eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Krasnystaw › Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-11-30

Krasnystaw: Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
Numer ogłoszenia: 481558 - 2012; data zamieszczenia: 30.11.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie , ul. Piłsudskiego 9, 22-300 Krasnystaw, woj. lubelskie, tel. 82 5762324, 5762281, 5766900, faks 82 576 23 24.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Gminna Samorządowa Jednostka Organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie, zestawionych w 9 zadaniach (częściach) przedstawionych poniżej: Zadanie Nr 1 - Gotowe produkty mączne CPV 15851000-8 Zadanie Nr 2 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie CPV 15810000-9 Zadanie Nr 3 - Mięso i wędliny CPV 15131100-6 Zadanie Nr 4 - Nabiał CPV 15500000-3 Zadanie Nr 5 - Mrożonki, ryby mrożone CPV 15331170-9, CPV 15221000-3 Zadanie Nr 6 -Owoce i warzywa CPV 15300000-1 Zadanie Nr 7 - Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych- garmażeryjnych CPV 15800000-6 Zadanie Nr 8 - Artykuły spożywcze drobne CPV 15800000-6 Zadanie Nr 9 - Wyroby ciastkarskie i ciastka CPV 15812000-3 według wyszczególnienia zawartego w Formularzu cenowym, stanowiącym załącznik do SIWZ.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8, 15.81.00.00-9, 15.13.11.00-6, 15.50.00.00-3, 15.33.11.70-9, 15.22.10.00-3, 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.81.20.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia powyższych warunków udziału w postępowaniu dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie złożonych przez Wykonawców dokumentów i oświadczeń stosując formułę spełnia-nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia powyższych warunków udziału w postępowaniu dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie złożonych przez Wykonawców dokumentów i oświadczeń stosując formułę spełnia-nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia powyższych warunków udziału w postępowaniu dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie złożonych przez Wykonawców dokumentów i oświadczeń stosując formułę spełnia-nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia powyższych warunków udziału w postępowaniu dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie złożonych przez Wykonawców dokumentów i oświadczeń stosując formułę spełnia-nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia powyższych warunków udziału w postępowaniu dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie złożonych przez Wykonawców dokumentów i oświadczeń stosując formułę spełnia-nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Formularz oferty, Formularz cenowy, Podpisany wzór umowy, Pełnomocnictwo osoby lub osób podpisujących ofertę, jeżeli nie wynika to bezpośrednio z załączonych dokumentów zgodnie z odpisem z właściwego rejestru. Załączone do oferty pełnomocnictwo winno być w formie oryginału lub kopii poświadczonej notarialnie

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający dopuszcza możliwość wprowadzania zmian w umowie w stosunku do treści oferty, które będą mogły być dokonane z powodu zaistnienia okoliczności niemożliwych do przewidzenia w chwili zawarcia umowy lub w przypadku wystąpienia którejkolwiek z następujących sytuacji: przedłużenie lub skrócenie terminu zakończenia przedmiotu umowy może nastąpić w przypadkach: - wystąpienia okoliczności siły wyższej - jako siłę wyższą należy rozumieć zdarzenia niezależne od żadnej ze Stron, zewnętrzne, niemożliwe do zapobieżenia, które nastąpiło po dniu wejścia w życie umowy; ustawowej zmiany stawki podatku VAT. Wszelkie zmiany wymagają formy pisemnej pod rygorem nieważności takich zmian

