eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Usługi restauracyjne i hotelarskie wraz z zapewnieniem sali konferencyjnej- na potrzeby realizacji wizyty studyjnej w ramach projektu Akademia Rozwoju Ekonomii Społecznej - Etap I - przetarg nr 5

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-12-05

Kraków: Usługi restauracyjne i hotelarskie wraz z zapewnieniem sali konferencyjnej- na potrzeby realizacji wizyty studyjnej w ramach projektu Akademia Rozwoju Ekonomii Społecznej - Etap I - przetarg nr 5
Numer ogłoszenia: 490322 - 2012; data zamieszczenia: 05.12.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 448306 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Krakowie, ul. Piastowska 32, 30-070 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 422 06 36, faks 12 422 06 36 w. 44.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługi restauracyjne i hotelarskie wraz z zapewnieniem sali konferencyjnej- na potrzeby realizacji wizyty studyjnej w ramach projektu Akademia Rozwoju Ekonomii Społecznej - Etap I - przetarg nr 5.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych, wraz z zapewnieniem sali konferencyjnej - na terenie Dzielnicy I Stare Miasto Miasta Krakowa - na potrzeby realizacji wizyty studyjnej dla 12 osób (6 ekspertów z Włoch (region Lombardia) oraz 6 przedstawicieli ze strony Zamawiającego), zwanych dalej uczestnikami. Usługi hotelarskie obejmują: zapewnienie 6 uczestnikom noclegów ze śniadaniem (w formie bufetu: bufet gorący - 2 dania gorące oraz bufet zimny - wędliny, sery, jajka, dżemy, jogurty naturalne, owocowe, mleko, musli, masło, pieczywo, napoje: kawa (i mleczko do kawy), herbata (i cytryna do herbaty), cukier do kawy i herbaty, woda mineralna, soki owocowe), w pokojach jednoosobowych (każdy z pokoi musi być wyposażony w łazienkę z pełnym węzłem sanitarnym), w terminie od 12 do 14 grudnia 2012 r. (dwa noclegi);pobyt uczestników rozpocznie się w dniu 12 grudnia 2012 r. o godz. 14:30, a zakończy w dniu 14 grudnia 2012 r. o godz. 11:00. Usługi restauracyjne obejmują: 1. serwis kawowy obejmujący: przerwę kawową dla 12 uczestników w dniach 12 oraz 14 grudnia 2012 r. oraz 2 przerwy kawowe dla 12 uczestników w dniu 13 grudnia 2012 r. (każdorazowo kawa, mleko do kawy, herbata, cukier, woda mineralna gazowana i niegazowana, 2 rodzaje soków owocowych 100%, ciasteczka konferencyjne); .2. obiad dla 12 uczestników w dniach 12-13 grudnia 2012 r. (zestaw dwudaniowy, również z możliwością zamówienia dań wegetariańskich, wraz z napojami, deserem i zestawem surówek); 3. kolacja dla 6 uczestników w dniach 12-13 grudnia 2012 r. (w formie szwedzkiego stołu- danie gorące, pieczywo, owoce, warzywa, ryby, wędliny - 4 rodzaje, sałatki - 2 rodzaje, sery, kawa herbata, soki, woda mineralna). Szczegółowe menu na każdy dzień realizacji zamówienia wymaga akceptacji przedstawiciela Zamawiającego. Realizacja usług restauracyjnych powinna odbywać się zgodnie z harmonogramem ustalanym na bieżąco z przedstawicielem Zamawiającego. Zamawiający wymaga, aby przy realizacji usług restauracyjnych przestrzegane były następujące zasady: 1) obiad powinien być zorganizowany w innym pomieszczeniu, niż sala konferencyjna; 2) brakujące/wyczerpane składniki serwisu kawowego powinny być na bieżąco uzupełniane, w trakcie trwania przerwy kawowej, 3) na każdą przerwę kawową powinny zostać zapewnione czyste naczynia co najmniej w liczbie odpowiadającej liczbie uczestników. Usługa zapewnienia sali konferencyjnej obejmuje zapewnienie sali dla 12 osób w dniu 12 grudnia 2012 r. w godz. 15-18, w dniu 13 grudnia 2012 w godz. 9-16, w dniu 14 grudnia 2012 w godz. 9-10:30, spełniającej co najmniej następujące wymogi: 1) utrzymanie w czystości, 2) dostęp do światła dziennego oraz możliwość zasłonięcia okien, 3) wyposażenie w sprawną klimatyzację oraz sprawne ogrzewanie, 4) wyposażenie w sprzęt do przeprowadzenia szkoleń: notebook, rzutnik multimedialny oraz ekran do wyświetlania multimediów, flipcharty z kartkami papieru oraz kompletem markerów, dostęp do internetu. Realizacja przedmiotu zamówienia powinna przebiegać zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa, w szczególności dotyczącymi wymogów sanitarnych stawianych osobom biorącym udział w realizacji usługi oraz miejscom przygotowania i podawania posiłków. Zamawiający wymaga, aby obiekt, w którym zamówienie będzie realizowane: 1) spełniał standard obiektu nie mniejszy niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii 3 gwiazdki (***), zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie (tekst jednolity Dz. U. z 2006 r., Nr 22, poz. 169), zwanym dalej rozporządzeniem, 2) wszystkie usługi objęte zamówieniem były realizowane w jednym obiekcie.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie jest realizowane w ramach i na potrzeby Projektu: Akademia Rozwoju Ekonomii Społecznej - Etap I prowadzonego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Priorytet VII - Promocja integracji społecznej, Działanie 7.2 - Przeciwdziałanie wykluczeniu i wzmocnienie sektora ekonomii społecznej, Poddziałanie 7.2.2. - Wsparcie ekonomii społecznej.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.11.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Jan-Pol S.A., ul. Westerplatte 15, 31-033 Kraków, kraj/woj. Polska.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5370,92 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 8424,00

  • Oferta z najniższą ceną: 8424,00 / Oferta z najwyższą ceną: 13425,34

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.