Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2011-03-09
Strzelce Opolskie: Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8
Numer ogłoszenia: 39676 - 2011; data zamieszczenia: 09.03.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Strzelcach Opolskich z Filią w Szymiszowie i Filią w Leśnicy , ul. Strażacka 8, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4613480, faks 077 4613480.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.strzelceopolskie.cyb.pl
- Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach: Część I załącznik nr 2: chrzan tarty słoik 180g - 50szt, cukier 1kg, - 5000kg, cukier puder 500g - 34szt, cukier waniliowy 32g, - 50szt, cynamon 20g- 50szt, czekolada mleczna 100g -50 szt, czosnek granulowany 20g - 500szt, dżem słoik 280g różne smaki niskosłodzony np. Łowicz lub inny o podobnej konsystencji i smaku- 2500szt, fasola Jaś 400g-160 szt., fasola Jaś 5kg - 50 szt., fasolka czerwona konserwowa puszka 400g -50 szt., groch łuskany połówki 400g - 170szt., groszek konserwowy puszka 400g - 80szt., herbata ekspresowa czarna 50szt w paczce np. Lipton lub inna o podobnych właściwościach smakowych - 170 paczek, herbata granulowana 80g - 500 paczek, herbata granulowana czarna 90 g - 100 paczek, herbata granulowana czarna 100g - 1200 paczek, herbata miętowa ekspresowa 50 szt w paczce- 30 paczek, herbata owocowa ekspresowa 50 szt w paczce- 80 szt, kakao 100g - 80szt., kakao 200g -80szt., kasza gryczana 5 kg - 13 opak., kasza gryczana w woreczkach 4x100g = 400g - 415 opak., kasza jęczmienna 1 kg - 330kg, kasza manna błyskawiczna 400g - 830szt., kawa naturalna 500g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 9szt.,kawa naturalna rozpuszczalna 100g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 16szt, kawa naturalna 250g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 10szt., kawa zbożowa rozpuszczalna 150g np. Inka lub inna nie gorsza jakościowo - 90szt, kminek 20g - 40szt., kukurydza w puszkach 400g -100 szt., kwasek cytrynowy 20g - 670szt., liść laurowy 10g - 250 szt., majeranek 20g -200szt., majonez 500g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo- 80 szt., majonez 250g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo - 130szt, marmolada słoik 280g - 20szt., mąka pszenna 1 kg typ 500 np. wrocławska lub inna o podobnych parametrach - 1500kg., mąka ziemniaczana 1 kg - 260kg, miód naturalny słoik 380g- 30 szt., musztarda 180g - 580szt., musztarda 900g - 150 szt., ocet spirytusowy 10% 1 l butelka -260szt., olej spożywczy 1l butelka plastikowa - 800 szt., orzech włoski połówki 100g - 30 opak., papryka słodka mielona 15g - 130 szt., pasztet drobiowy 110 g w foremkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 100 szt, pasztet drobiowy 130 g w foremkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 300 szt pasztet drobiowy 160 g w puszkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 250 szt , pasztet drobiowy 200 g słoik np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 1500 szt , pieprz czarny mielony - 50g - 500 szt., płatki owsiane błyskawiczne 400g - 830 szt., proszek do pieczenia 36g - 50 szt., przecier pomidorowy 30% 800g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo -130 szt., przecier pomidorowy 30% 200g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo - 100 szt., przecier pomidorowy 900g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo - 150szt, przyprawa do pierników 20g - 50 szt., przyprawa do flaków 20g - 80 szt., rodzynki 100g - 50 szt., rodzynki 1kg - 15kg., ryż 1kg - 670 kg, seler