eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zakopane › Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki przy Szkole Podstawowej nr 2 w Zakopanem, ul. Skibówki 2d

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-12-09

Zakopane: Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki przy Szkole Podstawowej nr 2 w Zakopanem, ul. Skibówki 2d
Numer ogłoszenia: 403538 - 2010; data zamieszczenia: 09.12.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa Nr 2 w Zakopanem , ul. Skibówki 2d, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 0-18 2014602, faks 0-18 2017177.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp2zakopane.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki przy Szkole Podstawowej nr 2 w Zakopanem, ul. Skibówki 2d.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: OFERTA CZĘŚCIOWA cz. I - mięso wołowe i wieprzowe, mięso drobiowe, podroby, wędliny wołowe, wieprzowe, drobiowe. L.p. ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne 1. Kiełbasa toruńska kg 40 2. Kiełbasa podwawelska kg 40 3. Kiełbasa wiejska kg 120 4. Kiełbaski frankfurterki kg 30 5. Kiełbasa biała kg 10 6. Boczek wędzony kg 80 7. Wędzonka jarmarczna kg 5 8. Żeberka wędzone kg 10 9. Filet z kurczaka kg 320 10. Udko z kurczaka kg 20 11. Filet z indyka kg 250 12. Kurczak świeży kg 50 13. Dramsztyki kg 140 14. Kiełbasa toruńska kg 40 15. Kiełbasa podwawelska kg 40 16. Kiełbasa wiejska kg 120 17. Kiełbaski frankfurterki kg 30 18. Kiełbasa biała kg 10 19. Boczek wędzony kg 80 20. Wędzonka jarmarczna kg 5 21. Żeberka wędzone kg 10 OFERTA CZĘŚCIOWA cz. II- nabiał L.p. ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne 1 Mleko 3% karton 1litr szt. 350 2 Twaróg półtłusty kg 250 3 Jogurt owocowyJogobella lu równoważny150g szt. 1500 4 Śmietana 18% 500g (słodka) szt. 50 5 Śmietana 18% 400g (kwaśna) szt. 1500 6 Masło extra 200g szt. 900 7 Margaryna palma lub równoważna 250g szt. 450 8 Kefir 2% 400g szt. 10 9 Jogurt naturalny 150g szt. 20 OFERTA CZĘŚCIOWA cz. III - jarzyny, owoce L.p. ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne 1 Buraki kg 260 2 Cebula kg 220 3 Cebula zielona pęczek 20 4 Czarna jagoda kg 10 5 Czereśnie świeże kg 20 6 Fasola JAŚ kg 20 7 Fasola drobna kg 15 8 Groch łuskany kg 15 9 Gruszki kg 100 10 Jabłka kg 400 11 Kalafior świeży szt. 10 12 Kapusta biała kg 400 13 Kapusta czerwona kg 10 14 Kapusta młoda szt. 100 15 Kapusta pekińska szt. 150 16 Koper zielony pęczek 350 17 Marchew kg 500 18 Marchew wiązki szt. 15 19 Ogórki zielone kg 100 20 Papryka świeża czerwona kg 10 21 Pieczarki świeże kg 30 22 Pietruszka korzeń kg 40 23 Pietruszka zielona pęczek 350 24 Pomidory kg 150 25 Rzodkiewka pęczek 20 26 Sałata zielona - lodowa szt. 300 27 Seler korzeń kg 130 28 Szczypiorek pęczek 20 29 Truskawki świeże kg 30 30 Ziemniaki kg 4500 31 Ziemniaki młode kg 400 32 Banany kg 350 33 Brzoskwinie kg 15 34 Cytryny kg 55 35 Kapusta kiszona kg 150 36 Klementynki kg 70 37 Mandarynki kg 70 38 Ogórki kiszone kg 80 39 Pomarańcze kg 200 40 Jaja kurze klasa XL szt. 3900 OFERTA CZĘŚCIOWA cz. IV - mrożonki L.p. ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne 1. Kluski śląskie 450 g szt. 800 2. Naleśniki z serem kg 150 3. Placki ziemniaczane szt. 1200 4. Truskawki mrożone kg 220 5. Marchew mrożona mini kg 60 6. Groszek zielony - mrożony kg 50 7. Mieszanka kompotowa mrożona kg 90 8. Mieszanka królewska 3 - składnikowa kg 80 9. Mieszanka warzywna mrożona 7-składnikowa kg 60 10. Kalafior mrożony kg 80 11. Fasolka szparagowa mrożona zielona kg 80 12. Brokuły mrożone kg 80 13. Filet z pangi kg 80 14. Filet z mintaja kg 80 15. Filet z dorsza kg 80 16. Paluszki rybne kg 45 OFERTA CZĘŚCIOWA cz. V - pieczywo. L.p. ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne 1 Chleb mieszany krojony 600g szt. 650 2 Bułki zwykłe (wodne) szt. 300 3 Bułka tarta kg 160 OFERTA CZĘŚCIOWA cz. VI - różne produkty spożywcze L.p. ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne 1 Cukier kryształ kg 700 2 Cukier puder kg 15 3 Czosnek granulowany 20g szt. 200 4 Grzanki zwykłe 150 g szt. 50 5 Kasza jęczmienna wiejska gruba kg 100 6 Kasza manna kg 15 7 Majeranek 7g szt. 100 8 Makaron łazanka 4-ro jajeczny 500g szt. 50 9 Makaron nitki 4-ro jajeczny typu Czarniecki 250g szt. 150 10 Makaron muszelki 4-ro jajeczny 500g szt. 150 11 Makaron spaghetti 4-ro jajeczny 500g szt. 100 12 Makaron świderki 4-ro jajeczny 2000g szt. 120 13 Makaron zacierka babuni 250g szt. 150 14 Mąka pszenna krupczatka kg 10 15 Mąka pszenna poznańska kg 100 16 Mąka pszenna tortowa kg 350 17 Mąka ziemniaczana kg 15 18 Olej kujawski 1litr szt. 150 19 Olej uniwersalny 5litr szt. 60 20 Przyprawa sypka typu Kucharek 1000g kg 80 21 Przyprawa w płynie typu Magii 1litr szt. 80 22 Rosołki drobiowe 180g szt. 80 23 Rosołki grzybowe 60g szt. 30 24 Rosołki wołowe 180g szt. 80 25 Ryż biały 1000g kg 90 26 Ryż biały PARABOILED kg 15 27 Sos do spaghetti 1000g szt. 5 28 Sos do spaghetti 45g szt. 50 29 Sos sojowy 150g szt. 10 30 Sól jodowana 100g kg 100 31 Zioła prowansalskie 10g szt. 50 32 Drożdże 100 g szt. 30 33 Pieprz cytrynowy 20 g szt. 20 34 Bazylia 10g szt. 50 35 Cukier waniliowy 32g szt. 50 36 Cynamon mielony 20g szt. 20 37 Groszek ptysiowy 8g szt. 300 38 Herbata expressowa (dobra jakość) 100 szt. 50 39 Kminek 30g szt. 30 40 Kwasek cytrynowy 20g szt. 130 41 Liść laurowy 7g szt. 130 42 Oregano 10g szt. 50 43 Papryka słodka 20g szt. 140 44 Pieprz naturalny mielony 20g szt. 200 45 Pieprz ziołowy mielony 20g szt. 200 46 Proszek do pieczenia 36g szt. 50 47 Ziele angielskie 15g szt. 100 48 Koncentrat barszczu 380 g szt. 25 49 Koncentrat pomidorowy 30% 400g taki jak bażant szt. 70 50 Koncentrat pomidorowy 30% 850g taki jak bażant szt. 70 51 Musztarda 425g szt. 20 52 Koperek konserwowy nie solony 180g szt. 80 53 Kukurydza konserwowa 400g szt. 50 54 Ananasy w puszce 565g szt. 15 55 Brzoskwinie w puszce 850 g szt. 15 56 Chrzan tarty 180 g szt. 20 57 Dżem truskawkowy wysoko słodzony 300g szt. 20 58 Dżem truskawkowy wysoko słodzony 3,50kg szt. 4 59 Groszek konserwowy 400g szt. 50 60 Ketchup łagodny 450g szt. 25 61 Ogórki konserwowe 900g takie jak voltumnus szt. 150 62 Syrop malinowy 0,5 l naturalny bez konserwantów szt. 85.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6, 15.89.60.00-5, 15.81.10.00-6, 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.33.11.70-9, 15.22.10.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 23.12.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub niespełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub niespełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub niespełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub niespełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub niespełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Wykonawca ma do oferty załączyć wypełniony druk oferty z cenami jednostkowymi danego zadania.