eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zakopane › Dostawa żywności na potrzeby Przedszkola nr 7 w Zakopanem

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-11-25

Zakopane: Dostawa żywności na potrzeby Przedszkola nr 7 w Zakopanem
Numer ogłoszenia: 397696 - 2011; data zamieszczenia: 25.11.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 7 , ul. Nowotarska 32a, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 18 2068495, faks 18 2068495.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka samorzadowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa żywności na potrzeby Przedszkola nr 7 w Zakopanem.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: III. Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 7 w Zakopanem z siedziba przy ul. Nowotarskiej 32A Zakres zamówienia obejmuje : Zadanie nr 1- Dostawa pieczywa Nazwa jm ilość 1. bułka wodna 0,10kg szt 1000 2. bułka mała kajzerka 0,06 kg szt 1000 3. chleb krojony zwykły 0,60kg szt 1200 4. chleb krojony razowy 0,5kg szt 600 5. drożdżówka mała lub równoważe 0,05kg szt 2000 6. pączki 0,05kg szt 600 7.Babka jogurtowa 8.babka piaskowa 9.babka drożdżowa 10.piernik 11.jabłecznik 12.strucel makowy drożdż. kg kg kg kg kg kg 50 50 50 50 60 40 Zadanie nr 2- Dostawa produktów spożywczych l.p Nazwa jm ilość 1. galaretki owocowe różne smaki smak truskawkowy smak pomarańcz smak cytrynowa szt 190 190 100 2. cukier biały 1kg kroleski kg 1200 3. cukier puder 0,5kg kg 13 4. cukier waniliowy 32g szt 290 5. dżem słoik 280g typu Łowicz[różne] smak truskawkowy smak owoce lesne smak malina szt 70 55 60 6. groszek kon. 400g -puszka szt 140 7. herbata granul 9g [saga] szt 50 8. kakao ciemne 200g 10-12% szt 50 9. kasza jęczmienna 1kg (średnia) kg 100 10 .kawa inka kartonik 150g szt 50 11. ketchup 500 g typ równowazny szt 50 12. konserwa rybna w sosie pomidorowym 170g filet z makreli szt 300 13. kukurydza puszka 400g szt 20 14. liść laurowy 7g szt 30 15. maggi 1l szt 25 16. majeranek 7g szt 50 17. majonez kielecik 310ml lub równoważny szt 100 18. miod wielokwiat.400g szt 20 19. brzoskwinia puszka -850g szt 50 20. kucharek 200g lub równoważny szt 175 21. olej kujawski 1l lub równoważny szt 120 22 . pieprz mielony 20g szt 200 23. płatki śniadaniowe 1kg lub równoważne szt 50 24. przecier pomidorowy 30% typu bażant 850g szt 70 25. ryż 1kg kg 150 26. paola syrop 0,5l typ (herbapol) lub rownoważny szt 15 27. sól jodowana 1kg kg 140 28. ziele angielskie 15g szt 30 29. makaron 1kg lub równoważny kg 90 30. makaron nitki typu Lubella 0,5kg lub równowazny szt 70 31. makaron typu Lubella 0,5kg łazanka spaghetti muszelki Szt Szt szt 65 260 290 32. płatki owsiane górskie 500g szt 45 33. proszek do pieczenia 30g szt 40 34. oregano 10g szt 20 35. kwasek cytr. 20g szt 40 36. bazylia 8g szt 20 37. sos do spaghetti typu Winiary-47g lub równowazny szt 100 38. kasza kukurydziana 1kg szt 20 39. kasza manna 1kg Szt 45 40. bułka tarta 1kg szt 125 41. sos do chińskiego typu winiary lub rownowazny 1kg szt 120 42. budyń 60g typu Gellwe lub równoważny smak śmietankowy smak waniliowy smak czekoladowy szt 300 350 100 43. kisiel 60g typuGellwe lub równoważny smak truskawkowy smak cytrynowy smak malina szt 320 200 200 44. mąka ziemniaczana 1kg kg 35 45. pasztet drobiowy 200g szt 280 46. maka tortowa typ 450 pszenna kg 600 47. sok w kartonie 2l (Caprio)lub równowazny pomarańczowy jabłkowy czarna porzeczka multiwita jablko-aro-wiś Szt Szt Szt Szt szt 190 190 160 270 320 48. szczaw w słoiku 180g szt 120 49. chrzan tarty 180 Szt 15 50. czekolada 100g szt 450 51. kminek szt 20 52. krem czekoladowy