eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-12-05

Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów
Numer ogłoszenia: 411622 - 2011; data zamieszczenia: 05.12.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 14 , ul. Senatorska 24, 00-095 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 827 02 40, faks 22 827 02 40.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.p14w-wa.wikom.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowa jednostka organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów - zgodnie ze SIWZ.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 03.22.00.00-9, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5, 03.31.10.00-2, 15.89.60.00-5, 15.80.00.00-6, 41.11.00.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.p14w-wa.wikom.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Nr 14, ul. Senatorska 24, 00-095 Warszawa.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 14, ul. Senatorska 24, 00-095 Warszawa.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb biały duży , krojony - masa netto 580g - krojony, świeży szt. 720, Chleb razowy z ziarnem - masa netto 500, świeży szt. 250, Chleb razowy - masa 500g, świeży szt. 250, Chleb tostowy pszenny lub z ziarnem szt. 35, Chałka - masa netto 300g, świeża szt. 80, Bułka wrocławska - masa netto - 280g, świeża szt. 800, Bułeczki pszenne kajzerki - 45g, świeże szt. 1920, Groszek ptysiowy - 25 dkg kg 5, Drożdżówka - rogalik - masa 55 g, świeża szt. 1920, Drożdżówka z budyniem - masa 80g, świeża szt. 540, Drożdżówka jogurtowa lub z jagodami lub z jabłkiem - masa 80g szt. 540, Wyroby cukiernicze na wagę - masa netto kg kg 15, Drożdżówki różne -masa netto 80 g, świeża szt. 540, Ciasto drożdżowe 300 - 350g kg 40.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: NABIAŁ.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Napój z mleka fermentowanego z żywymi kulturami bakterii, owocowy, opakowanie - buteleczka 100 ml szt. 8500, Jogurt owocowy - kawałki owoców na dole, kremowy jogurt na górze - opakowanie - kubek prostokątny 125 g szt. 2000, Serek wzbogacony o witaminę D, opakowanie - kubeczek 50 g szt. 2000, Puszysty serek do smarowania, opakowanie - kubek 150 g szt. 100, Jogurt pitny naturalny - opakowanie 1 litr szt. 50, Masło extra o zawartości tłuszczu 82% bez dodatku tłuszczów roślinnych - opakowanie folia aluminiowa z nadrukiem - 200 g szt. 2000, Masło roślinne opakowanie - kubek 250 g szt. 40, Mleko spożywcze, pasteryzowane, homogenizowane - zawartość tłuszczu 3,2% opakowanie - folia 1l - w tym ? ilości z dotowanego Programu Agencji Rynku Rolnego Szklanka mleka. litr 5000, Ser topiony kremowy - 40 % tł. w 100 g, prostokąty szt. 200, Ser żółty łagodny, zawartość tłuszczu 45%, sera w serze 90%, dotowany z Programu Agencji Rynku Rolnego Szklanka mleka kg 110, Śmietanka do ciast i deserów 30% tłuszczu, wartość energetyczna w 100g produktu - 290 kcal, składnik dodatkowy: stabilizator - karagen , opakowanie - kartonik - 500ml, szt. 40, Śmietana do zupy zaw. tł. 18%, opakowanie - kubek 400 ml szt. 360, Twaróg półtłusty, kl.I , zawartość tłuszczu 3,5% - opakowanie folia o pojemności 250g, kg 120.