eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Barczewo › ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-11-27

Barczewo: ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE
Numer ogłoszenia: 389712 - 2014; data zamieszczenia: 27.11.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Miejskie w Barczewie , ul. Słowackiego 7, 11-010 Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 5148396, faks 89 5148396.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zamówienie obejmuje 6 części PM.271.2.2014 CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie Artykuły ogólnospożywcze CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1; 15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3; Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1 Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L Szt 13000 2. Makaron różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczjna kg 340 3. Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g Kg 75 4. Płatki owsiane op500g Kg 95 5. Płatki jęczmienne op500g Kg 45 6. Kasza manna 1000g Kg 50 7. Kasza kukurydziana op.250-500g Kg 60 8. Kasza jaglana op.400-500g Kg 48 9. Kasza jęczmienna średnia op.400-500g Kg 110 10. Kasza gryczana prażona op.400-1000g Kg 150 11. Kasza pęczak op.400-500g Kg 10 12. Mąka pszenna typ 550op.1000g Kg 700 13. Mąka ziemniaczana op.500-1000g Kg 10 14. Płatki ryżowe op.250-500g Kg 50 15. Ryż biały długoziarnisty op.1000g Kg 300 16. Płatki kukurydziane zwykłe zawierające co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g Kg 85 17. Płatki kukurydziane miodowe zawierajace co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g Kg 27 18. Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g Kg 1200 19. Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g Szt 600 20. Koncentrat pomidorowy30% op.co najmniej 190g Szt 620 21. Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g Kg 250 22. Sól morska drobnaop.1000g Kg 15 23. Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g Szt 120 24. Kakao prawdziwe op.100-200g Kg 12 25. Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g Szt 800 26. Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g Szt 1000 27. Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g L 340 28. Olej słonecznikowy op.900-1000g L 100 29. Makaron pełnoziarnisty op.500g Kg 220 30. Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej 25x50g szt Szt 220 31. Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt Szt 25 32. Herbata granulowanaop.100g Szt 160 33. Krakersy Kg 20 34. Biszkopty op.250-500g Kg 130 35. Ciastka kruche różne rodzaje op.od 1000-4000g Kg 80 36. Ciastka typu markizy op.co najmniej 1000g Kg 30 37. Woda źródlana niegazowana pakowana op.1500-5000g L 1000 38. Keczup pomidorowy,łagodny w słoiku op.200g 60-65% koncentratu pom. Szt 350 39. Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g Szt 150 40. Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach Szt 90 41. Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op.co najmniej14g Szt 40 42. Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach Szt 40 43. Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego. szt 18 44. Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik Szt 40 45. Kukurydz konserwowa puszka op.400g Szt 40 46. Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g szt 25 47. Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym Szt 25 48. Koncentrat barszczu czerwonego w op. Szklanych op co najmniej 330g szt 50 49. Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g Szt 30 50. Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g Szt 80 51. Przyprawa Curry op.20g Szt 30 52. Przyprawa Kurkuma op.10-20g Szt 30 53. Majeranek otarty waga co najmniej 6g szt 80 54. Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g Szt 350 55. Nutella w oryginalnych op.600g lub produkt równoważny. Szt 36 56. Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g szt 50 57. Cukier waniliowy szt 80 58. Kwasek cytrynowyop.20g Szt 65 59. Musztarda słoik op.co najmniej 180g szt 50 60. Miód naturalny wielokwiatowy op.370g Szt 70 61. Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g szt 30 62. Czekolada mleczna 100g Szt 250 63. Cukierki czekoladowe typu michałki lub równoważne Kg 20 64. Proszek do pieczenia Szt 10 65. Sok owocowo-warzywny op.co najmniej 700ml L 700 66. Syrop owocowy 62%ekstraktu owocowego butelka szklana op.co najmniej420ml szt 180 67. Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmnie 200g Szt 100 68. Sałatka z makreli op co najmniej 150g Szt 150 69. Cukier puder op.co najmniej 500g Kg 10 70. Tymianek suszony waga co najmniej10g Szt 30 71. Oregano suszone waga co najmniej 10g Szt 30 72 Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g szt 100 73 Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek,bazylia,pomidory)op.co najmniej0,25l L 25 74 Galaretka owocowa w proszku op.co najmniej75g szt 60 75 Pomidory w puszce( z otwieraczem) op.co najmniej 400g szt 60 76 Kawa zbożowa sypana op.co najmniej 200g szt 30 77 Wafelki różne smaki(kakaowe,śmietankowe) kg 18 78 Drożdże świeże kg 5 79 Płatki jaglane błyskawiczne op.250-500g kg 15 80 Brzoskwinie w puszce szt 20 81 Makaron łazanki op.400-500g kg 30 82 Ryż brązowy op.400-1000g kg 60 CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7 Nazwa asortymentu Lp. Jednostka miary Ilość 1. Karkówka surowa wieprzowa bez kości Kg 340 2. Łopatka wieprzowa surowa bez kości Kg 1000 3. Wołowina surowa ligawa Kg 170 4. Szynka wieprzowa surowa bez kości,bez skóry Kg 150 5. Filet z indyka surowy Kg 150 6. Filet z kurczaka surowy Kg 350 7. Schab bez kości surowy wieprzowy Kg 110 8. Udka bez grzbietu z kurczaka surowe Kg 350 9. Antrykot wołowy surowy Kg 50 10. Żebra wołowe surowe Kg 50 11. Porcje rosołowe z kurczaka Kg 120 12. Wątróbka drobiowa surowa Kg 80 13. Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej71% mięsa wp. Kg 180 14. Parówki drobiowe cienkie o zawartości mięsa co najmniej 60% Kg 100 15. Polędwica sopocka kg 100 16. Szynka wędzona parzona mieso wp. 100% kg 30 17. Kiełbasa żywiecka sucha Kg 90 18. Kiełbasa szynkowa drobiowa o zawartości mięsa co najmniej 60%baton Kg 20 19. Kiełbasa krakowska sucha Kg 50 20. Kiełbasa wp. cienka zawierajaca co najmniej 63% mięsa wp. kg 80 21. Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa co najmiej 90% Kg 70 22. Kiełbasa szynkowa wp. parzona Kg 100 23. Łopatka pieczona zawartość mięsa co najmniej 90% kg 30 24. Pasztet pieczony drobiowy zawierający co najmniej30% mięsa z kury kg 40 25 Pasztet pieczony wp zawierający co najmniej 30% mięsa wp. kg 30 26 Szynka wp.gotowana o zawartości mięsa co najmniej 80% kg 120 27 Szynka wiejska kg 80 28 Smalec wp. kostka 200-250g Kg 30 29 Boczek wędzony parzony Kg 20 CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów. CPV: 03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10-7 180 Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Ziemniaki kg 9000 2. Marchew świeża korzeń kg 1200 3. Pietruszka świeża korzeń kg 320 4. Cebula biała kg 180 5. Cebula czerwona kg 40 6. Seler świeży korzeń kg 280 7. Por świeży kg 220 8. Kapusta czerwona świeża kg 180 9. Pieczarki świeże kg 100 10. Czosnek kraj pochodzenie polska głowka szt 100 11. Szczypior świeży pęczek szt 850 12. Rzodkiewka pęczek szt 750 13. Rzodkiew biała świeża Kg 60 14 Sałata lodowa ,pakowana główka szt 240 15 Sałata zielona świeża główka Szt 600 16 Pomidory czerwone, świeże kg 500 17 Ogórek św.szklarniowy kg 350 18 Ogórek swieży,zielony gruntowy kg 100 19 Ogórek kwaszony Kg 80 20 Kapusta kwaszona biała kg 250 21 Kapusta pekinska kg 100 22 Kapusta biała słodka główka kg 300 23 Papryka czerwona ,żółta,zielona kg 100 24 Cytryna świeża Kg 100 25 Jabłka świeże kg 3200 26 Banany świeże kg 1000 27 Gruszki świeże kg 500 28 kiwi Kg 60 29 Mandarynki świeże kg 540 30 Winogrona zielone bezpestkowe kg 180 31 Śliwka fioletowa duża kg 100 32 Brzoskwinie kg 120 33 Winogrona granatowe kg 40 34 Koper zielony,świeży pęczek 100g Szt 800 35 Natka pietruszki świeza pęczek 100g szt 800 36 Burak czerwony świeży Kg 600 37 Rodzynki op.co najmniej 100g-150g kg 5 38 Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g kg 5 39 Fasola sucha średnia op.400-1000g Kg 30 40 Groch połówki op. 400-1000g kg 30 41 Pietruszka suszona natka op.50-100g kg 4 42 Włoszczyzna suszona op.100-200g kg 4 43 Koper zielony suszony op 50-100g kg 3 44 Pestki słonecznika op.50-150g kg 8 45 Żurawina suszona op.250-500g