nutella lub równoważny Szt 60 53. przyprawa do kury 20g szt 20 54. papryka słodka 20g szt 45 55. sok z marchewki 1l typ witaminka (Hortex) szt 250 56. soda oczyszczona40g szt 40 57. wafelki typu skawa 20g Szt pak 20 58. wafelki typu grześki w czekoladzie 32g Szt pak 15 59. wafelki typu haralky Szt pak 5 60. żurek w torebkach szt 100 Zadanie nr 3- Dostawa mięsa i podrobów,wyrobów wędliniarskich,drobiu,wyrób drobiarskich l.p Nazwa jm ilość 1 Kiełbasa szynkowa kg 28 2 Kiełbasa podwawelska kg 80 3 Kiełbasa żywiecka kg 26 4 Szynka wieprzowa kg 70 5 Szynka drobiowa kg 50 6 Udko z kury kg 280 7 Podgardle wedzone kg 40 8 Parówka drobiowa kg 55 9 Porcja rosołowa kg 200 10 Schab z kością kg 240 11 Szynka b/k surowa kg 65 12 Mięso rosołowe wołowe kg 100 13 Wątróbka dro. kg 70 14 Łopatka b/k kg 300 15 Pieczeń wołowa kg 210 16 Gulasz wolowy kg 200 17 Filet z indyka kg 55 18 Filet z kury kg 190 19 Pasztet pieczony drobiowy kg 40 20 kurczak kg 100 Zadanie nr 4 - Dostawa produktów mleczarskich l.p Nazwa jm ilość 1 Śmietana 30% 1l szt 75 2 Śmietana 18% 380g szt 1000 3 Mleko (butelka) 3,2% szt 4600 4 Masło ekstra 82% 200g szt 1400 5 Twaróg półtłusty 200g lub równoważny szt 1500 6 Serek homogenizowany 135g(mix owocowe) szt 1800 7 Ser żółty różne Edamski Gołda zakopiański Kg Kg kg 38 25 25 8 Jogurt pitny 125g różne smaki szt 1200 9 Jogurt 125g (różne smaki) szt 900 10 Śmietana ukwaszona 18% szt 300 11 Serek topiony 100g kremowy szt 210 12 Margaryna palma 250g Szt 440 13 Kefir 350g 2% szt 180 Zadanie nr 5 - Dostawa owoców i warzyw lp Nazwa jm ilość 1 Banany kg 320 2 Buraki ćwiklowe kg 230 3 Cebula kg 240 4 Cytryny kg 20 5 Fasola jaś kg 20 6 Groch łuszczony połówki kg 18 7 Gruszki kg 170 8 Jabłka deserowe kg 1000 9 Jajka kurze kl Xl szt 5200 10 Kalafior szt 50 11 Kapusta biała kg 250 12 Kapusta czerwona szt 30 13 Kapusta kwaszona kg 140 14 Kapusta wloska szt 80 15 Mandarynki kg 100 16 Marchew kg 800 17 Ogórki kiszone szt 110 18 Ogórki świeże kg 90 19 Ogórki konserwowe szt 100 20 Papryka świeża kg 18 21 Pieczarki kg 60 22 Pietruszka korzeń kg 210 23 Pomidor kg 70 24 Fasolka szparagowa kf 30 25 Czosnek szt 160 26 Rzodkiew szt 60 27 Sałata zielona szt 230 28 Kapusta pekińska szt 70 29 Seler kg 160 30 Szczypior szt 200 31 Śliwki kg 50 32 Ziemniaki kg 6400 33 Pietruszka natka 25g szt 440 34 Por kg 110 35 Koperek 25g szt 410 36 Brokuły świeże szt 20 37 Botwinka szt 20 38 Winogrono kg 40 39 Kiwi szt 600 40 Brzoskwinia kg 25 41 Pomarańcza kg 200 42 Truskawki świeże kg 100 Zadanie nr 6 - Dostawa mrożonek lp Nazwa jm ilość 1 Ryba filet: Panga Tilapia mintaj Kg Kg kg 100 50 100 2 Kalafior mroż kg 50 3 Truskawki mroż. kg 60 4 Mieszanka kompotowa kg 200 5 Fasolka szpar. mroż kg 75 6 Brukselka mroż kg 10 7 Brokuł mroż. kg 30 Zamawiający informuje ,że podane powyżej ilości artykułów żywnościowych są ilościami szacunkowymi i w trakcie realizacji zamówienia mogą ulec zmniejszeniu. Zamawiający będzie płacił za faktycznie zamówione ilości produktów po cenach jednostkowych podanych w ofercie. Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi przedmiotu zamówienia jak również zgodność z odpowiednimi normami. Zamawiający wymaga, aby wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia spełniał wszelkie wymagania higieniczne określone w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2006 r. