To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2017-11-13
Ogłoszenie nr 500057414-N-2017 z dnia 13-11-2017 r.
Zakład Karny w Stargardzie: Dostawy mięsa oraz tłuszczy zwierzęcych dla Zakładu Karnego w Stargardzie
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 605274-N-2017
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Zakład Karny w Stargardzie, Krajowy numer identyfikacyjny 000320420,
ul. Al. Żołnierza
42,
73-110
Stargard, woj.
zachodniopomorskie, państwo
Polska, tel.
915 763 160, e-mail
dkw_stargard@sw.gov.pl, faks
.
Adres strony internetowej (url): www.zp.sw.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Zakład Karny
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa oraz tłuszczy zwierzęcych dla Zakładu Karnego w Stargardzie
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):2232.008.2017
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Karkówka wieprzowa bez kości, surowa, obrobiona, świeża - 400 kg. 2. Łopatka wieprzowa bez kości, bez skóry, bez tłuszczu, świeża - 1400 kg. 3. Korpusy drobiowe świeże - 1200 kg. 4. Podgardle wędzone, wędzone, ze skórą - 200 kg. 5. Kości wędzone od schabu, wędzone - 900 kg. 6. Udka kurczaka, ćwiartka z kurczaka, ze skórą, niewielką ilością tłuszczu - 4500 kg. 7. Mięso mielone drobiowe luzem, mięso mielone z drobiu - 300 kg. 8. Mięso mielone wieprzowe luzem wieprzowe z łopatki, karkówki lub szynki, z niewielką zawartością tłuszczu - 1200 kg. 9. Pierś z kurczaka surowa, świeża, w całości - 100 kg. 10. Serca wieprzowe, świeże, w całości - 200 kg. 11. Schab wieprzowy bez kości, w całości, świeży - 100 kg. 12. Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez tłuszczu, bez skóry, świeża - 200 kg. 13. Mięso wołowe bez kości II klasy, bez tłuszczu, bez skóry, świeże - 100 kg. 14. Wątróbka drobiowa, drobiowa, świeża - 1200 kg. 15. Wątroba wieprzowa, świeża, w płatach - 600 kg. 16. Żołądki drobiowe, świeże, w całości - 400 kg. 17. Serca drobiowe, świeże, w całości - 1000 kg. 18. Flaki wołowe, świeże, czyste, parzone, pokrojone - 1000 kg. 19. Smalec wieprzowy, luzem lub w kostkach - 250 kg. 20. Słonina wieprzowa bez skóry, świeża, bez skóry - 100 kg.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
nie
II.5) Główny Kod CPV: 15100000-9
Dodatkowe kody CPV: 15113000-3, 15112130-6, 15131200-7, 15114000-0, 15111100-9, 15112300-9, 15412100-0
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
09/11/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
93935
Liczba otrzymanych ofert:
4
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: BISSA Sp. z o. o.
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
98631.75
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI STARGARD
- Doposażenie wentylacji mechanicznej Szpitalnego Oddziału Ratunkowego w SPW ZOZ w Stargardzie
- Wykonanie instalacji telewizji dozorowanej w SPW ZOZ w Stargardzie dla Budynku E (SOR) oraz Budynku A (pracowni wspomagających SOR)
- "Opracowanie projektu planu ogólnego dla Gminy Stargard"
- Remont murów obronnych przy ul. Klasztornej w Stargardzie - etap III
- Zakup mikrobusa do przewozu osób niepełnosprawnych celem likwidacji barier transportowych w dostępie do ich rehabilitacji
- Dostawa ładowarki kołowej dla Bio Star Sp. z o.o - leasing operacyjny - II postępowanie.
więcej: przetargi STARGARD »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i dostawy produktów mięsno-wędliniarskich
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 66 WE WROCŁAWIU
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Rzykach
- Dostawa żywności i artykułów spożywczych
- Dostawa mięsa,wędlin i drobiu
- Zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych (produktów spożywczych) dla Miejskiego Przedszkola nr 24 w Rudzie Śląskiej przy ulicy Energetyków 9
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.