eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bedlno › Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego i produktów drobiowych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-11-28

Bedlno: Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego i produktów drobiowych
Numer ogłoszenia: 399988 - 2011; data zamieszczenia: 28.11.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 373258 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Wojszycach, Wojszyce 47, 99-311 Bedlno, woj. łódzkie, tel. 024 2821468, faks 024 2821468 w. 30.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Samorządu Terytorialnego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego i produktów drobiowych.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna (w miarę zgłaszanych potrzeb) 12 miesięczna dostawa mięsa drobiowego i produktów drobiowych - do magazynu żywnościowego Domu Pomocy Społecznej w Wojszycach. Szacunkowa ilość zamawianych przez Zamawiającego towarów w okresie obowiązywania umowy zawartej z wybranym Wykonawcą w wyniku rozstrzygnięcia niniejszego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego wynosi około: 1) Filet z piersi kurcząt świeży - ok. 355 kg; wyrób spełniający następujące parametry: filet z piersi kurczaka - elementy świeże; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524; 2) Kurczak świeży - ok. 1000 kg; wyrób spełniający następujące parametry: mięso z kurczaka w pierwszym gatunku, tuszka, nie mrożony, dostarczany luzem w pojemnikach;- wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86520; 3) Podudzie z kurcząt świeże - ok. 60 kg; wyrób spełniający następujące parametry: pałka z nogi kurczaka świeża w pierwszym gatunku, nie mrożone, dostarczane luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86522; 4) Udziec z kurcząt świeży - ok. 60 kg; wyrób spełniający następujące parametry: udka z kurczaka świeże w pierwszym gatunku, nie mrożone, dostarczane luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524; 5) Noga z kurcząt świeża - ok. 120 kg; wyrób spełniający następujące parametry: cała noga z kurczaka świeża w pierwszym gatunku, nie mrożona, dostarczana luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524; 6) Porcja rosołowa z kurcząt mrożona- ok. 200 kg; wyrób spełniający następujące parametry: porcja rosołowa z kurczaka mrożona; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524; 7) Porcja rosołowa z kurcząt świeża - ok.200 kg ; wyrób spełniający następujące parametry: porcja rosołowa z kurczaka świeża, nie mrożona, dostarczana luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524; 8) Kości spożywcze z kurcząt - ok. 200 kg; wyrób spełniający następujące parametry: kości spożywcze z kurczaka świeże, nie mrożone, dostarczane luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524; 9) Wątroba z kurcząt świeża - ok. 230 kg; wyrób spełniający następujące parametry: podroby - wątroby z kurczaka świeże; wymogi dla tego produktu określa polska norma PN-A-86523; 10) Żołądki z kurcząt świeże - ok.60 kg; wyrób spełniający następujące parametry: podroby - żołądki z kurczaka świeże; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86523; 11) Serca z kurcząt świeże - ok. 60 kg; wyrób spełniający następujące parametry: podroby - serca z kurczaka świeże; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86523; 12) Parówki drobiowe - ok. 50 kg; wyrób spełniający następujące parametry: kiełbasa drobiowa, homogenizowana, drobno rozdrobniona, parzona, cienkie-paluszek, w osłonie sztucznej; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526:1995/Az2:2000; 13) Szynka bawarska z kurcząt lub produkt równoważny - ok.70 kg; za produkt równoważny uważa się wyrób odpowiadający następującym cechom technicznym i/ lub użytkowo-funkcjonalnym: wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 14) Szynka szlachecka lub produkt równoważny - ok.50 kg; za produkt równoważny uważa się wyrób odpowiadający następującym cechom technicznym i/ lub użytkowo-funkcjonalnym: wyrób blokowy, grubo rozdrobniony, parzony ; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 15) Szynka królewska lub produkt równoważny - ok.30 kg; za produkt równoważny uważa się wyrób odpowiadający następującym cechom technicznym i/ lub użytkowo-funkcjonalnym: wyrób blokowy, grubo rozdrobniony, parzony; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 16) Szynka śniadaniowa lub produkt równoważny - ok.120 kg; za produkt równoważny uważa się wyrób odpowiadający następującym cechom technicznym i/lub użytkowo-funkcjonalnym: wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony; wymogi dla tego produktu określa polska norma:PN-A-82007; 17) Schab drobiowy - ok.60 kg; wyrób spełniający następujące parametry : kiełbasa drobiowa, wysoko wydajna, parzona; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 18) Mortadela drobiowa - ok. 50 kg; wyrób spełniający następujące parametry: kiełbasa drobiowa, drobno rozdrobniona, homogenizowana, parzona, baton ok. 1 kg; wyroby dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526:1995/Az2:2000; 19) Pieczeń kutnowska lub produkt równoważny - ok.160 kg; za produkt równoważny uważa się wyrób odpowiadający następującym cechom technicznym i/ lub użytkowo-funkcjonalnym: pieczeń drobiowa, w foremkach, wyrób średnio rozdrobniony; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 20) Pieczeń cygańska lub produkt równoważny - ok. 60 kg; za produkt równoważny uważa się wyrób odpowiadający następującym cechom technicznym i/ lub użytkowo-funkcjonalnym : pieczeń drobiowa, średnio rozdrobniona; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 21) Pasztet drobiowy - ok.180 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wyrób podrobowy, blokowy, parzony; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526;.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.20.00 - Drób 15.11.21.00 - Świeży drób 15.11.21.30 - Kurczęta 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.15.00 - Produkty drobiowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grzegorz Nowakowski, Dąbrowa 6, 26-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 31690,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 31402,50

  • Oferta z najniższą ceną: 31402,50 / Oferta z najwyższą ceną: 31402,50

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.