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy w zakresie: cena jednostkowa danego produktu może ulec zmianie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku od towarów i usług VAT, przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena jednostkowa brutto, ceny jednostkowe netto pozostają bez zmian. Przewiduje się możliwość w sezonie na dane owoce i warzywa z wystąpieniem do wykonawcy o obniżenie cen jednostkowych w stosunku do podanych w ofercie.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp2zakopane.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szkoła Podstawowa nr 2, ul. Skibówki 2d, 34-500 Zakopane.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.12.2010 godzina 14:00, miejsce: Szkoła Podstawowa nr 2, ul. Skibówki 2d, 34-500 Zakopane.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego, mięsa drobiowego, podrobów, wędlin wołowych, wieprzowych, drobiowych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kiełbasa toruńska kg 40 2. Kiełbasa podwawelska kg 40 3. Kiełbasa wiejska kg 120 4. Kiełbaski frankfurterki kg 30 5. Kiełbasa biała kg 10 6. Boczek wędzony kg 80 7. Wędzonka jarmarczna kg 5 8. Żeberka wędzone kg 10 9. Filet z kurczaka kg 320 10. Udko z kurczaka kg 20 11. Filet z indyka kg 250 12. Kurczak świeży kg 50 13. Dramsztyki kg 140 14. Kiełbasa toruńska kg 40 15. Kiełbasa podwawelska kg 40 16. Kiełbasa wiejska kg 120 17. Kiełbaski frankfurterki kg 30 18. Kiełbasa biała kg 10 19. Boczek wędzony kg 80 20. Wędzonka jarmarczna kg 5 21. Żeberka wędzone kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 23.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa nabiału.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mleko 3% karton 1litr szt. 350 2 Twaróg półtłusty kg 250 3 Jogurt owocowyJogobella lu równoważny150g szt. 1500 4 Śmietana 18% 500g (słodka) szt. 50 5 Śmietana 18% 400g (kwaśna) szt. 1500 6 Masło extra 200g szt. 900 7 Margaryna palma lub równoważna 250g szt. 450 8 Kefir 2% 400g szt. 10 9 Jogurt naturalny 150g szt. 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 23.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa jarzyn, owoców.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Buraki kg 260 2 Cebula kg 220 3 Cebula zielona pęczek 20 4 Czarna jagoda kg 10 5 Czereśnie świeże kg 20 6 Fasola JAŚ kg 20 7 Fasola drobna kg 15 8 Groch łuskany kg 15 9 Gruszki kg 100 10 Jabłka kg 400 11 Kalafior świeży szt. 10 12 Kapusta biała kg 400 13 Kapusta czerwona kg 10 14 Kapusta młoda szt. 100 15 Kapusta pekińska szt. 150 16 Koper zielony pęczek 350 17 Marchew kg 500 18 Marchew wiązki szt. 15 19 Ogórki zielone kg 100 20 Papryka świeża czerwona kg 10 21 Pieczarki świeże kg 30 22 Pietruszka korzeń kg 40 23 Pietruszka zielona pęczek 350 24 Pomidory kg 150 25 Rzodkiewka pęczek 20 26 Sałata zielona - lodowa szt. 300 27 Seler korzeń kg 130 28 Szczypiorek pęczek 20 29 Truskawki świeże kg 30 30 Ziemniaki kg 4500 31 Ziemniaki młode kg 400 32 Banany kg 350 33 Brzoskwinie kg 15 34 Cytryny kg 55 35 Kapusta kiszona kg 150 36 Klementynki kg 70 37 Mandarynki kg 70 38 Ogórki kiszone kg 80 39 Pomarańcze kg 200 40 Jaja kurze klasa XL szt. 3900.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 23.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa mrożonek.