eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Strzelce Opolskie › Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-03-09

Strzelce Opolskie: Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8
Numer ogłoszenia: 39676 - 2011; data zamieszczenia: 09.03.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Strzelcach Opolskich z Filią w Szymiszowie i Filią w Leśnicy , ul. Strażacka 8, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4613480, faks 077 4613480.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.strzelceopolskie.cyb.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach: Część I załącznik nr 2: chrzan tarty słoik 180g - 50szt, cukier 1kg, - 5000kg, cukier puder 500g - 34szt, cukier waniliowy 32g, - 50szt, cynamon 20g- 50szt, czekolada mleczna 100g -50 szt, czosnek granulowany 20g - 500szt, dżem słoik 280g różne smaki niskosłodzony np. Łowicz lub inny o podobnej konsystencji i smaku- 2500szt, fasola Jaś 400g-160 szt., fasola Jaś 5kg - 50 szt., fasolka czerwona konserwowa puszka 400g -50 szt., groch łuskany połówki 400g - 170szt., groszek konserwowy puszka 400g - 80szt., herbata ekspresowa czarna 50szt w paczce np. Lipton lub inna o podobnych właściwościach smakowych - 170 paczek, herbata granulowana 80g - 500 paczek, herbata granulowana czarna 90 g - 100 paczek, herbata granulowana czarna 100g - 1200 paczek, herbata miętowa ekspresowa 50 szt w paczce- 30 paczek, herbata owocowa ekspresowa 50 szt w paczce- 80 szt, kakao 100g - 80szt., kakao 200g -80szt., kasza gryczana 5 kg - 13 opak., kasza gryczana w woreczkach 4x100g = 400g - 415 opak., kasza jęczmienna 1 kg - 330kg, kasza manna błyskawiczna 400g - 830szt., kawa naturalna 500g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 9szt.,kawa naturalna rozpuszczalna 100g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 16szt, kawa naturalna 250g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 10szt., kawa zbożowa rozpuszczalna 150g np. Inka lub inna nie gorsza jakościowo - 90szt, kminek 20g - 40szt., kukurydza w puszkach 400g -100 szt., kwasek cytrynowy 20g - 670szt., liść laurowy 10g - 250 szt., majeranek 20g -200szt., majonez 500g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo- 80 szt., majonez 250g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo - 130szt, marmolada słoik 280g - 20szt., mąka pszenna 1 kg typ 500 np. wrocławska lub inna o podobnych parametrach - 1500kg., mąka ziemniaczana 1 kg - 260kg, miód naturalny słoik 380g- 30 szt., musztarda 180g - 580szt., musztarda 900g - 150 szt., ocet spirytusowy 10% 1 l butelka -260szt., olej spożywczy 1l butelka plastikowa - 800 szt., orzech włoski połówki 100g - 30 opak., papryka słodka mielona 15g - 130 szt., pasztet drobiowy 110 g w foremkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 100 szt, pasztet drobiowy 130 g w foremkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 300 szt pasztet drobiowy 160 g w puszkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 250 szt , pasztet drobiowy 200 g słoik np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 1500 szt , pieprz czarny mielony - 50g - 500 szt., płatki owsiane błyskawiczne 400g - 830 szt., proszek do pieczenia 36g - 50 szt., przecier pomidorowy 30% 800g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo -130 szt., przecier pomidorowy 30% 200g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo - 100 szt., przecier pomidorowy 900g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo - 150szt, przyprawa do pierników 20g - 50 szt., przyprawa do flaków 20g - 80 szt., rodzynki 100g - 50 szt., rodzynki 1kg - 15kg., ryż 1kg - 670 kg, seler konserwowy słoik 300g - 50szt., soda oczyszczona 40g - 30 szt., sok owocowy 0,33l różne smaki np. Kubuś lub inny nie gorszy jakościowo -3600 szt., sok owocowy 1l- butelka czarna porzeczka - 30 szt., sok owocowy 1l - butelka malina - 40 szt., sok owocowy 1l- butelka truskawka - 30 szt., syrop gęsty malinowy 0,5l butelka - 70 szt., sól spożywcza jodowana 1 kg - 800 kg, suchary bezcukrowe 285g - 300 szt, suchary z cukrem 290g - 300 szt, szynka konserwowa mielona 110g foremka jednorazowa- 500 szt, szynka konserwowa mielona 130 g foremka jednorazowa - 500 szt., wiórki kokosowe 80g - 30 szt., wiórki kokosowe 200g - 15 szt, woda mineralna niegazowana 1,5 l - 