eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Spytkowice › Dostawa żywności do stołówki na 2014 rok do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Spytkowicach ul. Szkolna 14

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-12-02

Spytkowice: Dostawa żywności do stołówki na 2014 rok do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Spytkowicach ul. Szkolna 14
Numer ogłoszenia: 496028 - 2013; data zamieszczenia: 02.12.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Spytkowicach , ul. Szkolna 14, 34-116 Spytkowice, woj. małopolskie, tel. 33 8791814, faks 33 8791763.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: gimspytkowice.iap.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa żywności do stołówki na 2014 rok do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Spytkowicach ul. Szkolna 14.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej mieszczącej się w budynku Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Spytkowicach ul. Szkolna 14 z podziałem na 6 zadań (części): Zadanie 1: Dostawa produktów spożywczych i mrożonek Zadanie 2: Dostawa warzyw i owoców Zadanie 3: Dostawa mięsa, podrobów Zadanie 4: Dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich Zadanie 5: Dostawa pieczywa Zadanie 6: Dostawa mleka oraz przetworów mlecznych, tłuszczy. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w formularzach cenowych stanowiący załączniki (zadania: nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5, nr 6 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.- stanowiący załącznik nr 1 do SIWZ. Uwaga! Jeśli w jakimkolwiek punkcie załącznika (zadania) użyto nazwy towarowej - Wykonawca może złożyć ofertę na towar tożsamy lub równoważny do towaru, który wymieniono przy użyciu nazwy towarowej. 3. W postępowaniu dopuszcza się możliwość składania ofert częściowych, tj. na zadania wymienione w pkt. 1 z zastrzeżeniem, że jeden Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę na poszczególne zadanie, natomiast istnieje możliwość złożenia oferty na dwa lub więcej zadań. Część oferty (zadania) jest niepodzielna. 4. Dostawa towaru odbywać się będzie sukcesywnie w zależności od potrzeb 2 - 3 razy w tygodniu z 1 dniowym wyprzedzeniem telefonicznie lub faksem, z wyłączeniem zadania 5 - dostawa pieczywa, które będzie dostarczane codziennie. 5. Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki odbywać się będzie na koszt Dostawcy. 6. Przedmiot i warunki realizacji niniejszego zamówienia winny być zgodne z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity Dz. U. z 2010 r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.) oraz innymi obowiązującymi przepisami prawa w tym zakresie..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.81.00.00-6, 15.50.00.00-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W postępowaniu mogą wziąć udział Wykonawcy nie wykluczeni na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku Prawo Zamówień Publicznych (tekst jednolity Dz. U. z 2013 r., Nr 907, 948, 1047), którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych i Specyfikacji istotnych warunków zamówienia Ocena spełnienia warunków na podstawie oświadczeń i dokumentów zasada spełnia nie /spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których wykonawca zobowiązny jest wykazać w spsób szczególny. Ocena spełnienia tego warunku na podstawie oświadczenia zasada spełnia nie/spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których wykonawca zobowiązny jest wykazać w spsób szczególny. Ocena spełnienia tego warunku na podstawie oświadczenia zasada spełnia nie/spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których wykonawca zobowiązny jest wykazać w spsób szczególny. Ocena spełnienia tego warunku na podstawie oświadczenia zasada spełnia nie/spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których wykonawca zobowiązny jest wykazać w spsób szczególny. Ocena spełnienia tego warunku na podstawie oświadczenia zasada spełnia nie/spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

formularz ofertowy, istotne postanowienia umowy

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Ilość dostaw określonych w SIWZ może ulegać zmianom w trakcie realizacji umowy. Ostateczna ilość poszczególnych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy [np. zmniejszenie lub zwiększenie ilości uczniów korzystających ze stołówki].