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: WARZYWA, OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Arbuz - Klasa I lub II wg Rozporządzenie Komisji WE nr 1093/97 kg 200, Banany- Klasa I lub II, wg Rozporządzenie Komisji WE NR 2257/94 kg 720, Botwina w pęczkach - świeża, sprężysta, bez śladów nadpsucia szt. 50, Brokuły - świeże o różyczkach zwartych , intensywnie zielonych, bez pleśni i nadpsucia szt. 144, Brzoskwinie lub morele - dojrzałe, nie przejrzałe, bez śladów obicia i nadpsucia, kl. I kg 200, Buraki - czerwone, okrągłe, konsumpcyjne, wielkość średnia kg 300, Cebula zwyczajna - wielkość średnia kg 250, Cytryny - soczyste o gładkiej skórce bez śladów nadpsucia, kl. I kg 150, Czosnek, duże główki o lekko fioletowym zabarwieniu, śwież y bez cech nadpsucia szt. 50, Fasolka szparagowa długa, żółta, bez łyka, bez śladów nadpsucia kg 40, Gruszki - soczyste - typu konferencja lub klapsa, bez cech nadpsucia kg 350, Jabłka -soczyste, słodko winne - typu cortland, ligol, champion, delikates, rubin, jonagored - nie obite i bez cech nadpsucia o średniej wielkości kg 1000, Kalafior świeży, różyczki białe, zwarte szt. 160, Kapusta czerwona - główka - 2-2,5kg, główka zwarta, ścisła, zdrowa, bez śladów nadpsucia kg 30, Kapusta kiszona młoda, jasna, nie przekwaszona, o zapachu delikatnym, opakowanie - wiaderko plastikowe 5kg kg 200, Kapusta pekińska - główka - około 1 - 1,5kg, zwarta, zdrowa, bez cech nadpsucia kg 350, Kapusta włoska -wielkość jednej główki - 2 kg, świeża, zdrowa, bez cech nadpsucia kg 170, Kiwi - sztuki na palecie, nie w koszyczku, twarde, dojrzałe, bez cech nadpsucia, kl. I szt. 1100, Koperek zielony - pęczki, świeży, nie zwiędły, o wadze określonej sezonowo, o barwie intensywnej ciemno zielonej i właściwym zapachu, bez cech nadpsucia. szt. 300, Mandarynki bezpestkowe, soczyste, nie wyschnięte; skórka gładka, łatwo odchodząca; zdrowe, bez cech nadpsucia kg 600, Marchew, młoda, karotka, umyta, bez cech nadpsucia, średniej wielkości kg 1000, Natka pietruszki świeża - pęczki, nie zwiędła, o wadze określonej sezonowo, zdrowy ciemno-zielony kolor, bez cech nadpsucia szt. 250, Nektarynki - dojrzałe, średniej wielkości, nie obite, kl. I, bez cech nadpsucia i pleśni szt. 300, Ogórki kiszone, nie przekwaszone, twarde, bez cech nadpsucia, opakowanie - wiaderko plastikowe 6kg kg 300, Ogórki świeże - krótkie lub węże, szklarniowe lub gruntowe - w zależności od sezonu, twarde, zdrowe-nie nadpsute, kl. I kg 200, Papryka czerwona - dojrzała, świeża, jędrna, dojrzała, bez cech nadpsucia, kl. I kg 400, Pietruszka - zdrowy korzeń bez brązowych przebarwień wewnątrz, nie zwiędła, wielkość średnia; umyta, bez cech nadpsucia kg 300, Pieczarki świeże , bez plam i cech nadpsucia kg 80, Pomarańcza, typu Nowelina, gładka, jasna, cienka skórka, bez cech nadpsucia kl. I kg 200, Pomidor - mięsisty, świeży, czysty, czerwony-wybarwiony, produkt polski, w opakowaniu 6kg, kl. I extra, bez cech nadpsucia kg 400, Por - zdrowy, zwarty, bez cech nadpsucia, kg 200, Rzodkiewka - pęczki - czerwona okrągła, młoda, świeża, słodka - nie piekąca, bez cech nadpsucia szt. 300, Sałata świeża, intensywnie zielona szt. 300, Sałata lodowa świeża bez cech nadpsucia szt. 100, Seler - biały, umyty, wielkość średnia, bez cech nadpsucia kg 300, Szaron ( kaki ) dojrzały, bez cech nadpsucia szt. 250, Szczypior z małą cebulką -(dymka) pęczki -wielkość sezonowa, bez cech nadpsucia, sprężysty szt. 100, Szczypiorek - cienki - pęczki -wielkość sezonowa, zdrowy, sprężysty bez cech nadpsucia szt. 200, Śliwki typu - węgierka, Stanley, wybarwione, w dojrzałości