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mops.org.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie przy ul. Piłsudskiego 9, pokój nr 107.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.12.2012 godzina 09:00, miejsce: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie przy ul. Piłsudskiego 9, pokój nr 107.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Gotowe produkty mączne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pierogi ruskie-świeże (nie mrożone) 220 kg Pierogi z kaszą gryczaną, świeże (nie mrożone) 70 kg Pierogi z soczewicą - świeże (nie mrożone) 35 kg Pierogi z kapustą- świeże (nie mrożone) 35 kg Pierogi z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone) 70 kg Pierogi z mięsem-świeże (nie mrożone) 70 kg Kopytka- świeże (nie mrożone) 240 kg Kluski śląskie- świeże (nie mrożone) 75 kg Kluski leniwe- świeże (nie mrożone) 105 kg Uszka z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone) 10 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.12.20-6, 15.31.00.00-4, 15.85.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb zwykły 900g - krojony 3900 szt. Chleb razowy 600g -krojony 800 szt. Pączek z dżemem w pudrze 600 szt. Drożdżówka z serem 100g 125 szt. Drożdżówka z makiem 100g 125 szt. Drożdżówka z jagodą 100g 125 szt. Bułka 100g 940 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.81.11.00-7, 15.81.21.00-4, 15.61.25.00-6, 15.81.14.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Żeberka- świeże (nie mrożone) 200 kg Mięso gulaszowe - świeże (nie mrożone) 400kg Kości pokrzepowe - świeże (nie mrożone) 1300 kg Kiełbasa krakowska 25 kg Kiełbasa zwyczajna 200 kg Karczek wieprzowy b/k - świeże (nie mrożone) 210 kg Schab b/k - świeże (nie mrożone) 400 kg Słonina 80 kg Boczek surowy 40 kg Boczek wędzony 50 kg Kaszanka 145 kg Tuszonka 24 kg Mięso mielone wieprzowe świeże nie paczkowane (bez dodatków ulepszaczy) 800 kg Wątroba wieprzowa - świeże (nie mrożone) 70 kg Polędwica sopocka krojona 5 kg Szynka gotowana krojona 5 kg Szynka pieczona krojona 5 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.13.14.00-9, 15.13.11.30-5, 15.13.11.34-3, 15.13.11.20-2, 15.13.14.10-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Śmietana 18% 400ml - 500 ml 875 l Masło Extra- 200g 120 kg Mleko 2% 1l 200 l Twaróg kostka półtłusty 250g 120 kg Serek homogenizowany 125g 125 szt. Ser żółty twardy 40% 25 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.51.22.00-2, 15.53.00.00-2, 15.51.14.00-7, 15.54.21.00-0, 15.88.10.00-7, 15.54.40.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Mrożonki, ryby mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ćwiartka z kurczaka- mrożona 300 kg Filet z kurczaka- mrożony 240 kg Filet z dorsza bez skóry- mrożony 340 kg Flaki wołowe suche krojone 1 kg- mrożone 120 kg Brokuł 2,5 kg- mrożony 140 kg Fasola szparagowa 2,5 kg- mrożona 320 kg Kurczak- mrożony 210 kg Kalafior 2,5 kg- mrożona 120 kg Marchew kostka 2,5 kg- mrożona 30 kg Marchew z groszkiem 2,5 kg- mrożona 250 kg Mieszanka kompotowa 2,5 kg- mrożona 150 kg Porcja rosołowa - mrożona 40 kg Placki ziemniaczane 1,5kg - mrożone 140 kg Płat śledziowy po wiejsku wiadro 2,5 kg 130 kg Truskawka 2,5 kg- mrożona 180 kg Pyzy z mięsem mrożone 85 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9, 15.22.10.00-3, 15.11.20.00-6, 15.22.90.00-6, 15.13.16.40-3, 15.33.11.70-9, 15.11.20.00-6, 15.33.11.70-9, 15.33.21.00-5, 15.31.00.00-4, 15.24.12.00-1, 15.31.30.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Owoce i warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Banan 90 kg Burak czerwony 450 kg Cebula 360 kg Czosnek- główka 15 szt. Fasola Jaś 160 kg Jabłka 180 kg Kapusta biała 850 kg Kapusta czerwona 150 kg Kapusta pekińska 200 kg Kapusta kiszona 650 kg Koperek zielony- pęczek 200 szt. Natka z pietruszki- pęczek 60 szt. Ogórek zielony 140 kg Ogórek kiszony 200 kg Papryka świeża 120 kg Pomidor 155 kg Por 320 kg Pomarańcza 120 kg Botwinka- pęczek 120 szt. Rzodkiewka- pęczek 50 szt. Sałata zielona 200 szt. Szczypiorek- pęczek 150 szt. Szczaw 50 kg Pieczarka 300kg Truskawka- świeża 20 kg Seler 230 kg Marchew 720 kg Ziemniaki 7600 kg Ziemniak młody 2500 kg Cytryna 5 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 