eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Barzkowice › ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH/CATERINGOWYCH DLA UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ ORGANIZOWANYCH PRZEZ ZACHODNIOPOMORSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO W BARZKOWICACH

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-01-04

Barzkowice: ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH/CATERINGOWYCH DLA UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ ORGANIZOWANYCH PRZEZ ZACHODNIOPOMORSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO W BARZKOWICACH
Numer ogłoszenia: 3965 - 2011; data zamieszczenia: 04.01.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach , Barzkowice 1, 73-134 Barzkowice, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 5613700 do 02, faks 091 5613791.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zodr.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: SAMORZĄDOWA WOJEWÓDZKA OSOBA PRAWNA.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH/CATERINGOWYCH DLA UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ ORGANIZOWANYCH PRZEZ ZACHODNIOPOMORSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO W BARZKOWICACH.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń organizowanych przez Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do SIWZ. 3. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: a) Przygotowania, dostarczenia i podania zamawianych posiłków i artykułów spożywczych, b) świadczenia usług gastronomicznych/cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, c) przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych, m.in. ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914). 4. Wspólny słownik zamówień (CPV): Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego -55000000 Usługi dostarczania posiłków: 55520000-1..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 18.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 02.02.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu będzie przeprowadzona na podstawie złożonych dokumentów oraz oświadczenia, wg formuły spełnia / nie spełnia.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu będzie przeprowadzona na podstawie złożonych dokumentów oraz oświadczenia, wg formuły spełnia / nie spełnia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu będzie przeprowadzona na podstawie złożonych dokumentów oraz oświadczenia, wg formuły spełnia / nie spełnia.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu będzie przeprowadzona na podstawie złożonych dokumentów oraz oświadczenia, wg formuły spełnia / nie spełnia.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu będzie przeprowadzona na podstawie złożonych dokumentów oraz oświadczenia, wg formuły spełnia / nie spełnia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy, jeżeli ofertę składa pełnomocnik

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: WWW.ZODR.PL
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach Barzkowice 1 73-134 Barzkowice.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.01.2011 godzina 12:00, miejsce: Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach 73-134 Barzkowice, Pokój nr 104 - sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: ZAMÓWIENIE DOTYCZY REALIZACJI UMOWY W RAMACH PROJEKTU: SZKOLENIA ZAWODOWE DLA OSÓB ZATRUDNIONYCH W ROLNICTWIE I LEŚNICTWIE OBJĘTEGO PROGRAMEM ROZWOJU OBSZARÓW WIEJSKICH NA LATA 2007-2013.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu koszalińskiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu koszalińskiego. Ilość szkoleń -3 Ilość osób na każdym szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu kołobrzeskiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu kołobrzeskiego. Ilość szkoleń-3 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu łobeskiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu łobeskiego. Ilość szkoleń-3 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu wałeckiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu wałeckiego. Ilość szkoleń-2 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 4.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu myśliborskiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu myśliborskiego. Ilość szkoleń-2 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 4.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu świdwińskiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu świdwińskiego. Ilość szkoleń-3 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu szczecineckiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu szczecineckiego. Ilość szkoleń-3 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu białogardzkiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu białogardzkiego. Ilość szkoleń-3 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu gryfińskiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu gryfińskiego. Ilość szkoleń-2 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 4.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu choszczeńskiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu choszczeńskiego. Ilość szkoleń-2 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 4.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu polickiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu polickiego. Ilość szkoleń-3 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu stargardzkiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu stargardzkiego. Ilość szkoleń-3 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu sławieńskiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu sławieńskiego. Ilość szkoleń-3 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu kamieńskiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu kamieńskiego. Ilość szkoleń-3 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu drawskiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu drawskiego. Ilość szkoleń-2 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 4.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu goleniowskiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu goleniowskiego. Ilość szkoleń-3 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu pyrzyckiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu pyrzyckiego. Ilość szkoleń-2 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 4.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu gryfickiego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu gryfickiego. Ilość szkoleń-3 Ilość uczestników na szkoleniu-21 Ilość dni szkolenia-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.