To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-12-24
Radom: Przygotowanie i wydawanie posiłków profilaktycznych
dla pracowników Policji KMP/KPP/KP nr sprawy 107/14
Numer ogłoszenia: 419240 - 2014; data zamieszczenia: 24.12.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 388802 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Komenda Wojewódzka Policji z siedzibą w Radomiu, ul. 11 Listopada 37/59, 26-600 Radom, woj. mazowieckie, tel. 48 3453103, faks 48 3452002.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie i wydawanie posiłków profilaktycznych dla pracowników Policji KMP/KPP/KP nr sprawy 107/14.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW PROFILAKTYCZNYCH DLA PRACOWNIKÓW POLICJI KMP/KPP/KP zgodnie z ofertą częściową Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój - posiłek musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal. Z możliwością konsumpcji posiłku w punkcie gastronomicznym Wykonawcy zamówienia, przy czym siedziba Wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadania od 1 do 12) musi znajdować się w odległości 1000m od siedziby jednostki lub w obrębie administracyjnym miasta z koniecznością dowozu posiłku do danej jednostki policji. Koszt surowca /posiłek/ 2,99 zł + 100% marży gastronomicznej - 5,98 zł Koszt surowca /napój/ 1,00 zł +100% marży gastronomicznej - 2,00 zł (napój) Wartość posiłku + napój gorący łącznie z należnym podatkiem VAT - 7,98 zł brutto Marża gastronomiczna nie może przekroczyć 100% wysokości marży, jaką Wykonawca zaoferuje, nie może przekroczyć 100% kosztu surowca (wsadu) do przygotowania posiłków wg. ww. stawek. Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji, KWP/KMP/KPP w dni powszednie w godzinach co najmniej od 8.00 do 15.00. Posiłki powinny być wydawane w czasie regulaminowych przerw w pracy, w zasadzie po 3-4 godzinach pracy (czas przerwy wynosi 30 min.). Zadanie, nazwa jednostki, oraz szacunkowa Ilość posiłków /szt./ 1.KP Pionki szt. 1, szacunkowa Ilość posiłków 90; 2.KMP Siedlce szt.3, szacunkowa Ilość posiłków 270; 3.KPP Białobrzegi szt.1, szacunkowa Ilość posiłków 90; 4.KPP Grójec szt.1, szacunkowa Ilość posiłków 90; 5.KPP Maków Mazowiecki szt. 1, szacunkowa Ilość posiłków 90; 6.KPP Mława szt.2, szacunkowa Ilość posiłków 180; 7.KPP Ostrów Mazowiecka szt.1, szacunkowa Ilość posiłków 90; 8.KPP Płońsk szt.1, szacunkowa Ilość posiłków 90; 9.KPP Przasnysz szt.1, szacunkowa Ilość posiłków 90; 10.KPP Pułtusk szt.2, szacunkowa Ilość posiłków 180; 11.KPP Szydłowiec szt.1, szacunkowa Ilość posiłków 90; 12.KPP Wyszków szt.2, szacunkowa Ilość posiłków 180; TERMIN WYKONANIA ZAMÓWIENIA: od daty zawarcia do 31.03.2015r..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: KP Pionki
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Michał Drózd SMAK BAR, ul. Kozienicka 1, 26-670 Pionki, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 718,20 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 718,20
Oferta z najniższą ceną: 524,70 / Oferta z najwyższą ceną: 718,20
Waluta: PLN.
Część NR: 6
Nazwa: KPP Mława
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Tuszyńska Magdalena MAŁA GASTRONOMIA, ul. Henryka Sienkiewicza 1, 06-500 Mława, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1436,40 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1436,40
Oferta z najniższą ceną: 1436,40 / Oferta z najwyższą ceną: 1436,40
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z RADOMIA
- Usługa przeprowadzenia szkoleń i egzaminów w celu zdobycia uprawnień elektrycznych i energetycznych
- Dostawa materiałów do zabiegów chirurgicznych dla Mazowieckiego Szpitala Specjalistycznego Sp. z o.o. w Radomiu
- P-31/2024: Zakup i dostawa pieluchomajtek dla potrzeb Radomskiego Szpitala Specjalistycznego
- Usługa sprzątania na nieruchomościach stanowiących własność RTBS "Administrator" Sp. z o.o.
- "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych wraz z transportem dla domów pomocy społecznej w Radomiu w II półroczu 2024 roku".
- Sukcesywna dostawa artykułów chemicznych i środków czystościowych wraz z transportem dla domów pomocy społecznej w Radomiu w II półroczu 2024 roku.
więcej: przetargi w Radomiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych wraz z udostępnieniem sali konferencyjnej 22 dorocznego spotkania organizacyjnego pracy polskiego FADN oraz 20-lecia polskiego FADN
- Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) - II etap.
- Obsługa Szkolenia Doskonalenie Audytowania w ramach Systemu KZR INiG organizowanego przez Instytut Nafty i Gazu - Państwowy Instytut Badawczy w dniach 12-13 grudnia 2024 r.
- Świadczenie usługi cateringowej, zakwaterowania, kompleksowego wyposażenia i instalacji sprzętu na stanowiskach konkursowych konkursu SkillsPoland 2024 w konkurencji Piekarstwo 19-20.06.24 r., Poznań.
- Usługa hotelarska i restauracyjna na potrzeby organizacji dorocznej konferencji psychologicznej
- Świadczenie usług pośrednictwa w zakresie zakupu: biletów lotniczych i kolejowych na zagraniczne i krajowe przewozy pasażerskie, miejsc hotelowych oraz usług konferencyjno-gastronomicznych (...)
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.