eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Inwałd › "Świadczenie usług cateringowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie"

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-01-09

Ogłoszenie nr 4371 - 2017 z dnia 2017-01-09 r.

Inwałd: "Świadczenie usług cateringowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie"
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Nazwa projektu lub programu

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak
Numer ogłoszenia: 357444 - 2016


Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiających

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Samorządowych w Inwałdzie, krajowy numer identyfikacyjny 35654112500000, ul. ul. Wadowicka  79, 34120   Inwałd, państwo Polska, woj. małopolskie, tel. 0-33 875 13 22, faks 0-33 875 13 22, e-mail spinwald@poczta.onet.pl
Adres strony internetowej (URL): www.edukacja.andrychow.eu

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Jednostka budżetowa

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

"Świadczenie usług cateringowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie"

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):

II.2) Rodzaj zamówienia:

Usługi

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Świadczenie usług cateringowych (zupy oraz drugiego dania obiadowego wraz z kompotem)dla stołówki Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie oraz ( zupy i drugiego dania obiadowego wraz z kompotem) dla dzieci 3-6 letnich Przedszkola w Zespole Szkół Samorządowych w Inwałdzie. W niniejszym postępowaniu Zamawiający będzie stosował procedurę określoną w art. 24aa ustawy PZP, tzn. Zamawiający najpierw dokona oceny ofert, a następnie zbada, czy Wykonawca, którego oferta została oceniona jako najkorzystniejsza, nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. W przypadku uchylenia się wybranego Wykonawcy od zawarcia umowy lub braku wniesienia przez niego zabezpieczenia należytego wykonania umowy Zamawiający może zbadać następną najwyżej ocenioną ofertę spośród pozostałych ofert. Wartość zamówienia jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy Prawo zamówień publicznych. III. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA, WARUNKI REALIZACJI ROBÓT. Przedmiotem zamówienia jest: Świadczenie usług cateringowych (zupy oraz drugiego dania obiadowego wraz z kompotem) dla stołówki Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie oraz ( zupy i drugiego dania obiadowego wraz z kompotem) dla dzieci 3-6 letnich Przedszkola w Zespole Szkół Samorządowych w Inwałdzie Wykaz zestawów zup dla Przedszkola: Zestaw 1: Zupa ziemniaczana z kiełbasą - 250 ml Zupa grysikowa z warzywami - 250 ml Zupa kalafiorowa z ziemniakami - 250 ml Rosół z makaronem - 250 ml Barszcz czerwony czysty z fasolą - 250 ml Zestaw 2: Zupa jarzynowa z ziemniakami - 250 ml Zupa pomidorowa z makaronem - 250 ml Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami - 250 ml Rosół z lanym ciastem - 250 ml Zupa brokułowa z groszkiem ptysiowym - 250 ml Zestaw 3: Żurek z ziemniakami - 250 ml Krupnik z warzywami - 250 ml Rosół z ryżem - 250 ml Zupa koperkowa z grzankami - 250 ml Zupa kminkowa z groszkiem ptysiowym - 250 ml Zestaw 4: Rosół z makaronem - 250 ml Żurek z ziemniakami i białą kiełbasą - 250 ml Zupa ogórkowa z ryżem - 250 ml Zupa grochowa z grzankami - 250 ml Barszcz ukraiński z kiełbasą - 250 ml Zestaw 5: Zupa kalafiorowa z ziemniakami - 250 ml Zupa jarzynowa z makaronem - 250 ml Zupa gulaszowa z ziemniakami - 250 ml Zupa pomidorowa z ryżem - 250 ml Zupa szczawiowa z ryżem - 250 ml Zestaw 6 : Zupa fasolowa z grzankami - 250 ml Zupa szpinakowa z ziemniakami - 250 ml Barszcz biały z ziemniakami - 250 ml Zupa neapolitańska - 250 ml Zupa krem z dyni z groszkiem ptysiowym - 250 ml Wykaz zestawów w ramach drugiego dania obiadowego wraz z kompotem dla Przedszkola ZESTAW I: Pierogi ruskie 200 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW II: Klopsy 80 g + sos koperkowy 80 g + ziemniaki 100 g + ogórek kiszony 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW III: Gołąbki z mięsem i ryżem 200 g + sos pomidorowy 80 g + kompot 150ml + porcja owocu ZESTAW IV: Kotlet schabowy 70 g + ziemniaki 100 g + kapusta biała zasmażana 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW V: Klopsy rybne 70 g + sos śmietanowy 80 g + ziemniaki 100 