eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk › Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla HP 11-1 w Tczewie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-12-07

Gdańsk: Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla HP 11-1 w Tczewie
Numer ogłoszenia: 398930 - 2010; data zamieszczenia: 07.12.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda , ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3017916, faks 58 3017916.

  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: www.pomorska.ohp.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: instytucjia rynku pracy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla HP 11-1 w Tczewie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla HP 11 w Tczewie od dnia podpisania umowy do dnia 31 grudnia 2011 roku do: Hufca Pracy 11-1 w Tczewie, ul. Sobieskiego 10. 1) Przedmiotem zamówienia podzielonego na dwanaście zadań częściowych: Zadanie nr 1 - rośliny uprawne, produkty ogrodnictwa i warzywnictwa Zadanie nr 2 - jaja kurze Zadanie nr 3 - ryby Zadanie nr 4 - mięso i produkty mięsne Zadanie nr 5 - ryby i przetwory konserwowe Zadanie nr 6 - owoce, warzywa i podobne produkty Zadanie nr 7 - oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Zadanie nr 8 - produkty mleczarskie Zadanie nr 9 - produkty przemiału ziarna i skrobi Zadanie nr 10 - różne produkty spożywcze Zadanie nr 11 - napoje Zadanie nr 12- pieczywo 2) Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do HP 11-1 w Tczewie, ul. Sobieskiego 10 (dokładne miejsce na terenie HP 11-1 Tczew wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy). 3) Dostawca realizuje dostawy na własny koszt, transportem przystosowanym do tego celu i spełniającym niezbędne wymagania określone przepisami prawa obowiązującymi w tym zakresie. 4) Każdy z artykułów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Cykliczne dostawy będą realizowane od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 7.00 do 14.00. najpóźniej na drugi dzień od złożenia zapotrzebowania. Każdorazowa dostawa odbywa się na podstawie wcześniejszego zapotrzebowania określającego dokładną godzinę dostarczenia, datę dostarczenia, ilość, rodzaj artykułów, złożonego nawet w dniu poprzedzającym dostawę (pisemnie, faksem lub telefonicznie). Cykliczne dostawy będą realizowane jak następuje: 5) Zamawiający powiadomi telefonicznie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane artykuły z podaniem ilości. 6) Artykuły muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji. 7) Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa artykułów wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. 8) Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie artykułów do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy. 9) Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. 10) W trakcie realizacji zamówienia Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany proporcji ilościowych poszczególnego asortymentu w stosunku do podanego w formularzu ofertowym. 11) Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanych artykułów i dostarczenia nowej partii artykułów do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji. 12) Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranego pracownika. 13) Każda dostawa winna być ubezpieczona przez Wykonawcę na jego koszt w zakresie odpowiedzialności cywilnej. 14) W przypadku niedostarczenia towaru w wyznaczonym terminie i czasie lub dostarczenia towaru niezgodnie ze złożonym zapotrzebowaniem, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu niedostarczonego towaru, a kosztami zakupu (fakturą Vat) obciąży Wykonawcę. Zamawiający powiadomi o tym fakcie Wykonawcę telefonicznie i na piśmie..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.24.00-8, 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.89.00.00-9, 15.43.00.00-1, 03.21.00.00-6, 15.41.00.00-5, 15.33.11.70-9, 03.22.00.00-9, 15.22.00.00-6, 03.14.25.00-3, 15.30.00.00-1, 15.81.00.00-9, 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.13.11.30-5, 15.20.00.00-0, 15.11.90.00-5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 12.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający odstępuje od żądania wadium w niniejszym postępowaniu.

