eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sieradz › dostawy do magazynu Zamawiającego mięsa, wędlin i przetworów mięsnych w 2010 r.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-12-10

Sieradz: dostawy do magazynu Zamawiającego mięsa, wędlin i przetworów mięsnych w 2010 r.
Numer ogłoszenia: 425150 - 2009; data zamieszczenia: 10.12.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 390110 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Kasyno przy Jednostce Wojskowej 1551 Sieradz, ul. Wojska Polskiego 78, 98-200 Sieradz, woj. łódzkie, tel. 0-43 6567944, faks 0-43 8261 466.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: kasyno przy jednostce wojskowej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy do magazynu Zamawiającego mięsa, wędlin i przetworów mięsnych w 2010 r..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy do magazynu Zamawiającego mięsa, wędlin i przetworów mięsnych w 2010 r. wg poniższej charakterystyki: LP Nazwa Artykułu J.m. Ilość 1. Karkówka b/k kg 600 2. Karkówka z/k kg 200 3. Schab b/k kg 600 4. Schab z/k kg 100 5. Wołowina b/k kg 500 6. Wołowina z/k kg 200 7. Łopatka b/k kg 400 8. Polędwica woł.surowa kg 30 9. Żeberka wp. kg 500 10. Golonka surowa kg 150 11. Mięso gulasz.wp.-woł. kg 500 12. Boczek surowy kg 50 13. Wątroba wieprzowa kg 400 14. Ozory kg 150 15. Serca kg 200 16. Nogi wieprzowe kg 200 17. Kości woł-wp. kg 1000 18. Słonina kg 300 19. Smalec kg 1000 20. Kiełbasa szynkowa wp. kg 400 21. Kiełbasa jałowcowa kg 400 22. Kiełbasa śląska Kg 800 23. Kiełbasa zwyczajna kg 500 24. Kiełbasa myśliwska kg 200 25. Kiełbasa biała parzona kg 500 26. Kiełbasa żywiecka kg 300 27. Kiełbasa chłopska kg 300 28. Kiełbasa krakow.sucha kg 100 29. Kiełbasa krakow.parzona kg 400 30. Kiełbasa krotoszyńska kg 300 31. Kiełbasa szynk.drobiowa kg 200 32. Kiełbasa zielonogórska kg 300 33. Kiełbasa mozaikowa kg 200 34. Kiełbasa golonkowa kg 200 35. Kabanosy kg 100 36. Szynka wędzona kg 400 37. Baleron kg 400 38. Ogonówka kg 400 39. Polędwica sopocka kg 200 40. Schab pieczony kg 100 41. Ogonówka pieczona kg 100 42. Sznka pieczona z nogą kg 100 43. Prosię z kaszą kg 150 44. Mielonka tyrolska kg 300 45. Pieczeń rzymska kg 150 46. Pieczeń z papryką kg 200 47. Parówki kg 200 48. Parówki cienkie kg 200 49. Salceson włoski kg 150 50. Salceson ozorkowy kg 150 51. Pasztet pieczony kg 250 52. Boczek faszerowany kg 200 53. Kaszanka gryczana kg 300 54. Watrobiana lux kg 150 55. Boczek wędzony kg 500 56. Smalec domowy kg 100 57. Golonka w siatce kg 200 58. Flaki wołowe suche kg 500 59 Golonka po śląsku kg 100 2. Dodatkowe wymagania jakościowe dla podstawowych grup asortymentowych będących przedmiotem zamówienia zostały określone w załączniku nr 5 do SIWZ. 3. Szczegółową wielkość zamówienia przedstawia załącznik nr 2 - wycena przedmiotu zamówienia - arkusz kalkulacyjny stanowiący integralną część SIWZ. 4. Ceny pozostaną stałe przez cały okres realizacji zamówienia. 5. Każdorazowa wielkość poszczególnych dostaw i terminy ich realizacji będą określane przez uprawnionego pracownika Zamawiającego z wyprzedzeniem 1-dniowym, o godzinie wskazanej przez Zamawiającego (8:00-14:00). Każdorazowo Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia pełnego asortymentu będącego przedmiotem danego zamówienia pod groźbą kar umownych (zgodnie z wzorem umowy). 6. Przedmiot zamówienia musi być wytworzony i dostarczony zgodnie z niżej wymienionymi normami i przepisami : Ustawą z dn. 25 sierpnia 2006 r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z dnia 27 września 2006 r. Nr 171 poz. 1225) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy, Ustawą z dn. 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2 lutego 2006 r. Nr 17 poz. 127) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy, rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 24 stycznia 2007 r. w sprawie wykazu towarów, które podlegają granicznej kontroli sanitarnej (Dz. U. z 2007 r. Nr 20 poz. 122); Ustawą z dnia 17 grudnia 2004 r. o rejestracji i ochronie nazw i oznaczeń produktów rolnych i środków spożywczych oraz produktach tradycyjnych (Dz. U. z 2005 r. Nr 10 poz. 68)..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 163160 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Masarnia Agnieszka Błaszczyk, Wróblew 13, 98-285 Wróblew, kraj/woj. łódzkie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 163160
  • Oferta z najniższą ceną: 163160 oferta z najwyższą ceną: 185579,50
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.