eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Chełm › Postępowanie o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości poniżej 134 000 euro, na sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Chełmie.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-02-10

Chełm: Postępowanie o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości poniżej 134 000 euro, na sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Chełmie.
Numer ogłoszenia: 46178 - 2014; data zamieszczenia: 10.02.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 16206 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Kolejowa 112, 22-100 Chełm, woj. lubelskie, tel. 082 5653485, faks 082 5653557.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowanie o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości poniżej 134 000 euro, na sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Chełmie..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia 3. Przedmiotem zamówienia będą powtarzające się sukcesywnie dostawy różnych artykułów spożywczych na potrzeby Zakładu Karnego w Chełmie. 3.1. Przedmiot zamówienia należy zrealizować w terminie Część 1 od dnia podpisania umowy do dnia 30 stycznia 2015r. Część 2 od dnia podpisania umowy do dnia 30 stycznia 2015r. Część 3 od dnia podpisania umowy do dnia 30 stycznia 2015r. Część 4 od dnia podpisania umowy do dnia 30 stycznia 2015r. Część 5 od dnia podpisania umowy do dnia 30 stycznia 2015r. 3.2. Dostawy realizowane będą w dni robocze (od poniedziałku do piątku) w godz. od 8:00 do 14:00. 3.3. Wykonawca dostarczający przedmiot zamówienia powinien dostosować środek transportu do warunków bramy wjazdowej (rozsuwanej) do jednostki wg. poniższego zestawienia: Wymiary gabarytowe bramy wjazdowej do Zakładu Karnego w Chełmie szerokość 4,20 m wysokość 3,55 m 3.4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany całkowitej ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia lub zwiększania), ze względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem lub zwiększenia liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. 3.5. Z tytułu zmiany całkowitej szacunkowej ilości dostaw, Wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie. 3.6. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na jedną, kilka lub wszystkie części, na które zostały podzielone produkty stanowiące przedmiot zamówienia, jednakże oferta musi obejmować pełny asortyment artykułów zawartych w poszczególnych częściach. 3.7. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.). 3.8. Opakowania produktów spożywczych powinny zapewniać zachowanie cech istotnych dla danego rodzaju artykułu spożywczego, decydujących o jego tożsamości, a oznakowanie opakowania wykonane w języku polskim w sposób czytelny, zrozumiały i widoczny bez możliwości ich usuwania. 3.9. Produkty spożywcze dostarczane będą do zamawiającego środkami transportu Wykonawcy spełniającymi warunki sanitarne w zakresie przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności. 3.10. Zamówienia cząstkowe określające asortyment, ilość i termin dostawy cząstkowej składane będą telefonicznie lub faksem. 3.11. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonym w Polskich Normach. 3.12. Przedmiot zamówienia musi być wytworzony, zapakowany, oznakowany i dostarczony zgodnie z niżej wymienionymi normami i przepisami: - ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz.U. z dnia 27 września 2010r Nr. 136 poz. 914 z późn. zm. ) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy -rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 lipca 2007r. w sprawie znakowania środków spożywczych (Dz. U. Nr 137, poz. 966). 3.13. Zamawiający nie przewiduje udzielenia zamówień uzupełniających, o których stanowi art. 67 ust. 1 pkt 7 ustawy. 3.14. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 3.15. Zgodnie z art. 11 ust. 8 ustawy Prawo zamówień publicznych w związku z § 1 pkt 1 a) rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 16 grudnia 2011r. w sprawie kwot wartości zamówień oraz konkursów, od których jest uzależniony obowiązek przekazywania ogłoszeń Urzędowi Publikacji Unii Europejskiej (Dz. U. Nr 282 poz. 1649), postępowanie ogłoszone przez zamawiającego z sektora finansów publicznych, w rozumieniu przepisów o finansach publicznych, wartość tego zamówienia nie przekracza wyrażonej w złotych równowartość kwoty 134 000 euro. Przedmiot zamówienia będzie finansowany z wydatków budżetowych Zakładu Karnego w Chełmie. 3.16. Oznakowanie w/w wyrobów: metki na każdym opakowaniu powinny zawierać (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 lipca 2007 roku w sprawie znakowania środków spożywczych): -nazwę środka spożywczego, -składniki występujące w środku spożywczym, -datę minimalnej trwałości, -dane identyfikujące, -zawartość netto, -warunki przechowywania, -oznaczenie partii produkcyjnej, -klasę jakości handlowej albo inny wyróżnik jakości handlowej - wymagane na podstawie odrębnych przepisów. Opis przedmiotu zamówienia na sukcesywne dostawy część I 1. Mąka pszenna typ 500 - Opakowanie: worek z polipropylenu lub papierowy o wadze od 1 kg. Wymagania jakościowe: smak mąki powinien być swoisty, lekko słodkawy, barwa mąki powinna być jednolita, bez smug - mąka pszenna powinna być biała, o lekkim kremowym odcieniu. Niepożądane wady organoleptyczne: smak gorzki lub wyraźnie słodki, zanieczyszczenia, odchody gryzoni, zbyt wilgotna, barwa zbyt kremowa. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 8000 kg 2. Groszek konserwowy Opakowanie: puszka metalowa o gramaturze w przedziale od 0,40 - 3,50 kg, z roślin niemodyfikowanych genetycznie. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 2000 kg 3. Mąka ziemniaczana Opakowanie: worki papierowe pakowane 1 kg. Wymagania jakościowe: proszek o barwie czysto białej i krystalicznie lśniącym połysku, bez śladów obcych zapachów i posmaków. Niepożądane wady organoleptyczne: smak gorzki lub wyraźnie słodki, zanieczyszczenia, odchody gryzoni, zbyt wilgotna, barwa kremowa. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 800 kg 4. Chrzan tarty Opakowanie: słoik szklany o gramaturze od 0,50-2,00 kg. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 1000 kg 5. Koncentrat pomidorowy 30% Opakowanie: słoik szklany o gramaturze w przedziale od 0,90-2,00 kg lub puszka metalowa o gramaturze od 1 do 5 kg. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 4000 kg 6. Groch łupany Opakowanie: worki papierowe lub z polipropylenu pakowany od 15-20 kg. Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, z roślin niemodyfikowanych genetycznie. Data ważności produktu co najmniej 3 miesiące od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 2000 kg 7. Ocet 10% W opakowaniach szklanych lub butelkach plastikowych o pojemności od 0,50 - 1,00 litra. Ocet powinien być bezbarwny, przezroczysty, bez osadu, o swoistym smaku i zapachu. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 400 kg 8. Sól warzona jodowana spożywcza Sól pakowana w worek foliowy w opakowaniach 1 kg. Cechy organoleptyczne soli: śnieżnobiała, miałka, drobnoziarnista, łatwo rozpuszczalna w wodzie. Nie może być niczym zanieczyszczona. Data ważności produkt co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 2500 kg część II 1. Kasza jęczmienna perłowa - właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych oraz z czytelnym i aktualnym terminem ważności. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 6 000 kg 2. Kasza gryczana -właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych oraz z czytelnym i aktualnym terminem ważności. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 4 000 kg 3. Fasola biała Jaś -właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych oraz z czytelnym i aktualnym terminem ważności. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 4 000 kg część III 1. Paprykarz szczeciński z samo otwieraczem (0,330g) - Przewidywana całkowita wielkość dostaw 3 500 kg 2. Śledź w pomidorach z samo otwieraczem (0,330g) - Przewidywana całkowita wielkość dostaw 1 800 kg 3. Śledź w oleju z samo otwieraczem (0,330g) - Przewidywana całkowita wielkość dostaw 1 500 kg część IV 1. Konserwa wieprzowa z samo otwieraczem (0,300g) - -właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych oraz z czytelnym i aktualnym terminem ważności. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 3 500 kg 2. Pasztet drobiowy konserwowy z samo otwieraczem (0,300g) - właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych oraz z czytelnym i aktualnym terminem ważności. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 3 500 kg część V 1. Barszcz biały- Zupa baza w proszku do przygotowywania zup. Opakowanie papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym od 1-5 kg. Data ważności produkt co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 4 50 kg 2. Zupa pieczarkowa w proszku- Zupa baza w proszku do przygotowywania zup. Opakowanie papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym od 1-5 kg. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 4 50 kg 3. Żurek- Zupa baza w proszku do przygotowania zup. Opakowania papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowana od 1-5 kg. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 4 50 kg 4. Sos grzybowy -Baza w proszku do przygotowania sosów. Opakowania papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-5 kg. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 2 50 kg 5. Sos pieczeniowy- Baza w proszku do przygotowania sosów. Opakowania papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-5 kg. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 2 50 kg 6. Rosół drobiowy- Bulion baza w proszku do przygotowania wywarów na zupę. Opakowania papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-5 kg. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 2 500 kg 7. Przyprawa do potraw w proszku- Opakowania papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowana od 1-10 kg. Przyprawa warzywna do zup, mięsa i sosów. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 1 200 kg 8. Przyprawa do zup w płynie- W opakowaniach plastikowych pcv od 1-10 kg. Przyprawa warzywna do zup, mięsa i sosów. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 1 200 kg 9. Pieprz ziołowy- Opakowania papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-3 kg. Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy, przyprawa zmielona (proszek). Niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 45 kg 10. Pieprz naturalny - Opakowania papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-5 kg. Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy, przyprawa zmielona (proszek). Niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 45 kg 11. Papryka mielona ostra- Opakowania papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-5 kg. Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy, przyprawa zmielona (proszek). Niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 45 kg 12. Majeranek- Opakowania papierowe lub worek foliowy po 0,5-2 kg. Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy. Niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 45 kg 13. Liść laurowy- Opakowanie papierowe lub worek foliowy pakowany po 0,5-2 kg. Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy. Niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 30 kg 14. Ziele angielskie- Opakowania papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-2 kg. Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy. Niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 30 kg 15. Czosnek granulowany dla ludzi- Opakowanie papierowe lub worek foliowy pakowany po 0,5-2 kg O ostrym, charakterystycznym zapachu oraz palącym słodkawym smaku. Niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 20 kg 16. Koperek suszony- Opakowania papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 0,5-1 kg. Data ważności produktu co najmniej 9 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 30 kg 17. Herbata granulowana - pakowana w przedziale od 0,10 - 30 kg, w opakowaniu papierowym lub z tworzyw sztucznych. Smak i aromat naparu herbacianego charakterystyczny, bez goryczy. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 600 kg 18. Musztarda- W słoikach szklanych lub w opakowaniach pcv o wadze od 0,20 - 1,00 kg. Musztarda powinna mieć jednolitą półpłynną masę o barwie żółtej do jasnobrunatnej, o smaku lekko piekącym i zapachu octu. Pleśń na powierzchni musztardy lub fermentacja są cechami dyskwalifikującymi. Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Przewidywana całkowita wielkość dostaw 1 200 kg 19. Ketchup- W opakowaniach plastikowych pcv o pojemności od 0,450-1,00 kg, pikantny. Data ważności produktu, co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy Przewidywana całkowita wielkość dostaw 1 500 kg.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.87.00.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne 12.52.00.00 - 12.52.00.00 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.86.00.00 - Kawa, herbata i podobne produkty .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Różne artykuły spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.02.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ArkadiaJ.L. Olchowski Sp.J., 22-100 Chełm, 22-100 ul. Okszowska 41, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 59780,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 44835,00

  • Oferta z najniższą ceną: 44835,00 / Oferta z najwyższą ceną: 52458,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Różne artykuły spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.02.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Arkadia J.L. Olchowski Sp.J., 22-100 Chełm, 22-100 ul. Okszowska 41, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 61000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 42900,00

  • Oferta z najniższą ceną: 42900,00 / Oferta z najwyższą ceną: 51700,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Różne artykuły spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.02.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Arkadia J.L. Olchowski Sp.J., 22-100 Chełm, 22-100 ul. Okszowska 41, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 53200,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 42890,00

  • Oferta z najniższą ceną: 42890,00 / Oferta z najwyższą ceną: 50260,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Różne artykuły spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.02.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Konshurt Marek Kasprzak, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 46200,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 32200,00

  • Oferta z najniższą ceną: 32200,00 / Oferta z najwyższą ceną: 38815,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Różne artykuły spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.02.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Wytwórnia Koncentratów Spożywczych Doro, ul. Młyńska 30, 88-100 Inowrocław, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 152925,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 33577,85

  • Oferta z najniższą ceną: 33577,85 / Oferta z najwyższą ceną: 88209,95

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.