eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Końskie › Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-12-29

Ogłoszenie nr 500082468-N-2017 z dnia 29-12-2017 r.

Dom Pomocy Społecznej Cichy Zakątek: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 612097-N-2017

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Dom Pomocy Społecznej Cichy Zakątek, Krajowy numer identyfikacyjny 29282925500000, ul. ul. Warszawska 25, 26200 Końskie, woj. świętokrzyskie, państwo Polska, tel. 041 372-51-57, e-mail domkonskie@o2.pl, faks 041 372-51-57.
Adres strony internetowej (url): http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_konskie_zamowienia_publiczne

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

DPS VII 5 ZP 1(1472)17

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Ćwiartka tylna z kurczaka (udka) kg 2.300 Filet z kurczaka b/s kg 450 Flaki wołowe kg 100 Karkówka wieprzowa b/k kg 350 Kurczaki kg 120 Łopatka wieprzowa b/k kg 1.300 Mięso gulaszowe z kurczaka kg 80 Nogi wieprzowe kg 250 Porcje rosołowe z kurczaka bez skrzydeł kg 1.200 Schab wieprzowy b/k kg 300 Serca wieprzowe kg 100 Udziec wołowy b/k kg 230 Wątroba wieprzowa kg 80 Wątróbka drobiowa (z kurczaka) kg 80 Żeberka wieprzowe paski kg 300 Żołądki drobiowe (z kurczaka) kg 150 Baleron kg 220 Baton z indyka kg 250 Boczek wędzony (parzony) kg 130 Kaszanka (z kaszy jęczmiennej) kg 200 Kiełbasa biała (parzona) kg 250 Kiełbasa krakowska kg 350 Kiełbasa mielonka kg 250 Kiełbasa mortadela kg 250 Kiełbasa parówkowa kg 300 Kiełbasa podwawelska kg 350 Kiełbasa śląska kg 80 Kiełbasa szynkowa kg 400 Parówki drobiowe (cienkie) kg 140 Parówki wieprzowe (cienkie) kg 140 Pasztet drobiowy 131g sztuk 3.000 Pasztet drobiowy (pieczony) kg 230 Pasztetowa wieprzowa kg 120 Pieczeń rzymska (wieprzowa) kg 150 Polędwica drobiowa kg 350 Polędwica sopocka kg 400 Salceson włoski kg 100 Szynka drobiowa kg 300 Szynka konserwowa kg 250 Szynka wieprzowa wędzona (parzona) kg 400 Słonina b/s kg 150 Smalec (kostka 200g) kg 120 Jogurt naturalny 150g sztuk 1.400 Jogurt naturalny 400g sztuk 200 Jogurt owocowy 150g sztuk 5.000 Kefir 400g sztuk 450 Masło ekstra (kostka 200g) kg 1.850 Mleko spożywcze 2 % 1 l l 18.200 Mleko UHT 2 % (karton 1 l) l 200 Mleko zsiadłe 400g sztuk 450 Ser żółty kg 200 Serek homogenizowany smakowy150 g sztuk 3.500 Serek homogenizowany naturalny 150g sztuk 900 Serek topiony 100g sztuk 1.000 Serek wiejski 200g sztuk 1.700 Śmietana 18 % l 900 Twaróg tłusty kg 1.100 Bułka pszenna 50 g szt. 45.000 Bułka pszenna 400 g krojona szt. 4.400 Bułka pszenna 400 g niekrojona szt. 300 Bułka grahamka 100 g szt. 8.700 Bułka tarta 500g szt. 180 Bułki drożdżowe słodkie 100 g (z serem, marmoladą, jabłkiem, jagodami) szt. 1.500 Chleb zwykły 1 kg krojony szt. 9.000 Chleb razowy 500 g krojony szt. 2.500 Rogal pszenny bez dodatku cukru 100g szt. 1.800 Rogaliki drożdżowe drobne z marmoladą wyrób cukierniczy kg 20 Ciastka kruche kg 20 Pączki 100g szt. 130 Ananasy 565 g (plastry) szt. 150 Barszcz biały lub żurek /butelka 0,50 l/ szt. 650 Brzoskwinie w syropie 820g szt. 100 Budyń smaki różne 40g szt. 1.500 Chrzan 190g szt. 200 Cukier kg 2.700 Cukier puder 400g szt. 50 Cukier waniliowy 32 g szt. 100 Cynamon mielony 15g szt. 10 Czekolada mleczna 100g szt. 500 Czekolada gorzka 100g (co najmniej 60% masy kakaowej) szt. 170 Drożdże 100g szt. 100 Dżem (różne smaki )280g szt. 2.800 Fasola czerwona konserwowa 400g szt. 100 Galaretka owocowa (smaki różne) 