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

19) Zamawiający dopuszcza zmianę postanowień zawartej umowy w zakresie: a) Zmian organizacyjnych stron np. zmiana reprezentacji lub siedziby firmy. b) Zmian osób wyznaczonych do uzgodnień i koordynacji przedmiotu niniejszej umowy. c) W przypadku zmian unormowań prawnych powszechnie obowiązujących np. zmiana urzędowej stawki podatku VAT. W przypadku zmiany obowiązującej stawki podatku VAT, Zamawiający dopuszcza możliwość zmniejszenia lub zwiększenia wynagrodzenia o kwotę równą różnicy w kwocie podatku VAT. Strony dokonają odpowiedniej zmiany wynagrodzenia w przypadku realizacji tej części zamówienia, której w dniu zmiany stawki podatku VAT jeszcze nie dokonano. d) W innych sytuacjach, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia niniejszej umowy i mających charakter zmian nieistotnych tzn. takich, o których wiedza na etapie postępowania o udzielenie zamówienia nie wpłynęłaby na krąg podmiotów ubiegających się o to zamówienie lub na wynik postępowania.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pomorska.ohp.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy ul. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.12.2010 godzina 10:00, miejsce: Otwarcie ofert nastąpi w siedzibie Zamawiającego, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk,.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: tak

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie nr 1 - rośliny uprawne, produkty ogrodnictwa i warzywnictwa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 ananas szt. 10 2 banany kg 150 3 cytryny kg 20 4 pomarańcze kg 50 5 mandarynki kg 40 6 truskawka kg 40 7 gruszki kg 40 8 nektaryna kg 40 9 brzoskwinie kg 30 10 śliwki kg 50 11 czereśnie kg 30 12 winogrona kg 80 13 kiwi kg 10 14 arbuz kg 150 15 jabłka świeże kg 300 16 ziemniaki jadalne późne kg 4500 17 ziemniaki młode kg 500 18 buraki ćwikłowe kg 300 19 marchew kg 530 20 cebula czerwona kg 10 21 cebula kg 500 22 czosnek kg 3 23 czosnek Szt. 30 24 kapusta młoda Szt. 180 25 kapusta biała kg 500 26 kapusta czerwona kg 50 27 pietruszka korzeń kg 250 28 seler kg 250 29 seler naciowa Szt. 20 30 groch cały kg 10 31 groch łuska 5kg Szt. 11 32 fasola kg 50 33 por kg 100 34 por Szt. 40 35 papryka kg 60 36 pomidory kg 200 37 ogórki kg 250 38 sałata Szt. 150 39 kapusta pekińska kg 85 40 kapusta pekińska w szt Szt. 35 41 kapusta włoska kg 10 42 kabaczek - cukinia kg 20 43 kalafior Szt. 15 44 jarmuż kg 2 45 rzodkiewka Szt. 65 46 natka pietruszki Szt. 530 47 koper zielony Szt. 150 48 koper zielony duży Szt. 40 49 szczypiorek Szt. 150 50 fasolka szparagowa kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9, 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie nr 2 - jaja kurze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Jaja Jaja kurze klasa A szt. 4000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie nr 3 - ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 ryby Pstrągi filety kg 10 2 Karpie filety kg 5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie nr 4 - mięso i produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 flaki wołowe 900g Szt. 15 2 wołowina zrazowa kg 5 3 kości wieprzowe kg 