eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rzeszów › Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (przyprawy, dodatki gastronomiczne, makaron, groch, fasola, ryby przetworzone)do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2018-07-05

Ogłoszenie nr 500156210-N-2018 z dnia 05-07-2018 r.

Zakład Karny w Rzeszowie: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (przyprawy, dodatki gastronomiczne, makaron, groch, fasola, ryby przetworzone)do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie.

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 560920-N-2018

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Zakład Karny w Rzeszowie, Krajowy numer identyfikacyjny 590467, ul. ul. Załęska 76, 35322 Rzeszów, woj. podkarpackie, państwo Polska, tel. 178 580 700, e-mail zk_rzeszow@sw.gov.pl, faks 0-17 8535420.
Adres strony internetowej (url): www.sw.gov.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Zakład Karny w Rzeszowie

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (przyprawy, dodatki gastronomiczne, makaron, groch, fasola, ryby przetworzone)do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie.

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

2232/5/Ż/18

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (przyprawy, dodatki gastronomiczne, makaron, groch, fasola, ryby przetworzone), do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie, w asortymencie i ilościach określonych szczegółowo w załączniku nr 1, 2, 3, 4 i 5 do SIWZ (formularze ofertowe). Określona w tabelach ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 1 DO SIWZ, Lp., Nazwa artykułu, Kod CPV, J.m., Ilość, 1. Cukier waniliowy - kolor biały lub lekko kremowy, aromat i smak w przyprawie - wanilia, 15830000-5, kg 7; 2. Cynamon - konsystencja: sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy, 15872000-1, kg 10; 3. Herbata granulowana - granulat jednolity, wolny od zanieczyszczeń. Smak i zapach naparu charakterystyczny dla herbaty czarnej, 15863200-7, kg 800; 4. Koperek suszony - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy, 15893000-4, kg 40; 5. Kminek - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy, 15872300-4, kg 15; 6. Kawa zbożowa - produkt otrzymywany z przemiału zbóż, korzeni cykorii i buraka cukrowego z dodatkiem lub bez innych surowców i substancji dodatkowych, 15861000-1, kg 1 200; 7. Kwasek cytrynowy - kryształy sypkie, bez zlepów i grudek, barwa biała, 15890000-3, kg 30; 8. Liść laurowy - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy, 15870000-7, kg 30; 9. Majeranek - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy, 15872300-4, kg 40; 10. Przyprawa do zup w płynie - z surowców roślinnych, zwierzęcych lub ich mieszanin, z dodatkiem naturalnych przypraw roślinnych, spożywczych dodatków smakowo - zapachowych, substancji wzmacniających smak i zapach, substancji poprawiających strukturę produktu, 15893300-7, litr 2 650; 11. Ziele angielskie - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy, 15872200-3, kg 21; 12. Barszcz czerwony - koncentrat w proszku konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla barszczu, 15891000-0, kg 230; 13. Ocet - ocet spirytusowy 10 %, 15871000-4, litr 400; 14. Papryka suszona słodka - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15872000-1, kg 35; 15. Papryka suszona ostra - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15872000-1, kg 35; 16. Pieprz czarny mielony - konsystencja sypka, bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15872100-2, kg 70; 17. Pieprz ziołowy - konsystencja sypka, bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15871270-7, kg 30; 18. Przyprawa do bigosu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15871200-6, kg 15; 19. Przyprawa do drobiu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15871200-6, kg 30; 20. Przyprawa do fasolki - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15871200-6, kg 10; 21. Przyprawa do mięsa - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15871200-6, kg 35; 22. Przyprawa do ryb - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15871200-6, kg 7; 23. Przyprawa grzybowa - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15871200-6, kg 30; 24. Przyprawa jarzynowa typu Vegeta - konsystencja sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy, 15871270-7, kg 80; 25. Rosół drobiowy - konsystencja, sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek barwy żółtej bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smaki zapach - właściwe dla rosołu, 15891000-0, kg 700; 26. Rosół wołowy - konsystencja, sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smaki zapach - właściwe dla rosołu, 15891000-0, kg 700; 27. Rosół jarzynowy - konsystencja, sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek barwy żółtej bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smaki zapach - właściwe dla rosołu., 15891000-0, kg 700; 28. Sos cygański - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15871260-4 , kg 400; 29. Sos koperkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15871260-4 , kg 300; 30. Sos pieczarkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15871260-4 , kg 500; 31. Sos myśliwski - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15871260-4 , kg 300; 32. Sos węgierski - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15871260-4 , kg 340; 33. Sos pieczeniowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, 15871260-4, kg 300; 34. Sól - spożywcza jodowana konsystencja sypka, kryształki bez grudek i zlepów, 15872400-5, kg 2 000; 35. Sól ziołowa - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy, 15871270-7 , kg 50; 36. Zupa grzybowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla zupy, 15891400-4, kg 300; 37. Zupa pieczarkowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla zupy, 15891400-4, kg 300; 38. Zupa szparagowa - konsystencja, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla zupy, 15891900-9, kg 350; 39. Czosnek granulowany - konsystencja sypka, proszek lub granulat bez grudek i zlepów; dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy, 15870000-7 , kg 30. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 2 DO SIWZ, Lp., Nazwa artykułu, Kod CPV, J.m. , Ilość, 1. Makaron - produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony, 15851100-9, kg 13 000. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 3 DO SIWZ, Lp., Nazwa artykułu, Kod CPV, J.m., Ilość, 1. Groch suszony łuskany - suszony produkt wolny od zanieczyszczeń, 03212213-6, kg 900. 2. Fasola Jaś - średnia suszona, 03221210-1, kg 2 000. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 4 DO SIWZ, Lp., Nazwa artykułu, Kod CPV, J.m., Ilość, 1. Ketchup - skład pomidory, cukier, sól, ocet, aromaty, 15871230-5, kg 1 700; 2. Majonez - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców, 15871273-8, kg 1 700; 3. Musztarda - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców i dodanych składników zapachowo-smakowych, 15871250-1, kg 1 600. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 5 DO SIWZ, Lp., Nazwa artykułu, Kod CPV, J.m., Ilość, 1. Mintaj mrożony kostka - bez panierki (glazura lodowa do 10%), 15220000-6, kg 3 500; 2. Sałatka śledziowa z majonezem - (wyrób garmażeryjny) opakowania do 5 kg, 15243000-3, kg 3 000. Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 8 (projekt umowy) do SIWZ. Określona w ogłoszeniu i formularzach ofertowych ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Przedmiotem zamówienia są dostawy powszechnie dostępne, o ustalonych standardach jakościowych, nie wymagające skomplikowanego opisu. Zamówienie obejmuje dostawę typowych produktów spożywczych dostępnych w stałej ofercie podmiotów realizujących tego typu zamówienia. Ustalona z góry jakość zamawianych produktów nie wymaga indywidualnego określenia przez Zamawiającego. Opis przedmiotu zamówienia wraz ze wzorem umowy, zawierają standardy jakościowe odnoszące się do istotnych cech produktów, w szczególności: określenie zamawianego asortymentu, charakterystykę produktów, częstotliwość/termin dostawy, zasady reklamacji wadliwego towaru. Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, i podania przez Wykonawcę firm podwykonawców (o ile ww. sytuacja dotyczy Wykonawcy składającego ofertę).

