Ogłoszenie nr 500054385-N-2018 z dnia 13-03-2018 r.
Mrągowo: Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych w 2018 r. OGŁOSZENIE O ZAMIARZE ZAWARCIA UMOWY -
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
nie
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
nie
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
nie
Informacje dodatkowe:
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo, Krajowy numer identyfikacyjny 51028669700000,
ul. ul. Półwysep Czterech Wiatrów
1,
11701
Mrągowo, woj.
warmińsko-mazurskie, państwo
Polska, tel.
261 314 200; 261 314 248, e-mail
woszkmragowo@wp.mil.pl, faks
261 314 225.
Adres strony internetowej (url): www.woszkmragowo.wp.mil.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Podmiot prawa publicznego
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych w 2018 r.
Numer referencyjny
6/2018
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia nie przeprowadzono dialogu technicznego
II.2) Rodzaj zamówienia
Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych:
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
2
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań):
Określenie wielkości lub zakresu zamówienia:
Zadanie 1 - mięso wieprzowe, wołowe oraz wędliny wieprzowe, wołowe
L.p. Kod CPV Nazwa produktu Jm ZAKRES PODSTAWOWY ZAKRES PRAWA OPCJI - art. 34
ust. 5 PZP Ilości ogółem
1. 15111000-9 udziec wołowy kg 440,00 132,00 572
2. 15113000-3 schab wieprzowy b/k kg 860,00 258,00 1118
3. 15113000-3 karkówka wieprzowa b/k kg 1500,00 450,00 1950
4. 15113000-3 żeberka wieprzowe kg 530,00 159,00 689
5. 15113000-3 golonka wieprzowa tylna z/k kg 490,00 147,00 637
6. 15113000-3 boczek świeży kg 450,00 135,00 585
7. 15114000-0 wątroba wieprzowa kg 145,00 43,50 188,5
8. 15114000-0 ozory wieprzowe kg 85,00 25,50 110,5
9. 15114000-0 flaki wołowe krojone mrożone kg 150,00 45,00 195
10. 15131130-5 baleron kg 160,00 48,00 208
11. 15131130-5 boczek wędzony parzony kg 163,00 48,90 211,9
12. 15131130-5 Kiełbasa krakowska parzona specjalna kg 110,00 33,00 143
13. 15131130-5 kiełbasa krakowska sucha kg 190,00 57,00 247
14. 15131130-5 kiełbasa parówkowa specjalna kg 80,00 24,00 104
15. 15131130-6 parówki wp odtłuszczone kg 248,00 74,40 322,4
16. 15131130-5 polędwica sopocka kg 214,00 64,20 278,2
17. 15131130-5 poledwica wieprzowa wedzona kg 145,00 43,50 188,5
18. 15131130-5 kabanosy wp kg 80,00 24,00 104
19. 15131130-5 ogonówka wędzona kg 235,00 70,50 305,5
20. 15131130-5 kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna kg 170,00 51,00 221
21. 15131130-5 kiełbasa podwawelska kg 358,00 107,40 465,4
22. 15131130-5 kiełbasa żywiecka kg 76,00 22,80 98,8
23. 15131130-5 kiełbasa podlaską kg 92,00 27,60 119,6
24. 15131130-5 kiełbasa myśliwska sucha kg 118,00 35,40 153,4
25. 15131130-5 kielbasa toruńska kg 305,00 91,50 396,5
26. 15131130-5 kiełbasa biała parzona specjalna kg 296,00 88,80 384,8
27. 15131130-5 kiełbasa szynkowa wołowa specjalna kg 80,00 24,00 104
28. 15131130-5 szynka wp gotowana kg 215,00 64,50 279,5
29. 15131100-6 szynka wieprzowa mielona kg 137,00 41,10 178,1
30. 15131100-6 karkówka pieczona kg 210,00 63,00 273
31. 15131100-6 salceson włoski kg 30,00 9,00 39
32. 15131100-6 rolada z boczku kg 175,00 52,50 227,5
33. 15131134-3 kaszanka z kaszy gryczanej z wątróbką kg 68,36 20,51 88,868
34. 15131210-0 schab pieczony kg 192,00 57,60 249,6
35. 15131230-6 kiełbasa salami kg 186,00 55,80 241,8
36. 15131130-5 golonka konserwowa kg 85,00 25,50 110,5
37. 15131130-5 Szynka wieprzowa konserwowa kg 79,00 23,70 102,7
38. 15131130-5 Salceson ozorkowy kg 45,00 13,50 58,5
39. 15131130-5 łopatka pieczona kg 120,00 36,00 156
40. 15131130-5 poledwica łososiowa wędzona kg 244,00 73,20 317,2
Zadanie 2 - mięso i wędliny drobiowe.