15 4 porcje rosołowe (korpusy) kg 700 5 kurczak świeży kg 60 6 uda całe z kurczaka kg 400 7 rozbeft wołowy kg 5 8 ćwiartki tylne drobiowe kg 20 9 filet z piersi z kurczaka kg 110 10 wątroba z kurczaka kg 80 11 żołądki drobiowe kg 15 12 karkówka wieprzowa z/k kg 15 13 schab wieprzowy z/k kg 30 14 karkówka b/k kg 100 15 schab b/k kg 100 16 Golonka b/k kg 20 17 szynka b/k kg 30 18 mięso gulaszowe kg 15 19 słonina kg 10 20 łopatka wieprzowa b/k kg 280 21 polędwica wieprzowa kg 5 22 boczek wędzony kg 30 23 boczek świeży kg 40 24 wątroba wieprzowa kg 35 25 żeberka kg 40 26 pasztetowa kg 30 27 wątrobianka kg 10 28 pasztet zapiekany kg 15 29 salceson kg 10 30 kaszanka kg 10 31 szynka wieprzowa kg 20 32 kiełbasa żywiecka lub podobne kg 250 33 kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 180 34 kiełbasa szynkowa drobiowa kg 250 35 kabanosy kg 16 36 kiełbasa z weka kg 150 37 kiełbasa śląska i podobne kg 70 38 kiełbasa biała kg 16 39 kiełbasa zwyczajna kg 90 40 kiełbasa metka kg 40 41 parówki kg 100 42 serdelki kg 24 43 baleron kg 30 44 polędwica drobiowa i podobne kg 150 45 szynka mielona kg 60 46 mortadela kg 10 47 mielonka kanapkowa lub podobne kg 200 48 przysmak śniadaniowy kg 55 49 tyrolska kg 70 50 szynka konserwowa kg 60 51 kotlet hamburger kg 16 52 pasztet w słoiku 0,15 dag Szt. 18 53 pasztet puszka 0,15 dag Szt. 600 54 turystyczna puszka 0,30 dag Szt. 100 55 tyrolska puszka 0,30 dag Szt. 100 56 szynka mielona puszka 0,30 dag Szt. 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.90.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zadanie nr 5 - ryby i przetwory konserwowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 panga kg 80 2 filet z karpia kg 10 3 filet z mintaja kg 20 4 śledzie solone matjasy kg 20 5 paprykarz 300g Szt. 30 6 łosoś sałatkowy Szt. 30 7 paprykarz 156 g Szt. 60 8 szprot w pomidorach Szt. 30 9 śledź w pomidorach Szt. 30 10 tuńczyk w oleju Szt. 20 11 pstrąg wędzony kg 5 12 łosoś wędzony kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Zadanie nr 6 - owoce, warzywa i podobne produkty.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 brukselka paczka 1kg Szt. 20 2 brukselka mrożona 2,5 kg Szt. 20 3 marchewka mrożona w 1 kg kg 50 4 marchewka z groszkiem 1 kg kg 50 5 warzywa na patelnię 1 kg kg 15 6 barszcz czerwony koncentrat 250 ml Szt. 50 7 surówka kg 5 8 Oliwki 0,20 dag Szt. 20 9 kalafior mrożony kg 50 10 mieszanka warzywna 1 kg kg 50 11 groszek mrożony 1 kg kg 10 12 groszek konserwowy 1 kg Szt. 60 13 fasolka konserwowa czerwona 1 kg Szt. 30 14 szpinak Szt. 20 15 cebulka konserwowa 0,30 dag Szt. 18 16 brokuły kg 15 17 soczek owocowy 0,33 ml Szt. 120 18 truskawka mrożona kg 10 19 szczaw konserwowy 1 kg Szt. 30 20 kapusta kwaszona biała kg 220 21 pieczarka solona Szt. 10 22 pieczarki kg 50 23 pieczarki konserwowe 0,50 dag Szt. 40 24 kukurydza konserwowa 0,25 dag Szt. 50 25 ogórki małosolne kg 30 26 ogórki konserwowe 0,75 dag Szt. 60 27 ogórki kiszone kg 110 28 chrzan z żurawiną 160 g Szt, 20 29 chrzan tarty 160 g Szt, 40 30 seler konserwowy Szt, 15 31 papryka konserwowa 0,75 dag Szt, 40 32 koncentrat pomidorowy 1 litr szt. 90 33 zapiekanka Szt., 160 34 pyzy ziemniaczane z mięsem kg 100 35 frytki paczka 1 kg