eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Suwałki › Sukcesywne dostawy art. spożywczych, mięsa wieprzowego - wołowego produktów mięsnych, wędlin, mrożonek

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-02-24

Suwałki: Sukcesywne dostawy art. spożywczych, mięsa wieprzowego - wołowego produktów mięsnych, wędlin, mrożonek
Numer ogłoszenia: 44219 - 2012; data zamieszczenia: 24.02.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 25140 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Pozaszkolna Placówka Specjalistyczna - Młodzieżowy Ośrodek Edukacyjno-Wypoczynkowy "Zatoka Uklei" w Gawrych Rudzie, Gawrych Ruda, 16-402 Suwałki, woj. podlaskie, tel. 87 563 94 70, faks 87 563 94 70.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy art. spożywczych, mięsa wieprzowego - wołowego produktów mięsnych, wędlin, mrożonek.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Pakiet I mielone wieprz kg 350 2 podgardle surowe kg 10 3 karkówka wieprzowa b/k kg 350 4 łopatka wieprzowa b/k kg 350 5 schab b/k kg 250 6 szynka wieprzowa b/k kg 30 7 mięso wieprzowe drobne b/k kg 100 8 żeberka wieprzowe paski kg 50 9 boczek świeży b/ż kg 80 10 kości schabowe kg 50 11 smalec wieprzowy kg 12 Pakiet nr 2 kabanosy kg 23 kiełbasa biała surowa wieprzowa kg 80 kiełbasa biała parzona wieprzowa kg 60 kiełbasa piwna kg 100 kiełbasa szynkowa kg 100 kiełbasa krakowska parzona kg 21 kiełbasa krakowska sucha kg 25 kiełbasa żywiecka kg 25 kiełbasa toruńska kg 100 kiełbasa podwawelska kg 80 luncheon meat królewski kg 80 kiełbasa salami kg 10 Smaczek konserwowy kg 80 mielonka konserwowa kg 60 golonka peklowana parzona kg 20 kaszanka gryczana kg 5 kaszanka jęczmienna kg 5 boczek wędzony kg 100 polędwica sopocka kg 200 szynka piecz kg 23 ogonówka wedz kg 30 baleron kg 23 szynka wędz kg 70 szynka gotowana kg 45 boczek faszerowany kg 13 parówki wieprzowe cienkie kg 200 mortadela kg 60 pieczeń wieprzowa kg 30 wędzonka chłopska kg 50 schab pieczony kg 20 karkówka pieczona kg 10 łopatka pieczona kg 40 łopatka wędzona kg 20 podgardle wedzone kg 25 Pakiet nr 3 filet z kurczaka b/s kg 590 kurczak ćwiartka kg 1200 kurczaki kg 57 skrzydełka z kurczaka kg 20 porcje rosołowe kg 50 udziec indyczy kg 40 pasztet drobiowy kg 60 pierś wędzona z indyka kg 15 polędwica drobiowa z indyka kg 15 rolada drobiowa kg 18 parówki drobiowe cienkie z indyka kg 150 Art. Wędliny drobiowe nr. IV kurczak faszerowany kg 10 pasztet drobiowy kg 60 pierś wędzona z indyka kg 15 polędwica drobiowa z indyka kg 15 rolada drobiowa kg 18 parówki drobiowe cienkie z indyka kg 150.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: mięso

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sp.j. Dyczewscy, ul. Buczka 60A, 16-400 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 22323,70 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 20803,08

  • Oferta z najniższą ceną: 20803,08 / Oferta z najwyższą ceną: 20803,08

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: wędliny

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sp.j. Dyczewscy, ul. Buczka 60A, 16-400 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 25591,65 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 21012,50

  • Oferta z najniższą ceną: 21012,50 / Oferta z najwyższą ceną: 21012,50

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.