eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Strzelce Opolskie › Dostawa wędlin wieprzowo-wołowych do ZK Nr 1 w Strzelcach Opolskich

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-02-15

Strzelce Opolskie: Dostawa wędlin wieprzowo-wołowych do ZK Nr 1 w Strzelcach Opolskich
Numer ogłoszenia: 41952 - 2010; data zamieszczenia: 15.02.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 5617 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Nr 1, ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4400420-25, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa wędlin wieprzowo-wołowych do ZK Nr 1 w Strzelcach Opolskich.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. kiełbasa litewska średnorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spozycia nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy w ilości 4200kg - dostawy sukcesywne od 20kg do 120kg. 2. kiełbasa zwyczajna średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 4800kg - dosatwy sukcesywne po około 120kg. 3. kiełbasa grilowa średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowow-wołowe, przyprawy, konserwant dopuszczalny E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 2400kg - dostawy sukcesywne po około 120kg. 4. kiełbasa wiejska średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 1500kg - dostawy sukcesywne po około 120kg. 5.kiełbasa krakowska parzona gruborozdrobniona, wędzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70 -90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 1500kg - dostawy sukcesywne po około 120kg. 6.kiełbasa mozaikowa średniorozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 1500kg - dostawy sukceswywne po około 120kg. 7.salceson włoski, parzony, średniorozdrobniony w osłonie barierowej o średnicy ok 70 -90mm, skład głowy wieprzowe,mięso wieprzowo - wołowe,przyprawy, dopuszczalny konserwant E - 250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 4800kg - dostawy sukceswywne po około 120kg. 8.kiełbasa mielonka drobnorozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 1500kg - dostawy sukceswywne po około 120kg. 9.kiełbasa parówkowa homogenizowana, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 4800kg - dostawy sukcesywne po około 120kg. 10.kiełbasa mortadela homogenizowana, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 4 800kg - dostawy sukcesywne po około 120kg.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.13.11.30 - Wędliny .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: kiełbasa litewska

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.02.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańcy Spółka jawna, Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 23478,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 23478,00

  • Oferta z najniższą ceną: 23478,00 / Oferta z najwyższą ceną: 29400,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: kiełbasa zwyczajna

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.02.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Spółka jawna, Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 26832,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 26832,00

  • Oferta z najniższą ceną: 22848,00 / Oferta z najwyższą ceną: 43200,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: kiełbasa grilowa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.01.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Handlowy Piotr Feliks, Warłów, ul. Lipowa 8, 46-380 Dobrodzień, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11760,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 11760,00

  • Oferta z najniższą ceną: 11760,00 / Oferta z najwyższą ceną: 22800,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: kiełbasa wiejska

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.01.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.P.H.U. ROMAN EKSPORT-IMPORT Sp. z o.o., ul. Ks. Kordeckiego 85/86, 42-200 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9675,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 9675,00

  • Oferta z najniższą ceną: 9675,00 / Oferta z najwyższą ceną: 14250,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: kiełbasa krakowska

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.01.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, ul. Stanisława Wyspiańskiego 26B/206, 60-751 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 12450,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 12450,00

  • Oferta z najniższą ceną: 12450,00 / Oferta z najwyższą ceną: 27000,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: kiełbasa mozaikowa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.02.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Spółka jawna, Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7875,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 7875,00

  • Oferta z najniższą ceną: 7875,00 / Oferta z najwyższą ceną: 12000,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: salceson włoski

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.01.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska, ul. Ujazdowska 39, 47-100 Strzelce Opolskie, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 13440,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 13440,00

  • Oferta z najniższą ceną: 13440,00 / Oferta z najwyższą ceną: 31680,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 8   

Nazwa: kiełbasa mielonka

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.01.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Handlowy Piotr Feliks, Warłów, ul. Lipowa 8, 46-380 Dobrodzień, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6300,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 6300,00

  • Oferta z najniższą ceną: 6300,00 / Oferta z najwyższą ceną: 10500,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 9   

Nazwa: kiełbasa parówkowa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.02.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Spółka jawna, Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 25872,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 25872,00

  • Oferta z najniższą ceną: 19200,00 / Oferta z najwyższą ceną: 38400,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 10   

Nazwa: kiełbasa mortadela

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.02.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Spółka jawna, Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 20592,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 20592,00

  • Oferta z najniższą ceną: 18720,00 / Oferta z najwyższą ceną: 33600,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.