eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nysa › Mięso, wędliny, podroby i konserwy mięsne

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-11-23

Nysa: Mięso, wędliny, podroby i konserwy mięsne
Numer ogłoszenia: 392654 - 2011; data zamieszczenia: 23.11.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Nysie , ul. Kościuszki 4a, 48-300 Nysa, woj. opolskie, tel. 077 4332471.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Mięso, wędliny, podroby i konserwy mięsne.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych. Lp, przedmiot zamówienia, jm, ilość Część 1 Mięso wieprzowe i wołowe 1. Łopatka surowa bez kości, golonki, skóry i tłuszczu, zg. z PN kl/gat. I,kg 900 2. Mięso wieprzowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.250 3. Mięso wołowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat. I, kg 850 4. Karczek wieprzowy bez kości, zg. z PN kl/gat. I, kg 200 Część 2 Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie 1. Ćwiartka surowa tylna z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 760 2. Mięso gulaszowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 2.000 3. Mięso gulaszowe z indyka, zg. z PN kl/gat. I, kg 800 4. Żołądki drobiowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 800 5. Serca drobiowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 800 Część 3 Wędliny drobiowo - wieprzowo - wołowe 1. Kiełbasa litewska, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.150 2. Kiełbasa kanapkowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 3. Kiełbasa mortadela ekstra, zg. z PN kl/gat. I,kg 4.600 4. Mortadela z pieczarkami, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 5. Kiełbasa parówki śląskie, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 6. Kiełbasa parówkowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 7. Kiełbasa zwyczajna, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 8. Kiełbasa opolska/regionalna, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 9. Kiełbasa mielonka, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 10.Kiełbasa podolska/podlaska, zg. z PN kl/gat. I, kg 4.160 11.Kiełbasa toruńska, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.950 12.Kiełbasa wiejska, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 13.Kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 14.Kiełbasa biała parzona, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 15.Boczek wędzony, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.000 16.Szynka gotowana - chuda, zg. z PN kl/gat. I, kg 200 Część 4 Wędliny drobiowe 1.Rolada drobiowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 220 2.Polędwica z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 180 3.Polędwica z indyka, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 4.Blok drobiowy, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 5.Serdelki drobiowe, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 6.Szynka z indyka, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 7.Kiełbasa szynkowa z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 280 8.Kiełbasa szynkowa z indyka, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 9.Parówki drobiowe cienkie, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 10.Filet z indyka prasowany, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 11.Szynka z kurczaka prasowana, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 12.Kiełbasa biała drobiowa, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 120 Część 5 Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe: 1.Wątroba wieprzowa surowa, świeża, nie mrożona zg. z PN kl/gat. I, kg 1.000 2.Flaczki wieprzowe w rosole- baton w osłonie poliamidowej o zawartości flaka nie mniejszej niż 50%, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.800 3.Kaszanka jęczmienna - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 10% zg. z PN kl/gat. I, kg 1.800 4.Pasztet wieprzowy - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 35%, zg. z PN kl/gat. I, kg 800 5.Salceson zwykły/włoski - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 26%, zg. z PN kl/gat. I, kg 800 6.Mozaika zwykła/galareta, studzienina z dodatkiem warzyw- baton w osłonce poliamidowej o zawartości mięsa lub wędlin nie mniejszej niż 50%, zg. z PN kl/gat. I, kg 800 Część 6 Konserwy mięsne: 1.Mielonka wieprzowa - turystyczna 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl/gat. I, kg 900 2.Mielonka wieprzowa - tyrolska 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 27% ,zg. z PN kl/gat. I, kg 900 3.Przysmak śniadaniowy 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%,zg. z PN kl/gat. I, kg 900 4.Boczek konserwowy 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 43%, zg. z PN kl/gat. I, kg 900 5.Pasztet drobiowy 130g, zawartość tłuszczu do 25%,zg. z PN kl/gat. I, kg 900 6.Pasztet mazowiecki 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 34%,zg. z PN kl/gat. I, kg 900.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9, 15.11.22.10-1, 15.13.11.35-0, 15.13.11.30-5, 15.13.12.20-3, 15.13.14.10-2, 15.11.40.00-0, 15.13.17.00-2, 15.13.11.34-3, 15.13.13.10-1, 15.13.11.10-0, 15.13.11.00-6, 15.13.10.00-5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oceny spełnienia tego warunku zamawiający dokona na podstawie złożonego oświadczenia wymienionego w punkcie 6.1 SIWZ będącego załącznikiem Nr 2; z formuła spełnia - nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oceny spełnienia tego warunku zamawiający dokona na podstawie złożonego oświadczenia wymienionego w punkcie 6.1 SIWZ będącego załącznikiem Nr 2; z formuła spełnia - nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oceny spełnienia tego warunku zamawiający dokona na podstawie złożonego oświadczenia wymienionego w punkcie 6.1 SIWZ będącego załącznikiem Nr 2; z formuła spełnia - nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oceny spełnienia tego warunku zamawiający dokona na podstawie złożonego oświadczenia wymienionego w punkcie 6.1 SIWZ będącego załącznikiem Nr 2; z formuła spełnia - nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oceny spełnienia tego warunku zamawiający dokona na podstawie złożonego oświadczenia wymienionego w punkcie 6.1 SIWZ będącego załącznikiem Nr 2; z formuła spełnia - nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Formularz ofertowy - wypełniony; projekt umowy - podpisany