75g szt. 50 Gałka muszkatołowa mielona 15 g szt. 8 Groszek konserwowy 400g szt. 350 Herbata granulowana 100g szt. 1.500 Imbir mielony 20 g szt. 8 Kakao 100g szt. 50 Kasza jęczmienna kg 250 Kasza jaglana kg 100 Kasza gryczana kg 100 Kasza manna kg 200 Keczup łagodny 500 g szt. 150 Kisiel 40g szt. 1.500 Koncentrat pomidorowy 30 % 950g szt. 300 Kukurydza konserwowa 400g szt. 350 Kwasek cytrynowy 20g szt. 150 Liść laurowy 10g szt. 120 Majeranek 10g szt. 350 Majonez 700 ml lub 700 g bez konserwantów szt. 450 Mak 500g szt. 10 Makaron (świderki, łazanki, kolanko, drobna muszelka) kg 1.000 Makaron wstążka - nitka kg 500 Makaron zacierka 0,25 kg szt. 600 Masło roślinne 250g szt. 1.300 Mąka pszenna tortowa typ. 450 kg 1.400 Mąka ziemniaczana kg 120 Miód naturalny25g szt. 5.000 Musztarda 190 g szt. 150 Ocet 0,50 l (10 %) szt. 15 Ogórek konserwowy 870g/0,90 l szt. 60 Olej 1 l szt. 750 Papryka konserwowa 870g/0,90 l szt. 60 Papryka słodka 20 g (mielona) szt. 150 Pieprz mielony 20 g szt. 500 Płatki jęczmienne 0,50 kg szt. 300 Płatki kukurydziane 0,25 kg szt. 600 Płatki owsiane 0,50 kg szt. 300 Proszek do pieczenia 36g szt. 60 Przyprawa do potraw 200 g szt. 1.100 Przyprawa w płynie 1 l szt. 40 Przyprawa do drobiu 20 g szt. 100 Ryż kg 1.000 Seler konserwowy 280g szt. 200 Sól jodowana kg 550 Sok pomarańczowy 1l szt. 130 Sok czarna porzeczka 1l szt. 130 Sok grejpfrutowy 1 l szt. 130 Sok bananowy 1l szt. 130 Szczaw słoik 900g szt. 30 Ziele angielskie 15 g (całe ziarna) szt. 250 Żelatyna 50 g szt. 150 Filet z miruny ze skórą (schater pack) kg 600 Karp filet kg 25 Filety śledziowe(a la matjas) kg 50 Śledzie po kaszubsku kg 120 Makrela wędzona kg 200 Filet z makreli w oleju 170g szt. 500 Filet z makreli w pomidorach 170g szt. 500 Śledź w oleju 170g szt. 500 Śledź w pomidorach 170g szt. 500 Paprykarz szczeciński 130 g szt. 800 Szprot w oleju 170g szt. 500 Szprot w pomidorach 170g szt. 500 Śledź po wiejsku kg 120 Tuńczyk w sosie własnym 170 g szt. 600 Brokuły kg 800 Fasolka szparagowa kg 1.000 Leczo kg 250 Mieszanka kompotowa 4 składnikowa (śliwka, czarna porzeczka, czerwona porzeczka, wiśnia) opak 2,50 kg kg 1.000 Mieszanka warzywna 7 składnikowa kg 300 Szpinak kg 150 Truskawki kg 100 Włoszczyzna paski 4 składnikowa (marchew, pietruszka, seler, por) kg 600 Uszka z kapustą i grzybami kg 60 Uszka z mięsem kg 60 Arbuzy kg 250 Banany kg 1.000 Botwina pęczki 100 Brokuły sztuk 300 Brukselka kg 80 Buraki kg 1.900 Cebula kg 800 Cukinia kg 200 Cytryny kg 70 Czosnek sztuk 350 Fasola Jaś kg 160 Fasola szpar kg 150 Grejfruty kg 150 Gruszki kg 100 Groch łuszczony kg 150 Gruszki suszone kg 1 Grzyby susz (podgrzybek) kg 2 Jabłka kg 3.000 Jabłka susz. kg 4 Jajka, kurze klasa A kategoria wagowa - L (0,63 - 0,70) sztuk 33.000 Kalafior sztuk 250 Kapusta biała kg 500 Kapusta czerwona kg 150 Kapusta kiszona kg 1.300 Kapusta młoda sztuk 400 Kapusta pekińska kg 250 Koper pęczki 550 Mandarynka kg 500 Marchew kg 2.400 Nektarynka kg 200 Ogórek kiszony kg 600 Ogórek świeży kg 400 Papryka czerwona kg 150 Pieczarki kg 500 Pietruszka kg 450 Natka pietruszki pęczki 600 Pomarańcze kg 200 Pomidory kg 1.500 Pory kg 200 Rzodkiewka pęczki 150 Sałata zielona sztuk 1.000 Seler kg 800 Szczypior pęczki 400 Śliwki kg 30 Śliwki suszone kg 2 Truskawki kg 80 Winogrona kg 100 Wiśnie kg 50 Ziemniaki kg 23.000 Dostawy będą realizowane sukcesywnie w terminie od 1 stycznia 2018r do 31 grudnia 2018r.zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15000000-8


