eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Katowice › ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS CYKLU 10 SPOTKAŃ INFORMACYJNYCH

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-02-04

Katowice: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS CYKLU 10 SPOTKAŃ INFORMACYJNYCH
Numer ogłoszenia: 46440 - 2013; data zamieszczenia: 04.02.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 21524 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy, ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS CYKLU 10 SPOTKAŃ INFORMACYJNYCH.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla uczestników cyklu 10 spotkań informacyjnych organizowanych przez Wojewódzki Urząd Pracy na sali konferencyjnej mieszczącej się w centrum Katowic. - Wykonawca będzie świadczył usługę w przerwie spotkania, każdorazowo wskazanej przez Zamawiającego. Ostateczna data realizacji spotkania wraz ze wskazaniem konkretnej lokalizacji sali ,na terenie centrum Katowic, zostanie podana na trzy dni robocze przed tym spotkaniem. - Zamawiający przekaże Wykonawcy ostateczną liczbę uczestników danego spotkania na jeden dzień roboczy przed konkretnym spotkaniem. Zgłoszenie liczby uczestników będzie następowało drogą elektroniczną. - W 10 spotkaniach weźmie udział w sumie nie więcej niż 500 osób. - Płatność za usługę będzie następowała po każdym spotkaniu i będzie dotyczyć faktycznie wykorzystanej ilości cateringu przypadającej na osobę. Przez faktycznie wykorzystaną ilość cateringu należy rozumieć ilość zgłoszoną przez Zamawiającego na 1 dzień roboczy przed spotkaniem. - Zamawiający zastrzega sobie prawo do niewykorzystania usługi dla wszystkich 500 osób. Usługa cateringowa powinna obejmować: 1. Gorąca kawa z ekspresu, podana w termosach - 1 filiżanka na osobę. 2. Herbata ekspresowa ( po 4 różne warianty smakowe do wyboru na osobę), w tym co najmniej: -czarna, - earl grey, - zielona, - owocowa. 3. Cukier biały i trzcinowy pakowany w saszetki, 1 saszetka cukru trzcinowego i jedna saszetka cukru białego na osobę. 4. Śmietanka lub mleko do kawy podane w dzbanuszkach. 5. Cytryna, podana w plastrach - po 1 plastrze na osobę. 6. Woda mineralna gazowana i niegazowana, podana w plastikowych butelkach o pojemności 0,33 l - po 2 butelki na osobę, po jednej z każdego rodzaju. 7. Sok pomarańczowy, jabłkowy lub porzeczkowy po jednej butelce na osobę podany w szklanych butelkach o pojemność 0,33 l. 8. Mieszanka kruchych ciasteczek z czekoladą, marmoladą po 30 g na osobę, 9. Trzy kanapki na osobę o składzie: - Kanapka 1: ciemne pieczywo masło, szynka ser żółty, pomidor, jajko. - Kanapka 2: białe pieczywo masło, łosoś, jajko, oliwka , pietruszka. - Kanapka 3: białe pieczywo masło, ser typu camembertem, oliwka, pomidor. 10. Świeże owoce po trzy na osobę np. banany, mandarynki, jabłko. 11. Ciasta domowego wypieku - 3 sztuki na osobę, co najmniej 3 rodzaje ciast (szarlotka, sernik, ciasto kruche z owocami sezonowymi) podane w równej ilości. W skład usługi wchodzą również: - obsługa kelnerska (co najmniej 1 osoby) w czasie realizacji usługi (podczas spotkania), - transport produktów i wyposażenia do miejsca odbywania konferencji oraz odbiór brudnych naczyń z miejsca odbywania się spotkania (sprzątanie). - usługa gastronomiczna ma być podana w formie stołu szwedzkiego z zapewnieniem ceramicznych filiżanek i talerzyków, szklanek do zimnych napojów, a także metalowych łyżeczek i widelczyków oraz papierowych serwetek (co najmniej trzy serwetki na osobę) i obrusów wykonanych z tkanin naturalnych np. len, bawełna..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Usługa współfinansowana przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Pomocy Technicznej Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.02.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 11.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Stylehotels Sp. z o.o., ul. Olimpijska 4, 41-100 Siemianowice Ślaskie, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 18842,59 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 9500,00

  • Oferta z najniższą ceną: 9500,00 / Oferta z najwyższą ceną: 15500,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.