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15800000-6


Dodatkowe kody CPV: 03212200-2, 15200000-0, 15830000-5, 15872000-1, 15863200-7, 15893000-4, 15872300-4, 15861000-1, 15890000-3, 15870000-7, 15893300-7, 15872200-3, 15891000-0, 15871000-4, 15872100-2, 15871270-7, 15871200-6, 15871260-4, 15872400-5, 15891400-4, 15891900-9, 15851100-9, 03212213-6, 03221210-1, 15871230-5, 15871273-8, 15871250-1, 15220000-6, 15243000-3

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 3

NAZWA: Dostawy artykułów spożywczcyh (groch i fasola)

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/06/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 6737.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 6
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: WYTWORNIA KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH "DORO" Dorota Doberstajn
Email wykonawcy: doro@doro.net.pl
Adres pocztowy: ul. Młyńska 30
Kod pocztowy: 88-100
Miejscowość: Inowrocław
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 7073.85
Oferta z najniższą ceną/kosztem 7073.85
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 14767.20
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 4

NAZWA: Dostawy artykułów spożywczych (dodatki gastronomiczne)

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15/06/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 11720.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 7
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: F.H. GRACJA Jolanta Zdunek
Email wykonawcy: f.h.gracja@wp.pl
Adres pocztowy: ul. A. Mickiewicza 13
Kod pocztowy: 98-354
Miejscowość: Siemkowice
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 13089.60
Oferta z najniższą ceną/kosztem 13089.60
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 19910.40
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 5

NAZWA: Dostawy artykułów spożywczych (ryb przetworzonych)

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/06/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 54050.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: POLARIS Sp. j. HURTOWNIA LODÓW I MROŻONEK, Surowiecki Piotr i synowie
Email wykonawcy: polaris_sj@wp.pl
Adres pocztowy: ul. Wojska Polskiego 28
Kod pocztowy: 23-300
Miejscowość: Janów Lubelski
Kraj/woj.: lubelskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 56752.50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 56752.50
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 64470.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (przyprawy).

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/06/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 24349.80
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: P.P.U.H. MARGO Grzegorz Środa
Email wykonawcy: ppuhmargo@wp.pl
Adres pocztowy: ul. Lipowa 6
Kod pocztowy: 87-707
Miejscowość: Zakrzewo
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 28351.27
Oferta z najniższą ceną/kosztem 28351.27
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 42826.83
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (makaron).

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/06/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 20150.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 6
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: P.P.U.H. MARGO Grzegorz Środa
Email wykonawcy: ppuhmargo@wp.pl
Adres pocztowy: ul. Lipowa 6
Kod pocztowy: 87-707
Miejscowość: Zakrzewo
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 21157.50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 21157.50
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 70707.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.