Dodatkowe kody CPV: 15100000-9, 15412100-0, 15500000-3, 15810000-9, 15600000-4, 15330000-0, 15411100-3, 15200000-0, 15331170-9, 15896000-5, 03142500-3, 03220000-9, 15800000-6, 15300000-1

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Mięso, drób, wędliny

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 115019.46
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: PPHU Publima Sp.J. Lichota & Lichota
Email wykonawcy: ostrowiec@publima.pl
Adres pocztowy: ul. Kilińskiego 49
Kod pocztowy: 27-400
Miejscowość: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj/woj.: świętokrzyskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 121617.50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 121617.50
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 168137.50
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Mleko i produkty mleczarskie

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

W tej części nie wpłynęła żadna oferta. Postępowanie unieważniona na podstawie art. 93 ust 1 pkt 1 ustawy PZP: Zamawiający unieważnia postępowanie o udzielenie zamówienia, jeżeli: nie złożono żadnej oferty niepodlegającej odrzuceniu.

CZĘŚĆ NR: 3

NAZWA: Pieczywo i wyroby cukiernicze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 27147.49
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 27926.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 27926.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 33655.70
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 4

NAZWA: Różne artykuły spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 48139.62
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Unima Sp. z o.o w Warszawie Hurtownia Art. Spożywczych
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: u. Zdrojowa 4
Kod pocztowy: 65-142
Miejscowość: Zielona Góra
Kraj/woj.: lubuskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 49449.18
Oferta z najniższą ceną/kosztem 49449.18
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 50411.33
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 5

NAZWA: Ryby i konserwy rybne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 25414.09
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Akwen II Wojciech Kamiński 05-270 Marki ul. Ciurlionisa 4 Oddział Kielce
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Górna 25
Kod pocztowy: 25-415
Miejscowość: Kielce
Kraj/woj.: świętokrzyskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 27005.10
Oferta z najniższą ceną/kosztem 27005.10
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 30286.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 6

NAZWA: Warzywa i owoce mrożone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 15281.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: "Interpolar" Magdalena Pytel
Email wykonawcy: interpolar.kielce@gmail.com
Adres pocztowy: ul. Wiejska 55
Kod pocztowy: 25-319
Miejscowość: Kielce
Kraj/woj.: świętokrzyskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 17009.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 17009.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 20537.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 7

NAZWA: Warzywa i owoce

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 67390.10
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Hurtownia Owocowo - Warzywna Monika Trojanowska
Email wykonawcy: trojanowskamonika1975@gmail.com
Adres pocztowy: ul. Fabryczna 1
Kod pocztowy: 26-200
Miejscowość: Końskie
Kraj/woj.: świętokrzyskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 73992.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 73992.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 110261.47
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.