eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Radostowice › Zakup środków żywieniowych wraz z dostawą na potrzeby kuchni szkolnej w Szkole Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2013 rok.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-11-30

Radostowice: Zakup środków żywieniowych wraz z dostawą na potrzeby kuchni szkolnej w Szkole Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2013 rok.
Numer ogłoszenia: 483612 - 2012; data zamieszczenia: 30.11.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Kobielicach , ul. Topolowa 61, 43-262 Radostowice, woj. śląskie, tel. 32 212 52 26, faks 32 212 52 26.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spkobielice.edupage.org

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Samorządowa jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup środków żywieniowych wraz z dostawą na potrzeby kuchni szkolnej w Szkole Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2013 rok..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup środków żywieniowych wraz z dostawą na potrzeby kuchni szkolnej w Szkole Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2013 rok , tj. od 02.01.2013r. do 31.12.2013r. Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych z podziałem na poszczególne części, wraz z ich rocznym zapotrzebowaniem zawarto w załącznikach do SIWZ. Ustala się 7 części podlegających zamówieniu. Wykonawca może złożyć ofertę na całość zamówienia, poszczególną część lub na wybrane części: 1. Część I - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 2. Część II - Mięso, wędliny, konserwy i wyroby mięsne 3. Część III - Drób 4. Część IV - Ryby, przetworzone i konserwowe 5. Część V - Warzywa, owoce i przetwory 6. Część VI - Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty mleczarskie i jaja 7. Część VII - Produkty sypkie i różne produkty spożywcze.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.81.00.00-9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia, Wykonawca w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie powinien wykonać (w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych mogą to być również dostawy wykonywane) co najmniej jednej dostawy o wartości powyżej 10 000,00 zł. z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączenia dokumentu potwierdzającego, że te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie - Załącznik nr 3 do SIWZ

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • d) Wykonawca będzie realizował dostawy własnym transportem i na własne ryzyko. Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać aktualną decyzję Państwowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów ( art. spożywcze, warzywa, owoce, jaja, mięso i wędliny, itp.). Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania stosownego dokumentu w momencie dostawy produktów. Żywność będzie dostarczana w pojemnikach Wykonawcy, za które nie będzie pobierał opłat. Zamawiający będzie zobowiązany do zwrotu pojemników Wykonawcy.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy - Prawo zamówień publicznych - Załącznik nr 2 do SIWZ

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy - Prawo zamówień publicznych - Załącznik nr 2 do SIWZ

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spkobielice.edupage.org
