Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2011-12-01
Jarosław: Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU
w kategoriach:I.PIECZYWO 15810000-9 II.PRODUKTY MLECZARSKIE 15500000-3
III.MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE 15110000-2 15130000-8 IV.DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY 15112100-7 15114000-0 V.RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 15800000-6
VI.MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY CPV 15330000-0; 15220000-6 VII.JAJA 03142500-3 VIII.OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY 15300000-1
według zestawienia stanowiącego Załącznik Nr 1 do specyfikacji
Numer ogłoszenia: 405766 - 2011; data zamieszczenia: 01.12.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , pl. Mickiewicza 4, 37-500 Jarosław, woj. podkarpackie, tel. 0-16 624-37-80, faks 0-16 624-37-80.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.jaroslaw.domypomocy.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Budżetowa Starostwa Powiatowego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU w kategoriach:I.PIECZYWO 15810000-9 II.PRODUKTY MLECZARSKIE 15500000-3 III.MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE 15110000-2 15130000-8 IV.DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY 15112100-7 15114000-0 V.RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 15800000-6 VI.MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY CPV 15330000-0; 15220000-6 VII.JAJA 03142500-3 VIII.OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY 15300000-1 według zestawienia stanowiącego Załącznik Nr 1 do specyfikacji.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU w kategoriach:I.PIECZYWO 15810000-9 II.PRODUKTY MLECZARSKIE 15500000-3 III.MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE 15110000-2 15130000-8 IV.DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY 15112100-7 15114000-0 V.RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 15800000-6 VI.MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY CPV 15330000-0; 15220000-6 VII.JAJA 03142500-3 VIII.OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY 15300000-1 według zestawienia stanowiącego Załącznik Nr 1 do specyfikacji zamówienia realizowane będą sukcesywnie w okresie od 01.01.2012 do 30.06.2012.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2012.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Wykonawca spełni w/w warunek jeżeli prowadzi działalność gospodarczą w zakresie objętym niniejszym zamówieniem, co potwierdza stosownym odpisem
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Wykonawca musi dysponować właściwym środkiem transportu do dostawy artykułów spożywczych danej kategorii oraz posiadać wdrożony system HACCP, co potwierdza stosownym oświadczeniem.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
oświadczenie o spełnianiu wymogów wynikających z systemu HACCP zgodnie z Rozporządzeniem (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2006r Nr 171, poz. 1225). Dla wykonawców kategorii III Mięsa i wyroby garmażeryjne oraz IV Drób świeży i podroby - Aktualna decyzja lub zaświadczenie właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Powiatowego Inspektora Weterynarii stwierdzające dopuszczenie wykonawcy do obrotu handlowego mięsem i wędlinami, wystawione lub poświadczone nie wcześniej niż 6 m-cy przed terminem składania ofert
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jaroslaw.domypomocy.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej
Plac Mickiewicza 4
