eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Radom › Dostawę sprzętu chłodniczego dla 42. Bazy Lotnictwa Szkolnego w 2018 r.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2018-11-07

Ogłoszenie nr 500266737-N-2018 z dnia 07-11-2018 r.

42 Baza Lotnictwa Szkolnego: Dostawę sprzętu chłodniczego dla 42. Bazy Lotnictwa Szkolnego w 2018 r.

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 629668-N-2018

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

42 Baza Lotnictwa Szkolnego, Krajowy numer identyfikacyjny 142676316, ul. Sadków 9, 26-603 Radom, woj. mazowieckie, państwo Polska, tel. 261 511 500, e-mail zamowieniapubliczne42.blsz@ron.mil.pl, faks 261 511 300.
Adres strony internetowej (url): www.42blsz.wp.mil.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Jednostka Wojskowa

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawę sprzętu chłodniczego dla 42. Bazy Lotnictwa Szkolnego w 2018 r.

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

42/PN/2018

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

I. KOMORA CHŁODNICZA O POJEMNOŚCI 11.5 m³ - 1 szt. Przeznaczenie: do przechowywania żywności w warunkach chłodniczych. 1. Wymagania konstrukcyjne: 1) Spełnia wymagania dotyczące: a) dyrektywy 2001/95/WE; b) Polska Norma PN-EN 378-1 marzec 2010 bezpieczeństwo w komorach chłodniczych o temperaturze poniżej 0°C; c) urządzenie przygotowane do eksploatacji w warunkach wielogodzinnej pracy ciągłej. 2) Komora wykonana z segmentów z rdzeniem poliuretanowym o gęstości izolacji minimum 45 kg/m³ i grubości minimum 140 mm; 3) Panele z felcem łączone ze sobą za pomocą zamków hakowych (bez nitowania). 4) Panele ścienne i sufitowe wykonane z płyty wielowarstwowej zespolonej nierozłącznie (nie dopuszcza się nitowania) - izolowane, obłożone blachą stalową, ocynkowaną, pokrytą białym trwałym lakierem poliestrowym dopuszczonej do kontaktu z żywnością o grubości od 0,5 do 0,75 mm; 5) Panele podłogowe termostatyczne ze wzmocnionych, izolowanych materiałów, od strony wewnętrznej wykonane z antypoślizgowej ryflowanej blachy kwasoodpornej AISI 316 (nie dopuszcza się stali nierdzewnej AISI 304) dopuszczonej do kontaktu z żywnością o grubości 2 mm, z atestem na antypoślizgowość, wzmocniona od wewnątrz sklejką wodoodporną.; 6) Wykończenie wnętrza i styki segmentów w narożnikach bez szczelin i wgłębień, odpowiednio zabezpieczone (bez nitowania). 2. CECHY KONSTRUKCYJNE: 1) Pojemność 11,00 - 11,50 m³; 2) Kształt komory zbliżony do prostopadłościanu o wysokości zewnętrznej komory 220 cm. +/- 4 cm., szer. 220 cm. +/- 2 cm., głęb. 300 cm. +/- 4 cm dopuszcza się (+/- 10% na każdym wymiarze); 3) Mechanizmy zaciskowe segmentów komory mają zapewnić szczelność połączeń komory, łatwość ich montażu i demontażu dając przy tym jednocześnie bardzo dobrą izolację cieplną. Panele z felcem łączone ze sobą za pomocą zamków hakowych (bez nitowania); 4) Drzwi uchylne na zawiasach o wymiarach w świetle: szerokość 90 cm (±5 cm) i wysokość 190 cm (±5 cm). Grubość min rdzenia 100 mm. Zawiasy unoszące skrzydło drzwiowe podczas otwierania; 5) Futryna: panel