eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sokółka › dostawa mięsa wieprzowego oraz artykułów mięsnych do Kuchni Internatu Zespołu Szkół w Sokółce

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2006-09-11

POZYCJA 47084

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Sokółka: dostawa mięsa wieprzowego oraz artykułów mięsnych do Kuchni Internatu Zespołu Szkół w Sokółce Publikacja obowiązkowa.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Zespół Szkół w Sokółce, do kontaktów: Andrzej Andrzejewski, ul. Mickiewicza 11, 16-100 Sokółka, woj. podlaskie, tel. 085 7112574, fax 085 7112574, e-mail: jan_f@wp.pl. Adresy internetowe Ogólny adres internetowy zamawiającego (URL): www.losokolka.pl Adres profilu nabywcy (URL): Adres internetowy, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów (URL): Więcej informacji można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty należy przesyłać na adres: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Inny: Publiczna Szkoła Ponadgimnazjalna; Edukacja. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa wieprzowego oraz artykułów mięsnych do Kuchni Internatu Zespołu Szkół w Sokółce. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Kuchnia Internatu Zespołu Szkół w Sokółce 16-100 Sokółka, ul.Mickiewicza 11a. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Informacje na temat umowy ramowej: Czas trwania umowy ramowej: Wartość umowy ramowej: Częstotliwość oraz wartość zamówień, które zostaną udzielone: 1.5) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa: mięsa wieprzowego (karkówka wieprzowa, schab wieprzowy, łopatka wieprzowa, mięso miękkie wieprzowe, podroby, wędliny, smalec i słonina itd.); Zgodnie z poniższym wykazem: l.p Asortyment 1. Karkówka wieprzowa b/kości 2. Schab wieprzowy b/kości 3. Łopatka wieprzowa b/kości 4. Szynka wieprzowa b/kości 5. Szynka wieprzowa z kością 6. Mięso miękkie wieprzowe 7. Łopatka z kością 8. Kości wieprzowe 10. Kiełbasa surowa biała 11.Lanszmit 12.Szynka wieprzowa 14.Kiełbasa żywiecka 15.Kiełbasa tatrzańska 16.Kiełbasa podhalańska 17.Przysmak śniadaniowy 18.Żeberka wieprzowe 19.Kiełbasa toruńska 20.Kiełbasa piwna 21.Kiełbasa wileńska 22.Kiełbasa mielona 23.Kiełbasa szynkowa 24.Kiełbasa krakowska parzona 25.Kiełbasa podwawelska 26.Parówki delikatesowe 27.Smalec 28.Boczek surowy 29.Wątroba wieprzowa 30.Wołowina b/kości klasa I 31.Wołowina b/kości klasa II 32.Salami 33.Pasztet wieprzowy 34.Baleron 1.6) Informacja o oświadczeniach i dokumentach potwierdzających spełnianie przez oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane wymagań określonych przez zamawiającego: Wymagane oświadczenia i dokumenty: 1. Wypełniony formularz ofertowy - zgodne z załącznikiem nr 1 do SIWZ, 2. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu oraz to że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy prawo zamówień publicznych - zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ, 3. Pełnomocnictwo do reprezentowania podmiotów występujących wspólnie w postępowaniu albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego - dotyczy tylko konsorcjum, 4. Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności tj. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej, niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, 1.7) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie. 1.9) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia Całkowita wielkość lub zakres: poniżej 60000 Euro 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: Wymagany; data rozpoczęcia: 28.09.2006; lub data zakończenia: 31.08.2007

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia Informacja na temat wadium: 2) Warunki udziału Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on wymagania ekonomiczne, finansowe i techniczne Opis warunków udziału w postępowaniu: W przetargu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy : - nie podlegają wykluczeniu na podstawie art.24 ust.1 i 2, - spełniają warunki określone w art.22 ust.1 pkt. 1-3 ustawy Prawo zamówień publicznych, - spełniają wymogi określone w treści Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków wymaganych od wykonawców analizując treść złożonej oferty, uwzględniając zgodność załączonych do oferty dokumentów i oświadczeń z wymogami przedstawionymi w SIWZ oraz z Ustawą Prawo Zamówień Publicznych Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wymagane oświadczenia i dokumenty: 1. Wypełniony formularz ofertowy - zgodne z załącznikiem nr 1 do SIWZ, 2. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu oraz to że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy prawo zamówień publicznych - zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ, 3. Pełnomocnictwo do reprezentowania podmiotów występujących wspólnie w postępowaniu albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego - dotyczy tylko konsorcjum, 4. Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności tj. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej, niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert,

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia 1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu: 2) Kryteria oceny ofert 2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie. 3) Informacje administracyjne 3.1) Określenie sposobu uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.losokolka.pl. Opłata: Warunki i sposób płatności: 3.2) Opis potrzeb i wymagań umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie otrzymania tego opisu: 3.3) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.09.2006 godzina 10:00. 3.4) Języki, w których można sporządzać wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty: polski. 3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert). 3.6) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 20.09.2006, godzina 10:15, Kancelaria Zespołu Szkół w Sokółce (pokój nr 2) 16-100 Sokółka ul. Mickiewicza 11.

SEKCJA VI: INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE

VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie. 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 04.09.2006.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.