Ogłoszenie nr 42045 - 2017 z dnia 2017-03-13 r.
Szczecin: Dostawa mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Szczecinie.
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 15043-2017
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, krajowy numer identyfikacyjny
62648400000, ul.
ul. Kaszubska
28,
70-952
Szczecin, państwo
Polska, woj.
zachodniopomorskie, tel.
91 4809100, 4809151, 52, faks
914 809 260, e-mail
as_szczecin@sw.gov.pl
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: jednostka organizacyjna więziennictwa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Szczecinie.
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):ZP-220/02/17
II.2) Rodzaj zamówienia:Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Pakiet I: Mięso i wędliny drobiowe: Lp. Przedmiot zamówienia j.m. Ilość Kod CPV Polska norma 1 2 3 4 5 6 1 Mięso mielone drobiowe (świeże, garmażeryjne, pakowane w opakowania foliowe hermetycznie zamknięte) kg 1300 15112220-4 PN-A-82011 2 Korpusy drobiowe (świeże) kg 700 15112210-1 PN-92/A-86524 3 Kurczak udko małe, ze skórą (część uda bez pałki, świeże) kg 900 15112210-1 PN-92/A-86524 4 Kurczak piersi bez skóry (element tuszki kurczaka obejmujący mięsień piersiowo powierzchniowy bez kości, świeży) kg 600 15112210-1 PN-92/A-86524 5 Mięso gulaszowe drobiowe (świeże mięso krojone w kostkę o wymiarach min. 3 cm x 3 cm, bez kości) kg 1600 15112200-8 PN-92/A-86524 6 Kurczak cały (świeży) kg 900 15112210-1 PN-92/A-86524 7 Wątróbki drobiowe (świeże) kg 300 15112300-9 PN-92/A-86521 8 Żołądki drobiowe (świeże) kg 300 15112300-9 PN-92/A-86521 9 Ćwiartka z kurczaka wędzona parzona kg 100 15131135-0 PN-A-86526 10 Filet z kurczaka wędzony parzony kg 100 15131135-0 PN-A-86526 11 Kiełbasa kanapkowa drobiowa (średnio rozdrobniona, bez widocznych oznak tłuszczu, osłonka z jelita cienkiego lub sztuczna, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) kg 500 15131135-0 PN-A-86526 12 Kiełbasa mazurska z indyka (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa, wyczuwalny smak mięsa i przypraw) kg 900 15131135-0 PN-A-86526 13 Serdelki drobiowe (homogenizowane, osłonka z folii, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 300 15131135-0 PN-A-86526 14 Parówki z kurczaka (homogenizowane, osłonka z jelita cienkiego, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 300 15131135-0 PN-A-86526 15 Pieczeń drobiowa (wyrób w postaci bloku, zapieczony, średnio tłusty) kg 700 15131135-0 PN-A-86526 16 Kiełbasa szynkowa z indyka (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 400 15131135-0 PN-A-86526 17 Kiełbasa mortadela drobiowa (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 500 15131135-0 PN-A-86526 18 Mielonka drobiowa (średnio rozdrobniona, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 500 15131135-0 PN-A-86526 19 Polędwica z indyka (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju w przewadze widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 600 15131135-0 PN-A-86526 20 Pasztet z indyka (wyrób w osłonce sztucznej lub jelitowej, średnio tłusta, w kształcie batoników po ok. 200g) kg 200 15131310-1 PN-A-86526 21 Kiełbasa lisiecka drobiowa (grubo rozdrobniona, osłonka jelitowa, z widocznymi na przekroju kawałkami mięsa, wyczuwalny smak mięsa drobiowego kg 400 15131135-0 PN-A-86526 22 Kiełbasa dobra drobiowa (grubo rozdrobniona, osłonka jelitowa, z widocznymi na przekroju kawałkami mięsa) kg 300 15131135-0 PN-A-86526 23 Delicja z warzywami (wyrób drobiowy w osłonce sztucznej, na przekroju mozaika warzyw w mięsnym farszu) kg 600 15131135-0 PN-A-86526 24 Kiełbasa rodzinna drobiowa (średnio rozdrobniona, wyrób - baton - parzony, w osłonce sztucznej) kg 200 15131135-0 