eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lubin › dostawa artykułów spożywczych



Ogłoszenie z dnia 2006-01-04

POZYCJA 490

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Lubin: dostawa artykułów spożywczych

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Zespół Opieki Zdrowotnej w Lubinie, do kontaktów: Grzegorz Panek, ul. Łokietka 3, 59-300 Lubin, woj. dolnośląskie, tel. 076 8461446, fax 076 8461446, e-mail: zampub@zozlubin.com.pl, www.zozlublin.com.pl.88. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa artykułów spożywczych. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: Zamówieniem objęty jest m.in.następujący asortyment:Mleko modyfikowane,zupki dla dzieci,filety rybne, chleb, bułki i suchary, mąka, kasza, cukier, ryż, używki, przyprawy,syropy, soki,olej, jajka, woda mineralna itp. Zamówienie wykazane jest w 10 Pakietach. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Szpital im. J.Jonstona w Lubinie, ul. Bema 5. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne Oryginalny kod CPV: 15.51.17.00 - Mleko w proszku Kod CPV wg słownika 2008: 15.51.17.00 - Mleko w proszku Oryginalny kod CPV: 15.89.10.00 - Zupy i buliony Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.10.00 - Zupy i buliony 05.12.23.00 - Morszczuk, świeży lub chłodzony Oryginalny kod CPV: 15.81.11.00 - Chleb Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.11.00 - Chleb 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: Zamówienie obejmuje m.in asortyment wykazany jak w pkt.II.I.3 ogłoszenia. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data zakończenia: 31.08.2007;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Wymagane wadium: Dla wszystkich Pakietów wadium wynosi- 4.110,00 zł. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: O udzielenie zamowienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki art. 22 ust.Pzp i warunki określone w SIWZ. Stan prawny - wymagane dokumenty: 1.wypełniony i podpisany formularz ofertowy i cenowy 2.oświadczenie o spelnieniu warunków wskazanych w art. 22 ust.2 ustawy Pzp. 3.aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadzcenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 m-cy przed upływem terminu składania ofert, 4.aktualne zaświadczenie właściwego naczelniaka US oraz właściwego oddz.ZUS lub KRUS potwierdzające odpowiednio, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozlożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego oraganu- wystawione nie wcześniej niż 3 m-ce przed upływem terminu składania ofert, 5)aktualana informacja z KRK albo równoważne zaśw.właściwego org.sądowego lub admin.kraju pochodzenia osoby w zakresie określonym w art.24.1-8 ust, wystawione nie wcześniej niż 6 m-cy przed upływem terminu składania ofert, 6)aktualna informacja z KRK w zakresie określ.w art.24.1-9 ust.wystawiona nie wcześniej niż 6 m-cy przed upływem terminu skłądania ofert. 7)potwierdzenie wniesienia wadium. Zdolność techniczna :1)wykaz wykonanych w okresie ostatnich 3 lat dostaw, a jeżeli okres działalności jest krótszy- w tym okresie, z podaniem ich wartości, dat wykonania i odbiorców i przedstawi min. 2 dokumenty potwierdzające należyte wykonanie zamówienia 2)wdrażają/wdrożyli i stosują system HACCP-dot.zakładów produkujacych żywność lub wprowadzają ją do obrotu, a w przypadku wykonawców zakupujących produkty u producentów, Wykoanwcy zobowiazani są dostarczyć przedmiot zamówienia od producentów spełniających takie wymagania.

SEKCJA IV: TRYBY

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 21.02.2006, cena - 24.40. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 21.02.2006 godzina 09:00. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 21.02.2006, godzina 10:00, sala konferencyjna, ZOZ Lubin, ul. Łokietka 3.

SEKCJA V: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 29.12.2005.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.