eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi W³oc³awek › Dostawy drobiu dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku ( znak sprawyMJ.34310-14/2012 )

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2012-12-07

W³oc³awek: Dostawy drobiu dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku ( znak sprawy: MJ.34310-14/2012 )
Numer og³oszenia: 496944 - 2012; data zamieszczenia: 07.12.2012
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 413466 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", ul. ¦w. Antoniego 11, 87-800 W³oc³awek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 54 4110380, faks 54 4110380.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy drobiu dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku ( znak sprawy: MJ.34310-14/2012 ).

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: III/1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy DROBIU dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego: a) ¯o³±dki drobiowe z kurcz±t - ¶wie¿e, oczyszczone z b³on, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1.200 kilogramów, b) Porcje roso³owe z kurcz±t ( grzbiety ) - ¶wie¿e, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2.500 kilogramów, c) Udka drobiowe lux z kurcz±t - ¶wie¿e, o przeciêtnej wadze od 180 g do 220 g, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; poprzez udko lux rozumie siê podudzie + udziec; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 700 kilogramów, d) Ud¼ce drobiowe z kurcz±t - ¶wie¿e, o przeciêtnej wadze od 150 g do 200 g, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 700 kilogramów, e) Piersi drobiowe - filet z kurcz±t, ¶wie¿y, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2.100 kilogramów, f) Skrzyde³ka drobiowe z kurcz±t - ¶wie¿e, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1.400 kilogramów, g) Kurczaki - ¶wie¿e, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ:120 kilogramów, 2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport DROBIU do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku. 4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku. 6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 15 % ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00. 8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego nie czê¶ciej ni¿ cztery razy w tygodniu ka¿dorazowo do godziny 9:00. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego..

II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.11.20.00 - Drób 15.11.21.00 - ¦wie¿y drób .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.12.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Prywatne Przedsiêbiorstwo Produkcyjno - Handlowe MASDROB w Siniarzewie, Siniarzewo 13, 87-705 Siniarzewo, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 179176,29 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 56164,50

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 56164,50 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 58384,20

  • Waluta: PLN.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.