Ogłoszenie nr 500070352-N-2018 z dnia 30-03-2018 r.
Powodowo: Przeprowadzenie kursu w ramach wsparcia uczniów i uczennic w zakresie zdobywania dodatkowych kwalifikacji i uprawnień zwiększających ich szanse na rynku pracy. Przeprowadzenie kursu garnirowania i carvingu dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz Przeprowadzenie kursu carvingu dla zawodu technik hotelarstwa. OGŁOSZENIE O ZAMIARZE ZAWARCIA UMOWY -
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
tak
Nazwa projektu lub programu:
"Podniesienie jakości kształcenia poprzez nowoczesną edukację zawodową w Powodowie", współfinansowanym przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Wielkopolskiego Regionalnego programu Operacyjnego na lata 2014-2020
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
nie
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
nie
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
nie
Informacje dodatkowe:
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Zespół Szkół Rolniczych i Technicznych , Krajowy numer identyfikacyjny 970779096,
ul. -
1,
64-200
Powodowo, woj.
wielkopolskie, państwo
Polska, tel.
68 384 36 75, 663665676, e-mail
dulce@op.pl, aneta_kazmierczak@interia.pl, faks
.
Adres strony internetowej (url): http://www.zsritpowodowo.pl
Adres strony internetowej, pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne:
nie dotyczy
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Państwowa jednostka budżetowa - szkoła
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przeprowadzenie kursu w ramach wsparcia uczniów i uczennic w zakresie zdobywania dodatkowych kwalifikacji i uprawnień zwiększających ich szanse na rynku pracy. Przeprowadzenie kursu garnirowania i carvingu dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz Przeprowadzenie kursu carvingu dla zawodu technik hotelarstwa.
Numer referencyjny
nie dotyczy
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia nie przeprowadzono dialogu technicznego
II.2) Rodzaj zamówienia
Usługi
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych:
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
2
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań):
Określenie wielkości lub zakresu zamówienia:
Część IV Przeprowadzenie kursu garnirowania i carvingu dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Część IX Przeprowadzenie kursu carvingu dla zawodu technik hotelarstwa
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia lub zwiększenia liczby osób do przeszkolenia.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia lub zwiększenia osób do przeszkolenia, maksymalnie o 2 osoby do każdej części zamówienia.
Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1
II.5) Główny Kod CPV:
80000000-4
Dodatkowe kody CPV:
80500000-9,
80530000-8
II.6) Całkowita wartość zamówienia
(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Zamówienie z wolnej ręki
III.2) Podstawa prawna
Postępowanie wszczęte zostało na podstawie 93 ust. 1 p. 1 ustawy Pzp.
III.3 Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami:
W odpowiedzi na Ogłoszenie nr 505321-N-2018 z dnia 2018-01-12 r. w wyniku przeprowadzenia procedury określonej w Rozdziale 2.9 ,,Wytycznych Instytucji Zarządzającej Wielkopolskim Regionalnym Programem Operacyjnym na lata 2014-2020 w sprawie kwalifikowalności kosztów objętych dofinansowaniem ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego" nie wpłynęła żadna ważna oferta.
W związku z powyższym postępowanie wszczęte zostało na podstawie art. 93 ust. 1 p. 1 ustawy Pzp
SEKCJA IV: ZAMIAR UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 4
NAZWA: Przeprowadzenie kursu garnirowania i carvingu dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
NAZWA I ADRES WYKONAWCY KTÓREMU ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA UDZIELIĆ ZAMÓWIENIA:
EMAT HRC Elżbieta Matysiak,
e.matysiak@emat.com.pl,
ul. Dąbrowskiego 1
64-200 Wolsztyn
,
64-200,
Wolsztyn, kraj/woj.
wielkopolskie
CZĘŚĆ NR: 9
NAZWA: Przeprowadzenie kursu carvingu dla zawodu technik hotelarstwa
NAZWA I ADRES WYKONAWCY KTÓREMU ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA UDZIELIĆ ZAMÓWIENIA:
EMAT HRC Elżbieta Matysiak,
e.matysiak@emat.com.pl,
ul. Dąbrowskiego 1
64-200 Wolsztyn
,
64-200,
Wolsztyn, kraj/woj.
wielkopolskie
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa części zamiennych do serwisowania kamizelek ratunkowych i aparatów ewakuacyjnych oraz wyposażenie, certyfikacja stanowiska i szkolenie w zakresie serwisowania (...)
- Usługi szkolenia studentów Politechniki Rzeszowskiej w Ośrodku Kształcenia Lotniczego II półroczu sezonu 2024
- Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na organizację i przeprowadzenie kursu pn. Księgowość, finanse, kadry i płace oraz obsługa programów księgowych.
- "Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie konferencji inaugurującej projekt "Rodzina w centrum Etap I"
- Przeprowadzenie kursów zawodowych oraz kursów prawa jazdy kat. B dla uczestników projektu pn. "Zdobądź nowe umiejętności" , Fundusze Europejskie dla Małopolski 2021-2027
- "Organizacja i przeprowadzenie szkoleń i kursów z podziałem na części".
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.