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Kobielicach 43-262 Radostowice, ul. Topolowa 61.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.12.2012 godzina 09:00, miejsce: Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Kobielicach 43-262 Radostowice, ul. Topolowa 61.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Babeczki kruche z owocami 180g. szt. 30 2 Babka drożdżowa z rodzynkami 450g szt. 18 3 Babka piaskowa 550g szt. 20 4 Bułka grahamka 80g szt. 350 5 Bułka kajzerka 50g szt. 1500 6 Bułka kanapkowa krojona (wek 300g) szt. 320 7 Bułka kukurydziana 70g szt. 300 8 Bułka maślana 80g szt. 500 9 Bułka pikantno-serowa 65g szt. 180 10 Bułka serowa 70g szt. 190 11 Bułka staropolska 100g Szt. 2800 12 Bułka tarta 0,5kg kg 180 13 Bułka zwykła 90g szt. 4600 14 Bułka żytnia 70g szt. 100 15 Chleb 1000g krojony szt. 700 16 Chleb krojony ze słonecznikiem 500 g szt. 10 17 Drożdżówka (różne smaki) 160 g szt. 250 18 Drożdżówka Mini (różne) 100g szt. 290 19 Drożdżówka podwójna 140g szt. 40 20 Francuskie (różne) 150 g szt. 40 21 Jagodzianka 130g szt. 150 22 Keks 450g szt. 16 23 Kołocz z jabłkami kg 4 24 Kołocz z posypką kg 4 25 Makowiec kg 5 26 Pączki (różne)100g szt. 80 27 Pączki serowe małe kg 6 28 Półfrancuskie 140 g szt. 100 29 Rogal z nadzieniem (różne)150g szt. 140 30 Rogalik zwykły 100g szt. 570 31 Chleb wieloziarnisty, krojony, 500g. szt. 10 32 Bułka jogurtowa 80g szt. 30 33 Muffinka różne smaki 70g szt. 50 34 Francuskie z marcepanem 150g szt. 40 35 Babka jogurtowa 500g szt. 20 36 Chleb z błonnikiem krojony 600g szt. 4 37 Chleb żytni z koperkiem krojony 400g szt. 4 38 Chleb witalny krojony 500g szt. 4 39 Chleb orkiszowy krojony kg 4 40 Bułka serce 100g szt. 25 41 Chleb kukurydziany 450g krojony szt. 2 42 Chleb dietetyczny krojony 350g szt. 2 43 Babka cytrynowa 450g szt. 6 44 Babka firmowa 450g szt. 6 45 Ciasto zebra kg 4 46 Szarlotka na kruchym kg 4 47 Groszek ptysiowy kg 2 48 Biszkopty kg 2 49 Herbatniki kruche różne rodzaje kg 6 50 Pączki mini kg 3 51 Crossanty z nadzieniem owocowym 150g szt. 50 52 Crosanty z nadzieniem marcepanowym 150g szt. 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso, wędliny, konserwy i wyroby mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Boczek wędzony kg 46 2 Frankfuterki kg 40 3 Kiełbasa domowa kg 190 4 Kiełbasa drobiowa krojona kg 15 5 Kiełbasa kasztelańska krojona kg 10 6 Kiełbasa krakowska krojona kg 5 7 Kiełbasa orawska kg 7 8 Kiełbasa szynkowa krojona kg 10 9 Kiełbasa zwyczajna kg 300 10 Kiełbaska win erka kg 50 11 Kiełbaska z indyka kg 20 12 Kiełbaski Śląskie kg 10 13 Kita wieprzowa kg 50 14 Kości wędzone kg 120 15 Łopatka wieprzowa b k kg 750 16 Mielonka kg 90 17 Mięso garmażeryjne kg 400 18 Mortadela kg 50 19 Pasztet borowikowy kg 2 20 Pasztet drobiowy 160g, wartość energ. w 100 g produktu: 220 kcal, białko 7,5g, węglowodany 5,5g, tłuszcze 16,3g p 60 21 Pasztet wieprzowy kg 7 22 Pieczeń Tyrolska krojona kg 5 23 Polędwica wędz. gotowana krojona kg 5 24 Schab z kością kg 390 25 Szynka drobiowa krojona kg 10 26 Szynka koperkowa krojona kg 10 27 Szynka konserwowa krojona kg 8 28 Szynka mielona krojona kg 10 29 Szynka pieczona krojona kg 10 30 Szynka prasowana wieprzowa krojona kg 15 31 Szynka wiejska krojona kg 8 32 Szynka wieprzowa krojona kg 8 33 Wołowe b k kg 220 34 Żeberka wędzone kg 10 35 Żeberka wieprzowe kg 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Filet z kurczaka kg 660 2 Kurczak kg 70 3 Porcje rosołowe kg 200 4 Podudzie z kurczaka (pałka) kg 110 5 Udziec z kurczaka kg 90 6 Udziec z indyka kg 50 7 Mięso gulaszowe z indyka kg 220.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Ryby, przetworzone i konserwowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Filet z makreli w pomidorach 170g puszki 80 2 Filet z soli kg 290 3 Paluszki lub kostka rybna panierowana- mrożone kg 180 4 Tuńczyk w sosie własnym 170g puszki 40.