eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nysa › Podroby i wędliny

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-02-17

Nysa: Podroby i wędliny
Numer ogłoszenia: 39437 - 2012; data zamieszczenia: 17.02.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 5550 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Nysie, ul. Kościuszki 4a, 48-300 Nysa, woj. opolskie, tel. 077 4332471, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Podroby i wędliny.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy podrobów i wędlin na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Lp, przedmiot zamówienia, jm, ilość Część 1 Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe: 1.Wątroba wieprzowa surowa, świeża, nie mrożona zg. z PN kl/gat. I, kg 850 2.Flaczki wieprzowe w rosole- baton w osłonie poliamidowej o zawartości flaka nie mniejszej niż 50%, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.200 3.Kaszanka jęczmienna - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 10% zg. z PN kl/gat. I, kg 1.500 4.Pasztet wieprzowy - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 35%, zg. z PN kl/gat. I, kg 680 5.Salceson zwykły/włoski - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 26%, zg. z PN kl/gat. I, kg 680 6.Mozaika zwykła/galareta, studzienina z dodatkiem warzyw- baton w osłonce poliamidowej o zawartości mięsa lub wędlin nie mniejszej niż 50%, zg. z PN kl/gat. I, kg 680 Część 2 Wędliny drobiowo - wieprzowo - wołowe 1. Kiełbasa litewska, zg. z PN kl/gat. I, kg 2.600 2. Kiełbasa kanapkowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 3. Kiełbasa mortadela ekstra, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.900 4. Mortadela z pieczarkami, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 5. Kiełbasa parówki śląskie, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 6. Kiełbasa parówkowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 7. Kiełbasa zwyczajna, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 8. Kiełbasa opolska/regionalna,zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 9. Kiełbasa mielonka, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 10.Kiełbasa podolska/podlaska, zg. z PN kl/gat. I , kg 3.500 11.Kiełbasa toruńska, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 12.Kiełbasa wiejska, zg. z PN kl/gat. I , kg 1.650 13.Kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.650 14.Kiełbasa biała parzona, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 15.Boczek wędzony, zg. z PN kl/gat. I, kg 850 16.Szynka gotowana - chuda, zg. z PN kl/gat. I, kg 160.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.40.00 - Podroby 15.13.17.00 - Przetwory mięsne 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.12.20 - Bekon 15.13.14.10 - Szynka .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Podroby wieprzowe i wedliny podrobowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • RZEŹNICTWO - WĘDLINIARSTWO Józef, Sylwester i Jolanta Maryniak Spółka Jawna, ul.Kasztanowa 1, 63-630 Rychtal, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 46059,10 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 43453,20

  • Oferta z najniższą ceną: 43453,20 / Oferta z najwyższą ceną: 60194,40

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Wędliny drobiowo -wieprzowo -wołowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY Sp.j., Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 196575,60 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 200312,00

  • Oferta z najniższą ceną: 200312,00 / Oferta z najwyższą ceną: 255790,5

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.