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: gimspytkowice.iap.pll
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Sekretariat Zespołu Szkolno Przedszkolnego H.Sucharskiego w Spytkowicach ul.Szkolna 14.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.12.2013 godzina 12:00, miejsce: Gabinet Dyrektora Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Spytkowicach ul.Szkolna 14.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa produktów spożywczych i mrożonek w 2014 r. do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Spytkowicach ul. Szkolna 14.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Spytkowicach ul.Szkolna 14 niżej wymienionych produktów 1. sól jodowana biała 1000g kg 110 2. mąka pszenna poznańska typ 500 kg 400 3. cukier biały kryształ 1000 g kg 300 4. cukier puder 500 g kg 20 5. mąka ziemniaczana 1000 g kg 40 6. makaron świderki pięciojajeczny 50 0g szt. 160 7. makaron łazankowy 250 g szt. 150 8. makaron tarte ciasto pięciojajeczny 250 g szt. 360 9. makaron literki pięciojajeczny 250 g szt. 320 10. makaron nitki pięciojajeczny 250 g szt. 120 11. makaron muszelki pięciojajeczny 250 g szt. 100 12. kasza średnia jęczmienna 1000 g kg 60 13. kasza karton 400 g szt. 220 14. ryż biały długoziarnisty 1000 g kg 80 15. ryż karton 400 g szt. 100 16. ryż parboiled 4*100 g szt. 200 17. bułka tarta 500 g kg 200 18. pieprz mielony 50 g szt. 100 19. papryka mielona słodka 20 g szt. 140 20. przyprawa do kurczaka 30 g szt. 100 21. sól czosnkowa 40 g szt. 100 22. oregano 10 g szt. 20 23. bazylia 10 g szt. 20 24. tymianek 10 g szt. 20 25. majeranek 8 g szt. 20 26. cynamon 15 g szt. 20 27. zupa pieczarkowa w proszku 45 g szt. 100 28. zupa borowikowa w proszku 45 g szt. 60 29. przyprawa warzywna sypka do potraw, wieloskładnikowa 1000 g szt. 55 30. maga przyprawa w płynie 1040 g szt. 60 31. ocet spirytusowy 10% 500 ml szt. 35 32. barszcz czerwony koncentrat 300 ml szt. 40 33. żurek kiszony w butelce 500 ml szt. 100 34. keczup łagodny 1000 g szt. 50 35. koncentrat pomidorowy 30% szt. 70 36. herbata ekspresowa 100 torebek szt. 10 37. płatki kukurydziane 500 g szt. 40 38. płatki miodowe 500 g szt. 40 39. kulki czekoladowe 500g szt. 40 40. krem czekoladowo - orzechowy 630g szt. 20 41. pasztet drobiowy 160 g szt. 60 42. konserwa rybna filet śledź w sosie pomidorowym 170 g szt. 60 43. kakao rozpuszczalne 300 g szt. 20 44. kawa zbożowa rozpuszczalna szt. 20 45. dżem owocowy, niesłodzony o zawartości owoców nie mniej niż 40% 450g szt. 300 46. syrop owocowy 500 ml szt. 190 47. kompot truskawka + wiśnia 900 ml szt. 160 48. majonez 700 ml szt. 15 49. śmietana w aerozolu 250 g szt. 70 50. gulasz angielski - konserwa 160 g szt. 50 51. kostka rosołowa 18 x 60 g op. 50 52. ziele angielskie 15 g szt. 10 53. liść laurowy 6 g szt. 10 54. marmolada wieloowocowa 600 g szt. 80 55. wafle pakowane luzem 1600 g op. 10 56. wafle pojedynczo pakowane-kakaowe 37 g szt. 200 57. czekoladki świąteczne małe 15 g szt. 400 58. galaretka w czekoladzie mieszanka -cukierki kg 10 59. wafelek w czekoladzie 20 g szt. 200 60. lizaki 1op-100 szt op. 10 61. sos pieczarkowy w proszku 34 g szt. 60 62. sok cytrynowy 500 ml szt. 30 63. olej rzepakowy do smażenia i sałatek 5l szt. 100 64. musztarda 0,9 l szt. 5 MROŻONKI 65. fasola mrożona 450 g szt. 60 66. brokuły mrożone 