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Warzywa, owoce i przetwory.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Banan kg 600 2 Brokuł mrożony 450g szt. 60 3 Brokuł świeży szt. 20 4 Brzoskwinie kondensowane 450 g puszka 6 5 Brzoskwinie świeże szt. 35 6 Buraki kg 250 7 Cebula kg 360 8 Czosnek szt. 160 9 Dżem 280g , bez konserwantów, zawartość cukru w 100g produktu-38g szt. 190 10 Fasola Jaś kg 50 11 Fasola szparagowa 450g szt. 15 12 Groch łuskany kg 75 13 Groszek - mrożonka, 450g. szt. 10 14 Groszek konserwowy 1 l l 30 15 Jabłka kg 600 16 Kalafior mrożony 450g szt. 200 17 Kalafior świeży szt. 80 18 Kalarepa szt. 10 19 Kapusta biała kg 600 20 Kapusta biała nowa szt. 150 21 Kapusta czerwona kg 300 22 Kapusta czerwona nowa szt. 30 23 Kapusta kiszona kg 350 24 Kapusta pekińska szt. 50 25 Kapusta pekińska kg 30 26 Koncentrat pomidorowy 1l szt. 120 27 Kukurydza konserwowa 400g, 74 kcal w 100g szt. 10 28 Mandarynka kg 200 28 Marchew kg 520 30 Marchewka z groszkiem - mrożonka, 450g. szt. 20 31 Mrożonka zupa 450g szt. 120 32 Nektarynka szt. 300 33 Ogórek kiszony kg 90 34 Ogórek konserwowy 1l. l 190 35 Ogórek zielony kg 160 36 Papryka konserwowa 1 l szt. 30 37 Papryka świeża kg 20 38 Pieczarka kg 80 39 Pietruszka kg 30 40 Pomarańcza kg 90 41 Pomidor kg 60 42 Por szt. 300 43 Rzodkiewka pęczek 10 44 Sałata szt. 6 45 Seler kg 10 46 Sok wieloowocowy 200ml kartonik ,bez zawartości cukru szt. 6000 47 Sok owocowy 300ml, plastikowe opakowanie, produkowany w technologii:Top Aseptic szt. 4000 48 Syrop owocowy 380 ml szt. 6 49 Szczypiorek pęczek 8 50 Szpinak mrożony 450g szt. 70 51 Truskawka mrożona 450g szt. 25 52 Ziemniaki kg 6000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty mleczarskie i jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Olej uniwersalny 1l szt. 480 2 Margaryna mleczna do pieczenia i duszenia, opakowanie 250g, zawartość tłuszczu 70% szt. 800 3 Kefir 400ml szt. 170 4 Jogurt owocowy- 125g, wartość energ. w 100g produktu- 95 kcal szt. 300 5 Serek homogenizowany 150g, wartość energ. w 100g produktu- 144 kcal szt. 300 6 Masło 200g, zawartość tłuszczu min. 82% szt. 1700 7 Mleko 3,2% 1l, wartość energ. w 100ml- 60 kcal szt. 600 8 Ser biały krajanka kg 280 9 Serek topiony 100g (zwykły lub smakowy) szt. 150 10 Ser żółty krojony kg 60 11 Śmietana 12% ,500g , wartość energ. w 100ml -134 kcal, szt. 250 12 Śmietana zakwaszana 400ml 18% szt. 190 13 Śmietana 30% 400ml szt. 10 14 Jaja szt. 5700 15 Jogurt owocowy 125g, wartość energ. w 100g-79 kcal, zawartość białka-1,8g w 100g produktu szt. 300 16 Jogurt 115g , wartość energ. 122 kcal w 100g produktu, 2,6 g, białka w 100g produktu szt. 300 17 Deser czekoladowy 175g, wartość energ. w 100g produktu-101 kcal, zawartość białka w 100g produktu-2,4g szt. 300 18 Jogurt kremowy z dodatkiem owocowego musu 110g szt. 300 19 Napój mleczny owocowy 180g szt. 300 20 Deser z bitą śmietaną 100g, wartość energ. w 100g produktu-99 kcal, zawartość tłuszczu w 100g produktu-3 g szt. 300 21 Deser- ryż na mleku z owocami, 180 g szt. 300 22 Deser czekoladowy lub waniliowy z bitą śmietaną, 175g, wartość energ.- 101 kcal w 100g produktu szt. 300 23 Deser mleczny z czekoladą, 150g , wartość energ. w 100g produktu-195 kcal, zawartość tłuszczu w 100g produktu-13,3g szt. 300 24 Jogurt owocowy do picia 330g, wartość energ..75 kcal w 100ml produktu, zawartość tłuszczu w 100ml produktu-1 g szt. 300 25 Jogurt owocowy, 125g , wartość energ. w 100g produktu-91 kcal, zawartość tłuszczu w 100g produktu-1,1g szt. 300 26 Jogurt owocowy 80g, wartość energ. w 100g produktu-107 kcal, zawartość białka w 100g produktu-6,3g szt. 300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Produkty sypkie i różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Wafel czekoladowy, 40 g, wartość energ. 