kg 8 46 Kalafior świeży w sezonie szt 60 47 Brokuły świeze (w sezonie) szt 60 48 Kapusta młoda( w sezonie) kg 40 49 Młode ziemniaki(w sezonie) kg 300 50 Botwinka (w sezonie) pęcz 80 51 Cebulka suszona op.50-100g kg 3 CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone) PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4) Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1 Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g) kg 2000 2. Mieszanka 7-składnikowa z kapusta 2000-2500g kg 160 3. Brokuły mrożone 450g-2500g kg 400 4. Kalafior mrożony op.450-2500g kg 400 5 Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g kg 200 6 Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g kg 200 7 Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g Kg 100 8 Groszek zielony mrożony op.450-2500g kg 60 9 Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g kg 60 10 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g Kg 500 11 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna kg 500 12 Truskawka mrożona op.450-2500g Kg 250 13 Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g Kg 230 14 Warzywa na patelnie (skład:cukinia,fasola,kalafior romanescu,marchew,papryka,cebula,kukurydza)op.450-2500g kg 150 15 Marchew kostka op.450-2500g kg 340 16 Marchew z groszkiem op.450-2500g Kg 250 17 Wiśnia b)p op.450-2500g Kg 100 18 Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g kg 80 19 Dorsz filet SHP kg 250 20 Miruna filet SHP kg 180 21 Morszczuk filet SHP kg 80 22 Panga filet kg 30 23 Makrela wędzona Kg 55 24 Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g Kg 130 25 Pyzy z mięsem op.500-1000g mrożone kg 50 26 Pierogi z truskawkami op.500-1000g mrożone kg 50 27 Ryba sola filet mrożona kg 30 28 Pierogi z jagodami mrożone op500-1000g kg 50 29 Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op2000-2500g kg 500 30 Dorada filet kg 60 CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3 Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Mleko folia 2%op.1000ml L 12500 2. Serek topiony o smaku śmietankowym kostka 100g szt 600 3. Mleko UHT op.1000ml 2% L 200 4. Mleko UHT op.1000ml 3,2% L 200 5. Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu kg 530 6. Jogurt wielosmakowy,waga op.co najmniej150g szt 3800 7. Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g szt 1275 8. Deser waniliowy pakowany op. co najmniej120g szt 250 9. Jogurt z kawałkami owoców,waga op.co najmnie150g szt 800 10. Jogurt owocowy do picia op.co najmniej 125 ml L 156 11 Ser żółty typu salami (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 75 12 Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 80 13 Śmietana 12% op.200-400g L 450 14 Śmietana 18% op.200-400g L 260 15 Twaróg krajanka półtłusty kg 900 16 Jogurt naturalny op. co najmniej 400ml L 300 17 Serek topiony kostka 100g z szynką Szt 90 CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-9 Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Chleb pszenno-żytni krojony foliowany waga co najmniej500g Szt. 2450 2 Chleb razowy krojony foliowany waga co najmniej 400g szt 2350 3 Bułki kajzerki waga co najmniej 50g szt 3500 4 Bułka grahamka waga co najmniej 50-90g szt 2000 5 Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane,słonecznik obowiązkowo,pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g szt 550 6 Ciasto drożdżowe kg 220 7 Chałka zdobna co najmniej 300g szt 580 8 Babka piaskowa Kg 140 9 Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane kg 250 10 Bułki maślane waga co najmniej 50g szt 1000 11 Bułki czerstwe waga co najmniej waga 50g szt 1000 12 Bułka tarta kg 120 13 Chleb wiejski krojony szt 200 14 Piernik przekładany Kg 56 15 Chleb żytni krojony szt 250 16 Paszteciki z kapustą i grzybami szt 500 17 Rolada biszkoptowa z galaretka kg 230 18 Pączki z marmoladą szt 250 19 Rogale z makiem waga co najmniej 50g szt 400.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.00.00.00-1.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 02.01.2015.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkolebarczewo.pl
    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Miejskie w Barczewie ul. Słowackiego 7, 11-010 Barczewo, pokój nr 104 w godz. 8.00 - 13.00.

    IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.12.2014 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Miejskie w Barczewie ul. Słowackiego 7, 11-010 Barczewo, pokój nr 104.

    IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L Szt 13000 2. Makaron różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczjna kg 340 3. Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g Kg 75 4. Płatki owsiane op500g Kg 95 5. Płatki jęczmienne op500g Kg 45 6. Kasza manna 1000g Kg 50 7. Kasza kukurydziana op.250-500g Kg 60 8. Kasza jaglana op.400-500g Kg 48 9. Kasza jęczmienna średnia op.400-500g Kg 110 10. Kasza gryczana prażona op.400-1000g Kg 150 11. Kasza pęczak op.400-500g Kg 10 12. Mąka pszenna typ 550op.1000g Kg 700 13. Mąka ziemniaczana op.500-1000g Kg 10 14. Płatki ryżowe op.250-500g Kg 50 15. Ryż biały długoziarnisty op.1000g Kg 300 16. Płatki kukurydziane zwykłe zawierające co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g Kg 85 17. Płatki kukurydziane miodowe zawierajace co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g Kg 27 18. Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g Kg 1200 19. Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g Szt 600 20. Koncentrat pomidorowy30% op.co najmniej 190g Szt 620 21. Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g Kg 250 22. Sól morska drobnaop.1000g Kg 15 23. Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g Szt 120 24. Kakao prawdziwe op.100-200g Kg 12 25. Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g Szt 800 26. Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g Szt 1000 27. Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g L 340 28. Olej słonecznikowy op.900-1000g L 100 29. Makaron pełnoziarnisty op.500g Kg 220 30. Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej 25x50g szt Szt 220 31. Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt Szt 25 32. Herbata granulowanaop.100g Szt 160 33. Krakersy Kg 20 34. Biszkopty op.250-500g Kg 130 35. Ciastka kruche różne rodzaje op.od 1000-4000g Kg 80 36. Ciastka typu markizy op.co najmniej 1000g Kg 30 37. Woda źródlana niegazowana pakowana op.1500-5000g L 1000 38. Keczup pomidorowy,łagodny w słoiku op.200g 60-65% koncentratu pom. Szt 350 39. Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g Szt 150 40. Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach Szt 90 41. Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op.co najmniej14g Szt 40 42. Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach Szt 40 43. Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego. szt 18 44. Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik Szt 40 45. Kukurydz konserwowa puszka op.400g Szt 40 46. Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g szt 25 47. Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym Szt 25 48. Koncentrat barszczu czerwonego w op. Szklanych op co najmniej 330g szt 50 49. Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g Szt 30 50. Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g Szt 80 51. Przyprawa Curry op.20g Szt 30 52. Przyprawa Kurkuma op.10-20g Szt 30 53. Majeranek otarty waga co najmniej 6g szt 80 54. Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g Szt 350 55. Nutella w oryginalnych op.600g lub produkt równoważny. Szt 36 56. Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g szt 50 57. Cukier waniliowy szt 80 58. Kwasek cytrynowyop.20g Szt 65 59. Musztarda słoik op.co najmniej 180g szt 50 60. Miód naturalny wielokwiatowy op.370g Szt 70 61. Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g szt 30 62. Czekolada mleczna 100g Szt 250 63. Cukierki czekoladowe typu michałki lub równoważne Kg 20 64. Proszek do pieczenia Szt 10 65. Sok owocowo-warzywny op.co najmniej 700ml L 700 66. Syrop owocowy 62%ekstraktu owocowego butelka szklana op.co najmniej420ml szt 180 67. Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmnie 200g Szt 100 68. Sałatka z makreli op co najmniej 150g Szt 150 69. Cukier puder op.co najmniej 500g Kg 10 70. Tymianek suszony waga co najmniej10g Szt 30 71. Oregano suszone waga co najmniej 10g Szt 30 72 Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g szt 100 73 Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek,bazylia,pomidory)op.co najmniej0,25l L 25 74 Galaretka owocowa w proszku op.co najmniej75g szt 60 75 Pomidory w puszce( z otwieraczem) op.co najmniej 400g szt 60 76 Kawa zbożowa sypana op.co najmniej 200g szt 30 77 Wafelki różne smaki(kakaowe,śmietankowe) kg 18 78 Drożdże świeże kg 5 79 Płatki jaglane błyskawiczne op.250-500g kg 15 80 Brzoskwinie w puszce szt 20 81 Makaron łazanki op.400-500g kg 30 82 Ryż brązowy op.400-1000g kg 60.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zakup, dostawa i rozładunek mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Karkówka surowa wieprzowa bez kości Kg 340 2. Łopatka wieprzowa surowa bez kości Kg 1000 3. Wołowina surowa ligawa Kg 170 4. Szynka wieprzowa surowa bez kości,bez skóry Kg 150 5. Filet z indyka surowy Kg 150 6. Filet z kurczaka surowy Kg 350 7. Schab bez kości surowy wieprzowy Kg 110 8. Udka bez grzbietu z kurczaka surowe Kg 350 9. Antrykot wołowy surowy Kg 50 10. Żebra wołowe surowe Kg 50 11. Porcje rosołowe z kurczaka Kg 120 12. Wątróbka drobiowa surowa Kg 80 13. Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej71% mięsa wp. Kg 180 14. Parówki drobiowe cienkie o zawartości mięsa co najmniej 60% Kg 100 15. Polędwica sopocka kg 100 16. Szynka wędzona parzona mieso wp. 100% kg 30 17. Kiełbasa żywiecka sucha Kg 90 18. Kiełbasa szynkowa drobiowa o zawartości mięsa co najmniej 60%baton Kg 20 19. Kiełbasa krakowska sucha Kg 50 20. Kiełbasa wp. cienka zawierajaca co najmniej 63% mięsa wp. kg 80 21. Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa co najmiej 90% Kg 70 22. Kiełbasa szynkowa wp. parzona Kg 100 23. Łopatka pieczona zawartość mięsa co najmniej 90% kg 30 24. Pasztet pieczony drobiowy zawierający co najmniej30% mięsa z kury kg 40 25 Pasztet pieczony wp zawierający co najmniej 30% mięsa wp. kg 30 26 Szynka wp.gotowana o zawartości mięsa co najmniej 80% kg 120 27 Szynka wiejska kg 80 28 Smalec wp. kostka 200-250g Kg 30 29 Boczek wędzony parzony Kg 20.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.21.00-7.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ziemniaki kg 9000 2. Marchew świeża korzeń kg 1200 3. Pietruszka świeża korzeń kg 320 4. Cebula biała kg 180 5. Cebula czerwona kg 40 6. Seler świeży korzeń kg 280 7. Por świeży kg 220 8. Kapusta czerwona świeża kg 180 9. Pieczarki świeże kg 100 10. Czosnek kraj pochodzenie polska głowka szt 100 11. Szczypior świeży pęczek szt 850 12. Rzodkiewka pęczek szt 750 13. Rzodkiew biała świeża Kg 60 14 Sałata lodowa ,pakowana główka szt 240 15 Sałata zielona świeża główka Szt 600 16 Pomidory czerwone, świeże kg 500 17 Ogórek św.szklarniowy kg 350 18 Ogórek swieży,zielony gruntowy kg 100 19 Ogórek kwaszony Kg 80 20 Kapusta kwaszona biała kg 250 21 Kapusta pekinska kg 100 22 Kapusta biała słodka główka kg 300 23 Papryka czerwona ,żółta,zielona kg 100 24 Cytryna świeża Kg 100 25 Jabłka świeże kg 3200 26 Banany świeże kg 1000 27 Gruszki świeże kg 500 28 kiwi Kg 60 29 Mandarynki świeże kg 540 30 Winogrona zielone bezpestkowe kg 180 31 Śliwka fioletowa duża kg 100 32 Brzoskwinie kg 120 33 Winogrona granatowe kg 40 34 Koper zielony,świeży pęczek 100g Szt 800 35 Natka pietruszki świeza pęczek 100g szt 800 36 Burak czerwony świeży Kg 600 37 Rodzynki op.co najmniej 100g-150g kg 5 38 Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g kg 5 39 Fasola sucha średnia op.400-1000g Kg 30 40 Groch połówki op. 400-1000g kg 30 41 Pietruszka suszona natka op.50-100g kg 4 42 Włoszczyzna suszona op.100-200g kg 4 43 Koper zielony suszony op 50-100g kg 3 44 Pestki słonecznika op.50-150g kg 8 45 Żurawina suszona op.250-500g kg 8 46 Kalafior świeży w sezonie szt 60 47 Brokuły świeze (w sezonie) szt 60 48 Kapusta młoda( w sezonie) kg 40 49 Młode ziemniaki(w sezonie) kg 300 50 Botwinka (w sezonie) pęcz 80 51 Cebulka suszona op.50-100g kg 3.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3, 03.22.21.10-7.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zakup, dostawa i rozładunek mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone).