550 szt, ziele angielskie 15g - 300szt.,żelatyna spożywcza 50g - 320 szt. Część II załącznik nr 3 : barszcz biały o zawartości sodu do 0,32g/100g - 75kg, barszcz czerwony o zawartości sodu do 0,5g/100g - 150kg, budyń czekoladowy - 8kg, budyń waniliowy - 15kg, bulion o smaku wędzonki o zawartości sodu do 0,45g/100g - 8kg, bulion o smaku warzywnym o zawartości sodu 0,36g/100g - 8kg, fix do gulaszu - 10kg, fix do mięsa mielonego - 10kg, galaretka cytrynowa - 8kg, galaretka truskawkowa - 8kg, galaretka wiśniowa - 8kg, kisiel truskawkowy - 12kg, kisiel wiśniowy - 12kg, natka pietruszki suszona - 15kg, przyprawa w płynie typu maggi - 225l, przyprawa warzywna Vegetta lub inna o bardzo podobnych walorach smakowych - 150kg, puree ziemniaczane o zawartości sodu do 0,02g/100g- 900kg, sos Bolognese - 15kg, sos grzybowy - 22kg, sos słodko-kwaśny - 9kg, szczypiorek suszony - 15kg, włoski sos sałatkowy - 9kg, zupa brokułowa o zawartości sodu do 0,32g/100g -30kg, zupa grzybowa - 45kg, zupa gulaszowa - 15kg, zupa kalafiorowa o zawartości sodu do 0,33g/100g- 30kg, zupa pieczarkowa kremowa o zawartości sodu do 0,37g/100g - 22kg, zupa porowa o zawartości sodu do 0,33g/100g - 15kg, zupa szparagowa o zawartości sodu do 0,36g/100g - 15kg, żurek o zawartości sodu do 0,39g/100g - 75kg. Część III załącznik nr 4: makaron jajeczny nitki - 300kg, makaron jajeczny świderki, kolanka, łazanki - 300kg..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • Przewiduje się zwiększenie ilości asortymentu do 20% zamówienia.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.00.00-0, 03.21.22.00-2, 15.60.00.00-4, 15.87.00.00-7, 15.40.00.00-2, 15.82.11.50-5, 15.13.00.00-8, 15.85.11.00-9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Sprawdzenie spełniania warunków j.w. odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Sprawdzenie spełniania warunków j.w. odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Sprawdzenie spełniania warunków j.w. odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Sprawdzenie spełniania warunków j.w. odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Sprawdzenie spełniania warunków j.w. odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

formularz cenowy zał nr 2, formularz cenowy zał nr 3, formularz cenowy zal nr 4, wypełniony i podpisany wzór umowy zał. nr 5

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Przewiduje się zwiększenie ilości asortymentu do 20% zamówienia.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps.strzelceopolskie.cyb.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. ul. Strażacka 8 budynek główny, III piętro zamówienia publiczne..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.03.2011 godzina 10:50, miejsce: Siedziba zamawiającego w Strzelcach Op. ul. Strażacka 8 budynek główny dział administracji i obsługi III piętro..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: zał nr.2.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach: Część I załącznik nr 2: chrzan tarty słoik 180g - 50szt, cukier 1kg, - 5000kg, cukier puder 500g - 34szt, cukier waniliowy 32g, - 50szt, cynamon 20g- 50szt, czekolada mleczna 100g -50 szt, czosnek granulowany 20g - 500szt, dżem słoik 280g różne smaki niskosłodzony np. Łowicz lub inny o podobnej konsystencji i smaku- 2500szt, fasola Jaś 400g-160 szt., fasola Jaś 5kg - 50 szt., fasolka czerwona konserwowa puszka 400g -50 szt., groch łuskany połówki 400g - 170szt., groszek konserwowy puszka 400g - 80szt., herbata ekspresowa czarna 50szt w paczce np. Lipton lub inna o podobnych właściwościach smakowych - 170 paczek, herbata granulowana 80g - 500 paczek, herbata granulowana czarna 90 g - 100 paczek, herbata granulowana czarna 100g - 1200 paczek, herbata miętowa ekspresowa 50 szt w paczce- 30 paczek, herbata owocowa ekspresowa 50 szt w paczce- 80 szt, kakao 100g - 80szt., kakao 200g -80szt., kasza gryczana 5 kg - 13 opak., kasza gryczana w woreczkach 4x100g = 400g - 415 opak., kasza jęczmienna 1 kg - 330kg, kasza manna błyskawiczna 400g - 830szt., kawa naturalna 500g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 9szt.,kawa naturalna rozpuszczalna 100g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 16szt, kawa naturalna 250g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 10szt., kawa zbożowa