ścienny przystosowany do zamontowania płata drzwiowego; 6) Drzwi zabezpieczone w solidny trwały zamek z możliwością zamykania na klucz, uniemożliwiające zatrzaśnięcie się w komorze; 7) Drzwi samo doszczelniające się, wyposażone w uszczelki magnetyczne; 8) Dopuszczalne obciążenie podłogi min. 500 kg/m²; 9) Komora wyposażona w sterownik temperatury z cyfrowym wyświetlaczem; 10) Możliwość montażu regałów; 11) Kurtyna paskowa, opcjonalnie; 12) Oświetlenie ledowe wewnątrz komory wyłączane automatycznie; 13) Odbiorca zabezpieczy zasilanie elektryczne dla instalacji chłodniczej; 14) Kompletna rozdzielnia elektryczna. 3. INSTALACJA CHŁODNICZA: 1) Instalacja chłodnicza ma zawierać: a) agregat chłodniczy typu monoblock (jednolite urządzenie - parownik, skraplacz, zawory wraz z jednostką zewnętrzną - ścienny, wyposażony w pełną automatykę wraz z bieżącym odczytem temperatury w jednej obudowie) montowany na frontowej lub bocznej ścianie komory; b) agregat chłodniczy o obniżonej emisji ciepła i hałasu; c) moc agregatu dostosowana do pojemności komory chłodniczej, do obliczeń należy przyjąć maksymalne obciążenia dla projektowanej komory nie mniej niż 0,7 kW, o wydatku cieplnym 4,0 m³/godzinę, o natężeniu przepływu powietrza 2000 m³/godzinę; d) zakres temperatur wewnątrz komory od -2 do +8°C, przy temperaturze otoczenia do +32°C; e) zasilanie: 230V/50Hz; f) czynnik chłodniczy ekologiczny, bezpieczny dla środowiska naturalnego, max 1,0 kg w całym układzie chłodzenia; g) chłodnica powietrza z wymuszonym obiegiem powietrza, automatyczny system odszraniania poprzez gorące gazy, h) technologia grawitacyjnego odprowadzania skroplin z chłodnic na zewnątrz komory. 4. WYMAGANIA DODATKOWE: 1) Wykonawca zobowiązany jest: a) zapewnić firmowy serwis i magazyn części zamiennych na terenie Polski; b) aby jedna ze stron wewnętrznej komory wyposażona na całej długości i wysokości w regały 5 półkowe regulowane ze stali nierdzewnej; c) zapewnić montaż oraz rozruch techniczny i technologiczny urządzeń odbył się w terminie nie dłuższym niż 3 dni robocze od dnia dostawy w obiektach kuchennych wskazanych przez Zamawiającego na koszt Wykonawcy; d) do przeszkolenia personelu z wręczeniem pełnej dokumentacji techniczno-ruchowej i instrukcji obsługi urządzeń w języku polskim, po montażu oraz rozruchu technicznym i technologicznym urządzenia; e) do usunięcia zgłoszonych usterek w terminie do 72 godzin od zgłoszenia w okresie obowiązywania gwarancji; 2) Końcowy odbiór urządzenia przez użytkownika nastąpi na podstawie protokołu zdawczo- odbiorczego; 3) Wymagany atest PZH lub dokument równoważny stosowany w krajach Unii Europejskiej; 4) Okres gwarancji: min. 24 m-ce od daty rozpoczęcia eksploatacji tj. podpisania protokołu przyjęcia - przekazania; 5) Deklaracja zgodności WE; 6) Produkt oznakowany znakiem CE (bezpośrednio na sprzęcie elektrycznym, a w przypadku braku takiej możliwości na jego opakowaniu, instrukcji obsługi lub świadectwie gwarancyjnym). 