eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Skierniewice › Posiłek dla podopiecznych Domu Dziennego Pobytu Niedziela w Skierniewicach w 2013r.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-12-07

Skierniewice: Posiłek dla podopiecznych Domu Dziennego Pobytu Niedziela w Skierniewicach w 2013r.
Numer ogłoszenia: 497336 - 2012; data zamieszczenia: 07.12.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 446654 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie, ul. Senatorska 12, 96-100 Skierniewice, woj. łódzkie, tel. 46 8333948, 8333847, faks 46 8333948.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Posiłek dla podopiecznych Domu Dziennego Pobytu Niedziela w Skierniewicach w 2013r..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa w 2013 roku do Domu Dziennego Pobytu Niedziela w Skierniewicach ul. Lelewela 12 - posiłków dla podopiecznych tego Domu , zwanego dalej DDP. Dostawa posiłków obejmuje wykonywanie i dowożenie posiłków w stanie gotowym do spożycia do Domu Dziennego Pobytu Niedziela w formie śniadań i obiadów dwudaniowych, zgodnie z jadłospisem uzgodnionym raz w tygodniu z Kierownikiem DDP. Śniadania dostarczane będą sześć razy w tygodniu od poniedziałku do soboty do godziny 07.45 i w ich skład wchodzić będzie zupa mleczna, chleb, wędlina lub ser lub jaja i masło, herbata, cukier. Wymagane parametry jednej porcji śniadaniowej: zupa mleczna - 500ml os. chleb 150g os. masło 15g os. wędlina plastry lub na ciepło w całości 100g os. lub ser ( wszystkie rodzaje) 100g os. lub jaja gotowane -2 szt. os herbata 200ml os. cukier - 15g os. Obiady dostarczane będą sześć razy w tygodniu od poniedziałku do soboty do godziny 12.30i w ich skład wchodzić będzie zupa oraz drugie danie, przy czym drugie danie powinno być dostarczane cztery razy w tygodniu jako mięsne, jeden raz jako półmięsne i raz w tygodniu jako bezmięsne. Do wszystkich obiadów Wykonawca zobowiązany jest dostarczać dodatki w postaci surówki lub warzyw gotowanych oraz kompot lub sok. Wymagane parametry jednej porcji obiadowej: Zupa 500ml os. Drugie danie, w tym: ziemniaki ( kasza, ryż, makaron) 300g os. mięsa ( kotlet schabowy, drobiowy, mielony, gulasz) 130 g os. lub porcje z kurczaka ( udko, 3 skrzydełka) 150g os. lub ryba 130g os. lub naleśniki z dodatkami 300g/os. lub pierogi/ kluski (typu śląskie lub z mięsem) 300g os. surówka lub jarzyny gotowane 100g os. kompot, sok 200ml os. Temperatura dostarczanych posiłków powinna wynosić: zupy 75°C mięsa 70°C ziemniaki 70°C napoje gorące 80°C Usługa powyższa obejmuje: 1,Przygotowanie posiłków w ilości do max. 50 dziennie ( w tym 25 śniadań i 25 obiadów). 2.Posiłki będą przygotowywane przez Wykonawcę w obiekcie, dla którego Wykonawca posiada decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu obiektu do przygotowywania posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia. 3.Dostarczanie przygotowanych posiłków w stanie gotowym do spożycia do Domu Dziennego Pobytu Niedziela w Skierniewicach własnym środkiem transportu Wykonawcy i na koszt Wykonawcy. Wykonawca musi posiadać decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu środka transportu do przewozu posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia. 4.Wykonawca zobowiązany jest do przewożenia posiłków w termosach z wkładami ze stali nierdzewnej. 5.Ilość przygotowywanych i wydawanych posiłków może ulec zmianie stosownie do zaistniałych okoliczności ( w zależności od liczby osób objętych tą formą pomocy). Wykonawca zobowiązany jest do odbioru odpadów kuchennych najpóźniej następnego dnia..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.12.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • GREK RTC S.A. ul. Piątkowska 83R 95-100 Zgierz, ul. Piątkowska 83R, 95-100 Zgierz, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 59259,26 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 63251,25

  • Oferta z najniższą ceną: 63251,25 / Oferta z najwyższą ceną: 63251,25

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.