eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Świdnica › Ogłoszenie o zamówieniu na dostawę wędlin, konserw mięsnych i pasztetów do Aresztu Śledczego w Świdnicy

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-10-18

Świdnica: Ogłoszenie o zamówieniu na dostawę wędlin, konserw mięsnych i pasztetów do Aresztu Śledczego w Świdnicy
Numer ogłoszenia: 406356 - 2012; data zamieszczenia: 18.10.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Świdnicy , ul. Trybunalska 16, 58-100 Świdnica, woj. dolnośląskie, tel. 0-74 854 93 00, faks 0-74 854 93 02.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: więziennictwo.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Ogłoszenie o zamówieniu na dostawę wędlin, konserw mięsnych i pasztetów do Aresztu Śledczego w Świdnicy.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I 1. Kiełbasa biała 270 kg 2. Kiełbasa podwawelska 500 kg 3. Kiełbasa parówkowa 540 kg 4. Kiełbasa tatrzańska 900 kg 5. Kiełbasa zielonogórska 180 kg 6.Kiełbasa zwyczajna 2200 kg 7. Kiełbasa śląska drobiowa 1100 kg 8. Kiełbasa żywiecka 230 kg 9. kiełbasa krakowska parzona 200 kg 10. Parówki cienkie 700 kg 11. Boczek wędzony 450 kg 12. Szynka wieprzowa gotowana 130 kg 13. Kaszanka czarna 800 kg 14. Pasztet drobiowy 600 kg 15. Salceson włoski 500 kg 16. Szynka tostowa 1000 kg 17. Mortadela 600 kg 18. Polędwica drobiowa 170 kg 19. Szynka z indyka konserwowa 140 kg 20. Kiełbasa golonkowa 630 kg 21. Kiełbasa mielonka 1100 kg 22. Kiełbasa szynkowa 140 kg 23. Pieczeń mięsna 400 kg 24. Kiełbasa piwna 630 kg 25. Podgardle wędzone 360 kg CZĘŚĆ II 1. Konserwa mięsna 300 g 720 kg 2. Pasztet drobiowy 300 g 720 kg 3. Pasztet drobiowy 130 g 720 kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.12.11.20-2, 15.13.10.00-5, 15.12.12.10-1.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: wadium nie jest wymagalne

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie wykonawcy

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie wykonawcy

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie wykonawcy

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie wykonawcy

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie wykonawcy

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Świdnicy ul. Trybunalska 15 58-100 Świdnica.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.11.2012 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Aresztu Śledczego w Świdnicy ul. Trybunalska 16 58-100 Świdnica.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: ogłoszenie o zamówieniu na dostawę wędlin.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I 1. Kiełbasa biała 270 kg 2. Kiełbasa podwawelska 500 kg 3. Kiełbasa parówkowa 540 kg 4. Kiełbasa tatrzańska 900 kg 5. Kiełbasa zielonogórska 180 kg 6.Kiełbasa zwyczajna 2200 kg 7. Kiełbasa śląska drobiowa 1100 kg 8. Kiełbasa żywiecka 230 kg 9. kiełbasa krakowska parzona 200 kg 10. Parówki cienkie 700 kg 11. Boczek wędzony 450 kg 12. Szynka wieprzowa gotowana 130 kg 13. Kaszanka czarna 800 kg 14. Pasztet drobiowy 600 kg 15. Salceson włoski 500 kg 16. Szynka tostowa 1000 kg 17. Mortadela 600 kg 18. Polędwica drobiowa 170 kg 19. Szynka z indyka konserwowa 140 kg 20. Kiełbasa golonkowa 630 kg 21. Kiełbasa mielonka 1100 kg 22. Kiełbasa szynkowa 140 kg 23. Pieczeń mięsna 400 kg 24. Kiełbasa piwna 630 kg 25. Podgardle wędzone 360 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.13.11.20-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: ogłoszenie o zamówieniu na dostawę konserw mięsnych i pasztetów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ II 1. Konserwa mięsna 300 g 720 kg 2. Pasztet drobiowy 300 g 720 kg 3. Pasztet drobiowy 130 g 720 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.13.10.00-5, 15.13.13.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.