość zmniejszenia ilości poszczególnych rodzajów artykułów żywnościowych w stosunku do podanych w formularzu ofertowym. Maksymalny zakres przedmiotu zamówienia może zostać pomniejszony o nie więcej niż 10% ogólnej wartości to znaczy zostanie zrealizowany w co najmniej 90% wartości zamówienia. 19. Rozliczenie między Zamawiającym, a Wykonawcą będą prowadzone wyłącznie w walucie polskiej (PLN). 20. Każdy Wykonawca może zaproponować tylko i wyłącznie jedną cenę i nie może jej zmieniać w trakcie trwania umowy, za wyjątkiem sytuacji opisanych we wzorze umowy i SIWZ. 21. Ceny podane w formularzu oferty powinny być jednoznaczne i określone do dwóch miejsc po przecinku zgodnie z matematycznymi zasadami zaokrąglania. 22. Wykonawca określając cenę realizacji całego zadania poprzez wskazanie w formularzu oferty ceny brutto. Cena musi uwzględniać wszystkie wymagania niniejszej SIWZ i we wzorze umowy oraz obejmować wszelkie koszty, jakie poniesie Wykonawca z tytułu należytej oraz zgodnej z obowiązującymi przepisami realizacji przedmiotu zamówienia. Cena musi uwzględniać także ewentualne upusty i rabaty zastosowane przez Wykonawcę. 23. Wprowadzenie przez Wykonawcę jakichkolwiek zmian w druku formularza oferty spowoduje odrzucenie oferty. 24. Cena brutto będzie brana pod uwagę w trakcie wyboru najkorzystniejszej oferty. 25. Do porównania ofert zostanie wzięta łączna cena brutto za wykonanie całości zadania. 26. Zadania wraz z planowanymi ilościami oraz wykazem poszczególnych pozycji zamówienia stanowi załącznik nr 3 do SIWZ.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15000000-8


Dodatkowe kody CPV: 15300000-1, 15300000-0, 15331170-9, 03311000-2, 15620000-0, 15800000-6, 15500000-3, 15982000-5, 15800000-6

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Zadanie nr 1 - owoce świeże

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Zadanie nr 2 - owoce przetworzone

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 3

NAZWA: Zadanie nr 3 - warzywa świeże

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 4

NAZWA: Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 5

NAZWA: Zadanie nr 5 - mrożonki

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 8

NAZWA: Zadanie nr 8 - ryby i przetwory konserwowe

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 10

NAZWA: Zadanie nr 10 - produkty skrobii

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 11

NAZWA: Zadanie nr 11 - różne artykuły spożywcze

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 12

NAZWA: Zadanie nr 13 - produkty mleczarskie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30/12/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 5064.66
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Elbląskie Centrum Mięsne EL-HURT Produkcja i Handel Jolanta Grudzień, Zbigniew Grudzień Sp. J.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Kochanowskiego 11
Kod pocztowy: 82-300
Miejscowość: Elbląg
Kraj/woj.: warmińsko - mazurskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 5064.66
Oferta z najniższą ceną/kosztem 5064.66
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 5064.66
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 13

NAZWA: Zadanie nr 14 - napoje

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 14

NAZWA: Zadanie nr 15 - produkty cukiernicze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/12/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 7157.86
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Zakład Zaopatrzenia TECH-MAT Sp. z o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Nowowiejskiego 24B
Kod pocztowy: 83-000
Miejscowość: Pruszcz Gdański
Kraj/woj.: pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 7157.86
Oferta z najniższą ceną/kosztem 7157.86
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 7157.86
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 15

NAZWA: Zadanie nr 16 - owoce świeże

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 16

NAZWA: Zadanie nr 17 - owoce przetworzone

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 17

NAZWA: Zadanie nr 18 - owoce przetworzone

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 18

NAZWA: Zadanie nr 19 - warzywa przetworzone

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 19

NAZWA: Zadanie nr 21 - ryby

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 20

NAZWA: Zadanie nr 23 - produkty skrobi

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 21

NAZWA: Zadanie nr 24 - różne artykuły spożywcze

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Zamawiający skorzystał z art. 93 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. 2018, poz. 1986). postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli: nie złożono żadnej nie podlegającej odrzuceniu oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia

CZĘŚĆ NR: 22

NAZWA: Zadanie nr 26 - produkty mleczarskie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30/12/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 446.01
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Elbląskie Centrum Mięsne EL-HURT Produkcja i Handel Jolanta Grudzień, Zbigniew Grudzień Sp. J.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul.Kochanowskiego 11
Kod pocztowy: 82-300
Miejscowość: Elbląg
Kraj/woj.: warmińsko - mazurskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 446.01
Oferta z najniższą ceną/kosztem 446.01
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 446.01
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.