Szt., 325 36 frytki ziemniaczane 1,5 kg szt. 25 37 syrop owocowy 6,5l szt. 45 38 rodzynki suszone 10 dag szt. 20 39 dżem 7kg Szt, 24 40 kompot owocowy szt 24 41 brzoskwinia konserwowa szt 60 42 ananas konserwowy szt 96 43 owoce tropikalne konserwowe szt 24 44 sok owocowy 2l szt 50 45 śliwki suszone 0,5 kg op 3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Zadanie nr 7 - oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 olej uniwersalny 1l szt. 24 2 olej 3l szt 12 3 olej 5l szt 40 4 masło roślinne 200g szt 90 5 margaryna 500g szt 650.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Zadanie nr 8 - produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 mleko spożywcze 3,2% tł. 1l. UHT szt. 600 2 śmietana zakwaszona 18% tł. l 130 3 śmietana 30% tł. l 20 4 śmietanka 500g 30% tł. Szt. 30 5 śmietanka jednorazowa 10 szt op 200 6 jogurt owocowy 1,5%-2,5% tł. 150g Szt. 1500 7 jogurt pitny Szt. 400 8 Maślanka 1l Szt. 50 9 jogurt naturalny 0,5 l Szt. 100 10 Kefir 0,30 ml Szt. 120 11 Deser 0,30 ml Szt. 120 12 serek homogenizowany 0,30 dag Szt. 500 13 serek grani Szt. 150 14 ser twarogowy 200g Szt. 50 15 ser twarogowy półtłusty kg 30 16 ser wędzony kg 15 17 ser żółty kg 120 18 ser feta półtłusty 0,250 g Szt. 30 19 ser topiony 0,150 g Szt. 200 20 ser topiony 0,150 g Szt. 880 21 ser topiony krążek szt. 100 22 serek almette Szt. 200 23 ser kanapkowy szt 500 24 serek kanapkowy 100g szt 100 25 Lody na patyku szt 120 26 lody 1400 km szt 30 27 lody 1000ml szt 50 28 lody 900ml szt 50 29 masło świeże 200g szt. 1300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Zadanie nr 9 - produkty przemiału ziarna i skrobi.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 mąka pszenna typ 750 kg 450 2 mąka ziemniaczana 1 kg kg 10 3 kasza manna 1 kg kg 30 4 kasza wiejska 1 kg kg 60 5 kasza pęczak 1 kg kg 30 6 ryż w woreczkach Szt. 25 7 Ryż 1 kg kg 40 8 płatki owsiane 1 kg Szt. 10 9 płatki kukurydziane 1 kg Szt. 20 10 płatki 500g Szt. 20 11 płatki kukurydziane 250g Szt. 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Zadanie nr 10 - różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Drożdżówki Szt. 450 2 makaron kokardki 3 kg Szt. 15 3 makaron nitki 3 kg Szt. 20 4 makaron świderki 3 kg kg 45 5 makaron spaghetti 3 kg Szt. 12 6 makaron paczka 3 kg Szt. 40 7 makaron zacierka 3 kg Szt. 80 8 paszteciki 9 szt. Op. 400 9 sól kg 200 10 sól konserwowa kg 50 11 ciasta różne kg 40 12 cukier kryształ 1 kg kg 700 13 cukier puder 0,5 kg szt. 20 14 kakao Puchatek 0,75 dag szt. 100 15 miód sztuczny 1 l Szt. 25 16 miód naturalny 1 l Szt. 25 17 czekolada pełna mleczna 0,100 g szt. 120 18 czekolada Szt. 40 19 czekolada nadziewana 0,150 dag szt. 200 20 cukierki różne kg 15 21 lizaki Szt. 60 22 ciastka różne kruche kg 80 23 Wafelki nadziewane na wagę kg 12 24 polewa do lodów owocowa 250 g Szt. 8 25 polewa do lodów czekoladowa 250 g Szt. 15 26 zestaw świąteczny czekoladowy szt 80 27 wafelki w opk typu princeska lub równoważne opk 6 28 Baton czekoladowy w opakowaniu Szt. 80 29 gofry Opk. 24 30 Murzynki 0,300 g Szt. 160 31 Mikołaj 0,250 dag Szt. 40 32 paluszki Szt. 80 33 czipsy Szt. 20 34 wafle-miseczki Szt. 100 35 kwasek cytrynowy 0,20 g Szt. 150 36 cukier waniliowy 0,30 g