03.22.21.11-4, 03.22.11.11-7, 03.22.11.13-1, 03.22.11.00-7, 03.22.12.10-1, 03.22.23.21-9, 03.22.14.10-3, 03.22.12.70-9, 03.22.12.40-0, 03.22.22.20-5, 03.22.11.00-6, 03.22.13.10-2, 03.22.12.60-6, 03.22.23.13-0, 03.22.11.00-6, 03.22.11.12-4, 03.21.21.00-1, 03.22.22.20-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych - garmażeryjnych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czosnek granulowany 0,8kg 4 szt. Przyprawa do mięs 0,8kg 10 szt. FiX do gulaszu 1kg 9 szt. Galaretka 1 kg 50 szt. Koperek suszony 0,23kg 8 szt. Koncentrat pomidorowy 30% 0,9kg 210 szt. Makaron świderki 2kg (100% durum) 150 kg Makaron kolanko 2kg (100% durum) 20 kg Makaron rurki 2kg (100% durum) 60 kg Makaron kokardka 2,5kg (100% durum) 45 kg Makaron nitka 2kg (100% durum) 120 kg Makaron muszelka 2 kg 100% durum 60 kg Napój (mix) 1,2kg 90 szt. Natka pietruszki suszona 0,90kg 18 szt. Przyprawa w płynie do zup 1,1l 20 szt. Ryż długoziarnisty 5kg 72 szt. Rosół z kury pasta 1,5kg 46 szt. Sos grzybowy 0,8kg 3 szt. Sos boloński. 0,8kg 9 szt. Sos sałatkowy koperkowy 0,9kg 5 szt. Sos sałatkowy ogrodowy 0,7 kg 3 szt. Zupa krem z pieczarek 0,9 kg 2 szt. Zupa brokułowa 1,3kg 2 szt. Zupa ogonowa 3kg 4 szt. Przyprawa do ryb 0,8kg 3 szt. Rosół wołowy pasta 0,5 kg 18 szt. Bulion grzybowy pasta 1 kg 2 szt. Sos sałatkowy włoski 1 kg 3 szt. Papryka słodka mielona 0,76 kg 2 szt. Papryka ostra mielona 0,67 kg 1 szt. Zioła prowasalskie 0,20 kg 4 szt. Oregano 0,28kg 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.87.00.00-7, 15.87.12.00-6, 15.87.12.70-7, 15.33.22.40-8, 15.87.00.00-7, 15.33.11.34-5, 15.85.11.00-9, 15.32.17.00-1, 03.21.13.00-6, 15.89.40.00-1, 15.87.12.60-4, 15.89.10.00-0, 15.87.12.70-7, 15.87.23.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Artykuły spożywcze drobne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Smalec 200g kostka-700 szt. Bułka tarta 0,5 kg 430 szt. Cukier kryształ 1kg 750 kg Cukier waniliowy 32g 60 szt. Chrzan 300g 20 szt. Groch łupany 0,5kg 150 szt. Jaja świeże kurze 3300 szt. Kawa inka 150g 40 szt. Kasza jęczmienna 1kg 180 kg Kasza gryczana 1kg 175 kg Kukurydza konserwowa puszka 425ml 80 szt. Kwasek cytrynowy 20g 230 szt. Liść laurowy 6g 130 szt. Koncentrat pomidorowy 30% 200g 50 szt. Majonez 600ml - 700ml 80 szt. Przyprawa do flaków 20g 10 szt. Ogórek konserwowy 0,9 l słoik 200 szt. Mąka pszenna 1kg typ500 540 kg Mąka ziemniaczana 0,5kg 20 szt. Musztarda 200g 23 szt. Olej 1l uniwersalny 170 szt. Olej 3l uniwersalny 50 szt. Pieprz czarny mielony 15g 180 szt. Pieprz ziołowy 30g 130 szt. Sól kuchenna 1kg 370 kg Majeranek 16 g 140 szt. Sok syrop 500ml 250 szt. Przyprawa warzywna do potraw 200g 585 szt. Ziele angielskie 15g 130 szt. Herbata granulowana 100g 30 szt. Susz owocowy 100g 40 szt. Kisiel owocowy 40 g 950 szt. Groszek konserwowy puszka 400ml 10 szt. Grzyby suszone 20g 60 szt. Przyprawa kebab-gyros 30g 6 szt. Ketchup pikantny 1l 5 szt. Koncentrat barszczu czerwonego 300ml 3 szt. Zupa grochowa 70g 10 szt. Kawa naturalna 250g 4 szt. Kawa rozpuszczalna 200g 4 szt. Śmietanka do kawy 10 x 10g 5 szt. Herbata expresowa A100 po 2g 4 szt. Woda mineralna gazowana 1,5l 60 szt. Woda mineralna niegazowana 1,5l 36 szt. Sok 100% naturalny 2l 15 szt. Paluszki solone 200 g - 300g 5 szt. Paluszki z sezamem 200 g - 300g 5 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.41.21.00-0, 15.81.10.00-6, 15.83.12.00-4, 15.08.00.00-5, 15.87.22.00-3, 03.21.22.00-2, 03.14.25.00-3, 15.86.12.00-3, 15.33.14.70-2, 15.87.00.00-7, 15.33.14.27-6, 15.87.12.73-8, 03.22.12.70-9, 15.61.21.00-2, 15.61.20.00-1, 15.87.12.50-1, 15.41.11.00-3, 15.87.21.00-2, 15.87.24.00-5, 15.32.17.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Wyroby ciastkarskie i ciastka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ciastka drobne luz 20 kg Ciasto pieczone (blacha) 20 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.20.00-3, 15.81.22.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.