konserwowy słoik 300g - 50szt., soda oczyszczona 40g - 30 szt., sok owocowy 0,33l różne smaki np. Kubuś lub inny nie gorszy jakościowo -3600 szt., sok owocowy 1l- butelka czarna porzeczka - 30 szt., sok owocowy 1l - butelka malina - 40 szt., sok owocowy 1l- butelka truskawka - 30 szt., syrop gęsty malinowy 0,5l butelka - 70 szt., sól spożywcza jodowana 1 kg - 800 kg, suchary bezcukrowe 285g - 300 szt, suchary z cukrem 290g - 300 szt, szynka konserwowa mielona 110g foremka jednorazowa- 500 szt, szynka konserwowa mielona 130 g foremka jednorazowa - 500 szt., wiórki kokosowe 80g - 30 szt., wiórki kokosowe 200g - 15 szt, woda mineralna niegazowana 1,5 l - 550 szt, ziele angielskie 15g - 300szt.,żelatyna spożywcza 50g - 320 szt. Część II załącznik nr 3 : barszcz biały o zawartości sodu do 0,32g/100g - 75kg, barszcz czerwony o zawartości sodu do 0,5g/100g - 150kg, budyń czekoladowy - 8kg, budyń waniliowy - 15kg, bulion o smaku wędzonki o zawartości sodu do 0,45g/100g - 8kg, bulion o smaku warzywnym o zawartości sodu 0,36g/100g - 8kg, fix do gulaszu - 10kg, fix do mięsa mielonego - 10kg, galaretka cytrynowa - 8kg, galaretka truskawkowa - 8kg, galaretka wiśniowa - 8kg, kisiel truskawkowy - 12kg, kisiel wiśniowy - 12kg, natka pietruszki suszona - 15kg, przyprawa w płynie typu maggi - 225l, przyprawa warzywna Vegetta lub inna o bardzo podobnych walorach smakowych - 150kg, puree ziemniaczane o zawartości sodu do 0,02g/100g- 900kg, sos Bolognese - 15kg, sos grzybowy - 22kg, sos słodko-kwaśny - 9kg, szczypiorek suszony - 15kg, włoski sos sałatkowy - 9kg, zupa brokułowa o zawartości sodu do 0,32g/100g -30kg, zupa grzybowa - 45kg, zupa gulaszowa - 15kg, zupa kalafiorowa o zawartości sodu do 0,33g/100g- 30kg, zupa pieczarkowa kremowa o zawartości sodu do 0,37g/100g - 22kg, zupa porowa o zawartości sodu do 0,33g/100g - 15kg, zupa szparagowa o zawartości sodu do 0,36g/100g - 15kg, żurek o zawartości sodu do 0,39g/100g - 75kg. Część III załącznik nr 4: makaron jajeczny nitki - 300kg, makaron jajeczny świderki, kolanka, łazanki - 300kg..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
- Przewiduje się zwiększenie ilości asortymentu do 20% zamówienia.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.00.00-0, 03.21.22.00-2, 15.60.00.00-4, 15.87.00.00-7, 15.40.00.00-2, 15.82.11.50-5, 15.13.00.00-8, 15.85.11.00-9.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2011.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Sprawdzenie spełniania warunków j.w. odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Sprawdzenie spełniania warunków j.w. odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Sprawdzenie spełniania warunków j.w. odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Sprawdzenie spełniania warunków j.w. odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Sprawdzenie spełniania warunków j.w. odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
formularz cenowy zał nr 2, formularz cenowy zał nr 3, formularz cenowy zal nr 4, wypełniony i podpisany wzór umowy zał. nr 5
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
Przewiduje się zwiększenie ilości asortymentu do 20% zamówienia.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps.strzelceopolskie.cyb.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. ul. Strażacka 8 budynek główny, III piętro zamówienia publiczne..
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.03.2011 godzina 10:50, miejsce: Siedziba zamawiającego w Strzelcach Op. ul. Strażacka 8 budynek główny dział administracji i obsługi III piętro..
