eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Jeziorany › Dostawa żywnosci dla DPS Jeziorany

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-12-12

Jeziorany: Dostawa żywnosci dla DPS Jeziorany
Numer ogłoszenia: 421682 - 2011; data zamieszczenia: 12.12.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , ul. Kajki 49, 11-320 Jeziorany, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 7181 664, faks 0-89 7181 664.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: opieka społeczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa żywnosci dla DPS Jeziorany.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Część I - Artykuły spożywcze 2. Część II - Drób 3. Część III - Jaja 4. Część IV - Mrożonki 5. Część V - Mięso i wędliny 6. Część VI - Ryby i konserwy rybne 7. Część VII - Nabiał 8 Część VIII - Pieczywo 9. Część IX - Warzywa i owoce.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.00.00.00-7.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: zamawiajacy nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.warmia.mazury.pl/powiat_olsztynski
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Spolecznej ul.Kajki 49 11-320 Jeziorany.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 21.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Spolecznej ul.Kajki 49 11-320 Jeziorany Budynek administracji pokój kadr.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Artyukły spozywcze część I Lp. Nazwa produktu Ilość Jednostka miary Cena brutto Wartość 1. Aromaty 400 szt 2. Cukier puder 40 kg 3. Cukier waniliowy 18 kg 4. Cukier kryształ 2300 kg 5. Dżem(mix owoc.) 300 kg 6. Groszek konserwowy 60 kg 7. Herbata granul. Saga 60 kg 8. Koncentrat pomid. 30% 340 kg 9. Kasza manna 100 kg 10. Kasza jęczm. drobna 150 kg 11. Kasza pęczak 50 kg 12. Kasza gryczana 80 kg 13. Ketchup łagodny 280 kg 14. Kakao 20 kg 15. Kawa zboż. Kujawianka 150 kg 16. Kawa Inka 20 kg 17. Kwasek cytrynowy 17 kg 18. Liść laurowy 4,5 kg 19. Margaryna palma 440 kg 20. Musztarda stołowa 120 kg 21. Mąka pszenna /450/ tortowa 1200 kg 22. Mąka ziemniaczana 40 kg 23. Olej rzepakowy 400 l 24. Olej słonecznikowy 80 l 25. Ocet 10% 18 l 26. Pasztet drobiowy 290 kg 27. Płatki owsiane 25 kg 28. Przyp. do zup w pł. 1 l. 230 l 29. Proszek do pieczenia 1,6 kg 30. Sól kuchenna drobna 550 kg 31. Szczaw konserw. kroj. 50 kg 32. Ziele angielskie 4,5 kg 33. Pieprz natur. mielony 4,5 kg 34. Pieprz ziołowy 4,5 kg 35. Majonez Kętrzyński 230 kg 36. Żelatyna spożywcza 1 kg 37. Cynamon 2 kg 38. Papryka miel. słodka 1,5 kg 39. Miód pszczeli wielokwiatowy 150 kg 40. Konserwa mięsna 360 kg 41. Majeranek 2 kg 42. Zioła Prowansalskie 2 kg 43. Przyprawa do mięsa Wegeta 20 kg 44. Bulion jarzynowy 22 kg 45. Syrop -zaprawa owocowa 60 l 46. Chrupki mazur. 50 g. 300 szt 47. Kisiel bez cukru 140 kg 48. Budyń bez cukru 60 kg 49. Chrzan konserwowy 28 kg 50. Makaron krajanka 200 kg 51. Płatki kukurydziane 300 kg 52. Rodzynki 12 kg 53. Ryż 200 kg 54. Rosół drobiowy 5 kg 55 Makaron kolanka 100 kg 56 Makaron świderki 800 kg 57 Musli 200 kg 58 Ciastka herbatniki 200 kg 59 Fasola czerwona 15 kg 60 Papryka konserwowa 50 kg 61 Kukurydza konserwowa 45 kg 62 Ananas w puszce 30 kg 63 Brzoskwinie puszka 40 kg 64 Soda oczyszczona 1 kg Razem.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.00.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Drób część II Lp. Opis zamówienia Ilość Jednostka miary Cena brutto Wartość 1 Noga z kurczaka-udka 550 kg 2 Udko z kurczaka-ćwiartka tylna 400 kg 3 Filet z kurczaka 250 kg 4 Skrzydełka 500 kg 5 Wątróbka drobiowa 100 kg 6 Żołądki drobiowe 100 kg 7 Porcje rosołowe 300 kg Razem.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.00.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja cześć III Lp. Opis zamówienia Ilość Jednostka miary Cena brutto Wartość 1 Jaja 53g M 22 500 szt Razem.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.00.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mrożonki część IV Lp. Opis zamówienia Ilość Jednostka miary Cena brutto Wartość 1 Kalafior mrożony 420 kg 2 Mieszanka kompotowa 700 kg 3 Fasolka szparagowa 420 kg 4 Wiśnie mrożone 60 kg Razem.