eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bełchatów › DOSTAWA NABIAŁU

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-11-03

Ogłoszenie nr 500052871-N-2017 z dnia 03-11-2017 r.

Szpital Wojewódzki im. Jana Pawła II w Bełchatowie: DOSTAWA NABIAŁU

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 595789-N-2017

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Szpital Wojewódzki im. Jana Pawła II w Bełchatowie, Krajowy numer identyfikacyjny 000306503, ul. Czapliniecka 123, 97-400 Bełchatów, woj. łódzkie, państwo Polska, tel. 44 63 58 236, 44 63 58 208, e-mail z.publiczne@szpital-belchatow.pl, faks 44 63 58 208.
Adres strony internetowej (url): www.szpital-belchatow.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Podmiot prawa publicznego

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

DOSTAWA NABIAŁU

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

GZP/3800/29/2017

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

1. Przedmiotem zamówienia publicznego jest dostawa nabiału dla potrzeb Szpitala Wojewódzkiego im. Jana Pawła II w Bełchatowie. 2. Kody i nazwy według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Produkty mleczarskie 3. Opis, wielkość i zakres zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Gramatura J.m. Ilość w skali 12 m.-cy 1. Maślanka naturalna- zaw. tł.1% , Skład: maślanka naturalna, mleko paster.10% , żywe kultury bakterii. Wartość odżywcza w 100 g : wartość energ. - 170 kJ/40kcal białko - 3,3 g, tłuszcz - 1 g,w tym nasyc. 0,8g węglowod. - 4,5 g ,w tym cukry 4,4g, sól 0,1g 1000 g szt. 400 2. Serek do chleba śmiet.-zaw. tł. 15%. Skład: twaróg, tł. mleczny 15%, sól, serwatka w proszku , zagęstniki: żelatyna wieprzowa, guma guar. Wartość odżywcza w 100 g: wart. energet.-734 kJ/177kcal/ białko - 5 g węglowod.-5,5 g tłuszcz -15 g Lub Serek śmietankowy naturalny 125g Skład: paster. mleko i śmiet., sól, nie zawiera konserwantów. Wartość odżywcza w 100 g: wartość energ. 1001 kJ /239kcal/, białko - 6 g węglow. - 4,3g, tłuszcz - 22 g. 100g szt. 5 800 3. Ser żółty "Gouda" pełnotłusty, klasa I, o zawartości tł. 45 % .Skład: mleko pasteryzowane, sól 1,5 g, woda 48%subst. konserwuj.- lizozym /z jaj/, podpuszczka, kultury bakteryjne, barwnik annato. Wartość energ. w 100 g 1406 kJ/338 kcal, białka -25,0 g, węglow. - 1,1 g, tłuszcz - 26,0 g, kg 30 4. Ser topiony plastry- 8 szt pakowanych pojedynczo- o smaku śmietankowym lub śmiet. z szynką, zaw. tł.20 g %. Skład: ser 50% , woda, masło, ser gouda 15%, ml. odtł. w proszku, białka mleka, sole emulg.,:E339,E452,regul. kwas.,sól, barwnik nat. annato. Wartość odżywcza w 100 g: wart. energ. 1113kJ / 268 kcal, białko- 16g, tłuszcz - 20g, węglow. -5,8g, . 150g szt. 700 5. Masło Extra, o zawart. tł.82.5 % lub 82.0% tł. Wartość energ. 100 g : 3058 kJ/748kcal/, lub 744 kcal, bialko- 0,7g, tł. 82.0g, węgl 0,7g.Masło dostosowane do odpowiedniego porcjowania i smarowania pieczywa.Nie kruszące się podczas porcjowania danej kostki i wydania jej w odpowiedniej formie na oddziały. 200g szt. 24 000 6. Mleko 2% 10 l op. 7 200 7. Śmietana kremowa 30% 1 l l 1 500 8. Jogurt naturalny -rozkosz b/cukru, Skład: mleko paster., odtł. ml. w proszku, żywe kultury bakt. jogurtowych, laktoza, Wartość odż. w 100 g: wartość energ.- 280kJ/70kcal/, białko -4,9 g,węglow.-4,2 g tłuszcz-3,0 g, wapń-125 mg. 180g szt. 2 100 9. Ser top.,kremowy śmietank., /trójkąt/ o zawart. tł. 19%. Skład: ser /28%/, woda, masło odtł., ml. w proszku,białka mleka, sole emulgujące: E450, E452,E331,E339,kw.cytryn., sól 2,5g rekulatory kwasow.:, Wartość odżywcza w 100 g: wart. energ.- 1001 kJ/241kcal/, białko-11 g, węglow.-6,5 g, tł. - 19 g. Nie zawiera konserwantów. 25g szt. 28 000 10. Ser twarogowy półtłusty o zawartości tłuszczu 15%. Wartość energ. w 100 g: 572 kJ/128kcal/ opakowanie w formie prostokąta, kształtne,bez okruchów o świeżym zapachu produktu. kg 3 200 11. Ser żółty plasterkowany/ 6 szt pojed/, pełnotłusty, klasa I Skład; mleko paster,.sól, stabilizator chlorek wapnia , substancja konserwująca lizozym z jaj, podpuszczka , kultury bakterii mlekowych, barwnik annato. Zawartość tłuszczu 37%. Wartość energet. w 100 g- 338 kcal.,wartość odżyw. białko 25,0g, węglow.1,1 g, tłuszcz 26,0 g. sól 1,5g Plastry sera równe, całe, łatwo się rozdzielajace od siebie. 150g szt. 2 800 12. Mleko w kartonie 2% wartość energ.w 100 ml 50 kcal, białko -3,2 g, węglowod. 4.7 , tłuszcz 2,0 g. 1l szt. 50 13. Serek Danonki "Danone", wartość energ. w 100 g 107 kcal, białko 6,4 g, weglow. 13,8 g, błonnik 1,2 g, .Skład: twarozek odtłuszczony 52,7%, smietanka , wsad owocowy : trusk, malina lub banan -.6,2 % puree, syrop glukoz.-frukt., koncestrat z soku z buraka czerw., marchwi lub dyni, aromat, cukier, białko mleka, wit D3. 50 g szt. 1 600 14. Serek "Kiri jogurtowy" wartość odżyw. : w 100 g 295 kcal,tłuszcz 27 g,węglow. 4,5 g,białko 8,5 g,sól 1,3 g 100g op = 100 g , 6 szt po 16,6 g 1 200

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

nie

II.5) Główny Kod CPV: 15500000-3


SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24/10/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 317731
Waluta

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Hurtownia Artykułów Mleczarskich Paweł Spoliniak
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Słoneczna 2
Kod pocztowy: 97-420
Miejscowość: Szczerców
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 336910.15
Oferta z najniższą ceną/kosztem 336910.15
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 336910.15
Waluta: zł

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.