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: zał nr.2.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach: Część I załącznik nr 2: chrzan tarty słoik 180g - 50szt, cukier 1kg, - 5000kg, cukier puder 500g - 34szt, cukier waniliowy 32g, - 50szt, cynamon 20g- 50szt, czekolada mleczna 100g -50 szt, czosnek granulowany 20g - 500szt, dżem słoik 280g różne smaki niskosłodzony np. Łowicz lub inny o podobnej konsystencji i smaku- 2500szt, fasola Jaś 400g-160 szt., fasola Jaś 5kg - 50 szt., fasolka czerwona konserwowa puszka 400g -50 szt., groch łuskany połówki 400g - 170szt., groszek konserwowy puszka 400g - 80szt., herbata ekspresowa czarna 50szt w paczce np. Lipton lub inna o podobnych właściwościach smakowych - 170 paczek, herbata granulowana 80g - 500 paczek, herbata granulowana czarna 90 g - 100 paczek, herbata granulowana czarna 100g - 1200 paczek, herbata miętowa ekspresowa 50 szt w paczce- 30 paczek, herbata owocowa ekspresowa 50 szt w paczce- 80 szt, kakao 100g - 80szt., kakao 200g -80szt., kasza gryczana 5 kg - 13 opak., kasza gryczana w woreczkach 4x100g = 400g - 415 opak., kasza jęczmienna 1 kg - 330kg, kasza manna błyskawiczna 400g - 830szt., kawa naturalna 500g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 9szt.,kawa naturalna rozpuszczalna 100g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 16szt, kawa naturalna 250g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 10szt., kawa zbożowa rozpuszczalna 150g np. Inka lub inna nie gorsza jakościowo - 90szt, kminek 20g - 40szt., kukurydza w puszkach 400g -100 szt., kwasek cytrynowy 20g - 670szt., liść laurowy 10g - 250 szt., majeranek 20g -200szt., majonez 500g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo- 80 szt., majonez 250g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo - 130szt, marmolada słoik 280g - 20szt., mąka pszenna 1 kg typ 500 np. wrocławska lub inna o podobnych parametrach - 1500kg., mąka ziemniaczana 1 kg - 260kg, miód naturalny słoik 380g- 30 szt., musztarda 180g - 580szt., musztarda 900g - 150 szt., ocet spirytusowy 10% 1 l butelka -260szt., olej spożywczy 1l butelka plastikowa - 800 szt., orzech włoski połówki 100g - 30 opak., papryka słodka mielona 15g - 130 szt., pasztet drobiowy 110 g w foremkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 100 szt, pasztet drobiowy 130 g w foremkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 300 szt pasztet drobiowy 160 g w puszkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 250 szt , pasztet drobiowy 200 g słoik np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 1500 szt , pieprz czarny mielony - 50g - 500 szt., płatki owsiane błyskawiczne 400g - 830 szt., proszek do pieczenia 36g - 50 szt., przecier pomidorowy 30% 800g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo -130 szt., przecier pomidorowy 30% 200g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo - 100 szt., przecier pomidorowy 900g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo - 150szt, przyprawa do pierników 20g - 50 szt., przyprawa do flaków 20g - 80 szt., rodzynki 100g - 50 szt., rodzynki 1kg - 15kg., ryż 1kg - 670 kg, seler konserwowy słoik 300g - 50szt., soda oczyszczona 40g - 30 szt., sok owocowy 0,33l różne smaki np. Kubuś lub inny nie gorszy jakościowo -3600 szt., sok owocowy 1l- butelka czarna porzeczka - 30 szt., sok owocowy 1l - butelka malina - 40 szt., sok owocowy 1l- butelka truskawka - 30 szt., syrop gęsty malinowy 0,5l butelka - 70 szt., sól spożywcza jodowana 1 kg - 800 kg, suchary bezcukrowe 285g - 300 szt, suchary z cukrem 290g - 300 szt, szynka konserwowa mielona 110g foremka jednorazowa- 500 szt, szynka konserwowa mielona 130 g foremka jednorazowa - 500 szt., wiórki kokosowe 80g - 30 szt., wiórki kokosowe 200g - 15 szt, woda mineralna niegazowana 1,5 l - 550 szt, ziele angielskie 15g - 300szt.,żelatyna spożywcza 50g - 320 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.00.00-0, 03.21.22.00-2, 15.86.00.00-4, 15.40.00.00-2, 15.82.11.50-5, 15.13.