eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sokołów Młp. › Usługa cateringowa w ramach projektu Z wiedzą do lepszej przyszłości współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Priorytet IX, Działanie 9.2.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-12-30

Sokołów Młp.: Usługa cateringowa w ramach projektu Z wiedzą do lepszej przyszłości współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Priorytet IX, Działanie 9.2.
Numer ogłoszenia: 425498 - 2010; data zamieszczenia: 30.12.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 393844 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół w Sokołowie Młp., ul. Lubelska 37, 36-050 Sokołów Młp., woj. podkarpackie, tel. 17 7729 009, faks 17 7729 009.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna - Zespół Szkół.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringowa w ramach projektu Z wiedzą do lepszej przyszłości współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Priorytet IX, Działanie 9.2..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiot zamówienia: 1.1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa w ramach projektu Z wiedzą do lepszej przyszłości współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Priorytet IX, Działanie 9.2. 1.2. Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie posiłków do Zespołu Szkół w Sokołowie Młp. dla uczestników projektu. 1.3. W zakres przedmiotu zamówienia wchodzi przygotowanie i dostarczenie posiłków na zajęcia pozalekcyjne w ramach projektu w następujących ilościach: 1) zajęcia dydaktyczno-wyrównawcze - 6 000 posiłków naprzemiennie raz zimny raz gorący dla 240 uczniów w wieku 16-19 lat. 2) zajęcia dydaktyczne poszerzające wiedzę z zakresu kompetencji kluczowych - 3 450 posiłków naprzemiennie raz zimny raz gorący dla 138 uczniów w wieku 16-19 lat. 3) zajęcia przygotowujące do egzaminu zawodowego - 3 000 posiłków naprzemiennie raz zimny raz gorący dla 120 uczniów w wieku 16-19 lat. 4) szkolenie ogólne - 210 posiłków naprzemiennie raz zimny raz gorący dla 210 uczniów w wieku 16-19 lat. 5) praktyki wakacyjne w przedsiębiorstwach branży gastronomicznej - 400 posiłków naprzemiennie raz zimny raz gorący dla 40 uczniów w wieku 16-19 lat. 6) wakacyjne wizyty studyjne w przedsiębiorstwach branży ekonomiczno-handlowej oraz elektroniczno-informatycznej - 400 posiłków naprzemiennie raz zimny raz gorący dla 40 uczniów w wieku 16-19 lat. 1.4. Usługa cateringowa będzie składała się z pięciu zestawów, które dostarczane będą na przemian dla każdej z grup. Wśród tych pięciu zestawów (3 zestawy mają być posiłkiem gorącym, a 2 posiłkiem zimnym). Posiłki muszą być dostarczane oddzielnie na każde zajęcia, Usługa cateringowa odbywać się będzie zgodnie z harmonogramem zajęć dydaktyczno - wyrównawczych, zajęć dydaktycznych poszerzających wiedzę z zakresu kompetencji kluczowych oraz zajęć kół zainteresowań. W skład każdego zestawu ma wchodzić ciepły lub zimny napój. Przedmiot zamówienia ma być realizowany dla młodzieży w wieku 16-19 lat. 1.5. Harmonogram: 1) zajęć dydaktyczno-wyrównawczych, 2) zajęć dydaktycznych poszerzających wiedzę z zakresu kompetencji kluczowych, 3) zajęć przygotowujących do egzaminu zawodowego, 4) szkolenia ogólnego, 5) praktyk wakacyjnych w przedsiębiorstwach branży gastronomicznej, 6) wakacyjnych wizyt studyjnych w przedsiębiorstwach branży ekonomiczno-handlowej oraz elektroniczno-informatycznej będzie dostarczany Wykonawcy na miesiąc następny do dnia 25 każdego miesiąca poprzedzającego miesiąc, w którym zajęcia lub praktyki będą się odbywać. Wraz z harmonogramem Zamawiający przekaże Wykonawcy informacje dotyczące przewidywanej liczby osób, którym posiłek będzie przysługiwał 1.6. Informacja o ilości posiłków w danym dniu będzie przekazywana w formie telefonicznej przez Zamawiającego Wykonawcy do godziny 10:00, w dniu, w którym odbywają się zajęcia pozalekcyjne. 1.7. W przypadku, gdy zajęcia miałby się nie odbyć wykonawca zostanie poinformowany o tym fakcie co najmniej na 24 godziny wcześniej. 1.8. Wykonawca będzie przygotowywał posiłki zgodnie z zasadami określonymi w przepisach sanitarnych, a w szczególności w ustawie o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia ( Dz. U. z 2005 Nr 31 poz. 265 z późn. zm.), łącznie z przepisami wykonawczymi do tej ustawy. 1.9. Wybór posiłku dokonuje Wykonawcy z listy zestawu posiłków wskazanych w ofercie. 1.10. Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go w sposób i przez osoby z odpowiednimi uprawnieniami, zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. 1.11. Miejsce realizacji usług: Zespół Szkół w Sokołowie Młp., ul. Lubelska 37, 36-050 Sokołów Młp. 1.12. Podane ilości posiłków są szacunkowe. Wynagrodzenie Wykonawcy obliczone będzie jako iloczyn ilości osób z poszczególnych dni wynikających ze szczegółowej ewidencji wydanych posiłków - załącznik nr 6 do siwz oraz ceny jednostkowej przedstawionej w ofercie Wykonawcy..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zadanie realizowane w ramach projektu Z wiedzą do lepszej przyszłości współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Priorytet IX, Działanie 9.2...

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowo-Usługowa GROSIK Piekiełek Bogusława, ul. Siemiradzkiego 5/85, 35-006 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 62580,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 67300,00

  • Oferta z najniższą ceną: 67300,00 / Oferta z najwyższą ceną: 106409,37

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.