konsumpcyjnej, odchodząca od pestki, bez cech nadpsucia kg 200, Truskawka, odmiana konsumpcyjna polska, zdrowa, dojrzała, wybarwiona, bez cech nadpsucia kg 200, Winogrona ciemne - kiście zagraniczne - słodkie, bez pleśni i cech nadpsucia, kl. I kg 50, Winogrona jasne - kiście zagraniczne, słodkie, bez cech nadpsucia, kl. I kg 700, Ziemniaki młode- irga konsumpcyjna, umyta, zdrowa, nie nadmrożona, skórka bez zielonych zabarwień, bez kiełkujących oczek, wielkość średnia, bez cech nadpsucia kg 5 000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: JAJA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja świeże, nie starsze niż 7 dni od daty pakowania, o oznaczeniu: 3 - jaja z chowu klatkowego, A, L - duże 63 - 73 g szt. 6000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: MIĘSO, WĘDLINY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z indyka w przedziale wagowym 1 kg -1,5kg,świeży, bez skóry, bez kości -nie rozmrażany kg. 100, Udziec z indyka, bez skóry, bez kości, świeży- nie rozmrażany 50-70 dkg kg. 100, Piersi z kurczaka, świeże nie rozmrażane, pojedyncze kg. 100, Kurczak świeży cały, patroszony, 1,5- 2 kg- nie rozmrażany kg. 60, Udka kurczaka świeże, nie rozmrażane kg. 120, Cielęcina zadnia, świeża- nie rozmrażana kawałki 1-1,5 kg kg. 50, Łopatka wołowa z młodych sztuk, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeże nie rozmrażane kawałki po 1- 1,5 kg kg. 100, Szynka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu, Kawałki wielkości 1- 1,5 kg, świeże, nie rozmrażane kg. 50, Schab środkowy bez kości, o średnicy nie większej niż 10cm, świeży, nie rozmrażany, kawałki 1,5- 2 kg kg. 200, Łopatka wieprzowa, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeża nie rozmrażana; kawałki ok.1- 1,5 kg kg. 200, Wołowe z udźca, bez kości kl.I ,świeże, nie rozmrażane, z młodych sztuk 1- 1,5 kg kg. 130, Porcje rosołowe kg. 150, Polędwica sopocka, wysoko wydajna, mięso wieprzowe 74% kg. 100, Kiełbasa krakowska parzona, grubo rozdrobniona, wysoko wydajna, mięso wieprzowe 70,90% kg. 60, Kiełbasa krakowska podsuszana, grubo rozdrobniona, wysoko wydajna, mięso wieprzowe 96% kg. 60, Kiełbasa żywiecka, średnio rozdrobniona, podsuszana, wędzona, 100g gotowego produktu uzyskano ze 121 g mięsa wieprzowego kg. 60, Szynka wiejska- wędzonka parzona, mięso wieprzowe 83% kg. 80, Kiełbasa cienka typu podwawelska, toruńska, mięso wieprzowe 84,9% kg. 50, Kabanosy, kiełbasa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana, 100 g gotowego wyrobu uzyskano z 97 g mięsa wieprzowego i 18 g mięsa drobiowego kg. 60, Salami- mięso wieprzowe 64%, mięso wołowe 32% kg. 60, Parówki wieprzowe odtłuszczone, mięso wieprzowe 60%, mięso drobiowe 3% kg. 100, Filet z indyka pieczony, produkt blokowy grubo rozdrobniony, mięso z indyka 72,5% kg. 80, Kiełbasa lisiecka kg. 30, Pasztet tradycyjny, domowy kg. 20, Szynka Prezesa, z komina, 78% mięsa wieprzowego kg. 80.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dorsz plamiak - płaty, nie więcej niż 3% glazury technologicznej, opakowanie SHP kg 110, Mintaj - płaty, nie więcej niż 3% glazury technologicznej, opakowanie SHP kg 110, Makrela wędzona, świeża, duże tuszki, zapakowana hermetycznie kg 24, Łosoś wędzony na zimno, plastrowany, zapakowany próżniowo na tacce, masa 100 g szt. 100, Tuńczyk w sosie własnym, jasne mięso, duże kawałki, opakowanie puszka min. 170 g szt. 