eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tomaszów Lubelski › Przeprowadzenia grupowego szkolenia pt. Kucharz małej gastronomii dla 14 osób, beneficjentów projektu systemowego Aktywność szansą rozwoju współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-11-14

Tomaszów Lubelski: Przeprowadzenia grupowego szkolenia pt. Kucharz małej gastronomii dla 14 osób, beneficjentów projektu systemowego Aktywność szansą rozwoju współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego.
Numer ogłoszenia: 448784 - 2012; data zamieszczenia: 14.11.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 376470 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Tomaszowie Lubelskim, ul. Lwowska 68, 22-600 Tomaszów Lubelski, woj. lubelskie, tel. 84 664-3590, faks 84 664-3590.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przeprowadzenia grupowego szkolenia pt. Kucharz małej gastronomii dla 14 osób, beneficjentów projektu systemowego Aktywność szansą rozwoju współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie grupowego szkolenia nt. Kucharz małej gastronomii dla 14 osób, beneficjentów projektu systemowego Aktywność szansą rozwoju współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego. 1.Szkolenie powinno obejmować 80 godzin zajęć (tj. każdy uczestnik powinien odbyć 80 godzin zajęć) i składać się z części teoretycznej - 10 godz. i praktycznej - 70 godz. Jedna godzina lekcyjna obejmuje 45 minut zajęć dydaktycznych. Zajęcia powinny odbywać się w pomieszczeniach spełniających warunki sanitarne BHP i ppoż., w dni robocze od poniedziałku do piątku, maksymalnie 8 godz. dydaktycznych dziennie. 2.Wykonawca zobowiązany jest prowadzić dziennik zajęć zawierający: wymiar godzin, tematy zajęć edukacyjnych oraz listę obecności i przekazać zamawiającemu kopię dziennika zajęć w terminie 14 dni po zakończeniu szkolenia. 3.Wykonawca zobowiązany jest w dniu rozpoczęcia szkolenia wyposażyć każdego uczestnika szkolenia w materiały dydaktyczne tj: skrypt (podręcznik - książka kucharska), minimum 1 notatnik, długopis oraz komplet odzieży ochronnej, na który składają się: fartuch ochronny, czepek ochronny, rękawice zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy dla danego rodzaju zawodu oraz sporządzić listę przekazania w/w materiałów, w tym każdy uczestnik szkolenia potwierdza odebranie w/w materiałów własnoręcznym podpisem. 4.Wykonawca zobowiązany jest ubezpieczyć na czas trwania szkolenia osoby wskazane przez zamawiającego, biorące udział w szkoleniu od NNW na kwotę 10 000,00zł. 5.Wykonawca zobowiązany jest zapewnić sprzęt kuchenny, produkty spożywcze a także urządzenia niezbędne do przeprowadzenia zajęć praktycznych, których ilość będzie dostosowana do liczby uczestników. 6.Wykonawca zobowiązany jest zapewnić serwis kawowy podczas zajęć, w skład którego wchodzi kawa, herbata, woda gazowana/ niegazowana. 7.Termin realizacji: listopad 2012 r. 8.Miejsce realizacji szkolenia: miasto Tomaszów Lubelski. 9.Wykonawca opracuje program szkolenia, który powinien zawierać zagadnienia tematyczne: zagadnienia dotyczące przepisów BHP i ppoż, obsługi maszyn, urządzeń i sprzętu w małej gastronomii, sporządzanie potraw mącznych, mięsnych, jarskich, rybnych, z wykorzystaniem nabiału i innych produktów, sporządzanie deserów, ciast, podstawowych wypieków, gotowanie warzyw kapustnych, strączkowych, świeżych i suchych, pieczenie, gotowanie, duszenie, smażenie, podawanie i dekorowanie oraz zastosowanie dodatków do potraw, pokaz sztuki kulinarnej, przygotowanie i degustacja wybranych potraw z całego cyklu szkolenia, 12. Zajęcia nie mogą być prowadzone metodą e-learningu. 13. Wykonawca zobowiązany jest do oznaczania pomieszczeń, w których realizowany będzie projekt, materiałów szkoleniowych, informacyjnych oraz pozostałej dokumentacji zgodnie z wytycznymi dot. oznaczania projektów w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki zamieszczonymi na stronie internetowej: www.efs.gov.pl lub www.mrr.gov.pl. 14. Wykonawca zobowiązany jest do wydania uczestnikom szkolenia certyfikatów, dyplomów lub zaświadczeń o ich ukończeniu. 15. Wykonawca dostarczy Zamawiającemu pełną dokumentację przeprowadzonych zajęć tj. dziennika zajęć z tematyką zajęć i wymiarem godzin, listy obecności uczestników, potwierdzenie odbioru materiałów szkoleniowych, potwierdzenie korzystania z serwisu kawowego, kserokopię zaświadczeń lub innych dokumentów potwierdzających ukończenie szkolenia i uzyskania określonych kwalifikacji, ankiety oceny szkolenia. 16. Wykonawca zamówienia nie może pobierać żadnych opłat od uczestników. 17. Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia faktury w terminie do 14 dni po wykonaniu usługi. 18. Zapłata za wykonaną usługę nastąpi po jej zakończeniu, na podstawie przedłożonej faktury, w terminie do 30 dni po jej dostarczeniu..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80.42.00.00 - Usługi e-learning .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Program Operacyjny Kapitał Ludzki 2007-2013 - priorytet VII. Promocja integracji społecznej, Działanie 7.1. Rozwój i upowszechnienie aktywnej integracji, Poddziałanie 7.1.2. Rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez powiatowe centra pomocy rodzinie, Projekt pn. Aktywność szansą rozwoju, współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.11.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Agencja Rozwoju Roztocza Sp. z o.o., ul. Łaszczowiecka 9, 22-600 Tomaszów Lubelski, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 19000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 18800,00

  • Oferta z najniższą ceną: 18800,00 / Oferta z najwyższą ceną: 18800,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.