PN-A-86526 25 Blok szynkowy drobiowy (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 400 15131135-0 PN-A-86526 26 Kiełbasa familijna drobiowa (średnio rozdrobniona, wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa) kg 500 15131135-0 PN-A-86526 27 Przysmak koperkowy (średnio rozdrobniony wyrób parzony z dodatkiem kopru, osłonka sztuczna) kg 800 15131135-0 PN-A-86526 28 Polędwica miodowa drobiowa (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju w przewadze widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 500 15131135-0 PN-A-86526 29 Kiełbasa litewska drobiowa (grubo rozdrobniona, osłonka jelitowa, z widocznymi na przekroju kawałkami mięsa) kg 1100 15131135-0 PN-A-86526 30 Polędwica złota z indyka (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju w przewadze widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 600 15131135-0 PN-A-86526 31 Przysmak śniadaniowy drobiowy (średnio rozdrobniony wyrób parzony, osłonka sztuczna) kg 600 15131135-0 PN-A-86526 32 Baton drobiowy (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) kg 500 15131135-0 PN-A-86526 33 Kurczak w galarecie (produkt parzony w osłonce sztucznej z dodatkiem warzyw konserwowych z otoczką galarety) kg 400 15131135-0 PN-A-86526 Pakiet II: Mięso i wędliny wieprzowe: Lp. Przedmiot zamówienia j.m. Ilość Kod CPV Polska norma 1 2 3 4 5 6 1 Mięso mielone wieprzowo - wołowe (świeże, garmażeryjne, pakowane w opakowania foliowe hermetycznie zamknięte) kg 1500 15113000-3 PN-A-82011 2 Karkówka wieprzowa (bez kości świeża) kg 100 15113000-3 PN-86-A-82002 3 Mięso gulaszowe wieprzowe (świeże mięso krojone w kostkę o wymiarach min. 3 cm x 3 cm, bez kości) kg 600 15113000-3 PN-86-A-82002 4 Mięso wieprzowe schab (bez kości, świeże) kg 500 15113000-3 PN-86-A-82002 5 Kości spożywcze (wieprzowe, świeże) kg 1200 15100000-9 PN-76-A-85712 6 Żeberka wieprzowe (paski, świeże) kg 400 15113000-3 PN-86-A-82002 7 Kości wędzone spożywcze (wieprzowe) kg 700 15131200-7 PN-A--82007 8 Szynka wieprzowa bez kości (świeża) kg 400 15113000-3 PN-86-A-82002 9 Mięso wieprzowe łopatka (bez kości świeże) kg 400 15113000-3 PN-86-A-82002 10 Smalec kg 800 15412100-0 PN-90-A-85802 11 Słonina wieprzowa (świeża) kg 200 15412100-0 PN-86-A-82002 12 Wątroba wieprzowa (świeża) kg 200 15114000-0 PN-86-A-82002 13 Kaszanka (z kaszy gryczanej lub jęczmiennej, w sztucznej osłonce lub naturalnym jelicie, świeża) kg 300 15131134-3 PN-86-A-82004 14 Ozory wieprzowe (świeże) kg 200 15114000-0 PN-86-A-82004 15 Serca wieprzowe (świeże) kg 200 15114000-0 PN-86-A-82004 16 Salceson włoski (biały, wyrób podrobowy, z widocznymi kawałkami mięsa) kg 200 15131134-3 PN-86-A-82004 17 Kiełbasa wolińska (średnio rozdrobniona, w osłonce naturalnej, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) kg 1600 15131130-5 PN-A-82007 18 Kiełbasa zwyczajna (średnio rozdrobniona, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa i przypraw kg 5500 15131130-5 PN-A-82007 19 Kiełbasa parówkowa (homogenizowana, wieprzowa, osłonka z jelita cienkiego, średnio tłusta) kg 800 15131130-5 PN-A-82007 20 Kiełbasa mortadela z dodatkami typu papryka, pieczarki (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa) kg 1000 15131130-5 PN-A-82007 21 Metka cebulowa (wyrób w osłonce sztucznej, w kształcie batoników po ok. 200g) kg 300 15131130-5 PN-A-82007 22 Mielonka tyrolska (średnio rozdrobniona, lekko widoczne oznaki tłuszczu, wyczuwalny smak mięsa) kg 1200 15131130-5 PN-A-82007 23 Kiełbasa wiejska (średnio rozdrobniona, z widocznymi na przekroju średnimi kawałkami mięsa, lekko wuczuwalny smak przypraw) kg 900 15131130-5 PN-A-82007 24 Kiełbasa biała parzona (średnio rozdrobniona, w osłonce naturalnej) kg 600 15131130-5 