210 kcal - wafel szt. 200 2 Baton mleczny, wartość energ. w 100g produktu- 448 kcal szt. 200 3 Herbatnikowe ciasteczka, o długości 110mm, zawartość karmelu 32%, zawartość czekolady 35%- 2 szt. w opak. op. 200 4 Biszkopty podłużne 140g szt. 40 5 Biszkopty okrągłe opakowanie 120g szt. 40 6 Budyń z cukrem, wartość energ. po przyrządzeniu 85 kcal w 100g produktu, zawartość cukru w 100g- 8,7g szt. 130 7 Cukier kg 1900 8 Cukier waniliowy 10 g szt. 190 9 Cynamon sypki 15 g szt. 90 10 Cytrynka 1l. szt. 450 11 Drożdże 100g szt. 12 12 Galaretka 100g, wartość energ. po przyrządzeniu-49 kcal w 100g, zawartość cukru w 100g- 10,6g szt. 130 13 Gałka muszkatowa 10g szt. 20 14 Groszek ptysiowy200g szt. 20 15 Herbata 100g szt. 900 16 Herbatniki mały 50g szt. 300 17 Przyprawa uniwersalna do potraw 200g, zawartość warzyw suszonych 15,2% , szt. 440 18 Kakao ciemne, bez cukru, 200g, o zawartości tłuszczu 10-12% szt. 20 19 Kasza gryczana 1kg kg 60 20 Kasza jęczmienna1kg kg 30 21 Kasza manna 1kg kg 16 22 Kawa rozpuszczalna zbożowa -zboża 72%, 150 g, wartość energ. w 100g produktu: 346 kcal, białko- 4,9 g, węglowodany- 81,4 g, tłuszcze-0,1 g w 100 g produktu szt. 10 23 Ketchup , 500 g, wartość energ. w 100g produktu- 94 kcal, zawartość koncentratu pomidor- 37% szt. 40 24 Mleczna kanapka, wartość energ. 420 kcal w 100g produktu, zawartość mleka pasteryzowanego- 40% szt. 200 25 Kruche ciastka maślane 125g szt. 15 26 Liść laurowy 6 g szt. 40 27 Majeranek 10 g szt. 26 28 Majonez dekoracyjny, wartość energ. 739 kcal w 100g produktu, zawartość tłuszczu w 100g produktu- 80 g l 80 29 Makaron domowy,250g zawartość jaj- 23,8% szt. 46 30 Makaron łazanki, 500g, wartość energ. w 100g produktu- 375 kcal, zawartość tłuszczu- 1,7g w 100g produktu kg 50 31 Makaron świderki 500 g wartość energ. w 100g produktu- 375 kcal, zawartość tłuszczu- 1,7g w 100g produktu kg 250 32 Makaron zacierka 250 g szt. 140 33 Mąka pszenna 1kg kg 360 34 Mąka ziemniaczana Superior 1kg kg 200 35 Miód 300g szt. 20 36 Musztarda, wartość energetyczna w 100g produktu- 129kcal szt. 3 37 Napój dla dzieci ,300 ml, nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów opakowanie plastikowe szt. 400 38 Krem czekoladowo-orzechowy 630g, zawiera 13% orzechów laskowych, wartość energ. 544 kcal w 100g produktu szt. 10 39 Ocet 10%, 0,5 l szt. 40 40 Papryka słodka 20g szt. 160 41 Pieprz 20 g szt. 150 42 Płatki śniadaniowe czekoladowe 500g, kakao-8,6%, 37 g cukru w 100g produktu, wartość energ. 382 kcal w 100g produktu szt. 50 43 Przyprawa do zup i sosów typu Maga 850ml szt. 75 44 Rogal z nadzieniem , 65 g szt. 60 45 Ryż sypki długoziarnisty 1kg kg 240 46 Soczek owocowy dla dzieci, karton 200 ml ,bez dodatku cukru szt. 850 47 Sól spożywcza jodłowana 1kg kg 140 48 Wafel czekoladowy 37 g szt. 250 49 Wafel nadziewany w polewie czekoladowej, 43 g szt. 200 50 Wafel w polewie czekoladowej, wartość energ. w 100g produktu-534 kcal, zawartość węglowodanów w 100g produktu-57,5 g szt. 250 51 Wafelek z orzechowym nadzieniem o zawartości mlecznej czekolady 49,5% szt. 30 52 Wafelek śmietankowy bez polewy 20g szt. 300 53 Batonik z orzechowym nadzieniem- w jednym opakowaniu 2 sztuki batoników op. 200 54 Ziele angielskie 15 g szt. 80 55 Zioła prowansalskie 20 g szt. 80 56 Żurek kiszony 450g kubek szt. 180.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.