5. NORMY ZWIĄZANE: 1) PN-EN 60335-1:2012 Elektryczny sprzęt do użytku domowego i podobnego - Bezpieczeństwo użytkowania -- Część 1: Wymagania ogólne; 2) PN-EN 60704-1:2010/A11:2013-06 Elektryczne przyrządy do użytku domowego i podobnego -- Procedura badania hałasu -- Część 1: Wymagania ogólne; 3) PN-EN 60704-2-14:2013-10 Elektryczne przyrządy do użytku domowego i podobnego -- Procedura badania hałasu -- Część 2-14: Wymagania szczegółowe dotyczące chłodziarek, urządzeń do przechowywania zamrożonej żywności i zamrażarek; 4) PN-EN ISO 23953-1:2007 Meble chłodnicze -- Część 1: Terminologia. II. KOMORA CHŁODNICZA O POJEMNOŚCI 7m³ (6,7-7,7m³) - 1 szt. Przeznaczenie: do przechowywania żywności w warunkach chłodniczych. 1. WYMAGANIA KONSTRUKCYJNE: 1) Spełnia wymagania dotyczące: a) dyrektywy 2001/95/WE; b) Polska Norma PN-EN 378-1 marzec 2010 bezpieczeństwo w komorach chłodniczych o temperaturze poniżej 0°C; c) urządzenie przygotowane do eksploatacji w warunkach wielogodzinnej pracy ciągłej; 2) Komora wykonana z segmentów z rdzeniem poliuretanowym o gęstości izolacji minimum 45 kg/m³ i grubości minimum 140 mm.; 3) Panele z felcem łączone ze sobą za pomocą zamków hakowych (bez nitowania); 4) Panele ścienne i sufitowe wykonane z płyty wielowarstwowej zespolonej nierozłącznie (nie dopuszcza się nitowania) - izolowane, obłożone blachą stalową, ocynkowaną, pokrytą białym trwałym lakierem poliestrowym dopuszczonej do kontaktu z żywnością o grubości od 0,5 do 0,75 mm; 5) Panele podłogowe termostatyczne ze wzmocnionych, izolowanych materiałów, od strony wewnętrznej wykonane z antypoślizgowej ryflowanej blachy kwasoodpornej AISI 316 (nie dopuszcza się stali nierdzewnej AISI 304) dopuszczonej do kontaktu z żywnością o grubości 2 mm, z atestem na antypoślizgowość, wzmocniona od wewnątrz sklejką wodoodporną; 6) Wykończenie wnętrza i styki segmentów w narożnikach bez szczelin i wgłębień, odpowiednio zabezpieczone (bez nitowania); 2. CECHY KONSTRUKCYJNE: 1) Pojemność 6,7 - 7,7 m³; 2) Kształt komory zbliżony do prostopadłościanu o wysokości zewnętrznej komory 220 cm. +/- 4 cm., szer. 250 cm. +/- 2 cm., głęb. 165 cm. +/- 4 cm dopuszcza się (+/- 10% na każdym wymiarze); 3) Mechanizmy zaciskowe segmentów komory mają zapewnić szczelność połączeń komory, łatwość ich montażu i demontażu dając przy tym jednocześnie bardzo dobrą izolację cieplną. Panele z felcem łączone ze sobą za pomocą zamków hakowych (bez nitowania); 4) Drzwi uchylne na zawiasach o wymiarach w świetle: szerokość 90 cm (±5 cm) i wysokość 190 cm (±5 cm). Grubość rdzenia min 100 mm. Zawiasy unoszące skrzydło drzwiowe podczas otwierania; 5) Futryna: panel ścienny przystosowany do zamontowania płata drzwiowego; 6) Drzwi zabezpieczone w solidny trwały zamek z możliwością zamykania na klucz, uniemożliwiające zatrzaśnięcie się w komorze; 7) Drzwi samo doszczelniające się, wyposażone w uszczelki magnetyczne; 8) Dopuszczalne obciążenie podłogi min. 500 kg/m²; 9) Komora wyposażona w sterownik temperatury z cyfrowym wyświetlaczem; 10) Możliwość montażu regałów; 11) Kurtyna paskowa, opcjonalnie; 12) Oświetlenie ledowe wewnątrz komory wyłączane automatycznie; 13) Odbiorca zabezpieczy zasilanie elektryczne dla instalacji chłodniczej; 14) Kompletna rozdzielnia elektryczna. 