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.) oraz obowiązujących aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie. Produkty powinny być świeże, zgodne z normami: PN-A-86003, PN-A-86059, PN-66/A-86233, PN-68/A-86230, PN-A-86155, PN-A-86061, PN-91/A-86300. Miejscem dostawy jest magazyn żywnościowy Przedszkola Nr 7 w Zakopanem ul. Nowotarska 32a Umowa będzie realizowana w oparciu o zamówienia częściowe, które będą składane telefonicznie lub pisemnie przesłane faxem zgodnie z faktycznymi potrzebami Zamawiającego, zgodnie z cenami jednostkowymi zaproponowanymi w ofercie wykonawcy z zastrzeżeniem, że całkowita wartość umowy nie może przekroczyć wysokości posiadanych środków finansowych przeznaczonych na ten cel. Dostawy będą realizowane najpóźniej następnego dnia do godz. 8.00, licząc od daty złożenia, najpóźniej poprzedniego dnia do godz. 9.00, telefonicznie zamówienia na poszczególne produkty z pakietów, o ile zamówienie nie zostanie złożone wcześniej, niż na jeden dzień przed żądaną dostawą i nie zostanie wyznaczony przez Zamawiającego konkretny termin realizacji dostawy. W wyjątkowych sytuacjach mogą wystąpić zamówienia dodatkowe realizowane w tym samym dniu. Wykonawca podejmuje się również rozładunku towaru i przeniesienia go do magazynu żywnościowego w Przedszkolu Nr 7 ul. Nowotarska 32a Wykonawca zobowiązuje się każdorazowo przy dostawie załączyć świadectwo jakości dostarczanego przedmiotu umowy (atest) lub handlowy dokument identyfikacyjny. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać przedmiot umowy czystym środkiem transportu przystosowanym do przewozu przedmiotu umowy a w przypadku przewozu mięsa i wędlin pojazdem dopuszczonym do użytkowania przez Państwową Inspekcję Handlową W przypadku stwierdzenia przez Zamawiającego wadliwej partii dostarczonego towaru, reklamacja zostanie zgłoszona telefonicznie. Wykonawca zobowiązuje się niezwłocznie do jego wymiany na towar wolny od wad w ciągu 3 godzin, w ilościach zakwestionowanych przez Zamawiającego. W przypadku nie przestrzegania terminu dostaw oraz powtarzających się uchybień w realizacji warunków umowy, Zamawiający zastrzega sobie prawo zerwania umowy bez wypowiedzenia. Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzję Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów (art.spoż, warzywa, owoce, jaja, mięso i wędliny itp.) Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania stosownego dokumentu w momencie dostawy produktów. Jaja, przy każdej dostawie, muszą posiadać dokument identyfikacyjny dla jaj konsumpcyjnych spełniających wymogi art. 27 ust. 3 ustawy z dn20.01.2004r o wymaganiach weterynaryjnych produktów pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. nr 33, poz. 288 z późn. zm.) Mięso i wędliny muszą być dostarczane w czystych, zamkniętych pojemnikach do przewozu mięsa i wędlin. Mięso surowe nie może być przewożone razem z wędlinami Mrożonki mają być dostarczane do przedszkola w formie nie rozmrożonej, Nie wykonanie pełnego zakresu ilościowego umowy nie rodzi roszczenia o zakup nie zrealizowanej w okresie obowiązywania umowy ilości towaru. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Zamawiający podał nazwy producentów wyłącznie w celu określenia wymaganego asortymentu i parametrów jakościowych, jakim powinny odpowiadać zamawiane produkty. Zamawiający dopuszcza produkty równoważne. W przypadku zaoferowania asortymentu równoważnego, Wykonawca jest zobowiązany wykazać, że oferowany przez niego produkt spełnia wymagania określone przez Zamawiającego. Na potwierdzenie spełniania wymagań, Wykonawca przedłoży do oferty specyfikację produktu równoważnego oferowanego przez Wykonawcę która ma zawierać wyszczególnione cechy charakterystyczne, potwierdzające zgodność oferowanego asortymentu z asortymentem opisanym przez Zamawiającego ( np.: skład, wagę , gramaturę itp.).