Szt. 150 37 proszek do pieczenia 0,30 g Szt. 50 38 krem do ciast Szt. 20 39 krem czekoladowy 200g Szt. 350 40 masła typu czekoladowe, owocowe 450 g Szt. 80 41 herbata expressowa 50szt. Szt. 5 42 herbata expressowa 100 szt. Opk. 25 43 Herbata 0,100 g opk 100 44 herbata expressowa 100 szt. opk 50 45 kawa naturalna mielona 250 g szt. 100 46 różne produkty spożywcze kawa 500g Szt. 30 47 kawa capucino 250 g Szt. 20 48 kawa rozpuszczalna zbożowa 0,150 g Szt. 25 49 kawa rozpuszczalna 200g Szt. 20 50 kawa rozpuszczalna szt. 50 51 majonez wiadro 3 kg Szt. 20 52 majonez 0,300g Szt. 24 53 majonez wiadro 3 kg szt. 30 54 Musztarda 0,200 g szt 30 55 musztarda 1 l szt. 30 56 ocet winny 0,5 l szt 20 57 Ocet 0,5 l szt. 50 58 ocet balsamiczny 0,5 l szt. 10 59 sos sałatkowy koper-ziołowy Szt. 1 60 sos chili Szt. 3 61 sos sojowy 0,5 l szt. 4 62 sos do hamburgerów Szt. 5 63 sos słodko-kwaśny w słoikach szt. 50 64 sos czosnkowy 500 g Szt. 12 65 sos do spagetti Szt. 4 66 sos do spagetti Szt. 25 67 barszcz czerwony koncentrat szt. 50 68 keczup 500ml Szt. 30 69 ketchup 1 litr szt. 30 70 sos meksykański Szt. 10 71 żurek butelka szt. 30 72 żurek w proszku szt. 25 73 rosół drobiowy 1000 g szt. 20 74 zupy chińskie 0,45 g szt. 200 75 zupy chińskie 0,45 g szt. 100 76 puree Szt. 100 77 zupy chińskie 0,45 g Szt. 200 78 drożdże 100 g szt. 10 79 ziele angielskie 600g Szt. 8 80 ziele angielskie szt. 25 81 majeranek 150g Szt. 12 82 majeranek 500g Szt. 4 83 majeranek 20g szt. 40 84 kminek szt. 20 85 liść laurowy Szt. 50 86 liść laurowy szt. 12 87 pieprz w ziarnach 1000g Szt. 1 88 pieprz naturalny 1000g szt. 12 89 pieprz 20g Szt. 25 90 pieprz ziołowy 20 g Szt. 6 91 pieprz ziołowy 20g Szt. 25 92 papryka mielona kg szt. 12 93 papryka mielona 20g Szt. 50 94 curry 25g Szt. 20 95 Kurkuma 20 g Szt. 20 96 przyprawa do flaków Szt. 6 97 magi w płynie 1 l szt. 10 98 przyprawa do kurczaka 0,25 g Szt. 50 99 przyprawa do kurczaka 1000g szt. 10 100 przyprawa typu jarzynka 1kg Szt. 5 101 przyprawa typu jarzynka 200g szt. 200 102 budyń Szt. 100 103 kisiel Szt. 60 104 Cynamon 0,20 g Szt. 50 105 przyprawa do grilla kg szt. 3 106 przyprawa do ryb 600g szt. 6 107 przyprawa gyros 30g Szt. 25 108 przyprawa gyros 1000 g szt. 3 109 zasmażka kg 5 110 sos sałatkowy 700g szt. 10 111 galaretka owocowa Szt. 50 112 żelatyna 1000g Szt. 10 113 żelatyna Szt. 25.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Zadanie nr 11 - napoje.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 napoje woda pitna but. 1,5l gazowana szt. 100 2 woda pitna but. 1,5l niegazowana szt. 100 3 woda pitna but. 0,5 l gazowana szt. 150 4 woda pitna but. 0,5l niegazowana szt. 150 5 napoje gazowane 2l Szt. 48 6 napoje niegazowane Szt. 150 7 napoje gazowane 1,5 l szt. 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.90.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Zadanie nr 12- pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 różne produkty spożywcze Bułka pszenna 100g Szt. 500 2 Bułka pszenna 50g Szt. 2000 3 rogale Szt. 300 4 bułka tarta 1 kg szt. 60 5 bułka hamburger Szt. 160 6 chleb mieszany 1 kg szt. 200 7 chleb krojony pszenny 1 kg szt. 4500 8 chleb razowy 1 kg Szt. 80.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.