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.00.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso i wędliny częśc V Lp. Opis zamówienia Ilość Jednostka miary Cena brutto Wartość 1 Baleron wędzony 160 kg 2 Boczek wędzony 100 kg 3 Polędwica wędzona 140 kg 4 Polędwica z indyka 130 kg 5 Pasztetowa 180 kg 6 Szynka wędzona 200 kg 7 Szynkówka drobiow. 80 kg 8 Mortadela 160 kg 9 Mortadela drobiowa 100 kg 10 Parówkowa 380 kg 11 Parówki śląskie 150 kg 12 Zwyczajna 550 kg 13 Żywiecka 180 kg 14 Kaszanka 200 kg 15 Krupniok śląski 120 kg 16 Mielonka turystycz. 180 kg 17 Salceson włoski 150 kg 18 Salceson ozorkowy 100 kg 19 Zwyczajna z indyka 50 kg 20 Szynka konserwowa 120 kg 21 Kiełbasa szynkowa 160 kg 22 Kiełbasa kanapkowa 120 kg 23 Serdelki wieprzowe 140 kg 24 Kiełbasa biała regionalna 40 kg 25 Kiełbasa biesiadna 110 kg 26 Karkówka b/kości 250 kg 27 Mięso drobne chude 500 kg 28 Szynka wp.sur. b/k 300 kg 29 Łopatka wp. b/k 700 kg 30 Golonka przód 90 kg 31 Schab b/k 230 kg 32 Żeberka 300 kg 33 Słonina 150 kg 34 Kości schabowe 1000 kg 35 Wątroba wieprzowa 100 kg 36 Nogi wieprzowe 100 kg 37 Boczek surowy 180 kg 38 Wołowina b/k szynka 150 kg 39 Flaki krojone wołowe 200 kg 39 Smalec 250 kg Razem.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.00.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Ryby i konserwy rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryby i konserwy rybne częśc VI Lp. Opis zamówienia Ilość Jednostka miary Cena brutto Wartość 1 Makrela wędzona 120 kg 2 Tilapia 250 kg 3 Konserwa rybna w pomidorach 300 kg 4 Paluszki rybne 100 kg 5 Paprykarz szczeciński 180 kg 6 Filety śledziowe 100 kg 7 Panga filet 400 kg 8 Tuńczyk w sosie własnym 20 kg 9 Sałatka rybna 120 kg 10 Filety śledziowe w zalewie octowej 50 kg 11 Mintaj kostka panierowana 300 kg Razem.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.00.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nabiał część VII Lp. Opis zamówienia Ilość Jednostka miary Cena brutto wartość 1 Mleko 2% - karton 1l 16 000 litr 2 Śmietana 18% 600 kg 3 Maślanka naturalna 220 kg 4 Ser żółty twardy 350 kg 5 Ser twarog.półtłust 600 kg 6 Ser topiony kostka 250 kg 7 Masło exstra 1 350 kg 8 Serek homogenizow. 200 kg 9 Jogurt owocowy 200 kg 10 Jogurt naturalny 200 kg 11 Kefir 100 kg 12 Ser topiony plastry 200 kg Razem.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.00.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczywo częśc VIII Lp. Opis zamówienia Ilość Jednostka miary Cena brutto Wartość 1 Bułka tarta 200 kg 2 Drożdże piekarnicze 25 kg 3 Bułka zwykła 0,09 600 szt. 4 Chleb pszenny krojony 0,5 kg 6 000 szt. 5 Chleb zwykły krojony 0,5 kg 12 500 szt. 6 Chleb razowy krojony 0,4 kg 3 200 szt. 7 Pączki 0,05 300 szt 8 Bułka bagietka 400 szt 8 Bułka słodka 900 szt. Razem.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.00.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warzywa i owoce część IX Lp. Opis zamówienia Ilość Jednostka miary Cena brutto Wartość 1 Buraki czerwone 700 kg 2 Cebula 600 kg 3 Fasola biała 110 kg 4 Groch 70 kg 5 Kapusta kiszona 800 kg 6 Kapusta biała 550 kg 7 Kapusta pekińska 300 kg 8 Kapusta świeża 300 kg 9 Kapusta czerwona 250 kg 10 Ogórki konserwowe 200 kg 11 Ogórki kiszone 550 kg 12 Marchewka 2 800 kg 13 Ogórki świeże 700 kg 14 Pietruszka 800 kg 15 Por 250 kg 16 Szczypior 30 kg 17 Seler 700 kg 18 Włoszczyzna suszona 80 kg 19 Ziemniaki 14 000 kg 20 Pieczarki 240 kg 21 Banany 400 kg 22 Cytryna 450 kg 23 Czosnek 3 kg 24 Jabłka 2 500 kg 25 Grejfrut 150 kg 26 Pomidory 400 kg 27 Pomarańcze 150 kg 28 Truskawki 50 kg 29 Arbuz 80 kg 30 Mandarynki 200 kg 31 Sałata zielona 80 kg 32 Rzodkiewka 50 kg 33 Pogrzybek suszony 2 kg 34 Śliwki suszone 5 kg 35 Mak 5 kg 36 Kapusta brukselka 100 kg 37 Szpinak 100 kg 38 Kiwi 100 kg 39 Brokuły 100 kg Razem.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.00.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.