eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sanok › mięso i jego przetwory



Ogłoszenie z dnia 2012-12-07

Sanok: mięso i jego przetwory
Numer ogłoszenia: 497704 - 2012; data zamieszczenia: 07.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Sanoku , ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4, 38-500 Sanok, woj. podkarpackie, tel. 013 4655000, 4655015, faks 013 4655002.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Wymiar Sprawiedliwości.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: mięso i jego przetwory.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zamówienie obejmuje dostawę produktów mięsnych dostarczanych sukcesywnie do magazynu Aresztu Śledczego w Sanoku w ilościach i asortymencie podanym poniżej: Zadanie 1 1 Kiełbasa zwyczajna CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 350 kg 2 Kiełbasa popularna CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 3 Kiełbasa parówkowa CPV 15131700-2 w szacunkowej ilości 200 kg 4 Parówki cienkie CPV 15131700-2 w szacunkowej ilości 200kg 5 Kiełbasa biała CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 6 Kiełbasa kanapkowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 7 Kiełbasa boczkowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 150 kg 8 Kiełbasa golonkowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 150 kg 9 Kiełbasa drobiowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 100 kg 10 Mortadela drobiowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 400 kg 11 Mielonka lencz CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 12 Mielonka śniadaniowa CPV15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 13 Mielonka tyrolska CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 14 Mielonka wieprzowa CPV 15131135-6 w szacunkowej ilości 250 kg 15 Mielonka drobiowa CPV 15131133-0 w szacunkowej ilości 250 kg 16 Szynka drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 150 kg 17 Polędwica drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 100 kg 18 Pieczeń CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 300 kg 19 Hamburgery drobiowe CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 100 kg 20 Hamburgery drobiowo-wieprzowe CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 21 Pasztetowa CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 300 kg 22 Salceson biały CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 350 kg 23 Kaszanka CPV 15131134-3 w szacunkowej ilości 300 kg 24 Flak wołowy w rosole CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 200 kg 25 Pachwina wędzona CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 150 kg 26 Pasztet konserwowy 110-140g. CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 100 kg 27 Pasztet konserwowy do 1000g CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 200 kg Zadanie 2 1. Mięso mielone świeże CPV 15131620-7 w szacunkowej ilości 400 kg 2. Mięso wieprzowe gulaszowe świeże CPV 15113000-3 w szacunkowej ilości 200 kg 3. Mięso wołowe gulaszowe świeże CPV 15111190-7 w szacunkowej ilości 150 kg 4. Boczek wieprz. surowy świeży CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 300 kg 5. Żeberka wieprzowe świeże CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 200 kg 6. Kurczaki świeże CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 300 kg 7. Udko z kurczaka świeże CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 200 kg 8. Kości drobiowe (kulinarne)świeże CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 450 kg 9. Serca drobiowe świeże CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg 10. Żołądki drobiowe świeże CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg 11. Serca wołowe świeże CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg 12 Wątroba wołowa CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 100 kg 13 Wątroba wieprzowa CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 100 kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 6.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Sanoku 38-500 Sanok ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.12.2012 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy w Sanoku 38-500 Sanok ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kiełbasa zwyczajna CPV 15131133-6 kg 350 kg 2. Kiełbasa popularna CPV 15131133-6 kg 200 kg 3. Kiełbasa parówkowa CPV 15131700-2 kg 200 kg 4. Parówki cienkie CPV 15131700-2 kg 200kg 5. Kiełbasa biała CPV 15131133-6 kg 200 kg 6. Kiełbasa kanapkowa CPV 15131133-6 kg 250 kg 7. Kiełbasa boczkowa CPV 15131133-6 kg 150 kg 8. Kiełbasa golonkowa CPV 15131133-6 kg 150 kg 9. Kiełbasa drobiowa CPV 15131133-6 kg 100 kg 10. Mortadela drobiowa CPV 15131133-6 kg 400 kg 11. Mielonka lencz CPV 15131133-6 kg 250 kg 12. Mielonka śniadaniowa CPV15131133-6 kg 250 kg 13. Mielonka tyrolska CPV 15131133-6 kg 250 kg 14. Mielonka wieprzowa CPV 15131135-6 kg 250 kg 15. Mielonka drobiowa CPV 15131133-0 kg 250 kg 16 Szynka drobiowa CPV 15131410-2 kg 150 kg 17. Polędwica drobiowa CPV 15131410-2 kg 100 kg 18 Pieczeń CPV 15131133-6 kg 300 kg 19 Hamburgery drobiowe CPV 15131133-6 kg 100 kg 20 Hamburgery drobiowo-wieprzowe CPV 15131133-6 kg 200 kg 21 Pasztetowa CPV 15131131-2 kg 300 kg 22 Salceson biały CPV 15131133-6 kg 350 kg 23 Kaszanka CPV 15131134-3 kg 300 kg 24 Flak wołowy w rosole CPV 15114000-0 kg 200 kg 25 Pachwina wędzona CPV 15131133-6 kg 150 kg 26 Pasztet konserwowy 110-140g. CPV 15131131-2 kg 100 kg 27 Pasztet konserwowy do 1000g CPV 15131131-2 kg 200 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie 2.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mięso mielone świeże CPV 15131620-7 kg 400 kg 2. Mięso wieprzowe gulaszowe świeże CPV 15113000-3 kg 200 kg 3. Mięso wołowe gulaszowe świeże CPV 15111190-7 kg 150 kg 4. Boczek wieprz. surowy świeży CPV 15131220-3 kg 300 kg 5. Żeberka wieprzowe świeże CPV 15131220-3 kg 200 kg 6. Kurczaki świeże CPV 15112130-6 kg 300 kg 7. Udko z kurczaka świeże CPV 15112130-6 kg 200 kg 8. Kości drobiowe (kulinarne)świeże CPV 15112130-6 kg 450 kg 9. Serca drobiowe świeże CPV 15114000-0 kg 150 kg 10. Żołądki drobiowe świeże CPV 15114000-0 kg 150 kg 11. Serca wołowe świeże CPV 15114000-0 kg 150 kg 12 Wątroba wołowa CPV 15114000-0 kg 100 kg 13 Wątroba wieprzowa CPV 15114000-0 kg 100 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.