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany ceny artykułów na wniosek jednej ze stron złożony nie później niż 14 dni przed wprowadzeniem zmian. Możliwość zmiany ceny wymienionej w § 1 pkt. 4 umowy może nastąpić, nie wcześniej jednak niż po 3 miesiącach licząc od dnia podpisania umowy, nie częściej niż raz na kwartał i nie więcej niż o wartość wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych ustalonego przez Prezesa GUS za poprzedni kwartał. Zamawiający dopuszcza również dopuszcza również możliwość zmiany cen artykułów w przypadku zmiany stawki podatku od towarów i usług (VAT) na skutek zmiany jej wysokości dokonanych ustawą o podatku od towarów i usług.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny 48- 300 Nysa ul. Kościuszki 4a Dział Kwatermistrzowski.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.12.2011 godzina 12:00, miejsce: Sekretariat lub Brama Główna Zakładu Karnego 48- 300 Nysa ul. Kościuszki 4a.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso wieprzowe i wołowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część 1 Mięso wieprzowe i wołowe: Lp., przedmiot zamówienia, jm., ilość 1. Łopatka surowa bez kości, golonki, skóry i tłuszczu, zg. z PN kl/gat. I, kg 900 2. Mięso wieprzowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.250 3. Mięso wołowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat. I kg 850 4. Karczek wieprzowy bez kości, zg. z PN kl/gat. I, kg 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część 2 Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie; Lp., przedmiot zamówienia, jm., ilość 1. Ćwiartka surowa tylna z kurczaka, zg. z PN kl/gat.I, kg 760 2. Mięso gulaszowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat.I, kg 2.000 3. Mięso gulaszowe z indyka, zg. z PN kl/gat.I, kg 800 4. Żołądki drobiowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat.I, kg 800 5. Serca drobiowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat.I, kg 800.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Wędliny drobiowo - wieprzowo - wołowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część 3 Wędliny drobiowo - wieprzowo - wołowe: Lp. przedmiot zamówienia, jm., ilość 1. Kiełbasa litewska, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.150 2. Kiełbasa kanapkowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 3. Kiełbasa mortadela ekstra, zg. z PN kl/gat. I, kg 4.600 4. Mortadela z pieczarkami, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 5. Kiełbasa parówki śląskie, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 6. Kiełbasa parówkowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 7. Kiełbasa zwyczajna, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 8. Kiełbasa opolska/regionalna, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 9. Kiełbasa mielonka, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 10.Kiełbasa podolska/podlaska, zg. z PN kl/gat. I, kg 4.160 11.Kiełbasa toruńska, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 12.Kiełbasa wiejska, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 13.Kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 14.Kiełbasa biała parzona, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 15.Boczek wędzony, zg. z PN kl/gat. I, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.000 16.Szynka gotowana - chuda, zg. z PN kl/gat. I, kg 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0, 15.13.11.30-5, 15.13.12.20-3, 15.13.14.10-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Wędliny drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część 4 Wędliny drobiowe; Lp., przedmiot zamówienia, jm., ilość 1.Rolada drobiowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 220 2.Polędwica z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 180 3.Polędwica z indyka, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 4.Blok drobiowy, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 5.Serdelki drobiowe,zg. z PN kl/gat. I, kg 120 6.Szynka z indyka,zg. z PN kl/gat. I, kg 120 7.Kiełbasa szynkowa z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 280 8.Kiełbasa szynkowa z indyka,zg. z PN kl/gat. I, kg 120 9.Parówki drobiowe cienkie, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 10.Filet z indyka prasowany, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 11.Szynka z kurczaka prasowana, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 12.Kiełbasa biała drobiowa,zg. z PN kl/gat. I, kg 120.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.12.11.35-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część 5 Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe: Lp., przedmiot zamówienia, jm., iliść 1.Wątroba wieprzowa surowa, świeża, nie mrożona zg. z PN kl/gat. I,kg 1.000 2.Flaczki wieprzowe w rosole- baton w osłonie poliamidowej o zawartości flaka nie mniejszej niż 50%, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.800 3.Kaszanka jęczmienna - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 10% zg. z PN kl/gat. I, kg 1.800 4.Pasztet wieprzowy - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 35%, zg. z PN kl/gat. I, kg 800 5.Salceson zwykły/włoski - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 26%, zg. z PN kl/gat. I, kg 800 6.Mozaika zwykła/galareta, studzienina z dodatkiem warzyw- baton w osłonce poliamidowej o zawartości mięsa lub wędlin nie mniejszej niż 50%, zg. z PN kl/gat. I, kg 800.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.40.00-0, 15.13.17.00-2, 15.13.11.34-3, 15.13.13.10-1, 15.13.11.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Konserwy mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część 6 Konserwy mięsne: Lp., przedmiot zamówienia, jm., ilość 1.Mielonka wieprzowa - turystyczna 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl/gat. I, kg 900 2.Mielonka wieprzowa - tyrolska 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 27% ,zg. z PN kl/gat. I, kg 900 3.Przysmak śniadaniowy 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%,zg. z PN kl/gat. I, kg 900 4.Boczek konserwowy 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 43%, zg. z PN kl/gat. I, kg 900 5.Pasztet drobiowy 130g, zawartość tłuszczu do 25%,zg. z PN kl/gat. I, kg 900 6.Pasztet mazowiecki 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 34%,zg. z PN kl/gat. I, kg 900.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5, 15.13.13.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.