450 g szt. 90 67. kalafior mrożony 450 g szt. 120 68. brukselka mrożona 450 g szt. 90 69. truskawki mrożone 450 g szt. 100 70. ryba mrożona Tilapia /filet bez ości, bez glazury, bez skóry/ kg 200 71. pierogi z mięsem kg 60 72. pierogi z truskawkami kg 60 73. patyczki do szaszłyków duże opak. 50 szt. opak. 40 74. wykałaczki opak. 100 szt. opak. 10 Uwaga: Mrożonki powinny być: - opakowanie zewnętrzne - karton + opakowanie wewnętrzne folia, trwale i prawidłowo oznakowane w języku polskim zarówno na opakowaniu zewnętrznym jak i folii, czyste, nie uszkodzone, temperatura surowca w momencie przyjęcia min - 180 C - owoce lub warzywa jednolite odmianowo, w stanie dojrzałości konsumpcyjnej, czyste, sypkie, nie oblodzone, bez trwałych zlepieńców, bez zapachów i posmaków obcych dla danego asortymentu, - smak i zapach delikatny, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, - barwa typowa dla danego gatunku i odmiany, jednolita w partii ( z wyjątkiem mieszanek) - owoce i warzywa zdrowe, bez uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki - brak zanieczyszczeń chemicznych, brak oznak i obecności pleśni, brak zanieczyszczeń mikrobiologicznych i bakterii chorobotwórczych. 1. W przypadku artykułów, które zostały opisane przez wskazanie znaków towarowych co jest uzasadnione specyfikacją przedmiotu zamówienia (występuje różnorodność artykułów na rynku o bardzo zbliżonych parametrach różniących się jedynie nazwą) wykonawca może wpisać artykuł równoważny, zgodnie z art.29 ust 3 ustawy PZP..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa warzyw i owoców w 2014 r. do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Spytkowicach ul. Szkolna 14.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Spytkowicach ul.Szkolna 14 niżej wymienionych produktów 1. marchew korzeń kg 230 2. kapusta biała świeża kg 1000 3. kapusta biała w sezonie nowa szt. 50 4. kapusta pekińska świeża szt. 250 5. kapusta czerwona świeża kg 300 6. sałata zielona w sezonie szt. 60 7. buraki czerwone świeże kg 260 8. cebula korzeń kg 300 9. por kg 100 10. pietruszka świeża pęczek szt. 100 11. jabłka kg 360 12. ziemniaki kg 8000 13. ziemniak nowy sezonowy kg 500 14. koper suszony op. 20 15. kalafior świeży szt. 40 16. pieczarki świeże kg 20 17. fasola Jaś kg 60 18. groch łuskany kg 60 19. sałatka z czerwonej kapusty 900ml szt. 160 20. papryka konserwowa 900 ml szt. 25 21. ogórki konserwowe typu 900 ml szt. 120 22. buraczki czerwone typu 900 ml szt. 200 23. kapusta kiszona w wiaderku 10 kg op. 120 24. przecier ogórkowy 290g szt. 100 25. chrzan 900 ml szt. 40 26. sałatka warzywna 900 ml szt. 160 27. truskawka sezonowa kg 10 28. banany kg 50 29. pomarańcze kg 50 30. mandarynki kg 200 31. pomidor świeży kg 10 32. pomidor w sezonie kg 50 33. ogórek świeży kg 20 34. ogórek w sezonie kg 60 35. cytryny kg 10 36. seler korzeniowy kg 20 37. pietruszka korzeń kg 30 38. koper świeży pęczek szt. 50 39. czosnek główka szt. 20 40. cukinia sezonowa kg 50 Razem brutto: Uwaga : Warzywa, owoce i jarzyny powinny być: - świeże, czyste, zdrowe, bez uszkodzeń mechanicznych i oznak zwiędnięcia, - wolne od zanieczyszczeń chemicznych, wolne od obcych, zapachów i smaków, pleśni, zmian gnilnych, bez oznak wyrośnięcia, gnicia, uszkodzenia przez szkodniki, mróz lub słońce, - właściwie obcięte, typowe w kształcie, 1. W przypadku artykułów które zostały opisane przez wskazanie znaków towarowych co jest uzasadnione specyfikacją przedmiotu zamówienia (występuje różnorodność artykułów na rynku o bardzo zbliżonych parametrach różniących się jedynie nazwą) wykonawca może wpisać artykuł równoważny, zgodnie z art.29 ust3 Ustawy..