g + surówka z kiszonej kapusty 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW VI: Bigos z mięsem i kiełbasą 200 g + ziemniaki + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW VII: Filet z kurczaka duszony 70 g + ziemniaki 100 g +mizeria ze śmietaną 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW VIII: Pierogi z mięsem 200 g + cebulka 10g z tłuszczem + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW IX: Schab duszony w rękawie 70 g + sos pieczeniowy 80 g + ziemniaki 100g + sałatka z kapusty czerwonej 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW X: Filet rybny panierowany 70 g + ziemniaki 100 g + surówka z kapusty kiszonej 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XI: Ryż zapiekany z jabłkami i sosem waniliowym 200 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XII: Kluski z mięsem 200 g + sos pieczeniowy 80 g + surówka z marchwi i jabłka 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XIII: Łopatka duszona w rękawie 70 g + sos własny 80 g + ziemniaki 100g + buraki z chrzanem 100g+ kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XIV: Kotlet mielony 70 g + ziemniaki 100 g + marchew z groszkiem zasmażana 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XV: Kotlet ziemniaczany 200g + sos koperkowy 80 g + sałatka szwedzka 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XVI: Kotlet devolay 70 g + ziemniaki 100 g + sałatka z buraków 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XVII: Pierogi leniwe 200 g + jogurt owocowy 80 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XVIII: Kurczak gotowany 100 g + ziemniaki 100 g + surówka z pora 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XIX: Roladka duszona z marchwią, szynką, ogórkiem 80 g + ziemniaki pieczone 100 g + sałatka z kapusty czerwonej 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XX: Pierogi z truskawkami 200g + jogurt owocowy 80 ml + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XXI: Filet z drobiu duszony 70 g + sos własny 80 g + ryż 100 g+ surówka z selera 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XXII: Gulasz wieprzowy 100g + kasza 100g + ogórek kiszony 100 g + kompot 150ml + porcja owocu ZESTAW XXIII: Kluski na parze z owocami 200 g + jogurt owocowy 80 ml + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XXIV: Krokiet z mięsem 200 g + sałatka z białej kapusty, marchewki i jabłka 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XXV: Kotlet mielony rybny 70 g + ziemniaki 100 g+ surówka z kapusty kiszonej 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XXVI: Spagetti boloneze z serem żółtym 200 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XXVII: Potrawka warzywno-drobiowa 100 g + ryż 100 g + kasza 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XXVIII: Chikeny z drobiu 70g + ziemniaki 100 g + sałatka z ogórka kiszonego 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XXIX: Pulpety z łopatki 70 g + sos pomidorowy 80 g + ziemniaki 100 g +surówka z włoskiej kapusty + kompot 150 ml + porcja owocu ZESTAW XXX: Kotlet mielony rybny 70g + ziemniaki 100 g + sałatka z buraków 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu Zobowiązuje się Wykonawcę do dostarczania porcji różnorodnych owoców tzn. jednego dnia są to np. jabłka, drugiego dnia gruszki, mandarynki lub inne owoce sezonowe. Porcja nie może być mniejsza niż 100 g owocu. Wykaz zestawów zup dla stołówki szkolnej: Zestaw 1: Rosół z makaronem - 350 ml Zupa jarzynowa z ziemniakami - 350 ml Zupa pomidorowa z grubym makaronem - 350 ml Barszcz czerwony z ziemniakami - 350 ml Żurek z ziemniakami i jajkiem - 350 ml Zestaw 2: Zupa jarzynowa - 350 ml Zupa brokułowa z grzankami - 350 ml Krupnik z warzywami - 350 ml Rosół z makaronem - 350 ml Zupa koperkowa z ryżem - 350 ml Zestaw 3: Kapuśniak z kiszonej i słodkiej kapusty z ziemniakami - 350 ml Barszcz biały z ziemniakami i jajkiem - 350 ml Rosół z ryżem - 350 ml Zupa z grochu omielanego z grzankami - 350 ml Zupa ogórkowa z ryżem - 350 ml Zestaw 4: Zupa kalafiorowa z ziemniakami - 350 ml Rosół z lanym ciastem - 350 ml Zupa gulaszowa z ziemniakami - 350 ml Zupa pomidorowa z makaronem - 350 ml Krupnik z warzywami - 350 ml Wykaz zestawów w ramach drugiego dania obiadowego wraz z kompotem dla stołówki szkolnej ZESTAW I: Gołąbki w sosie pomidorowym 400g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW II: Filet z kurczaka w płatkach 100 g + ziemniaki 190 g + mizeria 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW III: Kluski z mięsem z sosem pieczeniowym 300 g + sałatka szwedzka 150g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW IV: Schab duszony 100 g + kluski śląskie 190 g + kapusta czerwona 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW V: Makaron z serem i polewą truskawkową 400 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW VI : Filet z kurczaka duszony 100 g + ziemniaki 190 g + warzywa na parze 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW VII: Łopatka duszona w rękawie 100 g + ziemniaki 190 g + sałatka z pomidorów 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW VIII: Makaron peene z sosem Alla bolonez z i serem 400 g + kompot 200ml + porcja owocu ZESTAW IX: Zraziki duszone z sosem 100 g + ziemniaki 190 g + ogórek kiszony 150g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW X: Filet z dorsza 100g + ziemniaki 190 g + surówka z kiszonej kapusty 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW XI: Devolay 100 g + ziemniaki 190 g + sałatka wielowarzywna 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW XII: Gotowane bioderko z kurczaka 100 g + ziemniaki 190 g + buraczki czerwone 150 g + kompot 200 ml + porcja owoców ZESTAW XIII: Makaron z kawałkami kurczaka z serem i sosem 400 g + kompot 200ml + porcja owocu ZESTAW XIV: Pulpety w sosie koperkowym 100 g + ziemniaki 190 g + marchewka z groszkiem 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW XV : Pierogi z truskawkami polane masełkiem 400 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW XVI: Filet z indyka duszony w sosie 100 g + ziemniaki 190 g + mizeria 150g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW XVII : bitki wieprzowe 100 g + kasza jęczmienna 190 g + ogórek kiszony 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW XVIII : kopytka z sosem pieczeniowym 300 g + sałatka z buraczków 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW XIX : kotlet mielony 100 g + ziemniaki 190 g + sałatka z kapusty białej, marchewki 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW XX : filet rybny na parze 100 g + ziemniaki 190 g + surówka z kiszonej kapusty 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTWA XXI: Kotlet schabowy 100 g + ziemniaki 190 g + kapusta biała zasmażana 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW XXII: Łazanki z kapustą słodką i kiszoną z mięsem 400 g + kompot 200ml + porcja owocu ZESTAW XXIII: Rolada z kurczaka na parze z sosem pieczeniowym 100 g + ziemniaki 190g + kapusta czerwona 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW XXIV: Filet z kurczaka duszony 100 g + ziemniaki 190 g + surówka z pora 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu ZESTAW XXV: naleśniki z serem, dżemem 400g + kompot 200 ml + porcja owocu Zobowiązuje się Wykonawcę do dostarczania porcji różnorodnych owoców tzn. jednego dnia są to np. jabłka, drugiego dnia gruszki, mandarynki lub inne owoce sezonowe. Porcja nie może być mniejsza niż 100 g owocu. Wykonawca będzie dostarczał posiłki dla szkoły w poszczególnych dniach żywienia zgodnie z kolejnością zestawów zup oraz zestawów drugiego dania obiadowego oraz zestawów dla Przedszkola z pkt. I niniejszej SIWZ. W przypadku większej liczby dni żywienia w danym miesiącu wydawane będą kolejne zestawy obiadowe poczynając od pierwszego w wykazie. Raz w tygodniu (piątek) serwowana jest potrawa bezmięsna.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie podzielone jest na części:

Nie


II.5) Główny Kod CPV: 55321000-6
Dodatkowe kody CPV: 55524000-9

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/01/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT243685.19
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert1
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
ARKONA SP. z. o.o ,  wlyson@phlyson.pl,  Inwałd ul. Wadowicka 169 a,  34-120,  Andrychów,  kraj/woj. małopolskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 263178.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 263178.00
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 263178.00
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ

IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie   na podstawie art.  ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.