PN-A-82007 25 Kiełbasa tatrzańska (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) kg 600 15131130-5 PN-A-82007 26 Kiełbasa podwawelska (średnio rozdrobniona, podsuszana, z widocznymi na przekroju średnimi kawałkami mięsa, lekko wyczuwalny smak przypraw) kg 500 15131130-5 PN-A-82007 27 Kiełbasa zielonogórska (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego lub sztuczna, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) kg 1200 15131130-5 PN-A-82007 28 Parówki śląskie (homogenizowane, osłonka z folii, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak mięsa) kg 600 15131130-5 PN-A-82007 29 Kiełbasa toruńska (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) kg 500 15131130-5 PN-A-82007 30 Kiełbasa serdelowa (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa) kg 200 15131130-5 PN-A-82007 31 Kiełbasa serwolatka (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smka przypraw, wyczuwalny smak mięsa) kg 400 15131130-5 PN-A-82007 32 Kiełbasa rawska (grubo rozdrobniona, osłonka jelitowa, z widocznymi na przekroju kawałkami mięsa) kg 400 15131130-5 PN-A-82007 33 Pieczeń rzymska (wyrób w postaci bloku, zapieczony, średnio tłusty) kg 500 15131130-5 PN-A-82007 34 Boczek wędzony surowy kg 100 15131130-5 PN-86-A-82002 35 Kiełbasa debreczyńska (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego lub sztuczna, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) kg 600 15131130-5 PN-A-82007 36 Kiełbasa żywiecka (grubo rozdrobniona, osłonka jelitowa, z widocznymi na przekroju kawałkami mięsa) kg 700 15131130-5 PN-A-82007 37 Szynka konserwowa (produkt parzonybez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki chudego mięsa) kg 600 15131130-5 PN-A-82007
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
II.5) Główny Kod CPV:
15112220-4
Dodatkowe kody CPV:
15113000-3
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 | NAZWA: Dostawa mięsa i wędlin drobiowych. |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23/02/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT138410.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert4 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Sprawdź tą firmę: IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM dane rejestrowe jakie przetargi wygrała firma Cena wybranej oferty/wartość umowy 145330.50 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 2 | NAZWA: Dostawa mięsa i wędlin wieprzowych |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23/02/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT150990.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert5 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 158539.50 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z SZCZECINA
- Świadczenie usługi ratownictwa wodnego i pierwszej pomocy przedlekarskiej w Obiekcie Sportowym Szczeciński Dom Sportu przy ul. Wąskiej 16 w Szczecinie w roku 2024. Część 2.
- Dostawa wyposażenia dla Politechniki Morskiej w Szczecinie w ramach programu wieloletniego pn. Budowa Polskiego Ośrodka Szkoleniowego Ratownictwa Morskiego w Szczecinie
- Prace remontowe z dociepleniem budynku mieszkalnego położonego przy ul. Konopnickiej 45 w Szczecinie
- Zakup samochodu o napędzie hybrydowym typu plug-in dla Wojewódzkiej Stacji Sanitarno - Epidemiologicznej w Szczecinie
- Wykonywanie prac remontowo-budowlanych polegających na dostawie i wymianie stolarki drzwiowej w lokalach i budynku mieszkalnym
- Pełnienie usługi inspektora nadzoru inwestorskiego nad budową budynku Wydziału Mechatroniki i Elektrotechniki Politechniki Morskiej w Szczecinie przy ul. Willowej 2 (etap II).
więcej: przetargi w Szczecinie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.