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.22.10.00-3, 03.14.25.00-3, 03.22.00.00-9, 15.51.00.00-6, 15.54.40.00-3, 15.53.00.00-2, 15.55.10.00-5, 15.89.60.00-5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty .

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty .

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty .

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty .

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty .

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Wykonawca jest zobowiązany dołączyć do oferty wypełniony formularz cenowy proponowanych artykułów - zgodnie ze wzorem formularza stanowiącego załącznik nr 7 do siwz. Zamawiający wymaga wypełnienia każdej pozycji formularza

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy w zakresie: Cena jednostkowa danego produktu może ulec zmianie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku od towarów i usług VAT ,przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena jednostkowa brutto, ceny jednostkowe netto pozostaną bez zmian. Zamawiający przewiduje możliwość podwyższenia cen jednostkowych poszczególnych produktów raz na kwartał o wskaźnik wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych za dany kwartał publikowany w Monitorze Polskim (tzw. klauzula waloryzacyjna). O zmianę cen winien wystąpić pisemnie Wykonawca, dokumentując Zamawiającemu zaistnienie powyższego faktu. Ceny zostaną podwyższone z pierwszym dniem miesiąca następującego po miesiącu, w którym złożono pismo o zmianę cen; Zmiana cen w wyniku gwałtownego wzrostu cen rynkowych (tj. powyżej 5%) może następować w okresach jednomiesięcznych. Przewiduje sie możliwość w sezonie na dane owoce i warzywa z wystąpieniem do wykonawcy o obniżenie cen jednostkowych w stosunku do podanych w ofercie Zmiana cen z w/w powodów nie wymaga wypowiedzenia warunków umowy a jedynie aneksu do umowy.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zakopane.eu pod linkiem Zamówienia publiczne postępowania poniżej wartości art.11.8
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkola nr 7 w Zakopanem im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera ul. Nowotarska 32A 34-500 Zakopane.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Przedszkola nr 7 w Zakopanem im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera ul. Nowotarska 32A 34-500 Zakopane.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa pieczywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 7 w Zakopanem z siedziba przy ul. Nowotarskiej 32A Zakres zamówienia obejmuje : Zadanie nr 1- Dostawa pieczywa Nazwa jm ilość 1. bułka wodna 0,10kg szt 1000 2. bułka mała kajzerka 0,06 kg szt 1000 3. chleb krojony zwykły 0,60kg szt 1200 4. chleb krojony razowy 0,5kg szt 600 5. drożdżówka mała lub równoważe 0,05kg szt 2000 6. pączki 0,05kg szt 600 7.Babka jogurtowa 8.babka piaskowa 9.babka drożdżowa 10.piernik 11.jabłecznik 12.strucel makowy drożdż. kg kg kg kg kg kg 50 50 50 50 60 40.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa produktów spożywczych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: III. Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 7 w Zakopanem z siedziba przy ul. Nowotarskiej 32A Zakres zamówienia obejmuje : Zadanie nr 2- Dostawa produktów spożywczych l.p Nazwa jm ilość 1. galaretki owocowe różne smaki smak truskawkowy smak pomarańcz smak cytrynowa szt 190 190 100 2. cukier biały 1kg kroleski kg 1200 3. cukier puder 0,5kg kg 13 4. cukier waniliowy 32g szt 290 5. dżem słoik 280g typu Łowicz[różne] smak truskawkowy smak owoce lesne smak malina szt 70 55 60 6. groszek kon. 400g -puszka szt 140 7. herbata granul 9g [saga] szt 50 8. kakao ciemne 200g 10-12% szt 50 9. kasza jęczmienna 1kg (średnia) kg 100 10 .kawa inka kartonik 150g szt 50 11. ketchup 500 g typ równowazny szt 50 12. konserwa rybna w sosie pomidorowym 170g filet z makreli szt 300 13. kukurydza puszka 400g szt 20 14. liść laurowy 7g szt 30 15. maggi 1l szt 25 16. majeranek 7g szt 50 17. majonez kielecik 310ml lub równoważny szt 100 18. miod wielokwiat.400g szt 20 19. brzoskwinia puszka -850g szt 50 20. kucharek 200g lub równoważny szt 175 21. olej kujawski 1l lub równoważny szt 120 22 . pieprz mielony 20g szt 200 23. płatki śniadaniowe 1kg lub równoważne szt 50 24. przecier pomidorowy 30% typu bażant 850g szt 70 25. ryż 1kg kg 150 26. paola syrop 0,5l typ (herbapol) lub rownoważny szt 15 27. sól jodowana 1kg kg 140 28. ziele angielskie 15g szt 30 29. makaron 1kg lub równoważny kg 90 30. makaron nitki typu Lubella 0,5kg lub równowazny szt 70 31. makaron typu Lubella 0,5kg łazanka spaghetti muszelki Szt Szt szt 65 260 290 32. płatki owsiane górskie 500g szt 45 33. proszek do pieczenia 30g szt 40 34. oregano 10g szt 20 35. kwasek cytr. 20g szt 40 36. bazylia 8g szt 20 37. sos do spaghetti typu Winiary-47g lub równowazny szt 100 38. kasza kukurydziana 1kg szt 20 39. kasza manna 1kg Szt 45 40. bułka tarta 1kg szt 125 41. sos do chińskiego typu winiary lub rownowazny 1kg szt 120 42. budyń 60g typu Gellwe lub równoważny smak śmietankowy smak waniliowy smak czekoladowy szt 300 350 100 43. kisiel 60g typuGellwe lub równoważny smak truskawkowy smak cytrynowy smak malina szt 320 200 200 44. mąka ziemniaczana 1kg kg 35 45. pasztet drobiowy 200g szt 280 46. maka tortowa typ 450 pszenna kg 600 47. sok w kartonie 2l (Caprio)lub równowazny pomarańczowy jabłkowy czarna porzeczka multiwita jablko-aro-wiś Szt Szt Szt Szt szt 190 190 160 270 320 48. szczaw w słoiku 180g szt 120 49. chrzan tarty 180 Szt 15 50. czekolada 100g szt 450 51. kminek szt 20 52. krem czekoladowy nutella lub równoważny Szt 60 53. przyprawa do kury 20g szt 20 54. papryka słodka 20g szt 45 55. sok z marchewki 1l typ witaminka (Hortex) szt 250 56. soda oczyszczona40g szt 40 57. wafelki typu skawa 20g Szt pak 20 58. wafelki typu grześki w czekoladzie 32g Szt pak 15 59. wafelki typu haralky Szt pak 5 60. żurek w torebkach szt 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa mięsa i podrobów,wyrobów wędliniarskich,drobiu,wyrób drobiarskich.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: III. Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 7 w Zakopanem z siedziba przy ul. Nowotarskiej 32A Zakres zamówienia obejmuje Zadanie nr 3- Dostawa mięsa i podrobów,wyrobów wędliniarskich,drobiu,wyrób drobiarskich l.p Nazwa jm ilość 1 Kiełbasa szynkowa kg 28 2 Kiełbasa podwawelska kg 80 3 Kiełbasa żywiecka kg 26 4 Szynka wieprzowa kg 70 5 Szynka drobiowa kg 50 6 Udko z kury kg 280 7 Podgardle wedzone kg 40 8 Parówka drobiowa kg 55 9 Porcja rosołowa kg 200 10 Schab z kością kg 240 11 Szynka b/k surowa kg 65 12 Mięso rosołowe wołowe kg 100 13 Wątróbka dro. kg 70 14 Łopatka b/k kg 300 15 Pieczeń wołowa kg 210 16 Gulasz wolowy kg 200 17 Filet z indyka kg 55 18 Filet z kury kg 190 19 Pasztet pieczony drobiowy kg 40 20 kurczak kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa produktów mleczarskich.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: III. Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 7 w Zakopanem z siedziba przy ul. Nowotarskiej 32A Zakres zamówienia obejmuj l.p Nazwa jm ilość 1 Śmietana 30% 1l szt 75 2 Śmietana 18% 380g szt 1000 3 Mleko (butelka) 3,2% szt 4600 4 Masło ekstra 82% 200g szt 1400 5 Twaróg półtłusty 200g lub równoważny szt 1500 6 Serek homogenizowany 135g(mix owocowe) szt 1800 7 Ser żółty różne Edamski Gołda zakopiański Kg Kg kg 38 25 25 8 Jogurt pitny 125g różne smaki szt 1200 9 Jogurt 125g (różne smaki) szt 900 10 Śmietana ukwaszona 18% szt 300 11 Serek topiony 100g kremowy szt 210 12 Margaryna palma 250g Szt 440 13 Kefir 350g 2% szt 180.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.51.00.00-6, 15.54.40.00-3, 15.53.00.00-2, 15.51.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa owoców i warzyw.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: III. Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 7 w Zakopanem z siedziba przy ul. Nowotarskiej 32A Zakres zamówienia obejmuje : Zadanie nr 5 - Dostawa owoców i warzyw lp Nazwa jm ilość 1 Banany kg 320 2 Buraki ćwiklowe kg 230 3 Cebula kg 240 4 Cytryny kg 20 5 Fasola jaś kg 20 6 Groch łuszczony połówki kg 18 7 Gruszki kg 170 8 Jabłka deserowe kg 1000 9 Jajka kurze kl Xl szt 5200 10 Kalafior szt 50 11 Kapusta biała kg 250 12 Kapusta czerwona szt 30 13 Kapusta kwaszona kg 140 14 Kapusta wloska szt 80 15 Mandarynki kg 100 16 Marchew kg 800 17 Ogórki kiszone szt 110 18 Ogórki świeże kg 90 19 Ogórki konserwowe szt 100 20 Papryka świeża kg 18 21 Pieczarki kg 60 22 Pietruszka korzeń kg 210 23 Pomidor kg 70 24 Fasolka szparagowa kf 30 25 Czosnek szt 160 26 Rzodkiew szt 60 27 Sałata zielona szt 230 28 Kapusta pekińska szt 70 29 Seler kg 160 30 Szczypior szt 200 31 Śliwki kg 50 32 Ziemniaki kg 6400 33 Pietruszka natka 25g szt 440 34 Por kg 110 35 Koperek 25g szt 410 36 Brokuły świeże szt 20 37 Botwinka szt 20 38 Winogrono kg 40 39 Kiwi szt 600 40 Brzoskwinia kg 25 41 Pomarańcza kg 200 42 Truskawki świeże kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa mrożonek.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: III. Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 7 w Zakopanem z siedziba przy ul. Nowotarskiej 32A Zakres zamówienia obejmuje : lp Nazwa jm ilość 1 Ryba filet: Panga Tilapia mintaj Kg Kg kg 100 50 100 2 Kalafior mroż kg 50 3 Truskawki mroż. kg 60 4 Mieszanka kompotowa kg 200 5 Fasolka szpar. mroż kg 75 6 Brukselka mroż kg 10 7 Brokuł mroż. kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.