rozpuszczalna 150g np. Inka lub inna nie gorsza jakościowo - 90szt, kminek 20g - 40szt., kukurydza w puszkach 400g -100 szt., kwasek cytrynowy 20g - 670szt., liść laurowy 10g - 250 szt., majeranek 20g -200szt., majonez 500g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo- 80 szt., majonez 250g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo - 130szt, marmolada słoik 280g - 20szt., mąka pszenna 1 kg typ 500 np. wrocławska lub inna o podobnych parametrach - 1500kg., mąka ziemniaczana 1 kg - 260kg, miód naturalny słoik 380g- 30 szt., musztarda 180g - 580szt., musztarda 900g - 150 szt., ocet spirytusowy 10% 1 l butelka -260szt., olej spożywczy 1l butelka plastikowa - 800 szt., orzech włoski połówki 100g - 30 opak., papryka słodka mielona 15g - 130 szt., pasztet drobiowy 110 g w foremkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 100 szt, pasztet drobiowy 130 g w foremkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 300 szt pasztet drobiowy 160 g w puszkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 250 szt , pasztet drobiowy 200 g słoik np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 1500 szt , pieprz czarny mielony - 50g - 500 szt., płatki owsiane błyskawiczne 400g - 830 szt., proszek do pieczenia 36g - 50 szt., przecier pomidorowy 30% 800g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo -130 szt., przecier pomidorowy 30% 200g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo - 100 szt., przecier pomidorowy 900g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo - 150szt, przyprawa do pierników 20g - 50 szt., przyprawa do flaków 20g - 80 szt., rodzynki 100g - 50 szt., rodzynki 1kg - 15kg., ryż 1kg - 670 kg, seler konserwowy słoik 300g - 50szt., soda oczyszczona 40g - 30 szt., sok owocowy 0,33l różne smaki np. Kubuś lub inny nie gorszy jakościowo -3600 szt., sok owocowy 1l- butelka czarna porzeczka - 30 szt., sok owocowy 1l - butelka malina - 40 szt., sok owocowy 1l- butelka truskawka - 30 szt., syrop gęsty malinowy 0,5l butelka - 70 szt., sól spożywcza jodowana 1 kg - 800 kg, suchary bezcukrowe 285g - 300 szt, suchary z cukrem 290g - 300 szt, szynka konserwowa mielona 110g foremka jednorazowa- 500 szt, szynka konserwowa mielona 130 g foremka jednorazowa - 500 szt., wiórki kokosowe 80g - 30 szt., wiórki kokosowe 200g - 15 szt, woda mineralna niegazowana 1,5 l - 550 szt, ziele angielskie 15g - 300szt.,żelatyna spożywcza 50g - 320 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.00.00-0, 03.21.22.00-2, 15.86.00.00-4, 15.40.00.00-2, 15.82.11.50-5, 15.13.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: zał. nr 3.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach: Część II załącznik nr 3 : barszcz biały o zawartości sodu do 0,32g/100g - 75kg, barszcz czerwony o zawartości sodu do 0,5g/100g - 150kg, budyń czekoladowy - 8kg, budyń waniliowy - 15kg, bulion o smaku wędzonki o zawartości sodu do 0,45g/100g - 8kg, bulion o smaku warzywnym o zawartości sodu 0,36g/100g - 8kg, fix do gulaszu - 10kg, fix do mięsa mielonego - 10kg, galaretka cytrynowa - 8kg, galaretka truskawkowa - 8kg, galaretka wiśniowa - 8kg, kisiel truskawkowy - 12kg, kisiel wiśniowy - 12kg, natka pietruszki suszona - 15kg, przyprawa w płynie typu maggi - 225l, przyprawa warzywna Vegetta lub inna o bardzo podobnych walorach smakowych - 150kg, puree ziemniaczane o zawartości sodu do 0,02g/100g- 900kg, sos Bolognese - 15kg, sos grzybowy - 22kg, sos słodko-kwaśny - 9kg, szczypiorek suszony - 15kg, włoski sos sałatkowy - 9kg, zupa brokułowa o zawartości sodu do 0,32g/100g -30kg, zupa grzybowa - 45kg, zupa gulaszowa - 15kg, zupa kalafiorowa o zawartości sodu do 0,33g/100g- 30kg, zupa pieczarkowa kremowa o zawartości sodu do 0,37g/100g - 22kg, zupa porowa o zawartości sodu do 0,33g/100g - 15kg, zupa szparagowa o zawartości sodu do 0,36g/100g - 15kg, żurek o zawartości sodu do 0,39g/100g - 75kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.00.00-0, 15.87.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: zał.nr 4.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach: Część III załącznik nr 4: makaron jajeczny nitki - 300kg, makaron jajeczny świderki, kolanka, łazanki - 300kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.85.11.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.