eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Barzkowice › ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH/CATERINGOWYCH DLA UCZESTNIKÓW SZKOLENIA



Ogłoszenie z dnia 2010-12-15

Barzkowice: ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH/CATERINGOWYCH DLA UCZESTNIKÓW SZKOLENIA
Numer ogłoszenia: 409464 - 2010; data zamieszczenia: 15.12.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach, Barzkowice 1, 73-134 Barzkowice, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 5613700 do 02, faks 091 5613791.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: SAMORZĄDOWA WOJEWÓDZKA OSOBA PRAWNA.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH/CATERINGOWYCH DLA UCZESTNIKÓW SZKOLENIA.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych dla uczestników szkolenia na terenie powiatu łobeskiego w ramach działania Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013 . W ramach usługi Wykonawca każdego dnia szkolenia zapewni dla 20 uczestników i 1 wykładowcy (razem 21 osób): 1. serwis kawowy 2. obiad dwudaniowy 1. Serwis kawowy obejmujący: - gorącą kawę rozpuszczalną i herbatę - podaną w termosach (kawa i herbata bez ograniczeń) -dodatki: cukier podany w cukiernicy, cytryna i śmietanka w jednoporcjowych opakowaniach (dodatki bez ograniczeń) - mieszanka kruchych ciastek (co najmniej 3 rodzaje), w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju; Serwis kawowy ma być podany przy użyciu filiżanek ceramicznych wraz ze spodkami i łyżeczkami metalowymi. 2. Obiad obejmujący: danie pierwsze - zupa, danie główne mięsne, dodatki: ziemniaki lub frytki, zestaw 2 surówek, kompot lub sok owocowy Wszystkie składniki obiadu, które będą podane pierwszego dnia szkolenia powinny być różne od składników obiadu, które będą podane w drugim dniu szkolenia. Obiad dla każdego z uczestników szkolenia powinien być podany na gorąco, na zastawie ceramicznej wraz kompletem sztućców metalowych. Wykonawca zapewnia także odpowiednią ilość obrusów do nakrycia stołów jak również odpowiednią ilość serwetek gastronomicznych. Serwis kawowy podany będzie pierwszego dnia szkolenia od godz. 10.00 , natomiast drugiego dnia serwis kawowy będzie podany od godz. 9.30 Obiad pierwszego dnia szkolenia będzie podany w godz. od 13.30 do 14.00, natomiast drugiego dnia obiad podany będzie w godz. od 13.30 do 14.00.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie dotyczy realizacji szkolenia w ramach działania Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013, realizacja dotyczy umowy z Fundacją Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.12.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Stowarzyszenie WIS Wolne Inicjatywy Społeczne, Radowo Małe 36, 72-314 Radowo Małe, kraj/woj. zachodniopomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1340,05 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1260,00

  • Oferta z najniższą ceną: 1260,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1260,00

  • Waluta: PLN.

ZAŁĄCZNIK I

Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę

  • 1. Podstawa prawna

    Postępowanie prowadzone jest w trybie zamówienie z wolnej ręki na podstawie art. 5 ust. 1a ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

  • 2. Uzasadnienia wyboru trybu

    Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

    Zamawiający Prowadził Postępowanie w trybie przetargu nieograniczonego, jednakże zamówienie w tej części postępowania zostało unieważnione. W celu terminowej realizacji zadania zamawiający wszczął postępowanie w trybie zamówienia z wolnej ręki, zgodnie z art. 5 ust. 1a pkt. 4

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.