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Brokuły mrożone- opakowanie torba foliowa o pojemności 2500g kg 60, Brukselka - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500 g kg 60, Fasolka szparagowa zielona cięta, oczyszczona - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500 g kg 30, Fasolka szparagowa żółta cięta, oczyszczona - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500 g kg 30, Kalafior mrożony różyczki - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500 g kg 60, Marchewka z groszkiem - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500 g kg 40, Marchew kostka - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500 g kg 40, Marchewka mini - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500 g kg 30, Mieszanka kompotowa - opakowanie torba foliowa o pojemności 2500 g kg 200, Mieszanka warzywna ( kalafior, brokuły, marchew ) - opakowanie torba foliowa 2500 g kg 40, Czarna porzeczka - opakowanie torba foliowa 2500 g kg 20, Truskawka - opakowanie torba foliowa 2500 g kg 80, Maliny - opakowanie torba foliowa 2500 g kg 20, Frytki - opakowanie torba foliowa 2500 g kg 40.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: PRODUKTY OGÓLNOSPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ananas kawałki w lekkim syropie, opakowanie - puszka 580 g szt. 100, Ananas plastry w lekkim syropie, opakowanie - puszka 3035 g szt. 50, Wafelek z nadzieniem mlecznym w czekoladzie opakowanie 37 g szt. 200, Bazylia suszona - ziele suszone otarte - op. 10g szt. 30, Biszkopty opakowanie 140 g szt. 160, Budyń Waniliowy z cukrem 1,3 kg szt. 15, Bułka tarta opakowanie 450 g kg 144, Brzoskwinie połówki w lekkim syropie, opakowanie 2600 g szt. 50, Ciasteczka w kształcie misia z nadzieniem szt. 300, Cukier puder opakowanie 500 g kg 10, Cukier biały- drobny kryształ - paczkowany 1kg kg 500, Cukier wanilinowy 16g szt. 60, Dżem truskawkowy niskosłodzony , wsad owocowy ~40g owoców/100g produktu, op. słoik 300g szt. 150, Dżem wiśniowy niskosłodzony, wsad owocowy ~40g owoców / 100 g produktu, op. - słoik 300 g szt. 100, Fasola biała drobna - op.3 kg kg 30, Groch łuskany - połówki - op. 3 kg kg 30, Herbata ziołowa - Mięta - opakowanie - 20 torebek x 2 g szt. 50, Herbata owocowa - ( hibiskus, aronia, jabłko, jeżyny, owoc dzikiej róży, skórki cytrynowe, owoc brzoskwini, owoc jagody, owoc truskawki ) - opakowanie - 20 torebek x 2 g szt. 50, Herbata czarna ekspresowa, opakowanie - 100 torebek x 2 g szt. 8, Herbatniki PETIT BEURRE - tradycyjna receptura, polecane do wypieków, op.100g, op. 300, Kawa rozpuszczalna zbożowa - op. 150g szt. 40, Kakao rozpuszczalne z witaminami, opakowanie 600 g szt. 50, Kasza gryczana prażona cała - opakowanie 0,9 kg kg 30, Kasza jęczmienna perłowa, biała, łamana drobna - op. 3 kg kg 25, Kasza manna - op. 1kg kg 15, Kasza pęczak, biały - op. 0,9 kg kg 30, Kasza kuskus kg 20, Ketchup łagodny, opakowanie 1000 g szt. 15, Kisiel z cukrem, różne smaki, opakowanie 1,3 kg szt. 15, Koncentrat pomidorowy, zawartość ekstraktu 30% + -2% - opakowanie-słoik - 950 g szt. 100, Krem do smarowania z orzechami laskowymi - zawartość 13%, opakowanie - słoik 500 g - wartość: energetyczna w 100g produktu 530 kcal, białka 6,4 szt. 40, Kukurydza konserwowa puszka 340 g po odsączeniu masa netto 280 g szt. 100, Kwasek cytrynowy 20 g szt. 25, Liść laurowy - ziele suche - op. 6g szt. 80, Majeranek - ziele