37-500 Jarosław.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.12.2011 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Plac Mickiewicza 4 37-500 Jarosław Administracja.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb pszenno-żytni, krojony (0,9-1kg ) - 3.000kg, Chleb pszenny, krojony (0,5-1kg ) - 1.500kg, Bułki pszenne 100g - 7.000szt, Chleb razowy krojony - 550kg, Rogale słodkie - 1.000 szt, Bułka tarta - 40kg, Bułki drożdżowe z nadzieniem słodkim( w tym dżem, ser, czekolada, mak, jagoda, budyń )100-150g - 2.000 szt, Babka drożdżowa z rodzynkami - 150kg, Pączki z nadzieniem - 300szt, Bułki drożdżowe z kapustą 100-150g - 1.500szt, Bułki drożdżowe z ziemniakami i kaszą 100-150g - 1.500 szt, Cebulaki - 600szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1. Cena - 80
- 2. Jakość - 20
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: PRODUKTY MLECZARSKIE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko pasteryzowane 3,2 % 1l - 4.000l, Śmietana 18% folia ( 0,5-1l ) - 450l, Śmietana 30% - 20l, Masło z zawartością tłuszczu zwierzęcego min. 82% - 800kg, Ser biały półtłusty (1kg-2kg) -500kg, Ser żółty typu edamski - 60kg, Ser żółty typu salami- 40kg, Ser żółty wędzony - 20kg, Ser topiony smakowy 100g - 130kg, Ser fromage do 100g - 36kg, Jogurt owocowy (150-250g )- 150l, Jogurt naturalny b/c (150-250g) - 30l, Maślanka folia 1l - 400l, Kefir kubek (200g-250g ) - 300l, Serek biały z dodatkami do smarowania pieczywa (100g-200g )-30kg, Serek homogenizowany słodki lub z owocami (100g-200g) -150kg, Serek biały ziarnisty (100g-200g) - 80kg, Ser Feta - 5kg, Ser Mozarella 5kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kiełbasa zwyczajna - 150kg, Kiełbasa mortadela - 80kg, Kiełbasa żywiecka wieprzowa -100kg, Kiełbasa szynkowa - 80kg, Kiełbasa kminkowa lub inna z przyprawami - 80kg, Kiełbasa firmowa - 20kg, Kiełbasa wiejska - 100kg, Kiełbasa golonkowa - 30kg, Kiełbasa kanapkowa - 30kg, Szynka wieprzowa - 60kg, Szynka wiejska - 90kg, Polędwica wieprzowa gotowana - 40kg, Boczek wędzony gotowany - 30kg, Baleron - 50kg, Lencz - 70kg, Kiszka gryczana - 80kg, Pasztetowa wieprzowa - 70kg, Pasztet zapiekany - 100kg, Salceson wieprzowy - 70kg, Słonina - 30kg, Smalec - 15kg, Kości wieprzowe cięte - 300kg, Kości wędzone - 10kg, Karkówka b/k - 200kg, Udziec wołowy - 50kg, Metka - 250kg, Nogi wieprzowe - 40kg, Rosół tani, szponder - 15kg, Rosół drogi , rostbef - 40kg, Schab bez kości -90kg, Schab faszerowany - 30kg, Parówkowa - 200kg, Wątroba wieprzowa - 60kg, Biodrówka - 15kg, Mięso od szynki - 90kg, Kiełbasa biała - 60kg, Kiełbasa grillowa - 20kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1. Cena - 80
- 2. Jakość - 20
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Żołądki drobiowe ( świeże) - 30kg, Udka drobiowe ( świeże) - 250kg, Filet z kurczaka ( świeży) 100kg, Filet z indyka (świeży) - 60kg, Kurczak ( świeży) - 50kg, Wątroba drobiowa ( świeża) - 70kg, Kiełbasa drobiowa - 20kg, Salceson z indyka - 30kg, Szynka drobiowa - 20kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00-7, 15.11.40.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ananas kawałki (340g-500g ) - 15kg, Barszcz biały w proszku (30g-60g) - 3kg, Baton z nadzieniem owocowym (50g-80g)- 200szt, Bazylia (10g-20g) - 0,8 kg, biszkopty (150g-250g) - 10kg, Brzoskwinia w syropie (500g - 850g) - 40kg, Budyń (40g - 65g) - 40 kg, Bulion drobiowy w kostkach (60g-120g) - 2,5kg, Bulion grzybowy w kostkach (60g-120g) - 2,5kg, Bulion warzywny w kostkach (60g-120g) - 2,5kg, Chrzan tarty (270-300g) - 20kg, Ciastka b/ c kruche (80g-100g) - 3kg, Ciastka b/c wafle (80g-100g ) - 8kg, Ciastka herbatniki w czekoladzie - 25kg, Ciastka kruche z marmoladą - 30kg, Ciastka typu markiz - 20kg, Ciastka z galaretką typu delicje - 30kg, Cukier kryształ (0,5-1kg) - 950kg, Cukier puder (0,5-1kg) -10kg, Cukier waniliowy (16g- 32g) - 2,5kg, Cukierki czekoladowe - 20kg, Cynamon (10g-20g)- 0,4kg, Czekolada b/c (80g-100g) - 8kg, Czekolada nadziewana 100g -20kg, Drożdże (0,5kg - 1kg) - 5kg, Dżem owocowy (0,9 - 1kg) - 200kg, Filet z makreli w oleju 170g - 200szt, Filet z makreli w pomidorach 170g- 200szt, Galaretka owocowa (80g-90g ) - 10kg, Galaretka w czekoladzie 15kg, Groch połówki (0,25kg - 1kg) -15kg, Groszek konserwowy 400g - 30kg, Gulasz angielski 300g - 400szt, Herbata liściasta 100g - 50kg, Kakao ciemne (0,25-1kg) -4kg, Kasza gryczana (0,5 -1kg) - 70kg, Kasza jęczmienna (0,5 - 1kg) - 70kg, Kasza kukurydziana (0,5 -1kg) - 40kg, Kasza manna (0,5kg- 1kg)- 70kg, Kawa naturalna (0,5 - 1kg) - 2kg, Kawa zbożowa (0,5 - 1kg) - 14kg, Ketchup ( 0,5l- 1l) - 80kg, Kisiel owocowy (45g - 65g) - 30 kg, Kminek (10g - 20g) - 1,8kg, Koncentrat buraczany (300ml- 380 ml) -10l, Koncentrat pomidorowy 30% (0,9 kg - 1kg) - 40kg , Krem orzechowy do smarowania( 380g-400g) - 40kg, Kukurydza konserwowa 400g - 35kg, Kwasek cytrynowy (10g 20g) - 1,5kg, Liść laurowy (10g - 20g )- 0,5kg, Majeranek (10g-20g) - 0,5kg, Majonez 1000g - 100kg, Makaron łazanka (0,25-1kg) - 70kg, Makaron muszelka (0,25-1kg) - 30kg, Makaron nitka (0,25-1kg) - 60kg, Makron świderki (0,25-1kg) - 300kg, Makaron wstążka falowana (0,25- 1kg) - 30kg, Makaron zacierka (0,25-1kg) - 50kg, Margaryna mleczna 250g - 60kg, Marmolada 1000g -30kg, Mak suchy niebieski (250g-500g) - 1,5kg, Mąka pszenna tortowa 1kg - 130kg, Mąka pszenna zwykła 1kg typ 500- 350kg, Mąka ziemniaczana (0,5- 1kg) - 30kg, Miód prawdziwy 400g - 50kg,Mleko zagęszczone słodzone 533g- 25kg, Musztarda stołowa (0,5kg - 1kg) - 40kg, Ocet 0,5l - 10l, Ocet winny (0,5-1l) - 1l, Ogórek konserwowy (500g- 1000g) - 60kg, Oliwa z oliwek 1l - 1l, Olej słonecznikowy 1l - 250l, Oregano (10g-20g) - 0,3kg, Papryka marynowana( 400g-900g)- 40kg, Papryka słodka (10g-20g)- 2kg, Paprykarz 300g- 130szt, Pasztecik drobiowy( 130g-135g) -1300szt, Pieczarka marynowana ( 400g-900g) - 30kg, Pieprz ( 10g-20g) - 2kg, Pieprz ziołowy (10g-20g) - 2kg, Pierniczki w czekoladzie nadziewane - luz - 20kg, Pierniczki nadziewane lukrowane - luz - 20kg, Płatki kukurydziane ( 0,25-1kg) - 30kg, Płatki owsiane górskie ( 0,25-1kg)- 50kg, Pomidory w puszce 400g - 70kg, Powidło 1000g - 40kg, Proszek do pieczenia (16g-32g) - 1kg, Przyprawa w proszku do mięsa typu delikt do 1kg - 6kg, Przyprawa do zup i sosów w proszku typu ziarenka smaku do 1kg - 15kg, Przyprawa do zup w płynie 1l - 50l, Przyprawa do ryb do 0,5-0,5kg, Przyprawa do mięsa mielonego do 0,5-0,5kg, Przyprawa Curry 20g - 0,2kg, Rodzynki 100g - 2kg, Ryż (0,5-1kg) - 180kg, Sałatka z buraczków i papryki do 1kg - 20kg, Sałatka z kapustą i warzywami do 1kg, - 50kg, Sałatka z ogórków krojonych do 1kg, - 30kg, Seler marynowany ( 400g-1kg) - 20kg, Sok pomarańczowy 2l - 15szt, Sok Jabłkowy 2l -15szt, Sok marchwiowo-owocowy (0,3l-0,4l) - 1200szt, Sok owocowy b/c (200ml - 300ml) - 60szt, Sok wieloowocowy 2l - 15szt, Sok z czarnej porzeczki 2l - 15szt, Soki zagęszczone do herbaty extrakt min 60% (04l -0,5l) - 20l, Sos pieczarkowy ( 30g-50g) - 2kg, Sos pieczeniowy ( 30g-50g) - 3kg, Sos pomidorowo-paprykowy( 30g-50g) - 4kg, Sos sałatkowy 9g- 5kg, Sól (0,5-1kg) 200kg, Szprot w pomidorach 170g - 150szt, Szynka wieprzowa konserwowa 910g - 33kg, Śledzie w oleju marynowane ( 2kg-3kg) - 70kg, Śliwka wędzona 100g - 2kg, Tuńczyk w oleju w kawałkach dużych 185g- 600szt, Wafelek czekoladowy 50g,- 200szt, Wafelek śmietankowy 50g - 100szt, Wafelki czekoladowe - luz - 20kg, Wafelki śmietankowe - luz 10kg, Wafle tortowe suche 200g - 50szt, Wiórki kokosowe 100g - 1kg, Ziele angielskie ( 10g - 20g) 1kg, Zioła prowansalskie ( 10g-20g) 1kg, Zupa cebulowa w proszku (35g-60g) - 3kg, Zupa grochowa w proszku ( 35g-60g) - 3kg, Zupa grzybowa w proszku (35g- 60g) - 3kg, Zupa ogonowa w proszku ( 35g-60g) - 4kg, Zupa pieczarkowa w proszku ( 35g-60g)- 3kg, Żurek ( 0,5-1l) 40l..