eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tuchola › Przygotowanie i dostawa posiłków na potrzeby Jadłodajni prowadzonej przez Ośrodek Pomocy Społecznej w Tucholi w okresie od 01.01.2013r. do 31.12.2013r.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-12-03

Tuchola: Przygotowanie i dostawa posiłków na potrzeby Jadłodajni prowadzonej przez Ośrodek Pomocy Społecznej w Tucholi w okresie od 01.01.2013r. do 31.12.2013r.
Numer ogłoszenia: 485430 - 2012; data zamieszczenia: 03.12.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 412014 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej w Tucholi, ul. Świecka 45, 89-500 Tuchola, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 52 334 89 50, faks 52 336 00 62.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Ośrodek Pomocy Społecznej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie i dostawa posiłków na potrzeby Jadłodajni prowadzonej przez Ośrodek Pomocy Społecznej w Tucholi w okresie od 01.01.2013r. do 31.12.2013r..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: a) Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę gotowego gorącego jednodaniowego posiłku dziennie przez 7 dni w tygodniu, w okresie od 01 stycznia 2013r. do 31 grudnia 2013r. b) Warunki dotyczące przygotowywanych posiłków: - 3 razy w tygodniu, w tym w dni świąteczne, danie obiadowe (650 kcal) składające się z: - mięsa (100 g), - ziemniaków (250 g), - sosu, - surówki ( 100 g), - napoju (200 ml). - 3 razy w tygodniu zupa (550 kcal). Porcja zupy powinna składać się z: - objętość (400 ml), - wkładka mięsna lub kiełbasa (100 g), - 3 kromki chleba. - 1 raz w tygodniu drugie danie obiadowe jarskie (600 kcal) składające się z: - ryby bez ości lub filetu śledziowego (100 g) - ziemniaków (250 g), - surówki (100 g), - napoju (200 ml) albo - 2 jajek gotowanych lub smażonych, - ziemniaków (250 g), - sosu, - surówki (100 g), - napój (200 ml) c) Wykonawca zobowiązany jest do składania kierownikowi Jadłodajni OPS w Tucholi jadłospisu uwzględniającego 7-dniowe menu, w każdy piątek na następny tydzień w formie drukowanej opatrzone podpisem i pieczęcią Wykonawcy. d) Ilość dostarczanych posiłków: 65 (+/- 5) e) Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczania posiłków o gramaturze i kaloryczności zgodnie ze wskazaniami w punkcie b). f) Gotowe posiłki Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać codziennie własnym transportem przystosowanym do przewożenia żywności, do Jadłodajni Ośrodka Pomocy Społecznej w Tucholi ul.: Świecka 45, województwo kujawsko-pomorskie, na godzinę 11.30, bez naczyń. Posiłki muszą być przygotowane wyłącznie ze świeżych produktów i dostarczone na wskazane powyżej miejsce w pojemnikach Wykonawcy zapewniających odpowiednią temperaturę. Pojemniki Wykonawca zabiera po wydaniu posiłków i należycie dba o ich czystość. g) W druku oferty Wykonawca zobowiązany jest podać uśrednioną cenę za jeden posiłek. W cenie oferty Wykonawca zobowiązany jest ująć wszystkie koszty związane z realizacją przedmiotu zamówienia (w tym paliwo, transport). h) Wykonawca ma obowiązek przechowywać próbki wszystkich potraw wchodzących w skład dostarczanych posiłków, zgodnie z aktualnie obowiązującymi w tym zakresie przepisami..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.12.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Usługi Gastronomiczne Szymon Regent, ul. Sportowa 24, 89-526 Lubiewo, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 85113,48 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 80482,50

  • Oferta z najniższą ceną: 74095,00 / Oferta z najwyższą ceną: 150745,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.