suche otarte - op. 8g szt. 100, Majonez dekoracyjny, opakowanie - słoik - 600ml szt. 80, Makaron nitki nr 2 - op. 0,5 kg kg 75, Makaron spaghetti nr 4 - op. 0,5 kg kg 30, Makaron świderki Nr 19 - op. 0,5 kg kg 60, Mąka pszenna TYP 480 - op. 1kg kg 350, Mąka ziemniaczana - op. 1kg kg 20, Miód naturalny pszczeli - wielokwiatowy nektarowy - opakowanie - słoik 400g - wartość energetyczna w 100g produktu 1334kJ/319kcal szt. 50, Napój herbaciany 1,3 kg szt. 20, Musztarda, opakowanie 1l szt. 10, Olej rafinowany rzepakowy z pierwszego tłoczenia - op. 1l szt. 200, Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia , na zimno, opakowanie butelka szklana 500 ml szt. 10, Owoce suszone ( rodzynki, morele, śliwki, daktyle ) kg 20, Papryka konserwowa, opakowanie - słoik 720 g szt. 40, Pieprz czarny mielony naturalny - op.20g szt. 80, Płatki do mleka - Kwadraciki z pełnego ziarna pszenicy o smaku cynamonowym- op. 500 g - wartość energetyczna w 100g produktu 412 kcal - zawartość mąki pszennej pełnoziarnistej 31,1%, substancje wzbogacające: witamina C, niacyna, kwas pantotenowy, witaminy z grupy B, żelazo zredukowane, węglan wapnia. szt. 30, Płatki do mleka - Zbożowe kółeczka z miodem - op. 500 g - wartość energetyczna w 100g produktu 369 kcal, zawartość mąk pełnoziarnistych 64,6%, miodu 4,1% szt. 30, Płatki do mleka - Zbożowe kuleczki o smaku czekoladowym op. 500 g - wartość energetyczna w 100g produktu 379 kcal, zawartość mąki 63%, kakao 5,6%, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 0,5% szt. 30, Płatki owsiane górskie błyskawiczne - op. 400g - zawartość energetyczna w 100g produktu 366 kcal, węglowodany przyswajalne 62,40g szt. 20, Ryż biały długoziarnisty - opakowanie-torba papierowa - 1kg, wartość energetyczna w 100g produktu 344kcal kg. 100, Sok malinowy zagęszczony, pojemność butelki szklanej 420 ml, skład: cukier lub syrop glukozowo - fruktozowy, zagęszczony sok aroniowy 65% zagęszczony sok wiśniowy (0,25%), syrop bez konserwantów, pasteryzowany. szt. 50, Sok owocowy nieprzecierowy ( jabłka, pomarańcze, ananasy, winogrona, cytryny, gruszki, nektarynki, mango, morele ), opakowanie - butelka szklana o poj. 1l szt. 300, Sok przecierowy na bazie marchwi i owoców, opakowanie - butelka szklana o poj. 1l szt. 300, Soczki owocowe w opakowaniu 0,2 szt. 500, Szczaw konserwowy opakowanie - słoik 350 g szt. 100, Sól kamienna jodowana - op. 1kg szt. 100, Oregano , torebka 10 g szt. 30, Tymianek, torebka 10 g szt. 30, Proszek do pieczenia 15 g szt. 25, Wiórki kokosowe, opakowanie 100 g szt. 5, Ziele angielskie - op. 15g szt. 30, Przyprawa warzywna do potraw -sucha- warzywa suszone 15,5%, op. 200-220g szt. 10, Jajko czekoladowe -szt. 20 g szt. 200, Przyprawa w płynie 1l szt. 6, Zioła do drobiu mieszanka rozmarynu, bazylii, majeranku, mięty, tymianku, szałwii, cebuli i czosnku, opakowanie - torebka 35 g szt. 10, Pianka w czekoladzie - op.500 g szt. 150, Batonik czekoladowy -szt. 50 g szt. 200, Czekolada - szt. 25-30 g szt. 250, Cukierki miękkie op.1 kg kg. 6, Ciastka op.25 - 35 g szt. 210, Owoce suszone -chips -op 10 - 20g szt. 250, Żelki - op. 10 - 20 g szt. 250.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: WODA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda mineralna w butlach o poj. 19l szt. 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 41.11.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.