L.p. Kod CPV Nazwa produktu Jm ZAKRES PODSTAWOWY ZAKRES PRAWA OPCJI - art. 34
ust. 5 PZP Ilości ogółem
1. 15112000-6 noga z kurczaka świeża kg 1420,00 426,00 1846,00
2. 15112000-6 filet z piersi kurczaka b/k świeży kg 850,00 255,00 1105,00
3. 15114000-0 wątroba z kurczaka świeża kg 31,00 9,30 40,30
4. 15112000-6 porcja rosołowa z kurczaka kg 240,00 72,00 312,00
5. 15114000-0 żołądki kurczaka świeże kg 225,00 67,50 292,50
6. 15131135-0 pierś z kurczaka ze skórą wędzony kg 215,00 64,50 279,50
7. 15131135-0 polędwica drobiowa kg 63,00 18,90 81,90
8. 15131135-0 parówki drobiowe kg 90,00 27,00 117,00
9. 15131135-0 kiełbasa drobiowa zywiecka kg 90,00 27,00 117,00
10. 15131135-0 Szynka z indyka kg 90,00 27,00 117,00
11. 15131135-0 szynka drobiowa kg 73,00 21,90 94,90
II.5) Główny Kod CPV:
15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
II.6) Całkowita wartość zamówienia
(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
164440.61
Waluta:
PLN
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Zamówienie z wolnej ręki
III.2) Podstawa prawna
Postępowanie wszczęte zostało na podstawie 67 ust 1 pky 4 ustawy Pzp.
III.3 Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami:
Działając na podstawie art. 68 ust. 1 w zw. z art. 67 ust. 1 pkt. 4 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2017 r., poz. 1579 z późn.zm.),w związku z unieważnieniem kolejnych postępowań prowadzonych w trybie przetargu nieograniczonego zamawiajacy z powodu nie wpłyniecia żadnej ofert lub wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu a pierwotne warunki zamówienia nie zostały w istotny sposób zmienione.
SEKCJA IV: ZAMIAR UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1
NAZWA: Zadanie 1 - mięso wieprzowe, wołowe oraz wędliny wieprzowe, wołowe
NAZWA I ADRES WYKONAWCY KTÓREMU ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA UDZIELIĆ ZAMÓWIENIA:
MARDI Sp. z.o.o. Biskupiec ,
,
ul. Olsztyńska 3 ,
11-300,
Biskupiec, kraj/woj.
warmińsko - mazurskie
CZĘŚĆ NR: 2
NAZWA: Zadanie 2 - mięso i wędliny drobiowe.
NAZWA I ADRES WYKONAWCY KTÓREMU ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA UDZIELIĆ ZAMÓWIENIA:
MARDI Sp. z.o.o. ,
,
ul. Olsztyńska 3,
11-300,
Biskupiec , kraj/woj.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy mięsa oraz wędlin do Domu Pomocy Społecznej ,,Leśny".
- ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
- "Sukcesywna dostawa produktów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 4 w Gdyni przy ul. Chwaszczyńska 26 "
- Sukcesywna dostawa żywności oraz artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14 G w Bochni w okresie od 01.07.2024 r. do 31.12.2024 r.
- Sukcesywne dostawy mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini.
- Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produkty mięsnych
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.