Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2009-12-17
Więcbork: Przetarg nieograniczony na dostawę partiami do DPS w Suchorączku transportem wykonawcy artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 433764 - 2009; data zamieszczenia: 17.12.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Sucharączku , Suchorączek 51, 89-410 Więcbork, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0-52 389 70 51, faks 0-52 389 70 51.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps-suchoraczek.zillion.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Dom Pomocy społecznej w Suchorączku.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę partiami do DPS w Suchorączku transportem wykonawcy artykułów spożywczych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: dostawę partiami do DPS w Suchorączku transportem wykonawcy artykułów spożywczych należących do grup: CPV-03142500-3; CPV-03220000-9, CPV-03222321-9; CPV-15110000-2; CPV -15131130-5; CPV-15220000-6; CPV-15234000-7; CPV - 15240000-2; CPV- 15320000-7;CPV - 15330000- ;CPC-15331000- 7;CPV- 15332200-6; CPV-15411000-2; CPV-15500000-3;CPV- 15511500-8; CPV-15610000-7; CPV-15800000-6; CPV-15810000-9;CPV-15613000-8 z podziałem na następujące części : - część I Mięso i wędliny - część II Nabiałowe - część III ogólnospożywcze - część IV Owoce i warzywa - część V Pieczywo - część VI Jajka - część VII Mleko pełnotłuste - część VIII Jabłka - część IX Ryby mrożone i przetworzone - część X Ryby konserwowe.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 03.14.25.00 - Jaja 03.22.00.00 - Warzywa, owoce i orzechy 03.22.23.21 - Jabłka 15.11.00.00 - Mięso 15.13.11.30 - Wędliny 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15.24.00.00 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone 15.32.00.00 - Soki owocowe i warzywne 15.33.00.00 - Przetworzone owoce i warzywa 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone 15.33.22.00 - Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania 15.41.10.00 - Oleje zwierzęce lub roślinne 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.51.15.00 - Mleko pełnotłuste 15.61.00.00 - Produkty przemiału ziarna 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 16.61.30.00 - Maszyny do czyszczenia, sortowania lub klasyfikowania nasion, ziarna lub warzyw suszonych .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 10.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2010.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium: nie przewiduję się wniesienia wadiumIII.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy którzy spełniają łącznie niżej podane warunki: 1. są uprawnieni do występowania w obrocie prawnym i zgodnie z wymogami ustawowymi prowadzą działalność gospodarczą tożsamą z niniejszym zamówieniem, 2. nie mogą być wykluczeni z postępowania na podstawie art. 24 Prawa Zamówień Publicznych oraz spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 Prawo Zamówień Publicznych i niniejszej specyfikacji, 3. posiadają uprawnienia do wykonania niniejszego zamówienia tj. samochód przystosowany do przewozu żywności Niespełnienie chociażby jednego z wymienionych warunków spowoduje wykluczenie Wykonawcy z postępowania. Kryterium oceny spełnienia warunków przez Wykonawców oceniane będzie na zasadzie: spełnia - nie spełnia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. wypełniony formularz oferty na całość zamówienia lub wybrane zadania. 2. oświadczenie z art. 22 ust 1 i art. 24 ust. 1 i 2 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych 3.Oświadczenie o zapoznaniu się z warunkami przystąpienia do przetargu określonymi w specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 4. Oświadczenie o akceptacji projektu umowy 5. Oświadczenie, że w stosunku do firmy nie ogłoszono upadłości i nie wszczęto postępowania upadłościowego, 6.Oświadczenie dotyczące warunków zamówienia.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps-suchoraczek.zillion.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Suchorączku, 89-410 Więcbork biuro nr 4.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 29.12.2009 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Suchorączku, 89-410 Więcbork.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięso i wędliny.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa partiami do DPS Suchorączek mięsa i wędlin.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: artykuły nabiałowe.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa do DPS w Suchorączku artykułów nabiałowych.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: artykuły ogólnospożywcze.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa do DPS w Suchorączku artykułów ogólnospożywczych.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.61.00.00-7, 15.41.10.00-2, 16.61.30.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: owoce i warzywa.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa do DPS w Suchoraczku owoców i warzyw.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9, 15.33.10.00-7, 15.32.00.00-7, 15.33.00.00-0, 15.33.22.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: pieczywo.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa pieczywa.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: jajka.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa jajek.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: mleko pełnotłuste.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa mleka pełnotłustego.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.15.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: jabłka.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa jabłek.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.23.21-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: ryby mrożone i przetworzone.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa ryb mrożonych i przetworzonych.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6, 15.23.40.00-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: ryby konserwowe.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa ryb konserwowych.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.00.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
INNE PRZETARGI WIĘCBORK
więcej: przetargi WIĘCBORK »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Żłobka Miejskiego w Suwałkach
- TP.D.LN NŻ.30.24_Zakup wraz z dostawą przetworów oraz artykułów spożywczych
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Kowarach 2024
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 13 w Chorzowie, ul. Styczyńskiego 32 - I/2024
- Dostawę artykułów spożywczych - słodycze, ogólnospożywcze, napoje
- Dostawa artykułów spożywczych
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.