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kalafior ( 0,45kg - 2,5kg) - 60kg, Bukiet jarzyn ( 0,45 - 2,5kg) - 130kg, Mieszanka kompotowa ( 0,45-2,5kg) - 20kg, Truskawka ( 0,45-2,5kg)- 30kg, Fasolka szparagowa zielona ( 0,45-2,5kg)- 50kg, Brokuły ( 0,45kg-2,5kg) - 60kg, Wiśnia b/pestki ( 0,45-2,5kg) - 20kg, Ryba panga - płaty - 120kg, Ryba mintaj - kostki - 30kg, Fasola szparagowa żółta ( 0,45-2,5kg) - 20kg, Brukselka ( 0,45-2,5kg) - 30kg, Mieszanka chińska ( 0,45-2,5kg) - 40kg, Lody owocowe 200ml - 250 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0, 15.22.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: JAJA.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja świeże L- 10.000 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Burak ćwikłowy- 400kg, Banan - 250kg, Borowik krojony - 1kg, Borówka-30kg, Brokuły - 20szt, Cebula - 300kg, Cebula czerwona - 10kg, Czosnek - 15kg, Cytryna - 140kg, Cebulka zielona pęczki - 200szt, Fasola Jaś - 80kg,Fasola szparagowa-20kg, Jabłko - 800kg, Kalafior-30 szt, Kapusta biała -400kg, Kapusta pekińska - 40szt, Kapusta czerwona - 45kg, Kapusta włoska - 60kg, Kapusta kiszona - 100kg, Koper zielony pęczki - 150szt, Kalarepa - 10szt, Klementynka - 60kg, Marchew - 700kg, Orzechy włoskie -1,5kg, Ogórek świeży - 50kg, Ogórek kiszony - 90kg, Pieczarka - 150kg, Pietruszka korzeń - 130kg, Pietruszka natka pęczki - 400szt, Podgrzybek krojony 1kg, Pomidory - 200kg, Papryka świeża - 20kg, Por - 70kg, Pomarańcze - 120kg, Rzodkiewka pęczki - 40szt, Seler korzeń - 150kg,Śliwka węgierka 200kg,Śliwka jerozolimska 100kg, Sałata zielona - 100szt, Sałata lodowa 40szt, Winogron biały - 10kg, Winogron ciemny - 10kg, Ziemniaki 9000kg, Ziemniaki młode - 500 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z JAROSŁAWIA
- Przebudowa drogi powiatowej Nr 1633R Roźwienica - Rudołowice w m. Rudołowice - chodnik
- "Dostawa i montaż urządzeń skateparku na dz. 1542 obr. 3 Jarosław".
- Dostawa środków dezynfekcyjnych, antyseptycznych oraz produktów toaletowych z podziałem na pakiety.
- Przebudowa drogi powiatowej Nr 1785R Boratyn - Zamiechów w m. Dobkowice poprzez budowę chodnika
- Dostawa środków myjących i środków do płukania w zmywarkach gastronomicznych przemysłowych
- Opracowanie dokumentacji technicznej na przebudowę drogi powiatowej Nr 1717R Bobrówka - Wysock w km 5+230 - 5+967
więcej: przetargi w Jarosławiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa warzyw, owoców oraz jajek na potrzeby Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie
- Sukcesywna dostawa produktów nabiałowych do COS-OPO w Giżycku
- "Dostawa produktów suchych, konserwowych kawy i herbaty do Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego "Bażyna" w Pogorzelicy w 2024 roku" - II postępowanie
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki w Przedszkolu Miejskim Nr 2 w podziale na części.
- DOSTAWA ŻYWNOŚCI NA POTRZEBY KUCHNI SP ZOZ GARWOLIN
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 12 z Oddziałami Integracyjnymi w Chorzowie, ul. Skrajna 2 - I/2024
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.