eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Oświęcim › Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi Nr 5 im. Orła Białego w Oświęcimiu na 2012 rok.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-02-22

Oświęcim: Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi Nr 5 im. Orła Białego w Oświęcimiu na 2012 rok.
Numer ogłoszenia: 42035 - 2012; data zamieszczenia: 22.02.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 42426 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 5 w Oświęcimiu, ul. Eugeniusza Kalicińskiego 5, 32-600 Oświęcim, woj. małopolskie, tel. 033 8430551, faks 033 8430551.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Samorządu Terytorialnego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi Nr 5 im. Orła Białego w Oświęcimiu na 2012 rok..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: .Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej na 2012 rok w grupach towarowych. Część I zamówienia: nabiał i sery zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 1. (CPV-15500000) Część II zamówienia: artykuły spożywcze zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 2.(CPV-03100000, 15300000, 15400000, 15600000, 15800000, 15900000) Część III zamówienia: świeże mięso wieprzowe, wołowe, wędliny zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 3. (CPV15100000) Część IV zamówienia: świeże mięso drobiowe zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 4. (CPV15100000) Część V zamówienia: ryby mrożone zgodnie z treścią oferty cenowej-załącznik Nr 2/część 5. (CPV-15200000) Część VI zamówienia: mrożone warzywa i owoce, inne przetwory mrożone zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 6. (CPV15300000) Część VII zamówienia: świeże warzywa i owoce zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 7. (CPV-03200000) Część VIII zamówienia: Świeże pieczywo zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 8. (CPV-15800000) .Artykuły spożywcze muszą być dostarczone w opakowaniach jednostkowych o gramaturze ujętej w ofertach cenowych lub o gramaturze zbliżonej. .Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi: odpowiednie normy jakościowe lub atesty, odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, odpowiedni sposób przewożenia towarów (zachowanie rozdzielności transportu, odpowiednią temperaturę podczas transportu, warunki sanitarne pojazdu oraz kierowcy dostarczającego towar). Zamawiający zastrzega sobie odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach. .Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części zamówienia. W przypadku złożenia oferty na wszystkie części zamówienia należy podać cenę ofertową brutto oddzielnie dla każdej części zamówienia zgodnie z treścią oferty cenowej dla danej części. Zamawiający będzie porównywał i oceniał każdą część odrębnie..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.00.00.00 - Produkty rolnictwa, hodowli, rybołówstwa, leśnictwa i podobne 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Część I zamówienia - Nabiał i sery

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Jerzy Wojtyła ANDERSEN POLAND sp. z o.o., ul. Kolbego 13, 32-600 Oświęcim, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8753,33 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 7319,36

  • Oferta z najniższą ceną: 7319,36 / Oferta z najwyższą ceną: 9253,85

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Część II zamówienia - Artykuły spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Jerzy Wojtyła ANDERSEN POLAND sp. z o.o., ul. Kolbego 13, 32-600 Oświęcim, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 21192,33 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 17254,40

  • Oferta z najniższą ceną: 17254,40 / Oferta z najwyższą ceną: 17628,34

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Część III zamówienia - Świeże mięso wieprzowe, wołowe, wędliny

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Ubojnia, Stanisław Krawczyk, ul. Gaj 8, Poręba Wielka, 32-600 Oświęcim, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 17453,55 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 15109,71

  • Oferta z najniższą ceną: 15109,71 / Oferta z najwyższą ceną: 18342,48

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Część IV zamówienia - Świeże mięso drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • RĄBA Zakład Rozbioru Drobiu i Hurtownia Wędlin, Adam Rąba, ul. Więźniów Oświęcimia 6A, 32-600 Oświęcim, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8054,69 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 8296,83

  • Oferta z najniższą ceną: 8296,83 / Oferta z najwyższą ceną: 12101,11

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Część V zamówienia - Ryby mrożone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowo-Usługowa GALLOD-HURT, Bronisław Kłósek, Leszczyna 159, 32-733 Trzciana, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3014,40 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2722,20

  • Oferta z najniższą ceną: 2722,20 / Oferta z najwyższą ceną: 3411,52

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Część VI zamówienia - Mrożone warzywa i owoce, inne przetwory mrożone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowo-Usługowa GALLOD-HURT, Bronisław Kłósek, Leszczyna 159, 32-733 Trzciana, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6423,29 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4939,78

  • Oferta z najniższą ceną: 4939,78 / Oferta z najwyższą ceną: 6323,29

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: Część VII zamówienia - Świeże warzywa i owoce

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowo-Usługowa MEGA, Marek Gaj, ul. W. Witosa 2, 32-067 Tenczynek, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 18951,99 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 10962,33

  • Oferta z najniższą ceną: 10962,33 / Oferta z najwyższą ceną: 15265,63

  • Waluta: PLN.

Część NR: 8   

Nazwa: Część VIII zamówienia - Świeże pieczywo

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowo-Usługowa MEGA, Marek Gaj, ul. W. Witosa 2, 32-067 Tenczynek, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1357,10 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1357,35

  • Oferta z najniższą ceną: 1357,35 / Oferta z najwyższą ceną: 1357,35

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.