3. INSTALACJA CHŁODNICZA: 1) Instalacja chłodnicza ma zawierać: a) agregat chłodniczy typu monoblock (jednolite urządzenie - parownik, skraplacz, zawory wraz z jednostką zewnętrzną - ścienny, wyposażony w pełną automatykę wraz z bieżącym odczytem temperatury w jednej obudowie) montowany na frontowej lub bocznej ścianie komory; b) agregat chłodniczy o obniżonej emisji ciepła i hałasu; c) moc agregatu dostosowana do pojemności komory chłodniczej, do obliczeń należy przyjąć maksymalne obciążenia dla projektowanej komory nie mniej niż 0,7 kW, o wydatku cieplnym 4,0 m³/godzinę, o natężeniu przepływu powietrza 2000 m³/godzinę; d) zakres temperatur wewnątrz komory od -2 do +8 °C, przy temperaturze otoczenia do +32 °C; e) zasilanie: 230V/50Hz; f) czynnik chłodniczy ekologiczny, bezpieczny dla środowiska naturalnego, max 1,0 kg w całym układzie chłodzenia; g) chłodnica powietrza z wymuszonym obiegiem powietrza, automatyczny system odszraniania poprzez gorące gazy; h) technologia grawitacyjnego odprowadzania skroplin z chłodnic na zewnątrz komory. 4. WYMAGANIA DODATKOWE: 1) Wykonawca zobowiązany jest: a) aby jedna ze stron wewnętrznej komory wyposażona na całej długości i wysokości w regały 5 półkowe regulowane ze stali nierdzewnej; b) zapewnić firmowy serwis i magazyn części zamiennych na terenie Polski; c) Zapewnić montaż oraz rozruch techniczny i technologiczny urządzeń będzie odbywał się w terminie nie dłuższym niż 3 dni robocze od dnia dostawy w obiektach kuchennych wskazanych przez Zamawiającego na koszt dostawcy; d) do przeszkolenia personelu z wręczeniem pełnej dokumentacji techniczno-ruchowej i instrukcji obsługi urządzeń w języku polskim, po montażu oraz rozruchu technicznym i technologicznym urządzenia; 2) Wymagany atest PZH lub dokument równoważny stosowany w krajach Unii Europejskiej; 3) Końcowy odbiór urządzenia przez użytkownika nastąpi na podstawie protokołu zdawczo- odbiorczego; 4) Okres gwarancji: min. 24 m-ce od daty rozpoczęcia eksploatacji tj. podpisania protokołu przyjęcia - przekazania; 5) Dostawca zobowiązany jest do usunięcia zgłoszonych usterek w terminie do 72 godzin od zgłoszenia w okresie obowiązywania gwarancji; 6) Deklaracja zgodności WE. 7) Produkt oznakowany znakiem CE (bezpośrednio na sprzęcie elektrycznym, a w przypadku braku takiej możliwości na jego opakowaniu, instrukcji obsługi lub świadectwie gwarancyjnym). 5. NORMY ZWIĄZANE: 1) PN-EN 60335-1:2012 Elektryczny sprzęt do użytku domowego i podobnego -- Bezpieczeństwo użytkowania -- Część 1: Wymagania ogólne; 2) PN-EN 60704-1:2010/A11:2013-06 Elektryczne przyrządy do użytku domowego i podobnego -- Procedura badania hałasu -- Część 1: Wymagania ogólne; 3) PN-EN 60704-2-14:2013-10 Elektryczne przyrządy do użytku domowego i podobnego -- Procedura badania hałasu -- Część 2-14: Wymagania szczegółowe dotyczące chłodziarek, urządzeń do przechowywania zamrożonej żywności i zamrażarek; 4) PN-EN ISO 23953-1:2007 Meble chłodnicze -- Część 1: Terminologia. III. KOMORA MROŹNICZA O POJEMNOŚCI 7m³ (6,7-7,7m³) - 1 szt. Przeznaczenie: do przechowywania żywności w warunkach mroźniczych. 