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: zał. nr 3.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach: Część II załącznik nr 3 : barszcz biały o zawartości sodu do 0,32g/100g - 75kg, barszcz czerwony o zawartości sodu do 0,5g/100g - 150kg, budyń czekoladowy - 8kg, budyń waniliowy - 15kg, bulion o smaku wędzonki o zawartości sodu do 0,45g/100g - 8kg, bulion o smaku warzywnym o zawartości sodu 0,36g/100g - 8kg, fix do gulaszu - 10kg, fix do mięsa mielonego - 10kg, galaretka cytrynowa - 8kg, galaretka truskawkowa - 8kg, galaretka wiśniowa - 8kg, kisiel truskawkowy - 12kg, kisiel wiśniowy - 12kg, natka pietruszki suszona - 15kg, przyprawa w płynie typu maggi - 225l, przyprawa warzywna Vegetta lub inna o bardzo podobnych walorach smakowych - 150kg, puree ziemniaczane o zawartości sodu do 0,02g/100g- 900kg, sos Bolognese - 15kg, sos grzybowy - 22kg, sos słodko-kwaśny - 9kg, szczypiorek suszony - 15kg, włoski sos sałatkowy - 9kg, zupa brokułowa o zawartości sodu do 0,32g/100g -30kg, zupa grzybowa - 45kg, zupa gulaszowa - 15kg, zupa kalafiorowa o zawartości sodu do 0,33g/100g- 30kg, zupa pieczarkowa kremowa o zawartości sodu do 0,37g/100g - 22kg, zupa porowa o zawartości sodu do 0,33g/100g - 15kg, zupa szparagowa o zawartości sodu do 0,36g/100g - 15kg, żurek o zawartości sodu do 0,39g/100g - 75kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.00.00-0, 15.87.00.00-7.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: zał.nr 4.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach: Część III załącznik nr 4: makaron jajeczny nitki - 300kg, makaron jajeczny świderki, kolanka, łazanki - 300kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.85.11.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z STRZELEC OPOLSKICH
- "Przebudowa mostu JNI 30004505 w ciągu drogi powiatowej 1844 O Staniszcze Wielkie - Kolonowskie w m. Kolonowskie ul. 1 Maja."
- "Remont cząstkowy nawierzchni bitumicznych dróg powiatowych Powiatu Strzeleckiego emulsją asfaltową i grysami z podziałem na część I i II"
- Remont budynku mieszkalnego wielorodzinnego wraz z ociepleniem obiektu oraz zmianą kolorystyki elewacji, znajdującego się w miejscowości Strzelce Opolskie przy ul. Bolesława Prusa 7-7A
- realizacja zadania pn.: Zamiatanie nawierzchni dróg powiatowych Powiatu Strzeleckiego w ilości 136 206 m2 i chodników w ilości 7 674 m2 Przedmiot...
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych Z PODZIAŁEM NA CZĘŚCI dla Uzdrowiska Lądek - Długopole S.A.
- Dostawy różnych produktów spożywczych do Internatu Zespołu Szkół Mechanicznych, Elektrycznych i Elektronicznych w Toruniu
- Sukcesywna dostawa jabłek, owoców, warzyw i ziemniaków dla Domu Pomocy Społecznej w Krakowie, ul. Krakowska 55
- Sukcesywne dostawy pieczywa
- ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 1 W MILANÓWKU CZĘŚĆ 1 - CZĘŚĆ 3
- Dostawy artykułów ogólnospożywczych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Mnichowie na II półrocze 2024 roku.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.