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g) kg 2000 2. Mieszanka 7-składnikowa z kapusta 2000-2500g kg 160 3. Brokuły mrożone 450g-2500g kg 400 4. Kalafior mrożony op.450-2500g kg 400 5 Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g kg 200 6 Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g kg 200 7 Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g Kg 100 8 Groszek zielony mrożony op.450-2500g kg 60 9 Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g kg 60 10 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g Kg 500 11 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna kg 500 12 Truskawka mrożona op.450-2500g Kg 250 13 Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g Kg 230 14 Warzywa na patelnie (skład:cukinia,fasola,kalafior romanescu,marchew,papryka,cebula,kukurydza)op.450-2500g kg 150 15 Marchew kostka op.450-2500g kg 340 16 Marchew z groszkiem op.450-2500g Kg 250 17 Wiśnia b)p op.450-2500g Kg 100 18 Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g kg 80 19 Dorsz filet SHP kg 250 20 Miruna filet SHP kg 180 21 Morszczuk filet SHP kg 80 22 Panga filet kg 30 23 Makrela wędzona Kg 55 24 Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g Kg 130 25 Pyzy z mięsem op.500-1000g mrożone kg 50 26 Pierogi z truskawkami op.500-1000g mrożone kg 50 27 Ryba sola filet mrożona kg 30 28 Pierogi z jagodami mrożone op500-1000g kg 50 29 Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op2000-2500g kg 500 30 Dorada filet kg 60.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.33.11.70-9.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mleko folia 2%op.1000ml L 12500 2. Serek topiony o smaku śmietankowym kostka 100g szt 600 3. Mleko UHT op.1000ml 2% L 200 4. Mleko UHT op.1000ml 3,2% L 200 5. Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu kg 530 6. Jogurt wielosmakowy,waga op.co najmniej150g szt 3800 7. Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g szt 1275 8. Deser waniliowy pakowany op. co najmniej120g szt 250 9. Jogurt z kawałkami owoców,waga op.co najmnie150g szt 800 10. Jogurt owocowy do picia op.co najmniej 125 ml L 156 11 Ser żółty typu salami (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 75 12 Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 80 13 Śmietana 12% op.200-400g L 450 14 Śmietana 18% op.200-400g L 260 15 Twaróg krajanka półtłusty kg 900 16 Jogurt naturalny op. co najmniej 400ml L 300 17 Serek topiony kostka 100g z szynką Szt 90.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Chleb pszenno-żytni krojony foliowany waga co najmniej500g Szt. 2450 2 Chleb razowy krojony foliowany waga co najmniej 400g szt 2350 3 Bułki kajzerki waga co najmniej 50g szt 3500 4 Bułka grahamka waga co najmniej 50-90g szt 2000 5 Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane,słonecznik obowiązkowo,pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g szt 550 6 Ciasto drożdżowe kg 220 7 Chałka zdobna co najmniej 300g szt 580 8 Babka piaskowa Kg 140 9 Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane kg 250 10 Bułki maślane waga co najmniej 50g szt 1000 11 Bułki czerstwe waga co najmniej waga 50g szt 1000 12 Bułka tarta kg 120 13 Chleb wiejski krojony szt 200 14 Piernik przekładany Kg 56 15 Chleb żytni krojony szt 250 16 Paszteciki z kapustą i grzybami szt 500 17 Rolada biszkoptowa z galaretka kg 230 18 Pączki z marmoladą szt 250 19 Rogale z makiem waga co najmniej 50g szt 400.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.