1. WYMAGANIA KONSTRUKCYJNE: 1) Spełnia wymagania dotyczące: a) dyrektywy 2001/95/WE; b) Polska Norma PN-EN 378-1 marzec 2010 bezpieczeństwo w komorach chłodniczych o temperaturze poniżej 0°C; c) urządzenie przygotowane do eksploatacji w warunkach wielogodzinnej pracy ciągłej; 2) Komora wykonana z segmentów z rdzeniem poliuretanowym o gęstości izolacji minimum 45 kg/m³ i grubości minimum 140 mm; 3) Panele z felcem łączone ze sobą za pomocą zamków hakowych (bez nitowania); 4) Panele ścienne i sufitowe wykonane z płyty wielowarstwowej zespolonej nierozłącznie (nie dopuszcza się nitowania) - izolowane, obłożone blachą stalową, ocynkowaną, pokrytą białym trwałym lakierem poliestrowym dopuszczonej do kontaktu z żywnością o grubości od 0,5 do 0,75 mm; 5) Panele podłogowe termostatyczne ze wzmocnionych, izolowanych materiałów, od strony wewnętrznej wykonane z antypoślizgowej ryflowanej blachy kwasoodpornej AISI 316 (nie dopuszcza się stali nierdzewnej AISI 304) dopuszczonej do kontaktu z żywnością o grubości 2 mm, z atestem na antypoślizgowość, wzmocniona od wewnątrz sklejką wodoodporną; 6) Wykończenie wnętrza i styki segmentów w narożnikach bez szczelin i wgłębień, odpowiednio zabezpieczone (bez nitowania); 2. CECHY KONSTRUKCYJNE: 1) Pojemność 6,7 - 7,7 m³; 2) komory zbliżony do prostopadłościanu o wysokości zewnętrznej komory 220 cm. +/- 4 cm., szer. 250 cm. +/- 2 cm., głęb. 165 cm. +/- 4 cm dopuszcza się (+/- 10% na każdym wymiarze); 3) Mechanizmy zaciskowe segmentów komory mają zapewnić szczelność połączeń komory, łatwość ich montażu i demontażu dając przy tym jednocześnie bardzo dobrą izolację cieplną. Panele z felcem łączone ze sobą za pomocą zamków hakowych (bez nitowania); 4) Drzwi uchylne na zawiasach o wymiarach w świetle: szerokość 90 cm (±5 cm) i wysokość 190 cm (±5 cm). Grubość rdzenia min 100 mm. Zawiasy unoszące skrzydło drzwiowe podczas otwierania; 5) Futryna: panel ścienny przystosowany do zamontowania płata drzwiowego; 6) Drzwi zabezpieczone w solidny trwały zamek z możliwością zamykania na klucz, uniemożliwiające zatrzaśnięcie się w komorze; 7) Drzwi samo doszczelniające się, wyposażone w uszczelki magnetyczne; 8)Dopuszczalne obciążenie podłogi min. 500 kg/m²; 9) wyposażona w sterownik temperatury z cyfrowym wyświetlaczem; 10) Możliwość montażu regałów; 11)Kurtyna paskowa, opcjonalnie. 12) Oświetlenie ledowe wewnątrz komory wyłączane automatycznie; 13) Odbiorca zabezpieczy zasilanie elektryczne dla instalacji chłodniczej; 14) Kompletna rozdzielnia elektryczna. 3. INSTALACJA CHŁODNICZA: 1) Instalacja chłodnicza ma zawierać: a) agregat mroźniczy typu monoblock (jednolite urządzenie - parownik, skraplacz, zawory wraz z jednostką zewnętrzną - ścienny, wyposażony w pełną automatykę wraz z bieżącym odczytem temperatury w jednej obudowie) montowany na frontowej lub bocznej ścianie komory; b) agregat chłodniczy o obniżonej emisji ciepła i hałasu; c) moc agregatu dostosowana do pojemności komory mroźniczej, do obliczeń należy przyjąć maksymalne obciążenia dla projektowanej komory nie mniej niż 1,65 kW, o