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kluski śląskie 450 g szt. 800 2. Naleśniki z serem kg 150 3. Placki ziemniaczane szt. 1200 4. Truskawki mrożone kg 220 5. Marchew mrożona mini kg 60 6. Groszek zielony - mrożony kg 50 7. Mieszanka kompotowa mrożona kg 90 8. Mieszanka królewska 3 - składnikowa kg 80 9. Mieszanka warzywna mrożona 7-składnikowa kg 60 10. Kalafior mrożony kg 80 11. Fasolka szparagowa mrożona zielona kg 80 12. Brokuły mrożone kg 80 13. Filet z pangi kg 80 14. Filet z mintaja kg 80 15. Filet z dorsza kg 80 16. Paluszki rybne kg 45.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.10.00-3, 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 23.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa pieczywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Chleb mieszany krojony 600g szt. 650 2 Bułki zwykłe (wodne) szt. 300 3 Bułka tarta kg 160.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 23.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa różnych produktów spożywczych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Cukier kryształ kg 700 2 Cukier puder kg 15 3 Czosnek granulowany 20g szt. 200 4 Grzanki zwykłe 150 g szt. 50 5 Kasza jęczmienna wiejska gruba kg 100 6 Kasza manna kg 15 7 Majeranek 7g szt. 100 8 Makaron łazanka 4-ro jajeczny 500g szt. 50 9 Makaron nitki 4-ro jajeczny typu Czaniecki 250g szt. 150 10 Makaron muszelki 4-ro jajeczny 500g szt. 150 11 Makaron spaghetti 4-ro jajeczny 500g szt. 100 12 Makaron świderki 4-ro jajeczny 2000g szt. 120 13 Makaron zacierka babuni 250g szt. 150 14 Mąka pszenna krupczatka kg 10 15 Mąka pszenna poznańska kg 100 16 Mąka pszenna tortowa kg 350 17 Mąka ziemniaczana kg 15 18 Olej kujawski 1litr szt. 150 19 Olej uniwersalny 5litr szt. 60 20 Przyprawa sypka typu Kucharek 1000g kg 80 21 Przyprawa w płynie typu Magii 1litr szt. 80 22 Rosołki drobiowe 180g szt. 80 23 Rosołki grzybowe 60g szt. 30 24 Rosołki wołowe 180g szt. 80 25 Ryż biały 1000g kg 90 26 Ryż biały PARABOILED kg 15 27 Sos do spaghetti 1000g szt. 5 28 Sos do spaghetti 45g szt. 50 29 Sos sojowy 150g szt. 10 30 Sól jodowana 100g kg 100 31 Zioła prowansalskie 10g szt. 50 32 Drożdże 100 g szt. 30 33 Pieprz cytrynowy 20 g szt. 20 34 Bazylia 10g szt. 50 35 Cukier waniliowy 32g szt. 50 36 Cynamon mielony 20g szt. 20 37 Groszek ptysiowy 8g szt. 300 38 Herbata expressowa (dobra jakość) 100 szt. 50 39 Kminek 30g szt. 30 40 Kwasek cytrynowy 20g szt. 130 41 Liść laurowy 7g szt. 130 42 Oregano 10g szt. 50 43 Papryka słodka 20g szt. 140 44 Pieprz naturalny mielony 20g szt. 200 45 Pieprz ziołowy mielony 20g szt. 200 46 Proszek do pieczenia 36g szt. 50 47 Ziele angielskie 15g szt. 100 48 Koncentrat barszczu 380 g szt. 25 49 Koncentrat pomidorowy 30% 400g taki jak bażant szt. 70 50 Koncentrat pomidorowy 30% 850g taki jak bażant szt. 70 51 Musztarda 425g szt. 20 52 Koperek konserwowy nie solony 180g szt. 80 53 Kukurydza konserwowa 400g szt. 50 54 Ananasy w puszce 565g szt. 15 55 Brzoskwinie w puszce 850 g szt. 15 56 Chrzan tarty 180 g szt. 20 57 Dżem truskawkowy wysoko słodzony 300g szt. 20 58 Dżem truskawkowy wysoko słodzony 3,50kg szt. 4 59 Groszek konserwowy 400g szt. 50 60 Ketchup łagodny 450g szt. 25 61 Ogórki konserwowe 900g takie jak voltumnus szt. 150 62 Syrop malinowy 0,5 l naturalny bez konserwantów szt. 85.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 23.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.