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa mięsa, podrobów w 2014 r. do stołówki szkolnej Zespołu - Szkolno Przedszkolnego w Spytkowicach ul. Szkolna 14.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Spytkowicach ul.Szkolna 14 nizej wymienionych produktów 1. łopatka wieprzowa (bez kości) kg 830 2. łopatka wp II (bez kości) kg 50 3. karczek (bez kości) kg 240 4. rozbrat kg 80 5. żeberka wieprzowe kg 30 6. schab (z kością) kg 390 7. wołowe II (bez kości) kg 80 8. boczek surowy kg 45 9. boczek wędzony kg 30 10. kiełbasa zwyczajna kg 30 11. golonka wieprzowa kg 25 12. szynka drobiowa kg 15 13. kiełbasa szynkowa kg 15 14. kiełbasa krakowska kg 15 15. parówka cielęca cienka kg 10 Dostawa podrobów swieża i dobrej jakosci 1. W przypadku artykułów które zostały opisane przez wskazanie znaków towarowych co jest uzasadnione specyfikacją przedmiotu zamówienia (występuje różnorodność artykułów na rynku o bardzo zbliżonych parametrach różniących się jedynie nazwą) wykonawca może wpisać artykuł równoważny, zgodnie z art.29 ust3 Ustawy..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich w 2014 r. do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Spytkowicach ul. Szkolna 14.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Spytkowicach ul.Szkolna 14 nizej wymienionych produktów 1. kurczak kg 200 2. udko kg 84 3. podudzie kg 270 4. porcje rosołowe kg 215 5. filet z kurczaka kg 300 6. skrzydełka kg 100 Męso swieże i dobrej jakosci.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa pieczywa w 2014 r. do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Spytkowicach ul. Szkolna 14.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Spytkowicach ul.Szkolna 14 nizej wymienionych produktów 1. chleb duży pszenno - żytni 1,1 kg 150 szt. 2. bułka kajzerka 70 g 400 szt. 3. Weka 350 g 400 szt. 4. drożdżówka 100 g 200 szt. 5. pączek 100 g 300 szt. 6. rogal maślany 70 g 100 szt. 7. chleb ziarnisty 400 g 40 szt. Pieczywo swieże i dobrej jakości.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa mleka oraz przetworów mlecznych, tłuszczy w 2014 r. do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Spytkowicach ul. Szkolna 14.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Spytkowicach ul.Szkolna 14 nizej wymienionych produktów 1. mleko 2% karton 1000 ml szt. 600 2. ser biały półtłusty kostka 1kg kg 130 3. śmietana 18% 500 ml szt. 100 4. śmietana 30% 500 ml szt. 50 5. śmietana UHT ukwaszona 15% 500 ml szt. 100 6. śmietana kwaśna 18% 330 g szt. 40 7. jajka gat. L szt. 3500 8. margaryna Palma 250 g szt. 150 9. margaryna mleczna 250 g szt. 150 10. masło extra 200 g o zawartości tłuszczu nie mniej niż 82% szt. 240 11. deser serek owocowy 4 szt. * 50 g szt. 70 12. deser czekoladowy 6 szt. * 55g szt. 50 13. jogurt z kawałkami owoców 150 g szt. 100 14. jogurt naturalny 370 g szt. 20 15. ser żółty półtłusty kg 12 Dostawa produktów dobrej jakości i ważnym terminem przydatności.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.