wydatku cieplnym 4,5 m³/godzinę, o natężeniu przepływu powietrza 2200 m³/godzinę; d) zakres temperatur wewnątrz komory od -22 do -8 °C, przy temperaturze otoczenia do +32 °C; e) zasilanie: 230V/50Hz; f) czynnik chłodniczy ekologiczny, bezpieczny dla środowiska naturalnego, g) chłodnica powietrza z wymuszonym obiegiem powietrza, automatyczny system odszraniania poprzez gorące gazy; h) technologia grawitacyjnego odprowadzania skroplin z chłodnic na zewnątrz komory. 4. WYMAGANIA DODATKOWE: 1) Wykonawca zobowiązany jest: a) aby jedna ze stron wewnętrznej komory wyposażona na całej długości i wysokości w regały 5 półkowe regulowane ze stali nierdzewnej; b) zapewnić firmowy serwis i magazyn części zamiennych na terenie Polski; c) Zapewnić montaż oraz rozruch techniczny i technologiczny urządzeń będzie odbywał się w terminie nie dłuższym niż 3 dni robocze od dnia dostawy w obiektach kuchennych wskazanych przez Zamawiającego na koszt dostawcy; d) do przeszkolenia personelu z wręczeniem pełnej dokumentacji techniczno-ruchowej i instrukcji obsługi urządzeń w języku polskim, po montażu oraz rozruchu technicznym i technologicznym urządzenia; 2) Wymagany atest PZH lub dokument równoważny stosowany w krajach Unii Europejskiej; 3) Końcowy odbiór urządzenia przez użytkownika nastąpi na podstawie protokołu zdawczo- odbiorczego; 4) Okres gwarancji: minimalnie 24 m-ce od daty rozpoczęcia eksploatacji tj. podpisania protokołu przyjęcia - przekazania; 5) Dostawca zobowiązany jest do usunięcia zgłoszonych usterek w terminie do 72 godzin od zgłoszenia w okresie obowiązywania gwarancji; 6) Deklaracja zgodności WE; 7) Produkt oznakowany znakiem CE (bezpośrednio na sprzęcie elektrycznym, a w przypadku braku takiej możliwości na jego opakowaniu, instrukcji obsługi lub świadectwie gwarancyjnym). 5. NORMY ZWIĄZANE: 1) PN-EN 60335-1:2012 Elektryczny sprzęt do użytku domowego i podobnego - Bezpieczeństwo użytkowania -- Część 1: Wymagania ogólne; 2) PN-EN 60704-1:2010/A11:2013-06 Elektryczne przyrządy do użytku domowego i podobnego -- Procedura badania hałasu -- Część 1: Wymagania ogólne; 3) PN-EN 60704-2-14:2013-10 Elektryczne przyrządy do użytku domowego i podobnego -- Procedura badania hałasu -- Część 2-14: Wymagania szczegółowe dotyczące chłodziarek, urządzeń do przechowywania zamrożonej żywności i zamrażarek; 4) PN-EN ISO 23953-1:2007 Meble chłodnicze -- Część 1: Terminologia.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

nie

II.5) Główny Kod CPV: 42.51.32.90 - Przemysłowe urządzenia chłodnicze


SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26/10/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 89411.14
Waluta PL

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Allgast Rafał Janikowski
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Gdańska 145
Kod pocztowy: 85-022
Miejscowość: Bydgoszcz
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 88000.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 88000.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 88000.00
Waluta: PL

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.